X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia kurcze, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie :(

Nataliano nic mnie nie boli, tylko mam zawroty glowy :(

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She nawet sie nie zastanawiaj tylko idz do lekarza. Ja rozumiem, ze nie ma lekarstwa na zapalenie tego ucha, ale chyba powinno ono mijac, czy nie?

Ja dzis z okazji 1 dnia miesiaca moich urodzin biore sie w garsc. Nic nie odkladam na jutro, bynajmniej sie postaram. Koncze swiateczne porzadki. W piekarniku biszkopt na tort. Musze skoczyc jakies perfumy mezowi chociaz kupic, zeby tak nie bylo ze nic.

A jutro zaczynam kurs: Projektowanie stron internetowych :) Udalo mi sie zalatwic w ostatniej chwili (w zamian za ten, ktory anulowali), moze to nie w 100% to o co mi chodzilo, ale na pewno mi sie przyda. Musze sie trzymac tej determinacji z calej sily!

Milego wieczoru kochane!

Nusia, Kotowa, triss lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene no wlasnie moze potrwac od kilku tygodni do kilku miesiecy, a przewlekle - cale zycie :(
    Kiedy masz urodziny? Przyznaj sie :D
    Fajny kurs, tez go tu robilam kilka lat temu i bylam zadowolona.

Ja za to nie zrobilam zadnych specjalnych porzadkow. Nie mam weny. Zreszta bedziemy u T. rodziny wiec nic nie musze robic :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    She nawet sie nie zastanawiaj tylko idz do lekarza. Ja rozumiem, ze nie ma lekarstwa na zapalenie tego ucha, ale chyba powinno ono mijac, czy nie?

Ja dzis z okazji 1 dnia miesiaca moich urodzin biore sie w garsc. Nic nie odkladam na jutro, bynajmniej sie postaram. Koncze swiateczne porzadki. W piekarniku biszkopt na tort. Musze skoczyc jakies perfumy mezowi chociaz kupic, zeby tak nie bylo ze nic.

A jutro zaczynam kurs: Projektowanie stron internetowych :) Udalo mi sie zalatwic w ostatniej chwili (w zamian za ten, ktory anulowali), moze to nie w 100% to o co mi chodzilo, ale na pewno mi sie przyda. Musze sie trzymac tej determinacji z calej sily!

Milego wieczoru kochane!

Super Kochana! Takie nastwienie mi się podoba! :)
    a te perfumy dla męża to z okazji świąt? :)

Fajnie, że udało Ci się załapać na ten kurs. Codziennie będziesz chodziła? Na ile godzin???

Dobrze, że coś ruszyło, to przynajmniej w domu nie będziesz siedzieć i się dołować :)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morwa w pon testowwalam i 1 krecha ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kotowa pytałaś co tam u mnie... Hmmm u mnie nijak, nie wiem co się ze mną dzieje ale chyba powoli się wycofuje z tego wszystkiego. Wszystko mnie w życiu nudzi bo nic się w nim nie dzieje , może by tak nie było gdyby nie ta odbijająca pogoda za oknem. Mój mąż już widzi powoli co się świeci i zarezerwowal nam mały wypad w maju na nasze morze ale jakoś mnie to nie podbudowuje. Wypije sobie dzisiaj za wasze zdrowie bo za moje szkoda pić;)

Jak dostane @ to ja wypije za Twoje zdrowie, żebym nam tu nie wymyślała głupot, że za Ciebie szkoda pic!!!
    Fajny ten Twój mężuś, że tak o Tobie myśli ;) a do maja to TY już będziesz w ciąży i pojedziesz nad to morze mega szczęśliwa ;)

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wypije za wasze zdrowie jak @ przyjdzie i zeby jajcory sie obudzily bo w koncu wiosna;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nad morzem sie wyluzujecie zapomnicie o wszystkich sprawach i fasolinka na bank bedzie a do tego swieze powietrze,morza szum;*;*;*zycze z calego serducha

Morwa lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa chyba rzeczywiscie ta paskudna pogoda tak na nas oddzialywuje. Pojawi sie wkrotce troche slonca, zaraz sie bedzie wiecej chcialo i wypadu nad morze nie bedziesz sie mogla doczekac.

Kurde she to z tym uchem nie ma zartow, myslalam ze to cos lekkiego, przejsciowego, minie i zapominasz. A to jak z nerkami, jak juz raz cos nie zadziala to juz zawsze musisz na nie uwazac :/ Ale do lekarza sie musisz wybrac koniecznie, to nie moze tak byc zebys Ty musiala z takimi zawrotami glowy sie uzerac. niech chociaz pomoga uporac Ci sie z objawiami jak ze zrodlem nie do konca mozna.

Perfumy bo ma urodziny jutro, a kompletnie nie mam pomyslu w tym roku na cos bardziej WoW, zreszta i gotowki brak :P Kupilismy auto - i to ma byc oficjalnie taki nasz wspolny prezent ;). Na swieta to jakies jajeczko czekoladowe - symbolicznie, zeby dzieci nie pomyslaly ze bylismy niegrzeczni i zajaczek nic nam nie przyniosl ;)

A ja mam urodziny 15tego, wiec tez lada moment.

Na kurs bede chodzic codziennie od 8:30-15:45, w piatki chyba do 13:00. Ja lubie takie rzeczy robic, wiec mysle, ze mi sie spodoba. No i na stanowiskach marketingowych czesto wymagaja podstaw html, wiec sie pewnie przyda. Tez troche licze, ze to codzienne wychodzenie z domu zmobilizuje mnie do realizacji innych pomyslow, ktore sie pojawiaja, a pozniej sobie leza na dnie szafy, bo strach, bo nie wiem, bo mnie chce mi sie, albo z wielu innych do konca nieokreslonych powodow.

Morwa lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, życzę Ci Kochana dużo słońca i mam nadzieje, ze w końcu coś zaskoczy. I pij dziś ile wlezie, oby bez kaca ;-)
    Wróciłam dziś z pracy i znów spałam, jakaś porażka...

Madlene, powodzenia na kursie, mam nadzieje, ze pomoże Ci ruszyć i nabrać sił :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:10

Morwa lubi tę wiadomość

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • triss Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane
    Nusia :( <3 <3 <3
    Nataliano trzymam kciuki
    She :/ niedobrze z tym uchem... Moja siostra ciagle się boryka z zapaleniem ucha, ale u niej objawem jest mega ból a nie zawroty. A może to nie zapalenie jednak. ? Idź do lekarza koniecznie. Nie możesz przecież się męczyć z tymi zawrotami ...kiedy zaczynacie starania ? :)
    Madlene fajna sprawa taki kurs :) i zawsze dodatkowa umiejetność która może się przydać :)
    Morwa super prezent od męża :) jeśli uważasz ze Taka przerwa w staraniach Ci pomoże to tak zrób kochana. Nie zostawiaj nas tylko ! :p

Cigaretty tez dawno nie było ....

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Morwa ma takie same postanowienia, jak ja, czyli odpuszczamy starania :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana;)niestety negatyw,nie ma fasolki,starania w maju po chrzcinach;))mojej Anusi;* ide kimac dalej.milego dnia;*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!

Nataliano przykro mi :* wkrótce będzie Twoja kolej jestem pewna!

Ja właśnie dotarłam za chwile zaczyna się kurs. Dziś tylko do 12, wiec spoko.

Rano o 7 obudzilismy męża z dzieciakami z tortem i prezentami i szampanem bezalkoholowym. To właściwie tyle z jego dzisiejszych atrakcji :P

Miłego dnia dziewczyny!

Nusia, triss lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Przepraszam Was bardzo i dziękuję, że pamiętacie o mnie. Nie będę nawet wymyślać jakiś tłumaczeń, po prostu za dużo czasu spędzałam przy kompie, mocno też rozwalały mnie smutne historie z forum, a po tym co przeżyłam sama, to trochę napędzały mi one stracha i zniknęłam by odpocząć i odstresować się, żeby dzidzi mogła spokojnie rosnąć. Na początku Was jeszcze czytałam, tylko się nie odzywałam, a potem to już w ogólę tu nie wchodziłam, tylko czasami na wasze wykresy.
    Mam nadzieję, że nie macie mi tego mocno za złe i że u Was wszystko jest lub idzie w dobrym kierunku i że jesteście szczęśliwe? Myślę o Was często i smutno mi, że jeszcze nie wszystkie jesteście w ciąży.
    Kotowa, Tobie bardzo gratuluję, piękny macie prezent na święta, niech dzidzia zdrowo rośnie :) Czy którejś jeszcze się udało? Jakieś większe zmiany u kogoś? Ciężaróweczki, jak Wy się czujecie?
    Ściskam Was wszystkie bardzo serdecznie, 3mam za Was kciuki, myślę o Was często, bo byłyście ze mną w trudnym i bardzo ważnym okresie mojego życia i z okazji zbliżających się świąt życzę Wam wszystkiego najlepszego, niech będą one czasem cudownych spotkań z bliskimi Wam ludźmi, czasem niosącym nadzieję i czasem spełnienia Waszych marzeń i pragnień. Niech Zmartwychwstały Chrystus Wam błogosławi.

Nusia, Madlene84, Kotowa, Morwa, Zetka lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano prztualam :*

Martika cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku i że się odezwałaś, bo na prawdę zaczynałyśmy się martwić. Oczywiście rozumiemy Cię ale mam nadzieję, że nadal będziesz do nas zaglądać :) Tobie również wesołych, szczęśliwych i rodzinnych świąt :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,Madlene,Klaudia ;) zobaczymy jak to bedzie,zreszta w maju kazal mi przyjsc na monitoring w srodku cyklu wiec niewiem kiedy to bedzie bo @ nadal nie ma i wszystko sie przesuwa...ale brzuch zaczal bolec dzis,musze wstac ogarnac dom i obiad robic pozniej,zrobic liste co pokupywac;D Martika ja Tobie tez zycze spokojnych swiat,niech Zmartwychwstaly Chrystus Wam blogoslawi;)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śnieg u mnie sypie od jakiegoś czasu, gdyby był mróz to zrobiłoby się biało..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika najważniejsze że u Ciebie i Maluszka wszystko w porządku. Uważajcie na siebie!

U mnie leje i wieje. Siedzę na zajęciach ale dzisiaj nuda bo to jeszcze takie organizacyjne. Zobaczymy od wtorku.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj jestem oficjalnie na wypowiedzeniu umowy. Nawet nie wiecie jaka to ulga odejść z firmy samodzielnie. Czekałam na ten dzień od dawna. Ale zawsze coś stało mi na przeszkodzie. Ale ten dzionek nadszedł i moje dni w firmie są policzone, a potem zaczynam nowe życie :)

Morwa lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ