X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mam dzisiaj stresa przed tymi praktykami. . Wczoraj i przedwczoraj na luzie, a dzisiaj jakieś apogeum stresu !! Pociesza mnie tylko fakt, że to ostatni dzień i potem po feriach dopiero. . Czuje się nie przygotowana :( trzymajcie kciuki, bylebym przeżyła do 15 :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta mocno trzymam za Ciebie kciuki :) przeżyjesz :) stres jest mobilizujący :)

Madlene u nas też deszcz, beznadziejna pogoda. A co TY mowissz, przecież ładne masz tempki!

Niepokorna a co TY masz jakieś gorsze dni? PIsz o czym masz ochotę, sama widzisz, ze my czasem o głupotach piszemy :) nie tylko cały czas o staraniach i testowaniu, trzeba raz na jakiś czas przełamać ten wątek innym tematem ;)

Martika mam nadzieję, że Babcia sie lepiej poczuje...no i mam nadzieję, ze to nie był czasem zawał...

Agatka dziwne tam mają zasady w tej Norwegii :) kurcze jak mogą nie pozwolić Ci zrobić badan krwi skoro jesteś w ciąży, masakra! Kochana a prywatnie nie możesz zrobić???

Witaj SummerVision!

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta dasz rade! Powodzenia!

Nusia ładne ładne ale takie " jak zwykle" hahahah

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata do wtorku muszę oddać rozdział pracy magisterskiej, w poniedziałek facet wymyślił sobie kolokwium z jakiegoś durnego przedmiotu do wyboru, który był tylko dla zapchania luki i nawet na ocenę nie jest, na wtorek referat z prezentacją i jeszcze zaliczenie z jednego przedmiotu. Oczywiście przychodzi koniec semestru i wszyscy robią kolosy i zaliczenia w jednym tygodniu.!

Martika zdrówka dla babci !

Agata oni poszaleli chyba z tym, że badań nie chcą zrobić do 12 tyg.. A jakbyś poszła do jakiegoś prywatnego laboratorium zrobić na własną rękę? Ale to pewnie koszta spore by były..

Cigaretta z co z mamą się dzieje? Jeśli nie chcesz Kochana nie musisz odpowiadać, w każdym razie zdrówka jej życzę. No i powodzenia na praktykach ;)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia to faktycznie goracy okres masz. Ale dasz rade na pewno :) A pozniej bedziesz sie z tego smiala i milo wspominala :)

Martika to faktycznir fatalnie z babcia. Dobrze, ze zawsze ktos od was z rodziny przy niej czuwa.

Cigaretta a co z mama?

A co do moich badan to brak slow. Ale staram sie nie denerwowac, bo juz sie przyzwyczailam, ze tu zajebiscie olewaja ciezarne. Probuje dodzwonic sie do kolezanki co jest w ciazy, zeby zapytac jak u niej bylo z badaniami, ale na razie nie odbiera. Myslalam, zeby zrobic prywatnie badania, ale najpierw musze wiedziec jakie :( Tu sie czesto cos zmienia w przepisach i nie wiem jakie teraz badania obowiazuja w ciazy.

• Zetka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, przepraszam ze tak mało zaglądam, ale mamy kocioł, a w domu mnie muli.

Czekam bardzo niecierpliwie do piątku, mam nadzieje ze będą same dwie kreseczki.

Martika, zdrówka dla Babci, Cigaretta dla Mamy.

Agaja, cudnie :)

Agata, kicha z tymi badaniami. Ja robie też wszystko prywatnie. Może zrób tez takie standardowe jak tutaj żebyś była spokojniejsza.

Dagn, ja mam 29.01 wizytę u mojego gina, a jakoś w okolicy 6-10.02 chce się na prenatalne zapisać. Już się nie mogę doczekać,choc strasznie się stresuje.

Nas tez zasypalo :)
    Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:27

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam kochane:* Niestety nie dam rady nadrobić wszystkich stron. Bardzo mi przykro z powodu Staraczki mam nadzieję że wszystko się jakoś po układa.

Zetka, Agata, Martika, Agaja Zaaaaaaazzzzdroszę fasolek oczywiście pozytywnie, żeby nie było :)

Ja po dwóch badaniach TSH i Prolaktyna czekam teraz na @ chodź spóźnia się 1 dzień wczoraj zakupiłam Inofolic i czekam na 7 dzień cyklu żeby zrobić kolejne badania.
    Mam nadzieję, że w końcu uda się!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka85m wrote:
    Niepokorna, a jaką prolaktyne miałas na czczo? ja miałam 6 a po obciązeniu 180 pare a norma to 10 krotność tej na czczo.

Prolaktyna na czczo 14,17
    Prolaktyna po godzinie 154,14
    U mnie lekarz powiedział, że może to wynikać ze stresu. Mam powtórzyć badania za miesiąc mniej więcej.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SummerVisions,
    Nie martw się. Ja miałam w tym cyklu dokładnie to samo. Już nawet robiłam test. A dzień później @ przyszedł. Trzymam za Ciebie kciuki :)

agata83,
    Nie wiem. Mam chyba jakieś zaburzenia własnego ja. Miałam ciężkie chwile w weekend, ale już jest ok. Jestem z Wami znowu i mam nadzieję, że nie zniknę :) I mierzę temperaturę :)

Cigaretta,
    Wytrzymasz i wszystko się ułoży. Pogoda nie sprzyja dobremu humorowi :)

Nusia,
    Sęk w tym, że ja czasem mam wrażenie, że nie powinnam pisać, bo i tak nie chciałby słuchać :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:48

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilowo znikam, bo jadę do lekarza, a potem po prezent urodzinowy dla mojej najlepszej przyjaciółki. Będę wieczorem i obiecuję, że tym razem będę się udzielała. Skoro Nusia mówi, że mogę pisać na każdy temat to napiszę Wam pytanie. Ale to wieczorem. Miłego dnia księżniczki :D :*

Nusia lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • gryzelka Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie .... w zwiazku z tym ze jestem tu nowa zaczne od początku.... mam 23 lata, od po,ł roku staramy się z mężem o dzidziusia jednak cos nam to nie wychodzi....od zawsze mam nieregularne cykle.... lekarz przepisal mi luteine, brlam ją w listopadzie i grudniu, okres wystąpil po 27 dniach. w styczniu miałam czekac na "normalny" okres niewywołany luteiną bo niby miał sie juz uregulować, i jak go dostanę to miałam zgłosic sie do gina... ale.... dzis mija mi 33 dzien cyklu bez wspomagania i cisza.... okresu ni widu ni słychu... test ciążowy robiłam w 30 dc-negatywny...deodam ze mniej wiecej od 12dc non stop pobolewa mnie podbrusze i lewy jajnik... jakby mi ktos szpilki wbijał, a od wczoraj czuje mrowienie w piersiach... nie wiem co to moze oznaczac ... pomóżcie...

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej skarby. Ale dużo napisałyście :) w wolnej chwili na pewno przeczytam! Bo teraz robimy prezenty dla dziadków w postaci własnych wypieków :D

Ja okresu jeszcze nie mam ale krzyż daje mi się we znaki i wydaje mi się że w pt @ zapuka w moje "wrota" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu24 fajnie że do nas wróciłaś :) może jednak to kolejne badanie nie będzie konieczne? oby :) kciukam:*

Niepokorna co TY nam tu za głupoty piszesz hehe, jak to że niby nie powinnaś pisać? a po co tu niby jesteśmy! :)
    wiesz jak to jest, czasami każda z nas ma gorszy dzień, zły humor itd. czasami też nie mamy weny na pisanie, czasami się gdzieś spieszymy i tylko pobierznie przeczytamy albo odpiszemy, ale nie powinnaś się takimi rzeczami przejmować.

Czekamy na obiecane pytanie :)

Paulinka a co za pyszności pieczecie? :)

Gryzelka a może powinnaś powtórzyc test ciążowy? w którym dniu cyklu skończyłaś brać luteinę? może poprostu owulacja była później?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ejj ja się pytam Gdzie jest She ? She co się z Tobą dzieje ,że się nie udzielasz? :(

no właśnie Łobuzie jeden, waracaj do nas!
    ostatnio pisała, że nie ma weny na pisanie, ale tyle dni nieobecności?!?
    nie lubię!

Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, a u Ciebie chyba zaraz owulka :) super, teraz najprzyjemniejszych czas :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • gryzelka Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luteiny w tym cylku nie brałam tylko w poprzednim, skończyłam 25dc a okres przyszedł dwa dni pozniej.... ja nawet nie licze na to ze to ciąza... boje sie ze moj organizm tylko po tej luteinie zwariowal ...

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilkę odeszłam od kompa a tu wysyp wpisów :D dokładnie doczytam je później bo jestem z doskoku. lenka chciała znów babeczki ;) więc tworzę babeczkową armię bo kupiliśmy kolorowe papilotki do babeczek i każda babcia dostanie z 1 koloru tj 4 :) w sumie potrzebujemy ok 40 babeczek ;)

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z lubym wczoraj cały dzień oglądaliśmy Daleko od szosy wszystkie 7 odcinków. Uwielbiam ten serial :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka Kochana no ja właśnie już sama nie wiem cyz ta owulka już była czy jeszcze nie :( dzisiaj bolą mnie plecy i brzuch, jajniki dalej tez czuję, chyba musze w koncu kupic te testy owulacyjne...

Paulinka super pomyśł :)

Morwa Ty to te sny masz niezle hehe, skąd one Ci się biorą haha

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane milo ze sie martwicie :* jakos tak humoru nie mam :(
    Odezwe sie po poludniu :*

Nusia, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ