Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalagosia wrote:Testujcie rano dziewczyny wczesnie bo chce wiedzieć przed swoją wizyta u learza
dziwne ale na forum można bardzo zżyć się z ludzmi dlatego mocno zaciskam kciuki
...Ja wstaję o 6, więc chyba musimy ustalić taką godzinęMorwa, Klaudia - wstajecie ze mną na siusiu?
Zetaa - gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę! :* Jesteś kolejnym przykładem, że warto odpuścićDaj jeszcze przepis jak to zrobić
Niepokorna, cieszę się, że sprawa z mężem się ułożyłaCo to za super rajtki?
Nie słyszałam o takich - muszę zainteresować się tematem
Klaudia, z kolejnych objawów dodam NOWOŚĆ u mnie - masakryczne kłucie w piersi -jakby ktoś sztylety wbijał. Oj, jak dobrze, że jutro pozbędę się wątpliwości... -
Cześć dziewczyny!
Co jakiś czas do Was zaglądam, ale raczej jako bierny słuchacz
Zeta, wielkie gratulacje!
Jutrzejsze testerki, trzymam za Was mocno kciuki!
A u nas wszystko dobrze, trochę mnie męczą mdłości, trochę jestem wzdęta, cały czas śpię, takie tamI nie mogę się doczekać wtorku, bo wtedy powinnam zobaczyć już całkiem sporego człowieczka na usg
Buziaki dla Was :*Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ja wstaje o 7 jutro ale może się uda i się wcześniej dobudzę
Monika my i te nasze objawy
Mnie zrobiła się jakaś krosta w gardle i boli jak cholera ale stwierdziłam, że to na bank nieznany objaw ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:11
-
Dziewczyny, już nie mogę się doczekać jutra, 3mam za Was bardzo mocno kciuki !
Morwa, zdrowiej biedaczysko
Agaja też mam wizytę we wtorek, powodzenia
Ja dzisiaj byłam bardzo zestresowana od rana, od tygodni codziennie miałam mdłości i bardzo źle się czułam, niektóre wdni w tym wczorajszy były paskudny, a dzisiaj rano obudziłam się jakbym nie była w ciąży wszystko jak ręką odjął i bardzo się zestresowałam. Po południu mdłości trochę wróciły, ale to nie to samo i nie wiem czy nie z nerwów.Monika***, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nastawiam budzik na 6 w takim razie
Super!
A jak się czujesz Morwa? Lepiej już troszkę?
Co do tego zwracania lekarstw - mam ogromną nadzieję, że już niedługo nie będziesz musiała prowokować wymiotów -same przyjdą razem z fasolką!
Martika,
jednym słowem zatęskniłaś za tymi nudnościami?Mam nadzieję, że już wszystko dobrze - nic się nie martw - dzidzia daje Ci jeden dzień na odetchnięcie
-
Cześć Dziewczyny:)
Trzymam mocno kciuki za jutro:)
Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, widać było tylko pęcherzyk 8mm i nic w środku mam nadzieję, że to jeszcze za wcześnie, mam krwiaka ale lekarz twierdzi, że się wchłonie i że mogę dostać plamienia gdy zacznie się wchłaniać, przepisał mi duphaston 2x1 i kazał przyjść na kontrolę za 7 dnimam nadzieję że fasolek już się pokaże martwię się przeokropnie nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.
-
Martika, myślę, że nie powinnaś się przejmować. U mnie to normalne, że 2 dni męczą mnie okropne mdłości i ból głowy, a kolejne dwa zero objawów. I tak co kilka dni. Także zakładam, że to normalne, ciesz się spokojem póki możesz
Ania24, jeszcze trochę wcześnie, pewnie za kilka dni zobaczysz już fasolkę -
nick nieaktualnyAnia też myślę, że jeszcze może być za wcześnie, na pewno niedługo zobaczysz swoją fasolinke z bijacym serduchem
będziecie mieć fajny prezent walentynkowy
Kobitki co tam ? Ja już po kąpieli, smutno mi jakoś dziś.. niby dzień fajnie przeleciał, ale jednak czegoś brakuje. Dzwonilam dzis do gina i pojutrze wieczorem wizyta, boję się co będzie dalej z nami.. -
nick nieaktualny