X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia mnie dzisiaj ciężki dzień czeka, a jutro jeszcze gorszy. Dziś mam wykłady na 15 do 20, a jutro egzamin, na którym będą pytania z kosmosu... ciemno to widze ! :D

• aneczka85m Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Ja tylko na chwilkę. Wstalismy z synkiem o 10 :) juz po śniadaniu i lecimy na spacer. Jadę dziś do ginki po receptę na luteine itd. Musze się dowiedzieć co z tym bromkiem bo jedni mówią ze trzeba odstawic a inni ze trzeba jeszcze trochę brać. Ginka mi napisała ze mam zmniejszyć dawkę z 2 tabletek dziennie na 2 * 0,5 tabletki. Ale muszę się dokładnie wypytac co i jak.

Morwa głowa do góry mam nadzieje ze dziś już lepszy humor :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka udanego spaceru i powodzenia u ginki :)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta dasz rade na wykładach. Z egzaminem tez!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO Dziewczynki póki co to zdążyłam wypić kawe, zjeść śniadanie, zadzwonić do mamy i siostry i na tym się kończą moje działania hehe, popołudniu mam fryzjera umówionego

Madlene no ja się ciesze, że wczoraj posprzątałam, dzisiaj mam luz i nie dręczą mnie wyrzuty sumienia :)
    a TY ogarnij szybciutko i tez będziesz mieć spokój :)

Cigaretta wspolczuję tego egzaminu, ale na pewno sobie poradzisz! Ja już bym nie miała chyba motwyacji do nauki. POdziwiam Was, że Wam się chce :)

Aneczka a jak TY się czułaś po tej luteinie jak brałaś zanim się dowiedziałaś o ciąży??

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obudziłam się o 8, zdążyłam tylko powiesić pranie, pościelić łóżko, zjadłam śniadanie i teraz pomalowałam pazury. WSTYD !

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuewczyny progesyeron mam 43 w 6dpo ..a gin m8 kazal brac duphaston chyba nie musze bo prog mam w normie jak uwazacie?

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaa a moze bierz lek skoro lekarz tak zalecil

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekę kopiec kreta, ale mi wyrosło ciasto, za chwilę wyjdzie z piekarnika.. boje się go !

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :)

Nusia lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie norma od 10- 89...nie biore dupka w tym cyklu.ani w nastepnym.dzoewczyny przytylam 10kg w 4 mc....a diety nie zmienilam wrecz wlaczylam diete z cwiczeniami....z takim przyrostem to ciaza bynie zabila i moj kregoslup.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Piekę kopiec kreta, ale mi wyrosło ciasto, za chwilę wyjdzie z piekarnika.. boje się go !

hehe Cigaretta i jak wyszło? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ból głowy jeszcze niestety nie ustapił, ale to przez tą pogodę, zaraz pewnie będzie deszcz padał, ciśnienie spada, wieje straszliwie...blee

stacey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wyszło super :) kurde mam tylko 2 banany.. trochę mało, ale jakoś to zamaskuje :p

MORWIK u mnie końcówka @ ,plaminie właściwie i 5 dc. W przyszły pt wizyta u gina i zobaczymy co dalej ;) wiem, że miałam odpuścić, ale nie da się ! :p no a wykres mam zablokowany, bo właściwie zapominam o mierzeniu temp. Codziennie wstaję, ide robić kawę i po jakimś czasie się skapne ,że miałam zmierzyć temp.
    A u Ciebie lepiej ?? :) wrociliscie już z wyjazdu ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to już wkurza ta pogoda, zamiast zimy w ziemie to jakies niby to jesien, niby wiosna, a na wiosne będzie śnieg, porazka!

Cigaretta, stacey lubią tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to ta insulina nie sprawdzalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    mnie to już wkurza ta pogoda, zamiast zimy w ziemie to jakies niby to jesien, niby wiosna, a na wiosne będzie śnieg, porazka!
    Ani nie mów... straszna monotonia :( w lato o 19 to się dopiero na rower wsiada i jedzie do parku itd, a teraz to już ciepłe kapcie, herbata i do łóżka przed tv.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to mogłabym mieszkać tam gdzie jest cały czas ciepło :) nie lubie zimy i jesieni

Morwa, stacey lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, nadrobilam Was dopiero :)
    Wczoraj czekając na wizytę czytałam wczorajsze wpisy, ale teraz dzisiejsze :) w pracy mam Kongo, dziś chwile przy jedzeniu wzięłam telefon i czytam, bo nie mam nawet kiedy :(

Madlene, tulam. Ale mam nadzieje jeszcze <3

Aneczko,piekna beta, cudownie :)

She, podziwiam Cię z tymi ćwiczeniami :) mam nadzieje, ze efekty będą spektakularne :)

Paulina bardzo mi przykro :(

Morwa, trzymam kochana kciuki za Ciebie :)
    mam ogromną nadzieję że Ci się uda <3

Cigaretta powodzenia :)

Martika twarda jesteś :) mam nadzieje ze juz trochę mniej Cię męczą mdłości. Kiedy teraz masz wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:35

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam wczoraj na wizycie, dzidzia cudna, machala rączkami i nóżkami :) najpierw pokazało 3,6cm ale chyba była skulona bo potem już 3,92 :)
    Na prenatalne umówiłem się na 10.02 akurat 9 rocznica pierwszej randki z mężem :) pójdziemy razem :)

Madlene84, Nusia, Morwa, juwelka, Dagn, Kotowa, Ania24 lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ