Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHey Dziewczynki,
ja coś nie mam ostatnio weny do pisania, wole Was czytać
She gratuluje geniuszu!!! widziałam widziałam na facebooku jestem z Ciebie dumna
MOrwa a kiedy idziesz na monitoring?
Niepokorna już niedługo i będziecie znowu w Anglii teraz to już zleci szybciutko
moim marzeniem jest żeby mieszkać nad morzem, no ale chyba nie jest mi to dane hehe, kilka lat temu przez kilka miesięcy mieszkałam nad oceanem, zaraz przy plaży, było cudownie codziennie plaża, spacery, opalanie żyć nie umierać
Cigaretta trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 15:02
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do Was pytanko, jestem od niedawna na forum więc większość rzeczy jest dla mnie nowych. Po owulacji postanowiłam nadal robić testy owulacyjne żeby zobaczyć jak będzie to wszytsko wyglądało. Po owulacji już następnego dnia kreska była bardzo słabo widoczna. Dzis jest 8dpo i kreska znowu powoli zaczyna być ciemniejsza...czytałam że czasami testy też mogą wskazywać na ciąże...jakie są Wasze doświadczenia?
-
nick nieaktualny
-
Nusia, wlasnie zauwazylam, ze cos malo sie udzielasz, dlaczego tak? tesknie za Toba :*
Dziekuje za gratki :*
Nie wiem, czy juz pytalam, jesli tak to przepraszam za skleroze, ale czemu wrocilas do Polski?
Ja bym chciala mieszkac gdzies w cieplym kraju, bo mam dosc wiecznego zimna
Marta, ja nie mam doswiadczenia z testami owulacyjnymi, ale nie rozumiem dlaczego je robisz tyle dpo? W koncu liczy sie pierwszy pozytywny test. A jesli chcesz sie dowiedziec czy jestes w ciazy, to po prostu zrob test ciazowy, albo jeszcze lepiej - bete. Powodzenia25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nusia wrote:She Wolf a jaki kolorek storczyka teraz dostałaś? ale ten Twój Ukochany Cię rozpieszcza super ja kocham storczyki, więc też bym się bardzo cieszyła
mam nadzieję, że te zawroty głowy Ci miną...
Tym razem jest ciemny rozowy, az bordowy, piekny jest, ogromny
No rozpieszcza, nawet nie wiem dlaczego hahaha. Jeszcze mi kupil maskotke - kroliczka mowiacego 'i love you' tez mam juz tych maskotek cala kolekcje, bedzie dla dzieci jak znalazlNusia, nataliano lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Pomysl, skoro na ciazowy za wczesnie, to jakim cudem owulacyjny wskazalby ciaze?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Tym razem jest ciemny rozowy, az bordowy, piekny jest, ogromny
No rozpieszcza, nawet nie wiem dlaczego hahaha. Jeszcze mi kupil maskotke - kroliczka mowiacego 'i love you' tez mam juz tych maskotek cala kolekcje, bedzie dla dzieci jak znalazl
oooo jak słodko kochaniutki jest
no właśnie zbieraj dla dzieciaczków maskotki
Kochana jakoś tak ostatnio miałam te dni takie pokręcone, ten pogrzeb, potem byliśmy na weekend u teścia, a od 2 dni siedze prawie cały czas u chrześniaka, bo jest chory i trzeba go zabawiać moja siostra już w 7 miesiącu ciąży, więc aż tyle siły nie ma, a on cały czas chciałby tylko grać w piłkę albo siatkówkę
poza tym tak jak pisałam, coś weny nie mam mam teraz dodatkowo dni płodne, więc staram się więcej czasu poświęcić mężowi no i chcę troszkę lajtowo podejść do tych całych starań, może kiedyś w końcu stanie się jakiś cud
a do POlski wróciłam ze względu ma męża wtedy jeszcze nie byliśmy ponownie razem, On wrócił pół roku wcześniej i mnie najzwyczajniej w świecie ciągnęło za nim poza tym moja siostra urodziła wtedy Gabrysia i było mi żal że jestem tak daleko od nich, chciałam widzieć jak rośnie, chciałam być blisko
-
nick nieaktualnyMarta ja nie mam doświadczeń z testami owulacyjnymi bo chyba tylko 1 w życiu robiłam ale wiem, że na forum były dziewczyny którym testy owulacyjne wychodziły przed @ pozytywnie i były w ciąże, ale to nie jest regułą...
nie ma sensu już na tym etapie robić testów owulacyjnych, poczekaj spokojnie i zrób ciążowy -
Nusia, no ale przeciez my nie gadamy tu ciagle o staraniach wiec nie przyjmuje Twoich wymowek do wiadomosci. Masz tu z nami byc, bo naprawde watek nam padnie
Masz racje, ze powinnas teraz sie skoncentrowac na robieniu dzidzi, ma nadzieje, ze w koncu oznajmisz nam tu radosna nowine :* tylko nie zamecz biednego meze A w przerwach w staraniach informuj nas co slychac
To prawda, ze sie teskni do rodziny. W tych czasach jest ciezko, bo wszyscy gonia za praca i emigruja po swiecie. Ja tez tesknie i tez mi szkoda, ze moja chrzesnica rosnie, a ja nie moge jej czesciej widywac. Ale niestety, taka droge wybralam i nie wroce do Polski, bo po prostu sie tam juz nie potrafie odnalezc. Wlasnie minelo 11 lat odkad wyjechalam.....Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyhehehe ale mnie rozbawiałaś Kochana masz to jak w banku, na bieżąco będę Was o wszystkim informować a radosną nowinę to prędzej TY nam tu oznajmisz fajnie jakby nam się udało w tym samym czasie
no 11 lat to już bardzo długo, po takim czasie to ja pewnie tez już bym nie wróciła, ale mimo wszyzsto z Anglii bliżej do Polski niż ze Stanów, więc może jakbym wyjechała wtedy do Anglii to też by mnie tu teraz nie było -
No to dobrze ciesz sie :*
Eeee ja to przeciez nawet sie w tym miesiacu nie staram, wiec oby Tobie sie udalo. Nie czekaj na mnie, ja dolacze za miesiac :p
To fakt z US to strasznie daleko i drogo25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Marta ja kiedyś robiłam eksperyment z tymi owu testami, w czasie spodziewanej @ kreska wychodziła mi niemalże taka jak testowa. Niestety @ przyszła jak w zegarku.
Ale podobno tak jest ze w ciązy testy owu wychodza pozytywnie i mogą wczesniej wykryć ciąze niż ciązowe.
Nusia ja też tesknie za Tobą. Zaczełam czytać watek o invitro od początku... teraz jeszcze bardziej do mnie dociera ile Ty przeszłaś podziwiam Cię za twój optymizm i wiarę. I bardzo bardzo bym chciała by przydarzył Ci się ten wyczekany cud :*
Morwa odbijemy sobie już niedługo wszystkie -
nick nieaktualnyja to powinnam chyba wybrać się na laparoskopie, żeby sprawdzili mi czy mam ten lewy jajowód w ogóle drożny, bo może ja sobie robię nadzieję a tak naprawdę trace czas... poza tym śluz w tym miesiącu taki byle jaki a brzuch boli mnie już chyba 4 dzień, czuję jajniki mocno, tempki nie mierze, więc nawet nie wiem czy już po owulacji, ale chyba jes\zcze nie
-
nick nieaktualnytriss wrote:Nusia ja też tesknie za Tobą. Zaczełam czytać watek o invitro od początku... teraz jeszcze bardziej do mnie dociera ile Ty przeszłaś podziwiam Cię za twój optymizm i wiarę. I bardzo bardzo bym chciała by przydarzył Ci się ten wyczekany cud :*
Dziękuję Kochana:*
NO ja na wątku o in vitro udzielałam się od początku jak zaczęłam przygodę z in vitro, ale teraz jakoś wcale mi się nie chce tam wchodzić, bo mnie to dołuje, tamten rok był dla mnie ciężki i dlatego chcę aby ten był inny...
ojj tego optymizmu to mi niestety brakuje, ale chyba po prostu przeszłam już ten etap smutku i żalu do całego świata, że inni mają dzieci a ja nie, to mi nic nie da, nie sprawi że zajdę w ciążę, nie sprawi, że będę szczęśliwa...a wręcz odwrotnie... teraz jedyne co mi zostało to właśnie wiara, wiara w to że kiedyś moje marzenie się spełni i zostanę mamą...
triss, nataliano lubią tę wiadomość
-
Juwelka, byłam z mężem, tylko on po 1 części wyszedł bo same reklamy były (zaczynaliśmy w sali nr 1).
Ja tez nie mam jakoś weny. Wstać rano nie mogę, w nocy się budzę spać nie mogę, gardło boli, ciągle coś. Nic mi nie pasi Zmusza się żeby obiad zrobić Niech już lato będzie
-
nick nieaktualnyZetka TY jesteś w ciąży, więc Tobie teraz wszystko wolno możesz mieć humorki, możesz nie mieć na nic siły ani ochoty, wszystko jest Ci wybaczone hehe
Morwa a bierzesz jedną tabletkę czy dwie? ciekawa jestem jaki będzie rezultat
Mój mąż 10 minut temu wrócił z pracy i już poszedł pobiegać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Gwałcuj męża to pewnie owu depcze po Tobie :p
hehe to ten brzuch czy to uczucie połamania na owulke? hehe
chyba sobie zaraz zrobię gorącą kapiel i go zaciągnę do tej wanny tylko niech wróci z biegania
Morwa na mnie clo nie działało, na dodatek zrobiła mi się po nim cysta, mam nadzieję, że u Ciebie przyniesie oczekiwany skutek -
nick nieaktualnyMorwa ja brałam tez jedną tabletkę, ale ja to jestem ciężki przypadek
a odnośnie mojego śluzu to i tak jest z nim kiepsko w tym cyklu, więc już chyba bardziej to mi nie zaszkodzi hehe
tak w ogóle to mam taki dziwny ból od kilku dni, tak jakby bolała mnie szyjka macicy, miałyście kiedyś cos takiego???