Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZetka strasznie się cieszę, że maleństwo Twoje tak rośnie nie wiadomo jeszcze czy chłopczyk czy dziewczynka? to musiało być wzruszające zobaczyć pierwsze ruchy
Kochana ja nie za bardzo mam co testować, w tym miesiącu nie było jakichś większych staranek, troche sobie odpuściłam ze względu na pracę...poza tym nie za bardzo wcelowaliśmy w owulke z serduszkami, także kompletnie na nic nie liczę. Luteine biore ze względu na to, że się bałam że się jakaś cysta zrobila i tak dla bezpieczeństwa.Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUhh skończyłam moje wypieki kopiec już w lodówce, mąż wróci z pracy, to będzie miał niespodziankę :p a ja w tym czasie będę na uczelni się męczyć jeszcze godz i wyjazd.
ZETKA dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze, pewnie fajnie widzieć takiego małego figielka nim się obejrzycie a maleństwo będzie na świecieNusia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze fajnie kochane i mam nadzieje ze Wy też już bardzo niedługo będziecie widziały swoje, z całego serca Wam tego życzę
Nusia, wiesz jak jest, czasami trzeba odpuścić żeby zadziałało Ja też miałam tylko 2 czy 3 serduszka i ostatnie 2 dni przed owu, wiec nam nadzieje ze u Was będzie podobnie
Cigaretta, smacznego mnie też ostatnio coś na słodkie wzięlo choć normalnie nie lubię mam czekoladę i batona w szufladzie
A płci jeszcze nie widać może na prenatalnym za 2 tyg. Choć z synkiem tez na te ważne usg chodziłam do tego samego doktora i dopiero dowiedzieliśmy się właśnie u niego jakoś kolo 20 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:09
Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane,
Zetka super ze z dzidzia ok
Zycze wam wszystkim takich fikajacych maluszkow!
Morwa, She teraz wy w kolejce tak? No i Nusia, bo ona miala strone 200 a Morwa 300
Cigareta powodzenia na uczelni!
Martika jak u ciebie dzis? Dalej cie mecza mdlosci? Sprobuj moze banany jesc, mi troche pomagaja.
Kotowa a ty masz gosci tak? Co ciekawego robicie?
Ania i Aneczka, niech wasze fasolki rosna zdrowo i spokojnie.
Niepokorna, Dagn a wy gdzie?
Nusia, She, Madlene, jak tam wasze cwiczenia? Dalej dzialacie?
Mi juz troche lepiej, ale jeszcze kiepsko sie czuje. Dzis bylam na kontroli i dostalam zwolnienie do 11 lutego. Chyba lekarz sie pomylil z tymi dniami, no ale coz, przynajmniej na serio odpoczne Biegne cos zjesc, bo zaraz moi chlopcy wracaja do domu. W przyszlym tygodniu postaram sie czesciej do was zagladac. Milego weekendu jakby co!Zetka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatka Kochana mam nadzieję, że samopoczucie się poprawi, no ale takie uroki ciązy ja tam mogę nawet codziennie wymiotowac i leżeć plackiem w łóżku, ale oby się w końcu udało
ja myslałam, że TY już całkiem na zwolnienie poszłaś, do końca ciąży?
Kochana ja miałam 100 stronkę, 200 She a Morwa 300 -
Martika odsypiaj Kochana :*
Nusia Ty tez lez i nic nie rob, zrob sie na bostwo A co bedziesz robila z wloskami?
Nusia bylu, wiec nic straconego. Jeszcze pare dni i sie dowiesz
Madlene tempka Ci sie ladnie utzrymuje, ciagle trzymam kciuki :*
Cigaretta, podeslij kawalej tego kopca mniam
Aneczka daj znac jak po wizycie :*
Morwa wypocznij przed tym maratonem
A u mnie zadnych zmian, plamienia, bol piersi przechodzi, brzuch boli na @, wiec czekam.
Dzis nie wytrzymalam i zrobilam test, oczywiscie negatyw. Czego sie spodziewalam?
Zeta skoro normy progesteronu sa do 89, to Twoj wynik nie jest jakis WOW. Bierz dupka skoro lekarz Ci go przepisal. Nie dal by Ci go bez powodu.
Zetka super, ze widzialas maluszka faktycznie troche wczesnie na poznanie plci, ale juz niedlugo .... :*
Sama sie podziwiam, bo len jestem straszny, ale nie moge juz patrzec na moj brzuchol, wiec cwicze
A tempki nie mierze, bo co mi to da, tylko sie stresuje dodatkowo.
Agata, dobrze, ze dostalas zwolnienie, nie ma co sie meczyc niepotrzebnie. Dobrze, ze juz troche lepiej sie czujesz :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:33
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwunia termin @ mam w poniedzialek, wiem ze dzis dopiero 10dpo, ale jakos mnie korcilo No z pierwszego moczu robilam. Tzn. ja wstaje w nocy na siku, wiec to z kilku godzin. W kazdym razie i tak wiem ze sie nie udalo. Jakos mi to zwisa tym razem.
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Kochana 10 dpo to jeszcze za wcześnie wiem, że CIe korciło, ale mało komu tak wcześnie co,ś wychodzi...
ok. lece do tego fryzjera, She będe tylko podcinac jakoś tak żeby dobrze mi się układały, a pofarbuje sobie w domku...
aha, odezwali się z tej jednej firmy, że mnie przyjmują, tylko to niestety jest ta firma która najpierw chce 3 miesięczny staż, a potem gwarancja zatrudnienia...ja wiem że to niby lepiej niz siedzieć w domu, ale jakoś slecjalnie się nie cieszę...chciałabym od razu mieć normalne zarobki!
dobra, odezwe się potem, ciumZetka lubi tę wiadomość
-
Morwa, no ja wiem, taka ze mnie wariatka
Podziwiam, za cierpliwosc.
Tez sie nie moge doczekac Twojej wizyty i tego co Ci powiedza.
Nusia nic nie mow. Po lapach powinnam dostac, ale coz, juz po fakcie
Ejjjj wez, mam nadzieje, ze Cie nie wykorzystaja. Wiesz czasem przyjma tylko na staz, a potem sorry - nie mozemy przedluzyc umowy i przyjmuja kolejna osobe25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Byc moze... Mi lekarz powiedzial zeby go zbadac jak najwczesniej rano, bo po godz chyba 6ej poziom rosnie.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe no ja mam nadzieję, że mnie tam nie wykorzystają, dlatego nie chciałam o zadnym stażu słyszeć, tym bardziej w moim wieku, jakaś bzdura...ale niestety teraz większość firm tak robi, że chcą wykorzystać że im urząd pracy płaci przez jakiś okres czasu i nie muszą ponosić kosztów...
zobaczymy, mam jeszcze 2 tygodnie, bo zaczynałabym 16 lutego, może jeszce coś innego znajde...
She jak długą masz II faze cyklu? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nusia i dobrze robisz ja z swojego własnego farbowania byłam bardziej zadowolona niż z fryzjera
no ja u fryzjera nie farbuje, bo zapłace ze 2 razy więcej a rezultat tak naprawdę taki sam...ja przez ostatnie miesiące w ogóle nie farbowałam, bo chciałam zejść do swojego naturalnego koloru, żeby włosy trochę odżyły, tym bardziej po tych wszystkich narkozach zaczęły mi strasznie wypadać więc nie chciałam ich katować -
Morwa, tez tak mysle nie martw sie na zapas
Fl mam 12 dni, troche krotka, co? Ale miesci sie w normie, wiec sie tym nie martwie.
Nusia to zaczynalabys w tym samym dniu co ja - tez 16go
Powiem Wam, ze jeszcze nie wrocilam do pracy, a juz mysle o zlozeniu wymowienia jakos sie tam nie widze wogole! Wroce tylko zeby pojechac na jakis fajny urlop i szukam czegos innego. Nie bede zdrowiaq marnowala25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe no ja wiem bardzo dobrze jak to jest jak się nie lubi swojej pracy, pracodawcy czy atmosfery tam panującej...jak się męczysz to nie ma sensu na siłe tam być, na pewno znajdziesz coś fajniejszego. Zdrowie jest najważniejsze, tym bardziej zdrowie psychiczne
Pamiętajcie ten program IN VITRO - CZEKAJĄC NA DZIECKO? Leciał w tamtym roku na TLC a teraz leci na Dwójce. Tam jest taka para, z 1 odcinka i ona ma endometrioze, kilka lat się starali o dziecko, w końcu zdecydowali się na in vitro. ONa miała 3 albo 4 transfery, wszystkie nieudane. Postanowili przed kolejnym transferem odpocząc pół roku, Ona zmieniła prace na taką która lubi i okazało się że jest w ciąży, naturalnej więc wniosek z tego taki, że praca i ten cały stres ma ogromny wpływ na nasze starania...Morwa, Dagn, She Wolf, Zetka, Madlene84, Cigaretta, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nusia wiec coś w tym jest , ty nie masz endometriozy ale masz swoje problemy więc trzeba wierzyć w cud i on będzie uwierz w to :*
Kochana no właśnie niby mam endometrioze, tak mi jakieś 10 lat temu lekarze wymyślili...były takie okresy że cysty miałam co chwile, straszne bóle, ale od jakiegoś czasu mam spokój, niestety to wredne choróbsko jest...
a najgorsze jest to że raz mi mówili że mam endometrioze, potem że nie wiadomo na 100% i tak w kółko...
to właśnie podobno przez cysty endometrialne powycinali mi troche rzeczy w srodku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:05
-
Nusia masz racje, nic na sile. Cos tam znajde fajnego w koncu, a wroce tylko po to zeby poleciec na fajne wakacje, a potem musze sie zabrac za swoje zycie zawodowe
Kurcze ja wiem ze cuda sie zdarzaja i oby kazda z nas spotkal taki cud
Morwa, ja odkad pamietam mam taka faze lut. Nawet jak wezme jakis progesteron albo inny wspomagacz, to raczej to sie nie zmienia. Widocznie taka moja uroda. Zreszta problemem jest faza krotsza niz 10 dni, 12 jest ok i tego sie trzymam. Nie bede sobie wymyslac kolejnej dolegliwosci
Twoje cykle to jakies czary mary sa, ale mam nadzieje, ze teraz juz sie wszystko unormuje i bedzie dzidziol
Ale mi opryszczka wylazla juz dawno nie mialamNusia lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny