X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika to bylo bez przepisu bo przrd owu i maz zrobil to nie tak jak mu kazalam tylko po swojemu ..zaprzeczenie wszystkiego co do tej pory robilam normaln8e zaraz po sexie sie umylam...jrszcze sama w to nie wierze juz z 6 testow zrobilam..heh.szok jeszcze raz szok

Monika***, stacey lubią tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa bidulko :* gorąca herbata z miodem i cytryna i do łóżka !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide kimać, dobranoc ;);*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam spać. Kiepsko się dzisiaj czuję. Przepraszam, ale jutro nie wstanę o 06:00, bo muszę się wyspać. Mam takie worki pod oczami przez bezsenność, że boję się patrzeć w lustro. Dobrze, że kobiety się malują :D
    Dobranoc :)
    dobranocka-ruchomy-obrazek-0028.gif

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane za słowa wsparcia. Na szczęście po całym dniu, na wieczór, wróciły moje mdłości i wymioty więc jestem spokojniejsza :)

Ania, nie martw się, dużo zależy od sprzętu i umiejętności lekarza. Bardzo możliwe, że u innego już byłoby widać. Musisz być cierpliwa, za tydzień na pewno zobaczysz swojego Szkraba :)
    Na forum ciążowym jedna dziewczyna była na wizycie w 7 tygodniu i lekarz jej powiedział, że puste jajo, tak się wystraszyła, że tego samego dnia poszła do innego lekarza, który zrobił jej usg i pokazał dzidzie i bijące serduszko!

Kochane, jeszcze raz powodzenia jutro. Mam nadzieje, że to będzie dla Was najszczęśliwszy ranek :)

Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie negatyw.

Niby sie tego spodziewałam, ale jednak jestem zła :/

Czekam teraz na dwie dobre wiadomości :*

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika wspieram nadal, negatyw zawse boli wiem. To teraz czekamy na Morwe i Klaudie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Monika wspieram nadal, negatyw zawse boli wiem. To teraz czekamy na Morwe i Klaudie
    Dziękuję, Małgosiu

Hmm, nadal brak wieści od Morwy - zaspała czy świętuje? :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Monika przykro mi :(
    U mnie też negatyw, teraz czekam do soboty na okres bez wymyślania dziwnych objawów.
    A i trzymajcie kciuki bo o 9.45 mam egzamin i wszystko zależy od pytanie jakie da :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:05

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To xzekamy na Morwe do trzech razy sztuka.

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech chociaż Morwa zakończy nasze grupowe testowanie pozytywem :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko gdzie ona jest

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie sobie smacznie śpi, bidulka chora to pewnie odsypia

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Klaudia:(
    Powodzenia na egzaminie - Trzymam kciuki!

Dziwne, ale nie jest mi smutno tylko najzwyczajniej w świecie jestem wściekła :/ może w tym cyklu uda mi się odpuścić już w ogole? W sumie miałam taki zamiar, bo jakoś tak sobie wymyśliłam, że nie chce za bardzo rodzic listipad/grudzień.
    ...Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę że to opóźnia wszystko o kolejne miesiące to...
    Ehh, ciężki dzień przede mną...

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam urodzic gdzies na poczatku roku, a wyszedl sierpien ale jestem szczesliwa i wiem ze nie chcialabym czekac kolejnych miesiecy bo zalowałabym

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika nie dziękuję ;)
    Ja natomiast jestem dziwnie spokojna jak narazie, ale to pewnie przez ten przedegzaminowy stres.
    Właśnie tak się zastanawiam czy od nowego cyklu nie dać sobie spokoju z mierzeniem temperatury z czekaniem na dni płodne i owulacje, a kochać się jak będziemy mieli na to ochotę..

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia, Ja też byłabym szczęśliwa, rodząc obojętnie w którym miesiącu Ale tak sobie myślę O tym grudniu-niby miesiąc różnicy a dziecko jakby starsze o rok:P no nic, życie samo pokaże co ma być, to będzie.

Klaudia, ja tak dopuściła w grudniu i cykl trwał 54dni, a ja nie wiedziałam co się dzieje :p więc obiecałam sobie ze już więcej nie odpuszczam mierzenia: przynajmniej wiem, że jest wszystko tak jak powinno.
    Ale z tym seksem na zawołanie, to w żadnym cyklu u mnie tak nie było - w tym były plany żeby <3 codziennie, Ale nie wyszło:P

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja jestem z grudnia :) I nigdy nie czułam się inna od reszty grupy, a teraz gdy koleżanka ze stycznia mówi że już skończyła 24 lata to ja odpowiadam, że ja cały czas mam 23 :D

Takiego długiego cyklu to ja jeszcze nigdy nie miałam, i nie chcę mieć ;)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na info od Morwy ale chyba się nie doczekam.. Muszę lecieć na autobus :( Będę później :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z grudnia dokładnie 25 i dobrze mi z tym

‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ