X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mam dzisiaj stresa przed tymi praktykami. . Wczoraj i przedwczoraj na luzie, a dzisiaj jakieś apogeum stresu !! Pociesza mnie tylko fakt, że to ostatni dzień i potem po feriach dopiero. . Czuje się nie przygotowana :( trzymajcie kciuki, bylebym przeżyła do 15 :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta mocno trzymam za Ciebie kciuki :) przeżyjesz :) stres jest mobilizujący :)

Madlene u nas też deszcz, beznadziejna pogoda. A co TY mowissz, przecież ładne masz tempki!

Niepokorna a co TY masz jakieś gorsze dni? PIsz o czym masz ochotę, sama widzisz, ze my czasem o głupotach piszemy :) nie tylko cały czas o staraniach i testowaniu, trzeba raz na jakiś czas przełamać ten wątek innym tematem ;)

Martika mam nadzieję, że Babcia sie lepiej poczuje...no i mam nadzieję, ze to nie był czasem zawał...

Agatka dziwne tam mają zasady w tej Norwegii :) kurcze jak mogą nie pozwolić Ci zrobić badan krwi skoro jesteś w ciąży, masakra! Kochana a prywatnie nie możesz zrobić???

Witaj SummerVision!

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta dasz rade! Powodzenia!

Nusia ładne ładne ale takie " jak zwykle" hahahah

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata do wtorku muszę oddać rozdział pracy magisterskiej, w poniedziałek facet wymyślił sobie kolokwium z jakiegoś durnego przedmiotu do wyboru, który był tylko dla zapchania luki i nawet na ocenę nie jest, na wtorek referat z prezentacją i jeszcze zaliczenie z jednego przedmiotu. Oczywiście przychodzi koniec semestru i wszyscy robią kolosy i zaliczenia w jednym tygodniu.!

Martika zdrówka dla babci !

Agata oni poszaleli chyba z tym, że badań nie chcą zrobić do 12 tyg.. A jakbyś poszła do jakiegoś prywatnego laboratorium zrobić na własną rękę? Ale to pewnie koszta spore by były..

Cigaretta z co z mamą się dzieje? Jeśli nie chcesz Kochana nie musisz odpowiadać, w każdym razie zdrówka jej życzę. No i powodzenia na praktykach ;)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia to faktycznie goracy okres masz. Ale dasz rade na pewno :) A pozniej bedziesz sie z tego smiala i milo wspominala :)

Martika to faktycznir fatalnie z babcia. Dobrze, ze zawsze ktos od was z rodziny przy niej czuwa.

Cigaretta a co z mama?

A co do moich badan to brak slow. Ale staram sie nie denerwowac, bo juz sie przyzwyczailam, ze tu zajebiscie olewaja ciezarne. Probuje dodzwonic sie do kolezanki co jest w ciazy, zeby zapytac jak u niej bylo z badaniami, ale na razie nie odbiera. Myslalam, zeby zrobic prywatnie badania, ale najpierw musze wiedziec jakie :( Tu sie czesto cos zmienia w przepisach i nie wiem jakie teraz badania obowiazuja w ciazy.

• Zetka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, przepraszam ze tak mało zaglądam, ale mamy kocioł, a w domu mnie muli.

Czekam bardzo niecierpliwie do piątku, mam nadzieje ze będą same dwie kreseczki.

Martika, zdrówka dla Babci, Cigaretta dla Mamy.

Agaja, cudnie :)

Agata, kicha z tymi badaniami. Ja robie też wszystko prywatnie. Może zrób tez takie standardowe jak tutaj żebyś była spokojniejsza.

Dagn, ja mam 29.01 wizytę u mojego gina, a jakoś w okolicy 6-10.02 chce się na prenatalne zapisać. Już się nie mogę doczekać,choc strasznie się stresuje.

Nas tez zasypalo :)
    Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:27

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam kochane:* Niestety nie dam rady nadrobić wszystkich stron. Bardzo mi przykro z powodu Staraczki mam nadzieję że wszystko się jakoś po układa.

Zetka, Agata, Martika, Agaja Zaaaaaaazzzzdroszę fasolek oczywiście pozytywnie, żeby nie było :)

Ja po dwóch badaniach TSH i Prolaktyna czekam teraz na @ chodź spóźnia się 1 dzień wczoraj zakupiłam Inofolic i czekam na 7 dzień cyklu żeby zrobić kolejne badania.
    Mam nadzieję, że w końcu uda się!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka85m wrote:
    Niepokorna, a jaką prolaktyne miałas na czczo? ja miałam 6 a po obciązeniu 180 pare a norma to 10 krotność tej na czczo.

Prolaktyna na czczo 14,17
    Prolaktyna po godzinie 154,14
    U mnie lekarz powiedział, że może to wynikać ze stresu. Mam powtórzyć badania za miesiąc mniej więcej.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SummerVisions,
    Nie martw się. Ja miałam w tym cyklu dokładnie to samo. Już nawet robiłam test. A dzień później @ przyszedł. Trzymam za Ciebie kciuki :)

agata83,
    Nie wiem. Mam chyba jakieś zaburzenia własnego ja. Miałam ciężkie chwile w weekend, ale już jest ok. Jestem z Wami znowu i mam nadzieję, że nie zniknę :) I mierzę temperaturę :)

Cigaretta,
    Wytrzymasz i wszystko się ułoży. Pogoda nie sprzyja dobremu humorowi :)

Nusia,
    Sęk w tym, że ja czasem mam wrażenie, że nie powinnam pisać, bo i tak nie chciałby słuchać :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:48

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilowo znikam, bo jadę do lekarza, a potem po prezent urodzinowy dla mojej najlepszej przyjaciółki. Będę wieczorem i obiecuję, że tym razem będę się udzielała. Skoro Nusia mówi, że mogę pisać na każdy temat to napiszę Wam pytanie. Ale to wieczorem. Miłego dnia księżniczki :D :*

Nusia lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • gryzelka Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie .... w zwiazku z tym ze jestem tu nowa zaczne od początku.... mam 23 lata, od po,ł roku staramy się z mężem o dzidziusia jednak cos nam to nie wychodzi....od zawsze mam nieregularne cykle.... lekarz przepisal mi luteine, brlam ją w listopadzie i grudniu, okres wystąpil po 27 dniach. w styczniu miałam czekac na "normalny" okres niewywołany luteiną bo niby miał sie juz uregulować, i jak go dostanę to miałam zgłosic sie do gina... ale.... dzis mija mi 33 dzien cyklu bez wspomagania i cisza.... okresu ni widu ni słychu... test ciążowy robiłam w 30 dc-negatywny...deodam ze mniej wiecej od 12dc non stop pobolewa mnie podbrusze i lewy jajnik... jakby mi ktos szpilki wbijał, a od wczoraj czuje mrowienie w piersiach... nie wiem co to moze oznaczac ... pomóżcie...

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej skarby. Ale dużo napisałyście :) w wolnej chwili na pewno przeczytam! Bo teraz robimy prezenty dla dziadków w postaci własnych wypieków :D

Ja okresu jeszcze nie mam ale krzyż daje mi się we znaki i wydaje mi się że w pt @ zapuka w moje "wrota" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu24 fajnie że do nas wróciłaś :) może jednak to kolejne badanie nie będzie konieczne? oby :) kciukam:*

Niepokorna co TY nam tu za głupoty piszesz hehe, jak to że niby nie powinnaś pisać? a po co tu niby jesteśmy! :)
    wiesz jak to jest, czasami każda z nas ma gorszy dzień, zły humor itd. czasami też nie mamy weny na pisanie, czasami się gdzieś spieszymy i tylko pobierznie przeczytamy albo odpiszemy, ale nie powinnaś się takimi rzeczami przejmować.

Czekamy na obiecane pytanie :)

Paulinka a co za pyszności pieczecie? :)

Gryzelka a może powinnaś powtórzyc test ciążowy? w którym dniu cyklu skończyłaś brać luteinę? może poprostu owulacja była później?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ejj ja się pytam Gdzie jest She ? She co się z Tobą dzieje ,że się nie udzielasz? :(

no właśnie Łobuzie jeden, waracaj do nas!
    ostatnio pisała, że nie ma weny na pisanie, ale tyle dni nieobecności?!?
    nie lubię!

Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, a u Ciebie chyba zaraz owulka :) super, teraz najprzyjemniejszych czas :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • gryzelka Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luteiny w tym cylku nie brałam tylko w poprzednim, skończyłam 25dc a okres przyszedł dwa dni pozniej.... ja nawet nie licze na to ze to ciąza... boje sie ze moj organizm tylko po tej luteinie zwariowal ...

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilkę odeszłam od kompa a tu wysyp wpisów :D dokładnie doczytam je później bo jestem z doskoku. lenka chciała znów babeczki ;) więc tworzę babeczkową armię bo kupiliśmy kolorowe papilotki do babeczek i każda babcia dostanie z 1 koloru tj 4 :) w sumie potrzebujemy ok 40 babeczek ;)

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z lubym wczoraj cały dzień oglądaliśmy Daleko od szosy wszystkie 7 odcinków. Uwielbiam ten serial :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka Kochana no ja właśnie już sama nie wiem cyz ta owulka już była czy jeszcze nie :( dzisiaj bolą mnie plecy i brzuch, jajniki dalej tez czuję, chyba musze w koncu kupic te testy owulacyjne...

Paulinka super pomyśł :)

Morwa Ty to te sny masz niezle hehe, skąd one Ci się biorą haha

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane milo ze sie martwicie :* jakos tak humoru nie mam :(
    Odezwe sie po poludniu :*

Nusia, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ