Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale mam dzisiaj stresa przed tymi praktykami. . Wczoraj i przedwczoraj na luzie, a dzisiaj jakieś apogeum stresu !! Pociesza mnie tylko fakt, że to ostatni dzień i potem po feriach dopiero. . Czuje się nie przygotowana trzymajcie kciuki, bylebym przeżyła do 15
-
nick nieaktualnyCigaretta mocno trzymam za Ciebie kciuki przeżyjesz stres jest mobilizujący
Madlene u nas też deszcz, beznadziejna pogoda. A co TY mowissz, przecież ładne masz tempki!
Niepokorna a co TY masz jakieś gorsze dni? PIsz o czym masz ochotę, sama widzisz, ze my czasem o głupotach piszemy nie tylko cały czas o staraniach i testowaniu, trzeba raz na jakiś czas przełamać ten wątek innym tematem
Martika mam nadzieję, że Babcia sie lepiej poczuje...no i mam nadzieję, ze to nie był czasem zawał...
Agatka dziwne tam mają zasady w tej Norwegii kurcze jak mogą nie pozwolić Ci zrobić badan krwi skoro jesteś w ciąży, masakra! Kochana a prywatnie nie możesz zrobić???
Witaj SummerVision! -
Agata do wtorku muszę oddać rozdział pracy magisterskiej, w poniedziałek facet wymyślił sobie kolokwium z jakiegoś durnego przedmiotu do wyboru, który był tylko dla zapchania luki i nawet na ocenę nie jest, na wtorek referat z prezentacją i jeszcze zaliczenie z jednego przedmiotu. Oczywiście przychodzi koniec semestru i wszyscy robią kolosy i zaliczenia w jednym tygodniu.!
Martika zdrówka dla babci !
Agata oni poszaleli chyba z tym, że badań nie chcą zrobić do 12 tyg.. A jakbyś poszła do jakiegoś prywatnego laboratorium zrobić na własną rękę? Ale to pewnie koszta spore by były..
Cigaretta z co z mamą się dzieje? Jeśli nie chcesz Kochana nie musisz odpowiadać, w każdym razie zdrówka jej życzę. No i powodzenia na praktykach -
Klaudia to faktycznie goracy okres masz. Ale dasz rade na pewno A pozniej bedziesz sie z tego smiala i milo wspominala
Martika to faktycznir fatalnie z babcia. Dobrze, ze zawsze ktos od was z rodziny przy niej czuwa.
Cigaretta a co z mama?
A co do moich badan to brak slow. Ale staram sie nie denerwowac, bo juz sie przyzwyczailam, ze tu zajebiscie olewaja ciezarne. Probuje dodzwonic sie do kolezanki co jest w ciazy, zeby zapytac jak u niej bylo z badaniami, ale na razie nie odbiera. Myslalam, zeby zrobic prywatnie badania, ale najpierw musze wiedziec jakie Tu sie czesto cos zmienia w przepisach i nie wiem jakie teraz badania obowiazuja w ciazy. -
Dziewczynki, przepraszam ze tak mało zaglądam, ale mamy kocioł, a w domu mnie muli.
Czekam bardzo niecierpliwie do piątku, mam nadzieje ze będą same dwie kreseczki.
Martika, zdrówka dla Babci, Cigaretta dla Mamy.
Agaja, cudnie
Agata, kicha z tymi badaniami. Ja robie też wszystko prywatnie. Może zrób tez takie standardowe jak tutaj żebyś była spokojniejsza.
Dagn, ja mam 29.01 wizytę u mojego gina, a jakoś w okolicy 6-10.02 chce się na prenatalne zapisać. Już się nie mogę doczekać,choc strasznie się stresuje.
Nas tez zasypalo
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:27
-
Cześć Wam kochane:* Niestety nie dam rady nadrobić wszystkich stron. Bardzo mi przykro z powodu Staraczki mam nadzieję że wszystko się jakoś po układa.
Zetka, Agata, Martika, Agaja Zaaaaaaazzzzdroszę fasolek oczywiście pozytywnie, żeby nie było
Ja po dwóch badaniach TSH i Prolaktyna czekam teraz na @ chodź spóźnia się 1 dzień wczoraj zakupiłam Inofolic i czekam na 7 dzień cyklu żeby zrobić kolejne badania.
Mam nadzieję, że w końcu uda się!!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia :* -
aneczka85m wrote:Niepokorna, a jaką prolaktyne miałas na czczo? ja miałam 6 a po obciązeniu 180 pare a norma to 10 krotność tej na czczo.
Prolaktyna na czczo 14,17
Prolaktyna po godzinie 154,14
U mnie lekarz powiedział, że może to wynikać ze stresu. Mam powtórzyć badania za miesiąc mniej więcej. -
SummerVisions,
Nie martw się. Ja miałam w tym cyklu dokładnie to samo. Już nawet robiłam test. A dzień później @ przyszedł. Trzymam za Ciebie kciuki
agata83,
Nie wiem. Mam chyba jakieś zaburzenia własnego ja. Miałam ciężkie chwile w weekend, ale już jest ok. Jestem z Wami znowu i mam nadzieję, że nie zniknę I mierzę temperaturę
Cigaretta,
Wytrzymasz i wszystko się ułoży. Pogoda nie sprzyja dobremu humorowi
Nusia,
Sęk w tym, że ja czasem mam wrażenie, że nie powinnam pisać, bo i tak nie chciałby słuchaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:48
-
Chwilowo znikam, bo jadę do lekarza, a potem po prezent urodzinowy dla mojej najlepszej przyjaciółki. Będę wieczorem i obiecuję, że tym razem będę się udzielała. Skoro Nusia mówi, że mogę pisać na każdy temat to napiszę Wam pytanie. Ale to wieczorem. Miłego dnia księżniczki :*
Nusia lubi tę wiadomość
-
witam wszystkie .... w zwiazku z tym ze jestem tu nowa zaczne od początku.... mam 23 lata, od po,ł roku staramy się z mężem o dzidziusia jednak cos nam to nie wychodzi....od zawsze mam nieregularne cykle.... lekarz przepisal mi luteine, brlam ją w listopadzie i grudniu, okres wystąpil po 27 dniach. w styczniu miałam czekac na "normalny" okres niewywołany luteiną bo niby miał sie juz uregulować, i jak go dostanę to miałam zgłosic sie do gina... ale.... dzis mija mi 33 dzien cyklu bez wspomagania i cisza.... okresu ni widu ni słychu... test ciążowy robiłam w 30 dc-negatywny...deodam ze mniej wiecej od 12dc non stop pobolewa mnie podbrusze i lewy jajnik... jakby mi ktos szpilki wbijał, a od wczoraj czuje mrowienie w piersiach... nie wiem co to moze oznaczac ... pomóżcie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu24 fajnie że do nas wróciłaś może jednak to kolejne badanie nie będzie konieczne? oby kciukam:*
Niepokorna co TY nam tu za głupoty piszesz hehe, jak to że niby nie powinnaś pisać? a po co tu niby jesteśmy!
wiesz jak to jest, czasami każda z nas ma gorszy dzień, zły humor itd. czasami też nie mamy weny na pisanie, czasami się gdzieś spieszymy i tylko pobierznie przeczytamy albo odpiszemy, ale nie powinnaś się takimi rzeczami przejmować.
Czekamy na obiecane pytanie
Paulinka a co za pyszności pieczecie?
Gryzelka a może powinnaś powtórzyc test ciążowy? w którym dniu cyklu skończyłaś brać luteinę? może poprostu owulacja była później? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ejj ja się pytam Gdzie jest She ? She co się z Tobą dzieje ,że się nie udzielasz?
no właśnie Łobuzie jeden, waracaj do nas!
ostatnio pisała, że nie ma weny na pisanie, ale tyle dni nieobecności?!?
nie lubię!Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa chwilkę odeszłam od kompa a tu wysyp wpisów dokładnie doczytam je później bo jestem z doskoku. lenka chciała znów babeczki więc tworzę babeczkową armię bo kupiliśmy kolorowe papilotki do babeczek i każda babcia dostanie z 1 koloru tj 4 w sumie potrzebujemy ok 40 babeczek
Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZetka Kochana no ja właśnie już sama nie wiem cyz ta owulka już była czy jeszcze nie dzisiaj bolą mnie plecy i brzuch, jajniki dalej tez czuję, chyba musze w koncu kupic te testy owulacyjne...
Paulinka super pomyśł
Morwa Ty to te sny masz niezle hehe, skąd one Ci się biorą haha -
Kochane milo ze sie martwicie :* jakos tak humoru nie mam
Odezwe sie po poludniu :*Nusia, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty