X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaaa a to ci niespodzianka, tak strasznie się cieszę !!! Oby teraz wszystko było dobrze kochana !! :*
    Morwunia kuruj się, dużo zdrowia kochana ! <3

Ja właśnie wróciłam od kumpeli, pogadalysmy szczerze przy winkach i chcemy obie być mamuskami, ona jest 3 lata po ślubie i ma problemy z tarczyca, czas biegnie nieubłaganie. ..

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dzisiaj jest tu cisza i spokój. Uciekam w takim razie. Dobranoc kochane królewny :*
    dobranocka-ruchomy-obrazek-0018.gif

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i melduje ze dzis ciemniejsza kreska.uff.i tak sie boje wczoraj zrobilam pierwszy zastrzyk troche bolalo ale dam rade i nic mnie nie boli to yroche dziwne moze cmi lekko brzuch i piersi ale silniej bolalo na okres..jedyne co nie boli to krzyz...tak jak zwykle bolal przed okresem.ciekawa jestem czy to mapewno ciaza

Kotowa lubi tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :)

Zetaaa ja na Twoim miejscu poszłabym na betę, żeby mieć pewność bo takie ciągłe siedzenie i myślenie, czy to rzeczywiście ciąża, czy ta kreska będzie ciemnieć czy zniknie nic nie da. W niczym nie pomoże fasolce a Ciebie doprowadzi do ciągłego denerwowania się.

Morwa jak Ty się Kochana dzisiaj czujesz? Poszłaś do lekarza? Daj znać co i jak i szybciutko wracaj do zdrowia :*

Miłego dnia :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj :* my nadal w łóżku, mąż zrobił dziś wolne, sa oknem szaro buro :/ a mnie o 2 w nocy obudzily mdłości, kręciło mi się w głowie, poszłam puścić pawia do kibelka i wszystko ok. No i mój gulasz poszedł na marne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaaa idź na beta !:)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide ale dopiero 11 go lutego.moj gp mi kazala.tu i irlandi sa powaleni troche heh

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa,
    To jeszcze trochę czasu zostało. Ale jestem pewna, że będzie piękna beta i mała fasoleczka zasiana :D

Cigaretta,
    Skąd te mdłości?

Morwa,
    Jak się czujesz? Kiedy lekarz? :)

miska2503 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaa to jeszcze tydzień, w takim razie trzymam kciuki za wysoką bete ! :) nic się nie martw będzie wszystko dobrze :)

Niepokorna nie wiem, może za dużo gulaszu zjadłam :p

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie fasolka? W którym momencie cyklu Ty jesteś, bo się pogubiłam, gdyż dużo Was kobietek na forum? :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam sie slonecznego choc mroznego dnia!

Wczoraj calkiem dobrze sie czulam (choc mdlosci mnie meczyly) i dostalam taki przyplyw energii, ze posprzatalam w domu, poprasowalam i zrobilam domowa pizze, mniam! A dzis odpoczywam:)
    She Wolf wrote:
    Agata, nie chce mi sie tam wracac, bo strasznie wykorzystuja tam ludzi. To praca dla studentow a nie dla takiej babci jak ja :P
    Nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie. Rozgladam sie troche co tam maja na rynku pracy, ale jeszcze nie aplikuje, bo planuje dopiero odejsc kwiecien - maj.

She kwicien juz niedaleko a ze znalezieniem pracy roznie bywa. Moze jednak zacznij juz sie rozgladac? Bedziesz miala wiekszy wybor :)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna fajna akcja z tymi rajstopami :) Gratulacje za odwage!

Zetaa siedzialas caly czas cicho a tu nagle taka niespodzianka! Gratulacje!! :)

Morwa jak tam zdrowko? Wygrzej sie sobie w lozeczku.

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata83 bo w tym mc sie nie staralam tylko 1 sex byl i to zaraz wstalam sie umyc...szok normalnie!

• triss Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Zetaa gratulacje :) jak widać czasem wystarczy odpuścić i pozwolic żeby los za nas zdecydował. Super :-)

kibicuje Wam nieustannie i jestem myślami bardzo blisko :*

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tutaj dzisiaj cicho :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek.

Znowu pol nocy nie spalam. Ogladamy wieczorami American Horror Story a potem sie boje spac :P

Zetka, a nie mozesz do dyra po prostu w poniedzialek zadzwonic i mu powiedziec ze jestes w ciazy i nie przyjdziesz dzis? To by troche lepiej wygladalo, a i Tobie by bylo latwiej mu to przekazac telefonicznie :D

Niepokorna maz sie fajnie zachowal, ciesze sie :D

Morwa, kuruj sie i uwazaj z lekami w razie fasolki :*
    Zamowilam sobie donga, tyle sie naczytalam o nim. Jakie dawki bralas w tym cyklu?

Zetaa gratuluje. Uwazaj teraz z ta zumba.

Agatka, moze i masz racje ale powrot do pracy to i tak wielki dla mnie stres, nie mam sily teraz szukac od razu czegos nowego. U nas okres wypowiedzenia twa miesiac wiec jak je zloze to i tak bede miala jeszcze czas.
    Super, ze dobrze sie czujesz, na pewno Ci juz tego brakowalo.

Triss mam nadzieje, ze wrocilas z fasolka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:23

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedactwo :*
    Wsadz sobie dwa palce w gardlo, moze pojdzie? Wiem, okropienstwo, ale czasem pomaga jak cos zalega na zoladku.
    Wlasnie mysle o 2x dziennie, powinno wystarczyc na poczatku :D

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • aneczka85m Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Jakie super wiadomości ja tu widzę:)

Zetaaa gratulacje kochana:)

Cigaretta ja po tym ostatnim Twoim bólu głowy już wiedziałam że będzie groszek a teraz mnie tylko utwierdzasz w tym przekonaniu:) z tego co pamiętam to jutro wielkie testowanie tak?? :)

Morwa zdrowiej nam szybciutko:)

u mnie mdłości chyba sie dopiero zaczynają, chociaż az tak mi nie dokuczają, czasem coś mi zaśmierdzi że aż mi się niedobrze robi ale nie wymiotyję:) Piersi mam bardzo wrażliwe i już żyłki się pojawiają:) śluzu trochę wiecej się pojawiło więc rośniemy:) Pierwsza wizyta za 2 tygodnie a ja juz bym chciała wszystko wiedziec:)

Troszkę mniej się udzielam bo jako bezrobotna kąbinuje jak tu mieć na zasiłek i juz wymysliłam, zakładam działalność, sprzedaż internetowa różnych rzeczy, trochę ciuchów trochę części samochodowych od mojego męża. Może jakoś dam rade:) Zresztą często sprzedaję ciuszki po synku na allegro więc wprawę mam. myślałam też o makijażach wieczorowych ale na tym się raczej nie dorobię, może będę dorywczo to robiła.

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    wkładasz dwa palce głęboko do gardła i wymioty same lecą :P

Niestety wizyta u seksuologa przełożona na piątek. Profesor dzisiaj miał jakieś zebranie i musiał znów mnie zbyć.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, dzisiaj na przystanku stał obok mnie pewien Pan o kuli i z dużym psem. I nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że pies miał jakąś niewiarygodną chcicę i non stop wskakiwał na nogę swojego Pana! Szok! Dosłownie co kilkanaście sekund. Gość nie mógł sobie z nim poradzić. Jak się bronił kulą to pies wskakiwał na kulę ha ha :D Masakra!

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ