X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika to bylo bez przepisu bo przrd owu i maz zrobil to nie tak jak mu kazalam tylko po swojemu ..zaprzeczenie wszystkiego co do tej pory robilam normaln8e zaraz po sexie sie umylam...jrszcze sama w to nie wierze juz z 6 testow zrobilam..heh.szok jeszcze raz szok

Monika***, stacey lubią tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa bidulko :* gorąca herbata z miodem i cytryna i do łóżka !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide kimać, dobranoc ;);*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam spać. Kiepsko się dzisiaj czuję. Przepraszam, ale jutro nie wstanę o 06:00, bo muszę się wyspać. Mam takie worki pod oczami przez bezsenność, że boję się patrzeć w lustro. Dobrze, że kobiety się malują :D
    Dobranoc :)
    dobranocka-ruchomy-obrazek-0028.gif

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane za słowa wsparcia. Na szczęście po całym dniu, na wieczór, wróciły moje mdłości i wymioty więc jestem spokojniejsza :)

Ania, nie martw się, dużo zależy od sprzętu i umiejętności lekarza. Bardzo możliwe, że u innego już byłoby widać. Musisz być cierpliwa, za tydzień na pewno zobaczysz swojego Szkraba :)
    Na forum ciążowym jedna dziewczyna była na wizycie w 7 tygodniu i lekarz jej powiedział, że puste jajo, tak się wystraszyła, że tego samego dnia poszła do innego lekarza, który zrobił jej usg i pokazał dzidzie i bijące serduszko!

Kochane, jeszcze raz powodzenia jutro. Mam nadzieje, że to będzie dla Was najszczęśliwszy ranek :)

Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie negatyw.

Niby sie tego spodziewałam, ale jednak jestem zła :/

Czekam teraz na dwie dobre wiadomości :*

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika wspieram nadal, negatyw zawse boli wiem. To teraz czekamy na Morwe i Klaudie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Monika wspieram nadal, negatyw zawse boli wiem. To teraz czekamy na Morwe i Klaudie
    Dziękuję, Małgosiu

Hmm, nadal brak wieści od Morwy - zaspała czy świętuje? :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Monika przykro mi :(
    U mnie też negatyw, teraz czekam do soboty na okres bez wymyślania dziwnych objawów.
    A i trzymajcie kciuki bo o 9.45 mam egzamin i wszystko zależy od pytanie jakie da :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:05

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To xzekamy na Morwe do trzech razy sztuka.

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech chociaż Morwa zakończy nasze grupowe testowanie pozytywem :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko gdzie ona jest

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie sobie smacznie śpi, bidulka chora to pewnie odsypia

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Klaudia:(
    Powodzenia na egzaminie - Trzymam kciuki!

Dziwne, ale nie jest mi smutno tylko najzwyczajniej w świecie jestem wściekła :/ może w tym cyklu uda mi się odpuścić już w ogole? W sumie miałam taki zamiar, bo jakoś tak sobie wymyśliłam, że nie chce za bardzo rodzic listipad/grudzień.
    ...Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę że to opóźnia wszystko o kolejne miesiące to...
    Ehh, ciężki dzień przede mną...

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam urodzic gdzies na poczatku roku, a wyszedl sierpien ale jestem szczesliwa i wiem ze nie chcialabym czekac kolejnych miesiecy bo zalowałabym

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika nie dziękuję ;)
    Ja natomiast jestem dziwnie spokojna jak narazie, ale to pewnie przez ten przedegzaminowy stres.
    Właśnie tak się zastanawiam czy od nowego cyklu nie dać sobie spokoju z mierzeniem temperatury z czekaniem na dni płodne i owulacje, a kochać się jak będziemy mieli na to ochotę..

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia, Ja też byłabym szczęśliwa, rodząc obojętnie w którym miesiącu Ale tak sobie myślę O tym grudniu-niby miesiąc różnicy a dziecko jakby starsze o rok:P no nic, życie samo pokaże co ma być, to będzie.

Klaudia, ja tak dopuściła w grudniu i cykl trwał 54dni, a ja nie wiedziałam co się dzieje :p więc obiecałam sobie ze już więcej nie odpuszczam mierzenia: przynajmniej wiem, że jest wszystko tak jak powinno.
    Ale z tym seksem na zawołanie, to w żadnym cyklu u mnie tak nie było - w tym były plany żeby <3 codziennie, Ale nie wyszło:P

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja jestem z grudnia :) I nigdy nie czułam się inna od reszty grupy, a teraz gdy koleżanka ze stycznia mówi że już skończyła 24 lata to ja odpowiadam, że ja cały czas mam 23 :D

Takiego długiego cyklu to ja jeszcze nigdy nie miałam, i nie chcę mieć ;)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na info od Morwy ale chyba się nie doczekam.. Muszę lecieć na autobus :( Będę później :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z grudnia dokładnie 25 i dobrze mi z tym

‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ