Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się. Ja tylko na chwilkę. Wstalismy z synkiem o 10 juz po śniadaniu i lecimy na spacer. Jadę dziś do ginki po receptę na luteine itd. Musze się dowiedzieć co z tym bromkiem bo jedni mówią ze trzeba odstawic a inni ze trzeba jeszcze trochę brać. Ginka mi napisała ze mam zmniejszyć dawkę z 2 tabletek dziennie na 2 * 0,5 tabletki. Ale muszę się dokładnie wypytac co i jak.
Morwa głowa do góry mam nadzieje ze dziś już lepszy humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNO Dziewczynki póki co to zdążyłam wypić kawe, zjeść śniadanie, zadzwonić do mamy i siostry i na tym się kończą moje działania hehe, popołudniu mam fryzjera umówionego
Madlene no ja się ciesze, że wczoraj posprzątałam, dzisiaj mam luz i nie dręczą mnie wyrzuty sumienia
a TY ogarnij szybciutko i tez będziesz mieć spokój
Cigaretta wspolczuję tego egzaminu, ale na pewno sobie poradzisz! Ja już bym nie miała chyba motwyacji do nauki. POdziwiam Was, że Wam się chce
Aneczka a jak TY się czułaś po tej luteinie jak brałaś zanim się dowiedziałaś o ciąży?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wyszło super kurde mam tylko 2 banany.. trochę mało, ale jakoś to zamaskuje :p
MORWIK u mnie końcówka @ ,plaminie właściwie i 5 dc. W przyszły pt wizyta u gina i zobaczymy co dalej wiem, że miałam odpuścić, ale nie da się ! :p no a wykres mam zablokowany, bo właściwie zapominam o mierzeniu temp. Codziennie wstaję, ide robić kawę i po jakimś czasie się skapne ,że miałam zmierzyć temp.
A u Ciebie lepiej ?? wrociliscie już z wyjazdu ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:mnie to już wkurza ta pogoda, zamiast zimy w ziemie to jakies niby to jesien, niby wiosna, a na wiosne będzie śnieg, porazka!
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, nadrobilam Was dopiero
Wczoraj czekając na wizytę czytałam wczorajsze wpisy, ale teraz dzisiejsze w pracy mam Kongo, dziś chwile przy jedzeniu wzięłam telefon i czytam, bo nie mam nawet kiedy
Madlene, tulam. Ale mam nadzieje jeszcze
Aneczko,piekna beta, cudownie
She, podziwiam Cię z tymi ćwiczeniami mam nadzieje, ze efekty będą spektakularne
Paulina bardzo mi przykro
Morwa, trzymam kochana kciuki za Ciebie
mam ogromną nadzieję że Ci się uda
Cigaretta powodzenia
Martika twarda jesteś mam nadzieje ze juz trochę mniej Cię męczą mdłości. Kiedy teraz masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:35
-
Ja byłam wczoraj na wizycie, dzidzia cudna, machala rączkami i nóżkami najpierw pokazało 3,6cm ale chyba była skulona bo potem już 3,92
Na prenatalne umówiłem się na 10.02 akurat 9 rocznica pierwszej randki z mężem pójdziemy razemMadlene84, Nusia, Morwa, juwelka, Dagn, Kotowa, Ania24 lubią tę wiadomość