WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka nie do testowania jeszcze daleko, dopiero 10dc ;) w pt ide na monitoring

aneczka85m lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy byli z mężem na małej wycieczce i na obiedzie :) właśnie wróciliśmy i odpoczywamy, a wieczorem jedziemy na basen :)

Morwa kochana przekichane! Zdrowiej szybko :**

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie wiem czy to moje testowanie jutro ma jakikolwiek sens, bo już czuje zbliżający się okres ;/ Plecy mnie strasznie bolą, jajniki tak samo, aż do pachwin promieniują..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, mnie też dziś zaczęło coś ćmić:(
    Ale nadzieja umiera ostatnia! ;)
    O której testujemy?

Do wszystko później, bo jakoś brak mi czasu.

Doczytałam tylko O jakimś choróbsku Morwy:( Kochana zdrowiej szybciutko :* :*

• monekkk Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Waszą radą... Ginekolog dzisiaj i beta. Ten pierwszy nic nie widzi, to drugie też za niskie :( czekam na spóźnioną @ ...

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testujcie rano dziewczyny wczesnie bo chce wiedzieć przed swoją wizyta u learza :) dziwne ale na forum można bardzo zżyć się z ludzmi dlatego mocno zaciskam kciuki

klaudia1534, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Testujcie rano dziewczyny wczesnie bo chce wiedzieć przed swoją wizyta u learza :) dziwne ale na forum można bardzo zżyć się z ludzmi dlatego mocno zaciskam kciuki
    Małgosia masz rację - w życiu bym nie uwierzyła, gdyby mi ktoś powiedział jakiś czas temu, że będę bardziej trzymać kciuki za kogoś innego niż za siebie - a tak właśnie jest :)

...Ja wstaję o 6, więc chyba musimy ustalić taką godzinę :P Morwa, Klaudia - wstajecie ze mną na siusiu? :)

Zetaa - gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę! :* Jesteś kolejnym przykładem, że warto odpuścić :) Daj jeszcze przepis jak to zrobić:D

Niepokorna, cieszę się, że sprawa z mężem się ułożyła :) Co to za super rajtki? :P Nie słyszałam o takich - muszę zainteresować się tematem :D :P

Klaudia, z kolejnych objawów dodam NOWOŚĆ u mnie - masakryczne kłucie w piersi -jakby ktoś sztylety wbijał. Oj, jak dobrze, że jutro pozbędę się wątpliwości... :)

• Agaja Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :)

Co jakiś czas do Was zaglądam, ale raczej jako bierny słuchacz ;)

Zeta, wielkie gratulacje! :)

Jutrzejsze testerki, trzymam za Was mocno kciuki! <3

A u nas wszystko dobrze, trochę mnie męczą mdłości, trochę jestem wzdęta, cały czas śpię, takie tam ;) I nie mogę się doczekać wtorku, bo wtedy powinnam zobaczyć już całkiem sporego człowieczka na usg :)

Buziaki dla Was :*

Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstaje o 7 jutro ale może się uda i się wcześniej dobudzę :)

Monika my i te nasze objawy :D
    Mnie zrobiła się jakaś krosta w gardle i boli jak cholera ale stwierdziłam, że to na bank nieznany objaw ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:11

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już nie mogę się doczekać jutra, 3mam za Was bardzo mocno kciuki ! :)

Morwa, zdrowiej biedaczysko <3

Agaja też mam wizytę we wtorek, powodzenia :)

Ja dzisiaj byłam bardzo zestresowana od rana, od tygodni codziennie miałam mdłości i bardzo źle się czułam, niektóre wdni w tym wczorajszy były paskudny, a dzisiaj rano obudziłam się jakbym nie była w ciąży wszystko jak ręką odjął i bardzo się zestresowałam. Po południu mdłości trochę wróciły, ale to nie to samo i nie wiem czy nie z nerwów.

Monika***, klaudia1534 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciskam kciuki ;)

Monika***, klaudia1534 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nastawiam budzik na 6 w takim razie :)

Super!:D
    A jak się czujesz Morwa? Lepiej już troszkę?
    Co do tego zwracania lekarstw - mam ogromną nadzieję, że już niedługo nie będziesz musiała prowokować wymiotów -same przyjdą razem z fasolką! :D

Martika,
    jednym słowem zatęskniłaś za tymi nudnościami? :) Mam nadzieję, że już wszystko dobrze - nic się nie martw - dzidzia daje Ci jeden dzień na odetchnięcie ;)

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:)
    Trzymam mocno kciuki za jutro:)

Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, widać było tylko pęcherzyk 8mm i nic w środku mam nadzieję, że to jeszcze za wcześnie, mam krwiaka ale lekarz twierdzi, że się wchłonie i że mogę dostać plamienia gdy zacznie się wchłaniać, przepisał mi duphaston 2x1 i kazał przyjść na kontrolę za 7 dni :( mam nadzieję że fasolek już się pokaże martwię się przeokropnie nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Agaja Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, myślę, że nie powinnaś się przejmować. U mnie to normalne, że 2 dni męczą mnie okropne mdłości i ból głowy, a kolejne dwa zero objawów. I tak co kilka dni. Także zakładam, że to normalne, ciesz się spokojem póki możesz :)

Ania24, jeszcze trochę wcześnie, pewnie za kilka dni zobaczysz już fasolkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania też myślę, że jeszcze może być za wcześnie, na pewno niedługo zobaczysz swoją fasolinke z bijacym serduchem :) będziecie mieć fajny prezent walentynkowy :)

Kobitki co tam ? Ja już po kąpieli, smutno mi jakoś dziś.. niby dzień fajnie przeleciał, ale jednak czegoś brakuje. Dzwonilam dzis do gina i pojutrze wieczorem wizyta, boję się co będzie dalej z nami..

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika***,
    Rajstopy kupiłam na stronie romartex.pl

Monika***, stacey lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monekkk,
    Szkoda :(

Małgosia,
    Faktycznie - ja też się z Wami zżyłam i dzień bez Was jest dziwny.

Morwa,
    Masz zdrowieć i to szybko! :)

A gdzie jest She?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 23:02

klaudia1534, Monika***, stacey lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja już kładę się do łóżka. Dzięki za trzymanie kciuków :*

Morwa, Klaudia - trzymam kciuki!!! :*

Dobranoc :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja również trzymam kciuki za Ciebie i za Morwę no i za siebie też :)
    Kolorowych snów :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ