X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOja siostra ma taki sam problem, imie które Jej się podoba, nie podoba się mężowi albo synkowi i na odwrót hehe.
    Powiem Ci, że dla chłopczyka to ja bym miała problem bo nie mam jakiegoś takiego ulubionego :)

Zetka lubi tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja też nie wiem :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia,
    Właśnie dlatego nie mam teraz głowy do starań. Chwilowo to nie jest dobry czas. Jak się trafi to fajnie, ale nie chcę już się spinać. Powoli dojrzewam do myśli, że samo przyjdzie :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Nusia,
    Właśnie dlatego nie mam teraz głowy do starań. Chwilowo to nie jest dobry czas. Jak się trafi to fajnie, ale nie chcę już się spinać. Powoli dojrzewam do myśli, że samo przyjdzie :)

No to może i dobrze, może to Wam pomoże i się uda niespodziewanie :) czego oczywiście Ci życzę :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She super, że udało Ci się całą prace napisać tak szybciutko! :) zaliczysz, zaliczysz, kto jak nie TY Geniuszu :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka, jeszcze mnie troche boli, ale juz nie tak jak w nocy.
    Kurcze no to macie dylemat z imieniem. Ja nigdy nie mialam zadnego typu na chlopiece imie ;)
    Dobrze ze dostalas L4 pracoholiku, dzidzia najwazniejsza!

Kotowa, moze i masz racje, ale ostatnio mialam jakies problemy z zoladkiem. Chyba ze 3 dni mialam biegunke, wiec moze te leki byly za mocne na oslabiony zoladek...
    Kot juz troche zmadrzal? Haha? Nie drapie?

Morwa, ja tez mysle, ze sensacje zoladkowe moga byc zwiazane z ciaza. Ja tak mialam jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy.

Niepokorna, oby to wyluzowanie pomoglo w zafasolkowaniu :)

Nusia, ja i geniusz? Haha, po prostu ucze sie jak nigdy dotad. Kiedys mi sie nie chcialo, to teraz nadrabiam :)
    A jak bylo na rozmowie? Czy cos ominelam? Jak sie czujesz?

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Zetka, to jestem dumna z niego - kto by się spodziewał hihi :) najważniejsze że wszystko ok ;) ja do niego idę dopiero 16.03, ale za to w czwartek mam połówkowe u olszewskich;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 15:43

Zetka lubi tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She na rozmowie było bardzo przyjemnie, bardzo miła włascicielka, do jutra mam się zastanowić czy chce tam iść i ona będzie do mnie dzwonić, tylko problem jest taki, że to znowu staż na pół roku, więc do dupy trochę, bo zatrudniliby mnie dopiero we wrześniu, to jest bardzo długo i ja nie mogę sobie pozwolić żeby az przez pol roku zarabiać takie marne grosze. Nie wiem co robić...ta znajoma z Urzzędu Pracy zasugerowała, że może na razie zostałabym tam gdzie jestem i będzie mi szukać jakieś normlanej pracy i wtedy zrezygnuje z tego stażu. Mam mętlik w głowie...

a czuje się trochę lepiej, dziękuje że pytasz:* chociaż jeszcze chrype mam straszną i katar...na dodatek brzuch zaczyna już lekko ćmić na @...blee

• Kotowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, to pewnie dlatego, że na pusty żołądek. Kot nie drapie, bo ma obcięte pazury, teraz tylko gryzie ;-) mam nadzieje, ze trochę się to unormuje. Wydaje mi się, że jest troszeczkę spokojniejszy :-)

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka, ja mam na 19.03 ale kazał mi przełożyć na 26 albo 30.
    Trzymam kciuki za połowkowe :)

Nusia, a nie możesz zmienić na ten nowy staż i dalej szukać? Po co się męczyć z tamtą niemiła laska.

She, Morwa, może osłonowe jakiś probiotyk albo jogurcili naturalne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 16:23

juwelka lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka no niby mogę zmienić, tylko najpierw musze załatwić sobie jakaś umowę zlecenie, chociaż na 2 dni, żeby ten staż przerwać niby że z powodu zatrudnienia i żebym potem isc na tamten, bo inaczej się nie da, nie można tak zmienić sobie jakby nigdy nic staż, a ta kobieta u której dzisiaj byłam na rozmowie szuka kogoś na dłużej i nie chce tak tam pójść i za chwile zrezygnować, bo się okazało że Ona zna mojego tatę i tak trochę by mi było głupio...oni współpracują ze sobą czasami więc nie chcę aby potem kzywo na mojego tatę patrzyła...kurde trudne to wszystko...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia i She, dzięki za miłe słowa :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie wiem co robić Dziewczynki, tak jak pisałam, trochę mi głupio jakbym potem miała tak czy tak z niego zrezygnować, bo znowu ta kobieta by kogoś musiała szukać, jakoś mam wyrzuty sumienia...

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka jak milo, ze jestes i ze juz wszystko dobrze. Odpoczywaj ile sie da!
    Ja z corcia od 1 miesiaca na zwolnieniu od 3 na lezaco, od 6 to wstawac moglam tylko do WC, latwo nie bylo, ale sila wyzsza ;) Dawaj zdjecie brzucha i syneczka :)

Morwa mnie sie Tymon tez podoba.

U mnie z objawow nieciazowych pojawil sie jeden dosc istotny - @ :P
    Ale powiem Wam, ze po pol roku obserwacji swojego ciala, bez testu ciazowego w 12-13dpo jestem w stanie powiedziec, ze sie nie udalo i ... fajne to jest...
    No a z drugiej strony po 6 nieudanych cyklach.... zastanawiam sie czy cos ze mna jest nie tak jednak, bo to taki próg, ze tak powiem. W kwietniu albo maju sie wybiore do lekarza i zobacze czy zleci mi jakies badania. Troche nasciemniam ze to juz ponad rok :P

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Nusia a jak z ofertami stalej pracy? Trafiasz chociaz na jakies?

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene mimo wszystko szkoda, że @ się pojawił! ale badania warto zrobić, jeśli nie jesteś na bieżąco.

Kochana ja cały czas szukam stałej pracy, bo ten staż mam ogólnie mam gdzieś...ale są takie durne te ogłoszenia o prace, że nawet ciężko na cokolwiek wysłać CV...

ja @ powinnam dostać jutro albo w czwartek, oby jak najszybciej bo na weekend jedziemy do teścia i nie chce się tam meczyć z pierwszymi dniami, bo przeważnie wtedy umieram z bólu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 17:12

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No troche szkoda, ze przyszla, chociaz z racjonalnego punktu widzenia tak jest lepiej. Ostatnie badania jakiekolwiek robilam ponad 6 lat temu - w ciazy z synem. Pozniej juz nic. Nawet cytologie mam zalegla i musze zrobic.A hormonalnych chyba nie robilam nigdy w zyciu.... czas to skontrolowac, tym bardziej ze sie czlowiek starzeje.

Pytam o te oferty, bo skoro rzeczywiscie nawet nie ma ofert zeby na nie aplikowac, to szansa na to ze ten staz bedziesz musiala przerwac nie sa zbyt duze. A skoro to jakas znajoma, i rzeczywiscie szuka na dluzej, to moze to jest wlasnie to? Pytanie jeszcze czy to by bylo cos co by Ci pasowało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 17:18

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, a czemu tak musiałaś leżeć?

Nusia, rozumiem że Ci głupio. A jakbyś sprawę postawiła jasno i powiedziała tej pani ze będziesz szukała pracy na etat to by Cię nie przyjęła?

Madlene, do lekarza kontrolnie jak najbardziej, choć mam nadzieje ze pójdziesz, ale na wizytę ciążowa :)

Morwa, a jak Twój brzuch?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, niektórym z Was wysłałam wiadomość prywatną :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie juz wyspalan i dalej leze w lozku;)) zaraz obiadek mi przyniesie moj misio;))

‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ