Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kilka fotek:
http://zapodaj.net/cd9ed7326cf76.jpg.html
http://zapodaj.net/08944a5af02cc.jpg.html
http://zapodaj.net/2a309d4eb783e.jpg.html
http://zapodaj.net/0acbdc261e52a.jpg.html
http://zapodaj.net/53ac933cc7701.jpg.html
http://zapodaj.net/76c062020a02e.jpg.html -
nick nieaktualnyNiepokorna, zdjęcia jak z jakiś egzotycznych zdjęć
Triss, uśmiałam się z Twojego wydarzenia na parkingu wybacz
Morwa, Ty też jesteś niezła:P
Ja kiedyś, daawno temu poszłam na randkę, późnym wieczorem w nocy, siedzieliśmy w parku na ławce i takie tam. Rano zorientowałam się ze portfel musiał mi tam gdzieś wypaść -kasa, dokumenty, legitymacje - wszystko tam było.
Już miałam iść wszystko zastrzegać w banku kiedy do drzwi dzwoni chłopak i przynosi moją zgubę - łącznie z pieniędzmi. Nie było tego dużo - ale chciałam się z nim podzielić w ramach znaleźnego, ale nie chciał nic, życzył miłego dnia i poszedł
A kiedyś na imprezie portfel zgubiłam (myślałam, że ukradli) to koleś na naszej-klasie mnie odnalazł - nawet w ramach podziękowania musiałam z nim iść na rankę
Dziewczyny, dziś pierwszy Inofolik sobie piję - Wasze zdrowie!
Faktycznie, nie ma żadnego smaku - aż dziwne:Ptriss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejjj
Agatka, moze po swietach pojdz sobie na zwolnienie, po co masz sie meczyc?
A ja owszem - zapasy porobilam, jakby mieli mi wszystkie apteki pozamykac
Niezla mialas jazde z torebka i szczescie, ze sie znalazla
Triss Twoja przygoda z autem przebija wszystko hahahah!
Zetka, z Ciebie to prawdziwa ogrodniczka
Masz racje, nie powinnam sie przemeczac, bo wczoraj po pracach ogrodniczych mialam spore brazowe plamienia, ale przynajmniej kwiatki posiane. Tylko zabraklo mi rozsadnikow i znowu musze sie wybrac na zakupy
Niepokorna, ciesze sie ze Ci sie podobalo :)Fotki przepiekne Musze sie tam kiedys wybrac, bo nigdy nie bylam.
Zapraszam, ale musisz sie pospieszyc, bo planujemy sie wyniesc z Londynu. Coraz czesciej o tym rozmawiamy, wiec moze niedlugo sie wyprowadzimy nad morze
Cigaretta trzymam kciuki, zeby wredota nie przyszla :*
Kotowa za Ciebie tez trzymam :*
Monika jak sie randka potoczyla z tym kolesiem co znalazl Twoj portfel?
Mam nadzieje, ze Inofolic Ci szybko pomoze
Morwa jak sie czujesz po CLO? Mam nadzieje, ze zguba sie znajdzie
A ja wczoraj mialam zalatany dzien z tymi moimi kwiatkami, potem musialam sie zrobic na bostwo, bo T. mnie zabral na kolacje. Bylo super
I przytargal mi do domu kolejnego storczyka! To juz siodmy
A musze sie pochwalic ze moj storczyk, ktory byl uschniety, nie mial lisci, tylko same pedy - wypuczsza listki
I jeszcze muse sie pochwalic (tym ktore nie widzialy na fejsiku), ze moja praca pisemna z matematyki zostala oceniona na 97%!!!! Bylam w szoku, ze ja takim geniuszem jestem hahahah! Zebym tak w szkole sredniej sie dobrze uczyla
Monika***, Kotowa, triss, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Monika jak sie randka potoczyla z tym kolesiem co znalazl Twoj portfel?
Mam nadzieje, ze Inofolic Ci szybko pomoze
Randka = dramat - jedna z gorszych na jakich byłam Jak mi ten portfel oddawał to staliśmy w takim trochę cieniu i wydał się nawet, nawet no i jakoś tak chętniej się zgodziłam na tę kawę. Ale jak zaczęliśmy iść w stronę kawiarni, a on zaczął mówić, to z każdym słowem było coraz gorzej - straszny 'prostak': zero poprawnej polszczyzny, do szkoły żadnej nie chodzi bo "to nie dla niego" i takie różne. Zanim doszliśmy na miejsce to ja już miałam plan w głowie jak się z tego szybko wymiksować
Modliłam się, że obok nas nikt znajmy nie siedział, bo siara jak by usłyszał te bzdety jakie gadałWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:05
-
Dzieki Morwunia :*
Kurcze ciekawe czemu tak sie zle czulas. Ale najwazniejsze ze przeszlo. A teraz uwazaj na siebie. Moze cos dzwignelas i od tego plecy bola?
Ja mam nawrot moich zawrotow glowy juz trzeci dzien tak. Jak jutro nie przejdzie to ide do lekarza, bo to okropne uczucie.
Monika, wspolczuje! A nie nekal Cie pozniej?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe, podałam mu swój numer z inna ostatnią cyfrą (nie sprawdził), więc miałam spokój. A poza tym nie wydałam mu się fajna, bo prawie nic nie mówiłam, więc sobie odpuścił
She -dziwne te zawroty głowy - może to z powodu jakiś różnic ciśnienia, albo wiosennego przesilenia? Ja na przykład reaguję na takie zmiany zawsze.
Morwa, mnie tez plecy bolą już drugi miesiąc, ale to pod koniec cyklu więc u Ciebie to nie to. hmm.. może źle spałaś w nocy i jakiś mięsień się naciągnął? -
She już przed zabiegiem miała pamietam, wiec chyba nie to jest powodem. Faktycznie może z owulacją to u Ciebie związane... ja miałam tak dwa cykle temu przed samym okresem ale przeszło jak dostałam @... może to z hormonami może być związane..
She gratulacje kujonie :*
Morwa ja też po CLO czułam się normalnie. Lekarz uprzedzał ze jajniki moga dawac znać o sobie bardziej, ale u mnie tak nie było. Znalazłas testy?
Cigaretta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!
Morwa, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Wlasnie nie wiem od czego. W tamtym miesiacu mialam takie zawrotu pare dni po owulce, a teraz juz w trakcie. Moze to hormony, cisnienie mialam w normie, jeszcze dzis sobie sprawdze u kumpeli.
Okropne to jest, bo nie moge lezec, ani spac na wznak. Jak patrze w dol albo w gore, to mi sie kreci w glowie, a nawet jak szybciej rusze glowa.
Triss, dziekuje :* Dobrze, ze sa rezultaty mojego kujonizmu
Gorzej bedzie jak zaczne pisac prace o robotach, to jest jazda dopiero!
A do tego, stwierdzilam, ze nie robie sobie przerwy miedzy semestrami i zaczynam kolejny od razu po skonczeniu tego, wiec moje wakacje beda dopiero w przyszlym roku w czerwcu ale przynajmniej troche szybciej skoncze te studiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 13:49
triss lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
Morwa, no to ladnie je zakopalas. Zapytaj meza, moze bedzie wiedzial
a nie zdazysz zamowic sobie nowych? Pewnie owu nie bedzie az tak wczesnie? A poza tym myslalam, ze idziesz na monitoring?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
To prawda, bedzie ciaza jak nic. Zawsze mozesz potem testy odsprzedac Jak nie zamowisz, to bedziesz zalowala, ze nie sprawdzilas25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
triss wrote:She a u Ciebie już po owulce? co monitorek mówi ?
Tak, szczyt byl 14dc, owu pewnie 16dc, czyli wczoraj. Wiecie jak mnie korcilo, zeby jednak cos zadzialac? Ale stwierdzilam, ze musze uwazac ten miesiac, bo nie chce zadnej infekcji. Musze wytrzymac jeszcze jakies 2 tyg
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty