X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka nie do testowania jeszcze daleko, dopiero 10dc ;) w pt ide na monitoring

aneczka85m lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy byli z mężem na małej wycieczce i na obiedzie :) właśnie wróciliśmy i odpoczywamy, a wieczorem jedziemy na basen :)

Morwa kochana przekichane! Zdrowiej szybko :**

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie wiem czy to moje testowanie jutro ma jakikolwiek sens, bo już czuje zbliżający się okres ;/ Plecy mnie strasznie bolą, jajniki tak samo, aż do pachwin promieniują..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, mnie też dziś zaczęło coś ćmić:(
    Ale nadzieja umiera ostatnia! ;)
    O której testujemy?

Do wszystko później, bo jakoś brak mi czasu.

Doczytałam tylko O jakimś choróbsku Morwy:( Kochana zdrowiej szybciutko :* :*

• monekkk Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Waszą radą... Ginekolog dzisiaj i beta. Ten pierwszy nic nie widzi, to drugie też za niskie :( czekam na spóźnioną @ ...

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testujcie rano dziewczyny wczesnie bo chce wiedzieć przed swoją wizyta u learza :) dziwne ale na forum można bardzo zżyć się z ludzmi dlatego mocno zaciskam kciuki

klaudia1534, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Testujcie rano dziewczyny wczesnie bo chce wiedzieć przed swoją wizyta u learza :) dziwne ale na forum można bardzo zżyć się z ludzmi dlatego mocno zaciskam kciuki
    Małgosia masz rację - w życiu bym nie uwierzyła, gdyby mi ktoś powiedział jakiś czas temu, że będę bardziej trzymać kciuki za kogoś innego niż za siebie - a tak właśnie jest :)

...Ja wstaję o 6, więc chyba musimy ustalić taką godzinę :P Morwa, Klaudia - wstajecie ze mną na siusiu? :)

Zetaa - gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę! :* Jesteś kolejnym przykładem, że warto odpuścić :) Daj jeszcze przepis jak to zrobić:D

Niepokorna, cieszę się, że sprawa z mężem się ułożyła :) Co to za super rajtki? :P Nie słyszałam o takich - muszę zainteresować się tematem :D :P

Klaudia, z kolejnych objawów dodam NOWOŚĆ u mnie - masakryczne kłucie w piersi -jakby ktoś sztylety wbijał. Oj, jak dobrze, że jutro pozbędę się wątpliwości... :)

• Agaja Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :)

Co jakiś czas do Was zaglądam, ale raczej jako bierny słuchacz ;)

Zeta, wielkie gratulacje! :)

Jutrzejsze testerki, trzymam za Was mocno kciuki! <3

A u nas wszystko dobrze, trochę mnie męczą mdłości, trochę jestem wzdęta, cały czas śpię, takie tam ;) I nie mogę się doczekać wtorku, bo wtedy powinnam zobaczyć już całkiem sporego człowieczka na usg :)

Buziaki dla Was :*

Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstaje o 7 jutro ale może się uda i się wcześniej dobudzę :)

Monika my i te nasze objawy :D
    Mnie zrobiła się jakaś krosta w gardle i boli jak cholera ale stwierdziłam, że to na bank nieznany objaw ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:11

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już nie mogę się doczekać jutra, 3mam za Was bardzo mocno kciuki ! :)

Morwa, zdrowiej biedaczysko <3

Agaja też mam wizytę we wtorek, powodzenia :)

Ja dzisiaj byłam bardzo zestresowana od rana, od tygodni codziennie miałam mdłości i bardzo źle się czułam, niektóre wdni w tym wczorajszy były paskudny, a dzisiaj rano obudziłam się jakbym nie była w ciąży wszystko jak ręką odjął i bardzo się zestresowałam. Po południu mdłości trochę wróciły, ale to nie to samo i nie wiem czy nie z nerwów.

Monika***, klaudia1534 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciskam kciuki ;)

Monika***, klaudia1534 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nastawiam budzik na 6 w takim razie :)

Super!:D
    A jak się czujesz Morwa? Lepiej już troszkę?
    Co do tego zwracania lekarstw - mam ogromną nadzieję, że już niedługo nie będziesz musiała prowokować wymiotów -same przyjdą razem z fasolką! :D

Martika,
    jednym słowem zatęskniłaś za tymi nudnościami? :) Mam nadzieję, że już wszystko dobrze - nic się nie martw - dzidzia daje Ci jeden dzień na odetchnięcie ;)

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:)
    Trzymam mocno kciuki za jutro:)

Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, widać było tylko pęcherzyk 8mm i nic w środku mam nadzieję, że to jeszcze za wcześnie, mam krwiaka ale lekarz twierdzi, że się wchłonie i że mogę dostać plamienia gdy zacznie się wchłaniać, przepisał mi duphaston 2x1 i kazał przyjść na kontrolę za 7 dni :( mam nadzieję że fasolek już się pokaże martwię się przeokropnie nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Agaja Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, myślę, że nie powinnaś się przejmować. U mnie to normalne, że 2 dni męczą mnie okropne mdłości i ból głowy, a kolejne dwa zero objawów. I tak co kilka dni. Także zakładam, że to normalne, ciesz się spokojem póki możesz :)

Ania24, jeszcze trochę wcześnie, pewnie za kilka dni zobaczysz już fasolkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania też myślę, że jeszcze może być za wcześnie, na pewno niedługo zobaczysz swoją fasolinke z bijacym serduchem :) będziecie mieć fajny prezent walentynkowy :)

Kobitki co tam ? Ja już po kąpieli, smutno mi jakoś dziś.. niby dzień fajnie przeleciał, ale jednak czegoś brakuje. Dzwonilam dzis do gina i pojutrze wieczorem wizyta, boję się co będzie dalej z nami..

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika***,
    Rajstopy kupiłam na stronie romartex.pl

Monika***, stacey lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monekkk,
    Szkoda :(

Małgosia,
    Faktycznie - ja też się z Wami zżyłam i dzień bez Was jest dziwny.

Morwa,
    Masz zdrowieć i to szybko! :)

A gdzie jest She?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 23:02

klaudia1534, Monika***, stacey lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja już kładę się do łóżka. Dzięki za trzymanie kciuków :*

Morwa, Klaudia - trzymam kciuki!!! :*

Dobranoc :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja również trzymam kciuki za Ciebie i za Morwę no i za siebie też :)
    Kolorowych snów :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ