Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZetaaa a to ci niespodzianka, tak strasznie się cieszę !!! Oby teraz wszystko było dobrze kochana !! :*
Morwunia kuruj się, dużo zdrowia kochana !
Ja właśnie wróciłam od kumpeli, pogadalysmy szczerze przy winkach i chcemy obie być mamuskami, ona jest 3 lata po ślubie i ma problemy z tarczyca, czas biegnie nieubłaganie. .. -
Witam i melduje ze dzis ciemniejsza kreska.uff.i tak sie boje wczoraj zrobilam pierwszy zastrzyk troche bolalo ale dam rade i nic mnie nie boli to yroche dziwne moze cmi lekko brzuch i piersi ale silniej bolalo na okres..jedyne co nie boli to krzyz...tak jak zwykle bolal przed okresem.ciekawa jestem czy to mapewno ciaza
Kotowa lubi tę wiadomość
[/url] -
Cześć Kochane
Zetaaa ja na Twoim miejscu poszłabym na betę, żeby mieć pewność bo takie ciągłe siedzenie i myślenie, czy to rzeczywiście ciąża, czy ta kreska będzie ciemnieć czy zniknie nic nie da. W niczym nie pomoże fasolce a Ciebie doprowadzi do ciągłego denerwowania się.
Morwa jak Ty się Kochana dzisiaj czujesz? Poszłaś do lekarza? Daj znać co i jak i szybciutko wracaj do zdrowia :*
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, witam sie slonecznego choc mroznego dnia!
Wczoraj calkiem dobrze sie czulam (choc mdlosci mnie meczyly) i dostalam taki przyplyw energii, ze posprzatalam w domu, poprasowalam i zrobilam domowa pizze, mniam! A dzis odpoczywam:)
She Wolf wrote:Agata, nie chce mi sie tam wracac, bo strasznie wykorzystuja tam ludzi. To praca dla studentow a nie dla takiej babci jak ja
Nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie. Rozgladam sie troche co tam maja na rynku pracy, ale jeszcze nie aplikuje, bo planuje dopiero odejsc kwiecien - maj.
She kwicien juz niedaleko a ze znalezieniem pracy roznie bywa. Moze jednak zacznij juz sie rozgladac? Bedziesz miala wiekszy wybor -
Dzien doberek.
Znowu pol nocy nie spalam. Ogladamy wieczorami American Horror Story a potem sie boje spac
Zetka, a nie mozesz do dyra po prostu w poniedzialek zadzwonic i mu powiedziec ze jestes w ciazy i nie przyjdziesz dzis? To by troche lepiej wygladalo, a i Tobie by bylo latwiej mu to przekazac telefonicznie
Niepokorna maz sie fajnie zachowal, ciesze sie
Morwa, kuruj sie i uwazaj z lekami w razie fasolki :*
Zamowilam sobie donga, tyle sie naczytalam o nim. Jakie dawki bralas w tym cyklu?
Zetaa gratuluje. Uwazaj teraz z ta zumba.
Agatka, moze i masz racje ale powrot do pracy to i tak wielki dla mnie stres, nie mam sily teraz szukac od razu czegos nowego. U nas okres wypowiedzenia twa miesiac wiec jak je zloze to i tak bede miala jeszcze czas.
Super, ze dobrze sie czujesz, na pewno Ci juz tego brakowalo.
Triss mam nadzieje, ze wrocilas z fasolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:23
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Biedactwo :*
Wsadz sobie dwa palce w gardlo, moze pojdzie? Wiem, okropienstwo, ale czasem pomaga jak cos zalega na zoladku.
Wlasnie mysle o 2x dziennie, powinno wystarczyc na poczatku25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Witajcie:)
Jakie super wiadomości ja tu widzę
Zetaaa gratulacje kochana:)
Cigaretta ja po tym ostatnim Twoim bólu głowy już wiedziałam że będzie groszek a teraz mnie tylko utwierdzasz w tym przekonaniu:) z tego co pamiętam to jutro wielkie testowanie tak??
Morwa zdrowiej nam szybciutko:)
u mnie mdłości chyba sie dopiero zaczynają, chociaż az tak mi nie dokuczają, czasem coś mi zaśmierdzi że aż mi się niedobrze robi ale nie wymiotyję Piersi mam bardzo wrażliwe i już żyłki się pojawiają śluzu trochę wiecej się pojawiło więc rośniemy:) Pierwsza wizyta za 2 tygodnie a ja juz bym chciała wszystko wiedziec:)
Troszkę mniej się udzielam bo jako bezrobotna kąbinuje jak tu mieć na zasiłek i juz wymysliłam, zakładam działalność, sprzedaż internetowa różnych rzeczy, trochę ciuchów trochę części samochodowych od mojego męża. Może jakoś dam rade:) Zresztą często sprzedaję ciuszki po synku na allegro więc wprawę mam. myślałam też o makijażach wieczorowych ale na tym się raczej nie dorobię, może będę dorywczo to robiła. -
Boże, dzisiaj na przystanku stał obok mnie pewien Pan o kuli i z dużym psem. I nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że pies miał jakąś niewiarygodną chcicę i non stop wskakiwał na nogę swojego Pana! Szok! Dosłownie co kilkanaście sekund. Gość nie mógł sobie z nim poradzić. Jak się bronił kulą to pies wskakiwał na kulę ha ha Masakra!