X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia mnie dzisiaj ciężki dzień czeka, a jutro jeszcze gorszy. Dziś mam wykłady na 15 do 20, a jutro egzamin, na którym będą pytania z kosmosu... ciemno to widze ! :D

• aneczka85m Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Ja tylko na chwilkę. Wstalismy z synkiem o 10 :) juz po śniadaniu i lecimy na spacer. Jadę dziś do ginki po receptę na luteine itd. Musze się dowiedzieć co z tym bromkiem bo jedni mówią ze trzeba odstawic a inni ze trzeba jeszcze trochę brać. Ginka mi napisała ze mam zmniejszyć dawkę z 2 tabletek dziennie na 2 * 0,5 tabletki. Ale muszę się dokładnie wypytac co i jak.

Morwa głowa do góry mam nadzieje ze dziś już lepszy humor :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka udanego spaceru i powodzenia u ginki :)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta dasz rade na wykładach. Z egzaminem tez!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO Dziewczynki póki co to zdążyłam wypić kawe, zjeść śniadanie, zadzwonić do mamy i siostry i na tym się kończą moje działania hehe, popołudniu mam fryzjera umówionego

Madlene no ja się ciesze, że wczoraj posprzątałam, dzisiaj mam luz i nie dręczą mnie wyrzuty sumienia :)
    a TY ogarnij szybciutko i tez będziesz mieć spokój :)

Cigaretta wspolczuję tego egzaminu, ale na pewno sobie poradzisz! Ja już bym nie miała chyba motwyacji do nauki. POdziwiam Was, że Wam się chce :)

Aneczka a jak TY się czułaś po tej luteinie jak brałaś zanim się dowiedziałaś o ciąży??

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obudziłam się o 8, zdążyłam tylko powiesić pranie, pościelić łóżko, zjadłam śniadanie i teraz pomalowałam pazury. WSTYD !

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuewczyny progesyeron mam 43 w 6dpo ..a gin m8 kazal brac duphaston chyba nie musze bo prog mam w normie jak uwazacie?

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaa a moze bierz lek skoro lekarz tak zalecil

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekę kopiec kreta, ale mi wyrosło ciasto, za chwilę wyjdzie z piekarnika.. boje się go !

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :)

Nusia lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie norma od 10- 89...nie biore dupka w tym cyklu.ani w nastepnym.dzoewczyny przytylam 10kg w 4 mc....a diety nie zmienilam wrecz wlaczylam diete z cwiczeniami....z takim przyrostem to ciaza bynie zabila i moj kregoslup.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Piekę kopiec kreta, ale mi wyrosło ciasto, za chwilę wyjdzie z piekarnika.. boje się go !

hehe Cigaretta i jak wyszło? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ból głowy jeszcze niestety nie ustapił, ale to przez tą pogodę, zaraz pewnie będzie deszcz padał, ciśnienie spada, wieje straszliwie...blee

stacey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wyszło super :) kurde mam tylko 2 banany.. trochę mało, ale jakoś to zamaskuje :p

MORWIK u mnie końcówka @ ,plaminie właściwie i 5 dc. W przyszły pt wizyta u gina i zobaczymy co dalej ;) wiem, że miałam odpuścić, ale nie da się ! :p no a wykres mam zablokowany, bo właściwie zapominam o mierzeniu temp. Codziennie wstaję, ide robić kawę i po jakimś czasie się skapne ,że miałam zmierzyć temp.
    A u Ciebie lepiej ?? :) wrociliscie już z wyjazdu ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to już wkurza ta pogoda, zamiast zimy w ziemie to jakies niby to jesien, niby wiosna, a na wiosne będzie śnieg, porazka!

Cigaretta, stacey lubią tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to ta insulina nie sprawdzalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    mnie to już wkurza ta pogoda, zamiast zimy w ziemie to jakies niby to jesien, niby wiosna, a na wiosne będzie śnieg, porazka!
    Ani nie mów... straszna monotonia :( w lato o 19 to się dopiero na rower wsiada i jedzie do parku itd, a teraz to już ciepłe kapcie, herbata i do łóżka przed tv.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to mogłabym mieszkać tam gdzie jest cały czas ciepło :) nie lubie zimy i jesieni

Morwa, stacey lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, nadrobilam Was dopiero :)
    Wczoraj czekając na wizytę czytałam wczorajsze wpisy, ale teraz dzisiejsze :) w pracy mam Kongo, dziś chwile przy jedzeniu wzięłam telefon i czytam, bo nie mam nawet kiedy :(

Madlene, tulam. Ale mam nadzieje jeszcze <3

Aneczko,piekna beta, cudownie :)

She, podziwiam Cię z tymi ćwiczeniami :) mam nadzieje, ze efekty będą spektakularne :)

Paulina bardzo mi przykro :(

Morwa, trzymam kochana kciuki za Ciebie :)
    mam ogromną nadzieję że Ci się uda <3

Cigaretta powodzenia :)

Martika twarda jesteś :) mam nadzieje ze juz trochę mniej Cię męczą mdłości. Kiedy teraz masz wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:35

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam wczoraj na wizycie, dzidzia cudna, machala rączkami i nóżkami :) najpierw pokazało 3,6cm ale chyba była skulona bo potem już 3,92 :)
    Na prenatalne umówiłem się na 10.02 akurat 9 rocznica pierwszej randki z mężem :) pójdziemy razem :)

Madlene84, Nusia, Morwa, juwelka, Dagn, Kotowa, Ania24 lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ