Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalagosia wrote:Testujcie rano dziewczyny wczesnie bo chce wiedzieć przed swoją wizyta u learza dziwne ale na forum można bardzo zżyć się z ludzmi dlatego mocno zaciskam kciuki
...Ja wstaję o 6, więc chyba musimy ustalić taką godzinę Morwa, Klaudia - wstajecie ze mną na siusiu?
Zetaa - gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę! :* Jesteś kolejnym przykładem, że warto odpuścić Daj jeszcze przepis jak to zrobić
Niepokorna, cieszę się, że sprawa z mężem się ułożyła Co to za super rajtki? Nie słyszałam o takich - muszę zainteresować się tematem
Klaudia, z kolejnych objawów dodam NOWOŚĆ u mnie - masakryczne kłucie w piersi -jakby ktoś sztylety wbijał. Oj, jak dobrze, że jutro pozbędę się wątpliwości... -
Cześć dziewczyny!
Co jakiś czas do Was zaglądam, ale raczej jako bierny słuchacz
Zeta, wielkie gratulacje!
Jutrzejsze testerki, trzymam za Was mocno kciuki!
A u nas wszystko dobrze, trochę mnie męczą mdłości, trochę jestem wzdęta, cały czas śpię, takie tam I nie mogę się doczekać wtorku, bo wtedy powinnam zobaczyć już całkiem sporego człowieczka na usg
Buziaki dla Was :*Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ja wstaje o 7 jutro ale może się uda i się wcześniej dobudzę
Monika my i te nasze objawy
Mnie zrobiła się jakaś krosta w gardle i boli jak cholera ale stwierdziłam, że to na bank nieznany objaw ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:11
-
Dziewczyny, już nie mogę się doczekać jutra, 3mam za Was bardzo mocno kciuki !
Morwa, zdrowiej biedaczysko
Agaja też mam wizytę we wtorek, powodzenia
Ja dzisiaj byłam bardzo zestresowana od rana, od tygodni codziennie miałam mdłości i bardzo źle się czułam, niektóre wdni w tym wczorajszy były paskudny, a dzisiaj rano obudziłam się jakbym nie była w ciąży wszystko jak ręką odjął i bardzo się zestresowałam. Po południu mdłości trochę wróciły, ale to nie to samo i nie wiem czy nie z nerwów.Monika***, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nastawiam budzik na 6 w takim razie
Super!
A jak się czujesz Morwa? Lepiej już troszkę?
Co do tego zwracania lekarstw - mam ogromną nadzieję, że już niedługo nie będziesz musiała prowokować wymiotów -same przyjdą razem z fasolką!
Martika,
jednym słowem zatęskniłaś za tymi nudnościami? Mam nadzieję, że już wszystko dobrze - nic się nie martw - dzidzia daje Ci jeden dzień na odetchnięcie -
Cześć Dziewczyny:)
Trzymam mocno kciuki za jutro:)
Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, widać było tylko pęcherzyk 8mm i nic w środku mam nadzieję, że to jeszcze za wcześnie, mam krwiaka ale lekarz twierdzi, że się wchłonie i że mogę dostać plamienia gdy zacznie się wchłaniać, przepisał mi duphaston 2x1 i kazał przyjść na kontrolę za 7 dni mam nadzieję że fasolek już się pokaże martwię się przeokropnie nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.
-
Martika, myślę, że nie powinnaś się przejmować. U mnie to normalne, że 2 dni męczą mnie okropne mdłości i ból głowy, a kolejne dwa zero objawów. I tak co kilka dni. Także zakładam, że to normalne, ciesz się spokojem póki możesz
Ania24, jeszcze trochę wcześnie, pewnie za kilka dni zobaczysz już fasolkę -
nick nieaktualnyAnia też myślę, że jeszcze może być za wcześnie, na pewno niedługo zobaczysz swoją fasolinke z bijacym serduchem będziecie mieć fajny prezent walentynkowy
Kobitki co tam ? Ja już po kąpieli, smutno mi jakoś dziś.. niby dzień fajnie przeleciał, ale jednak czegoś brakuje. Dzwonilam dzis do gina i pojutrze wieczorem wizyta, boję się co będzie dalej z nami.. -
nick nieaktualny