Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene wiesz jak to jest, czasami się trafi coś fajnego, za dobre pieniądze a czasem trzeba dłużej czekać na jakąś fajną ofertę, nigdy nic nie wiadomo, no i oczywiście pewności nie mam...
Zetka ona ma jeszcze kilka osób chętnych na ten staż, więc jeśli jej powiem wprost, że będę szukac w międzyczasie jakiegoś etatu, to oczywiste, że zdecyduje się na osobę, która będzie chciała zostać na dłużej, bo oni cchą aż te pół roku przyuczać osobę do pracy, to jest szkoła policelna i będą tworzyć technika i ja miałabym się tym od podstaw zajmować, robić rekrutacje itd., a od września jak ruszą zajęcia to dodatkowo młodzieżą, więc praca dosyć odpowiedzialna, w różnych godzinach, popołudnia też...Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka dzięki kciuki się przydadzą
Co do imion nam wspólnie dla chłopca podoba się Filip i Kacper a mnie jeszcze dodatkowo Franek. Jeśli chodzi o dziewczynkę to ja bym chciała Alicje lub Oliwie, mój natomiast uparł się na Zosie a ja tego imienia nie lubię bardzo
Pocieszyłyście mnie z tym moim wynikiem bo myślałam, że może za wysoki jest, kiedyś miałam o wiele niższe tsh ale to było na początku leczenia tarczycy.Dzięki za odpowiedzi
She zdolniacha z Ciebie ! ja też się muszę w końcu za tą moją magisterkę na porządnie zabrać..
Zetka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No więc dzisiaj czuje się rewelacyjnie, żadnych oznak zbliżającego się okresu (mam nadzieję, że tak pozostanie przez najbliższe 9 miesięcy) :)A tak po za tym to przez kilka dni dokuczał mi dość mocno dający się we znaki ból piersi całych, ból po ich zewnętrznej stronie aż od samej pachy oraz straszne swędzenie, częste kłucie podbrzusza, najbardziej czułam je w sobotę gdy wyszalałam się z chrześniakiem i dość dużo nosiłam go na rękach. Kłucie w okolicy pępka i swędzenie brzucha. Jak widać trochę tego jest, kilka jest takich jak w poprzednim cyklu jednak w tym bardziej dały o sobie znać. Zobaczymy co z tego wyjdzie, psychika działa rewelacyjnie
Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, to trzymam kciuki żeby te objawy zwiastowaly fasolkę
Nusia, a ten staż trwa jakiś konkretny czas? Ten na którym jesteś? Kurcze mam nadzieje ze Ci się po układa i szybko znajdziesz coś super.
Dziewczynki co mogę brać na ból gardła i kaszel? Jutro chyba wybiorę się do lekarza.klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka tak, obydwa sa aż na pół roku, dlatego to jest bezsensu żeby przez pół roku pracować za takie marne pieniądze! to jest męczarnia, bo trzeba cały czas oszczędzać, a wiadomo, że pieniądze potrzebne są zawsze...
idz lepiej Kochana do lekarza, bo w Twoim przypadku leczenie się samej w domku to może nie przynieść rezultatów, lepiej żebyś się przepadała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja umieram na kursie, strasznie jestem dziś wymeczona. Jeszcze tylko godzinka i do domu...Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm