X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaaa a to ci niespodzianka, tak strasznie się cieszę !!! Oby teraz wszystko było dobrze kochana !! :*
    Morwunia kuruj się, dużo zdrowia kochana ! <3

Ja właśnie wróciłam od kumpeli, pogadalysmy szczerze przy winkach i chcemy obie być mamuskami, ona jest 3 lata po ślubie i ma problemy z tarczyca, czas biegnie nieubłaganie. ..

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dzisiaj jest tu cisza i spokój. Uciekam w takim razie. Dobranoc kochane królewny :*
    dobranocka-ruchomy-obrazek-0018.gif

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i melduje ze dzis ciemniejsza kreska.uff.i tak sie boje wczoraj zrobilam pierwszy zastrzyk troche bolalo ale dam rade i nic mnie nie boli to yroche dziwne moze cmi lekko brzuch i piersi ale silniej bolalo na okres..jedyne co nie boli to krzyz...tak jak zwykle bolal przed okresem.ciekawa jestem czy to mapewno ciaza

Kotowa lubi tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :)

Zetaaa ja na Twoim miejscu poszłabym na betę, żeby mieć pewność bo takie ciągłe siedzenie i myślenie, czy to rzeczywiście ciąża, czy ta kreska będzie ciemnieć czy zniknie nic nie da. W niczym nie pomoże fasolce a Ciebie doprowadzi do ciągłego denerwowania się.

Morwa jak Ty się Kochana dzisiaj czujesz? Poszłaś do lekarza? Daj znać co i jak i szybciutko wracaj do zdrowia :*

Miłego dnia :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj :* my nadal w łóżku, mąż zrobił dziś wolne, sa oknem szaro buro :/ a mnie o 2 w nocy obudzily mdłości, kręciło mi się w głowie, poszłam puścić pawia do kibelka i wszystko ok. No i mój gulasz poszedł na marne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaaa idź na beta !:)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide ale dopiero 11 go lutego.moj gp mi kazala.tu i irlandi sa powaleni troche heh

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa,
    To jeszcze trochę czasu zostało. Ale jestem pewna, że będzie piękna beta i mała fasoleczka zasiana :D

Cigaretta,
    Skąd te mdłości?

Morwa,
    Jak się czujesz? Kiedy lekarz? :)

miska2503 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaa to jeszcze tydzień, w takim razie trzymam kciuki za wysoką bete ! :) nic się nie martw będzie wszystko dobrze :)

Niepokorna nie wiem, może za dużo gulaszu zjadłam :p

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie fasolka? W którym momencie cyklu Ty jesteś, bo się pogubiłam, gdyż dużo Was kobietek na forum? :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam sie slonecznego choc mroznego dnia!

Wczoraj calkiem dobrze sie czulam (choc mdlosci mnie meczyly) i dostalam taki przyplyw energii, ze posprzatalam w domu, poprasowalam i zrobilam domowa pizze, mniam! A dzis odpoczywam:)
    She Wolf wrote:
    Agata, nie chce mi sie tam wracac, bo strasznie wykorzystuja tam ludzi. To praca dla studentow a nie dla takiej babci jak ja :P
    Nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie. Rozgladam sie troche co tam maja na rynku pracy, ale jeszcze nie aplikuje, bo planuje dopiero odejsc kwiecien - maj.

She kwicien juz niedaleko a ze znalezieniem pracy roznie bywa. Moze jednak zacznij juz sie rozgladac? Bedziesz miala wiekszy wybor :)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna fajna akcja z tymi rajstopami :) Gratulacje za odwage!

Zetaa siedzialas caly czas cicho a tu nagle taka niespodzianka! Gratulacje!! :)

Morwa jak tam zdrowko? Wygrzej sie sobie w lozeczku.

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata83 bo w tym mc sie nie staralam tylko 1 sex byl i to zaraz wstalam sie umyc...szok normalnie!

• triss Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Zetaa gratulacje :) jak widać czasem wystarczy odpuścić i pozwolic żeby los za nas zdecydował. Super :-)

kibicuje Wam nieustannie i jestem myślami bardzo blisko :*

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tutaj dzisiaj cicho :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek.

Znowu pol nocy nie spalam. Ogladamy wieczorami American Horror Story a potem sie boje spac :P

Zetka, a nie mozesz do dyra po prostu w poniedzialek zadzwonic i mu powiedziec ze jestes w ciazy i nie przyjdziesz dzis? To by troche lepiej wygladalo, a i Tobie by bylo latwiej mu to przekazac telefonicznie :D

Niepokorna maz sie fajnie zachowal, ciesze sie :D

Morwa, kuruj sie i uwazaj z lekami w razie fasolki :*
    Zamowilam sobie donga, tyle sie naczytalam o nim. Jakie dawki bralas w tym cyklu?

Zetaa gratuluje. Uwazaj teraz z ta zumba.

Agatka, moze i masz racje ale powrot do pracy to i tak wielki dla mnie stres, nie mam sily teraz szukac od razu czegos nowego. U nas okres wypowiedzenia twa miesiac wiec jak je zloze to i tak bede miala jeszcze czas.
    Super, ze dobrze sie czujesz, na pewno Ci juz tego brakowalo.

Triss mam nadzieje, ze wrocilas z fasolka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:23

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedactwo :*
    Wsadz sobie dwa palce w gardlo, moze pojdzie? Wiem, okropienstwo, ale czasem pomaga jak cos zalega na zoladku.
    Wlasnie mysle o 2x dziennie, powinno wystarczyc na poczatku :D

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • aneczka85m Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Jakie super wiadomości ja tu widzę:)

Zetaaa gratulacje kochana:)

Cigaretta ja po tym ostatnim Twoim bólu głowy już wiedziałam że będzie groszek a teraz mnie tylko utwierdzasz w tym przekonaniu:) z tego co pamiętam to jutro wielkie testowanie tak?? :)

Morwa zdrowiej nam szybciutko:)

u mnie mdłości chyba sie dopiero zaczynają, chociaż az tak mi nie dokuczają, czasem coś mi zaśmierdzi że aż mi się niedobrze robi ale nie wymiotyję:) Piersi mam bardzo wrażliwe i już żyłki się pojawiają:) śluzu trochę wiecej się pojawiło więc rośniemy:) Pierwsza wizyta za 2 tygodnie a ja juz bym chciała wszystko wiedziec:)

Troszkę mniej się udzielam bo jako bezrobotna kąbinuje jak tu mieć na zasiłek i juz wymysliłam, zakładam działalność, sprzedaż internetowa różnych rzeczy, trochę ciuchów trochę części samochodowych od mojego męża. Może jakoś dam rade:) Zresztą często sprzedaję ciuszki po synku na allegro więc wprawę mam. myślałam też o makijażach wieczorowych ale na tym się raczej nie dorobię, może będę dorywczo to robiła.

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    wkładasz dwa palce głęboko do gardła i wymioty same lecą :P

Niestety wizyta u seksuologa przełożona na piątek. Profesor dzisiaj miał jakieś zebranie i musiał znów mnie zbyć.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, dzisiaj na przystanku stał obok mnie pewien Pan o kuli i z dużym psem. I nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że pies miał jakąś niewiarygodną chcicę i non stop wskakiwał na nogę swojego Pana! Szok! Dosłownie co kilkanaście sekund. Gość nie mógł sobie z nim poradzić. Jak się bronił kulą to pies wskakiwał na kulę ha ha :D Masakra!

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ