Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:haha mi chodziło o to, że na codzien nie chodze w takich ciuszkach
znaleść to tez bym coś znalazła
Ja na codzien tez nie, bo straszny zmarzlak jestem, ale latem lubie skape ciuszki nawet po domu nosic
W zime zamieniam sie w kloszarda, zakladam na siebie 5 warstw ubran25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Ja juz po 2 kawce i zrobiłam pyszne nalesniki bananowe z owocami i bitą śmietaną :p
a o 18 jade do przyjaciółki na wino i plotki, na drugi koniec wsi i to na rowerze !!
Kochana ale Ty męzowi dogadzasz super żonka z CiebieCigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:KLauduś a jakie masz objawy??? jak się czujesz??
No to tak od początku, od 4 dpo strasznie senna byłam no oczy same mi się zamykały i non stop ziewałam, teraz już troszkę mniej ale nadal jakaś taka nieprzytomna chodzę. Później wrażliwe piersi i z 2-3 razy bolały mnie po zewnętrznej stronie i takie jakieś ciężkie są. Od wczoraj męczy mnie zgaga, a i jeszcze swędzenie skóry na piersiach i brzuchu. Brzuch to oglądałam czy jakiejś wysypki nie mam
No i jeszcze kłucie w macicy, i momentami uczucie takiego strasznego zimna, że bez zrobienie z siebie kokona się nie może obyć
Ale znając kobiecą psychikę i to że wiele czytałam na temat "pierwszych objawów ciąży" to wiem jakich symptomów w sobie szukać i wiem że to wszystko może być na siłę przeze mnie stworzone Choć chciałabym się w czwartek miło zaskoczyć -
nick nieaktualnyHmm tak naprawdę to wszystkie te objawy moga być objawami ciążowymi jak i przed okresowymi, ale mam nadzieję, że u Ciebie to ciąża trzymam mocno kciuki za testowanie
jesli we wcześniejszych cyklach nie miałaś takich objawów, to jest duża szansa poza tym masz ładną tempke, wysoką, oby tak juz zostałaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:34
-
nick nieaktualny