Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejj kochane :* wróciłam godzine temu i leżę w końcu w swoim łóżeczku. Wszędzie dobrze ,ale w domu najlepiej !!! strasznie się za wami steskniłam ! Co nowego ?
Ja opalona, wypoczęta i gotowa do działania :pMorwa, Kotowa, Madlene84, Malagosia, triss, Zetka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Madlene, a czemu tak musiałaś leżeć?
Nusia, rozumiem że Ci głupio. A jakbyś sprawę postawiła jasno i powiedziała tej pani ze będziesz szukała pracy na etat to by Cię nie przyjęła?
Madlene, do lekarza kontrolnie jak najbardziej, choć mam nadzieje ze pójdziesz, ale na wizytę ciążowa
Morwa, a jak Twój brzuch?
Zetka na ciążowa to nie tak predko
Najpierw lezalam, bo zwyczajnie nie mialam sily wstac, wymiotowalam na potęge. A od 4 miesiaca zaczelam miec skurcze i pojawilo sie niewielkie rozwarcie. Od 6 miesiaca mialam juz 3cm, a do tego jedna niepracujaca nerke i sonde mi tam wkladali Takie tam -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:No niestety Zetka, aż mnie to dołuje! bo nie wiem co robić
Madlene skoro tyle lat nie robiłaś badan to musisz koniecznie to nadrobić i obowiązkowo cytologię!
Niepokorna dzięki, widziałam zdjęcia
Wiem, wiem i solennie przyrzekam to zrobic.
Cytologie zrobie juz teraz po @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Natalia byłam w Egipcie
Było super, pogoda dopisała - ok 30 stopni, jestem spalona jak grzanka atrakcji było mnóstwo, rejs statkiem, nurkowanie i podziwianie rafy, jazda na quadach po pustyni i oczywiście jazda na wielbladzie itd itd
Morwa @ odeszła w sobotę, także miałam 3 dni luzuZetka, Madlene84, nataliano, Nusia, Morwa lubią tę wiadomość
-
Hej, hej
Zetka ciesze sie, ze z wami wszysko ok. Gratulacje synka!!!!
Ja mam dzis rozmowe z pracodawca, a raczej z kadrowa taka ogolna plus odnosnie mojej ciazy. Stresuje sie, bo dowiedzialam sie wczoraj przykrych rzeczy na swoj temat. Dyrektor mial byc na tym spotkaniu, ale jednak nie bedzie. No wiec niech sie wypcha. Jestem tak wsciekla, ze w poniedzialek ide po zwolnienie. Niech spadaja i sami sobie radza.
Doczytam was pozniej! Trzymajcie kciuki! -
nick nieaktualnyCigaretta to super wczasy pozazdroscic;)) Klaudia dasz rade na uczelni,jestesmy z Toba,szybko pyknie;)). Zetka kuruj sie;)) Agata83 trzymam kciuki,zeby wszystko bylo ok i byli wyrozumiali....) atak to witam dziewuszki,leze w lozku brzuch mnie boli i glowa.Mam nadzieje ze przejdzie;)))buziaki;*;*:*
-
Zetka gratulacje. Nie miej wyrzutów jesli chodzi o pracę. Widocznie nie powinnas się przemeczyć skoro te skurcze się pojawiają teraz. Ja bym nie ryzykowała. odpoczywaj jak najwięcej mozesz.
Mi się podoba z imiona dla chłopca - Jaś , Antoś.
Jesteś kolejnym znanym mi przykładem, że teoria o serduszkach przed owulką na dziewczynkę się nie sprawdza i fajnie jest mieć dwóch chłopaków będa najlepszymi kumplami na świecie
Martika dla mnie mozesz non stop o swojej ciązy pisac i o swoich odczuciach z nią związanych i każda z dziewczyn ktorym się udało
She przykro mi ze @ jednak przyszła. Kiedy masz zabieg? w piątek? odebraliscie wyniki nasienia?
Agatko trzymam kciuki za te rozmowę dzisijeszą. Daj znać czego sie dowiedziałas
Morwa mysle ze ta figurka bociana od cioci coś znaczy
Klaudia trzymam kciuki &&&
Nusia :* obyś znalazła w końcu wymarzoną pracę, taką do której rano chcę sie iść :*
Madlene przykro mi ze @ jednak przyszła... ale masz dobre nastawienie i myslę ze ono wkrótce zaowocuje
myslalałam ze Aneczka da znać co u niej.....
-
nick nieaktualnyCigaretta witaj spowrotem fajnie, że już wróciłaś i że odpoczęłaś kurcze tez by mi się teraz takie wakacje przydały. Teraz oby fasolka się szybko pojawiła
Madlene oj to rzeczywiście sporo przeszłaś podczas ciąży z Emilką.
A z badaniami to będziemy CIę pilnować!
Triss jak po weekendzie? Odpoczęłaś?
Agatka trzymam kciuki za tą rozmowę! Mam nadzieję, że pójdzie dobrze, nie denerwuj się, bo nie ma sensu, idź na zwolnienie i olej to wszystko, bo Twoje zdrowie i bobasek są teraz najważniejsze!Madlene84 lubi tę wiadomość