Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika to bylo bez przepisu bo przrd owu i maz zrobil to nie tak jak mu kazalam tylko po swojemu ..zaprzeczenie wszystkiego co do tej pory robilam normaln8e zaraz po sexie sie umylam...jrszcze sama w to nie wierze juz z 6 testow zrobilam..heh.szok jeszcze raz szok
Monika***, stacey lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane za słowa wsparcia. Na szczęście po całym dniu, na wieczór, wróciły moje mdłości i wymioty więc jestem spokojniejsza
Ania, nie martw się, dużo zależy od sprzętu i umiejętności lekarza. Bardzo możliwe, że u innego już byłoby widać. Musisz być cierpliwa, za tydzień na pewno zobaczysz swojego Szkraba
Na forum ciążowym jedna dziewczyna była na wizycie w 7 tygodniu i lekarz jej powiedział, że puste jajo, tak się wystraszyła, że tego samego dnia poszła do innego lekarza, który zrobił jej usg i pokazał dzidzie i bijące serduszko!
Kochane, jeszcze raz powodzenia jutro. Mam nadzieje, że to będzie dla Was najszczęśliwszy ranek
Dobranoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Monika przykro mi
U mnie też negatyw, teraz czekam do soboty na okres bez wymyślania dziwnych objawów.
A i trzymajcie kciuki bo o 9.45 mam egzamin i wszystko zależy od pytanie jakie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:05
-
nick nieaktualnyPrzykro mi Klaudia:(
Powodzenia na egzaminie - Trzymam kciuki!
Dziwne, ale nie jest mi smutno tylko najzwyczajniej w świecie jestem wściekła może w tym cyklu uda mi się odpuścić już w ogole? W sumie miałam taki zamiar, bo jakoś tak sobie wymyśliłam, że nie chce za bardzo rodzic listipad/grudzień.
...Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę że to opóźnia wszystko o kolejne miesiące to...
Ehh, ciężki dzień przede mną... -
Monika nie dziękuję
Ja natomiast jestem dziwnie spokojna jak narazie, ale to pewnie przez ten przedegzaminowy stres.
Właśnie tak się zastanawiam czy od nowego cyklu nie dać sobie spokoju z mierzeniem temperatury z czekaniem na dni płodne i owulacje, a kochać się jak będziemy mieli na to ochotę.. -
nick nieaktualnyMałgosia, Ja też byłabym szczęśliwa, rodząc obojętnie w którym miesiącu Ale tak sobie myślę O tym grudniu-niby miesiąc różnicy a dziecko jakby starsze o rok:P no nic, życie samo pokaże co ma być, to będzie.
Klaudia, ja tak dopuściła w grudniu i cykl trwał 54dni, a ja nie wiedziałam co się dzieje :p więc obiecałam sobie ze już więcej nie odpuszczam mierzenia: przynajmniej wiem, że jest wszystko tak jak powinno.
Ale z tym seksem na zawołanie, to w żadnym cyklu u mnie tak nie było - w tym były plany żeby codziennie, Ale nie wyszło:P
-
Ej ja jestem z grudnia I nigdy nie czułam się inna od reszty grupy, a teraz gdy koleżanka ze stycznia mówi że już skończyła 24 lata to ja odpowiadam, że ja cały czas mam 23
Takiego długiego cyklu to ja jeszcze nigdy nie miałam, i nie chcę mieć