Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAneczka gratulacje! Piękna beta!
Aniu świętuj, świętuj należy się Wam
She może te plamienie nie oznacza @- tzrymam kciukasy
A ja dziś u lekarza. I dupa. Na lewym jajniku mam torbiel wielkości orzecha włoskiego ;(. Ten cykl to nasz ostatni cykl przed leczeniem. Przepisał mi hormony na 3 miesiące i P. ma iść na badanie nasienia ale czym to się je nie mam pojęcia. I że po leczeniu daje mi 2-3 cykle jak nie zajdę w ciąże to do kliniki niepłodnościaneczka85m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, ja bym pewnie po pol godz. maratonu odpadla. Kino to dla mnie jak lek nasenny
Paulina ja tez bym sie skonsultowala. Niektorzy antyki na wszystko zapisuja z lenistwa. Sam Ci powiedzial, ze jak to nic nie da to wysle Cie do kliniki, czyli nie ma Ci nic innego do zaoferowania! Jak taki ktos dyplom dostal, az sie wierzyc nie chce!
Martika fajnie, fajnie, ze dzis sie lepiej czulas :*
Madlene, Martika ma super pomysl :)daj sobie jeszcze jeden cykl na luzie
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMorwa tak naprawdę to wszystko zależy od wielkości torbieli, jesli jest duża to duphaston już średnio pomoże, jak już co to bardziej orgametril. Ja w swoim życiu przerabiałam już kilkanaście torbieli i duphastonu nigdy na nie nie brałam, właśnie niestety były to tabletki anty albo orgametril, z tym, że tabletki trzeba wziąć od 1 dc a orgametril można spokojnie w połowie cyklu.
dlatego Paulinka może powinnam się jeszcze raz tego lekarza zapytać (skoro nie chcesz iść do innego), czy nie może czegoś innego Ci zapisać, wg mnie 1 miesiąc, max 2 spokojnie wystarczy, nie sądze ze jest potrzeba brać tabletki anty aż 3 miesiące, chyba że masz endometriozę? miałaś już wcześniej torbiele?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypożarłam się z P. i w sumie o tego całego lekarza itd. Poprosiłam go o radę czy mam faktycznie szukać innego lekarza i innego wyjścia. A ten że mam sama zadecydować i gra sobie w dziadowską gre na telefonie jakby mnie wg nie było. Mam to już w dupie skoro on się nie stara to czemu ja mam wiecznie się poświęcać. Pie.dole wezme te tabletki anty może i dobrze widocznie to nie czas na decyzję o dziecku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:46
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Mąż stresuję się pewnie badaniem nasienia ,które go czeka może dlatego tak postępuje. Na tabletki anty musisz poczekać do 1 dc .
Morwa wiem co czujesz, też mam taki pms... bez kija nie podchodzWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:14
-
nick nieaktualny
-
Morwa a moze to objaw fasolkowy? Ja pamietam jak jeszcze nie wiedzialam poprzednio ze jestem w ciazy to tez mi hormony skakaly, chcialam kogos zabic.
Powiem Ci ze w tym miesiacu moje samopoczucie jest o wiele lepsze, mysle, ze to zaslugo Inofolicu moze tez troszke cwiczen
Paulina powodzenia w urzedzie i nie denerwuj sie, faceci sa bardziej przerazeni od nas tymi badaniami itp. Pewnie dlatego nie chce o tym rozmawiac - boi sie25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Najwiekszy Pms to jest na poczatku ciąży kochane, jak sie jeszcze o niej nie wie, mowie z wlasnego doswiadczenia, takze Morwa 3mam kciuki;)
Witam sie z Wami z rana, bo o 4:30 wstalam na siku i przez mdlosci juz nie spie, ale zaraz wezme tabletke na tarczyce i pojde odsypiac.
Milego dnia kochane, niech bedzie lepszy niz wczorajszy
Paulinka, przemysl jeszcze te anty, 3 miesiace to duzo.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny witam się z Wami. Morwunia jak humorek dzisiaj.
Martika niezle Cię trzyma. Odsypiaj :*
Dzieci odprawie do szkoły (bo sąsiad ich zabiera) i zastanawiam się. .. a) wrócić do łóżka b) zrobić kawę i zaczynać dzień
Wam życzę udanego dnia :* -
nick nieaktualny