Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia kurcze, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie
Nataliano nic mnie nie boli, tylko mam zawroty glowy25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She nawet sie nie zastanawiaj tylko idz do lekarza. Ja rozumiem, ze nie ma lekarstwa na zapalenie tego ucha, ale chyba powinno ono mijac, czy nie?
Ja dzis z okazji 1 dnia miesiaca moich urodzin biore sie w garsc. Nic nie odkladam na jutro, bynajmniej sie postaram. Koncze swiateczne porzadki. W piekarniku biszkopt na tort. Musze skoczyc jakies perfumy mezowi chociaz kupic, zeby tak nie bylo ze nic.
A jutro zaczynam kurs: Projektowanie stron internetowych Udalo mi sie zalatwic w ostatniej chwili (w zamian za ten, ktory anulowali), moze to nie w 100% to o co mi chodzilo, ale na pewno mi sie przyda. Musze sie trzymac tej determinacji z calej sily!
Milego wieczoru kochane!Nusia, Kotowa, triss lubią tę wiadomość
-
Madlene no wlasnie moze potrwac od kilku tygodni do kilku miesiecy, a przewlekle - cale zycie
Kiedy masz urodziny? Przyznaj sie
Fajny kurs, tez go tu robilam kilka lat temu i bylam zadowolona.
Ja za to nie zrobilam zadnych specjalnych porzadkow. Nie mam weny. Zreszta bedziemy u T. rodziny wiec nic nie musze robicMadlene84 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMadlene84 wrote:She nawet sie nie zastanawiaj tylko idz do lekarza. Ja rozumiem, ze nie ma lekarstwa na zapalenie tego ucha, ale chyba powinno ono mijac, czy nie?
Ja dzis z okazji 1 dnia miesiaca moich urodzin biore sie w garsc. Nic nie odkladam na jutro, bynajmniej sie postaram. Koncze swiateczne porzadki. W piekarniku biszkopt na tort. Musze skoczyc jakies perfumy mezowi chociaz kupic, zeby tak nie bylo ze nic.
A jutro zaczynam kurs: Projektowanie stron internetowych Udalo mi sie zalatwic w ostatniej chwili (w zamian za ten, ktory anulowali), moze to nie w 100% to o co mi chodzilo, ale na pewno mi sie przyda. Musze sie trzymac tej determinacji z calej sily!
Milego wieczoru kochane!
Super Kochana! Takie nastwienie mi się podoba!
a te perfumy dla męża to z okazji świąt?
Fajnie, że udało Ci się załapać na ten kurs. Codziennie będziesz chodziła? Na ile godzin???
Dobrze, że coś ruszyło, to przynajmniej w domu nie będziesz siedzieć i się dołować
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Kotowa pytałaś co tam u mnie... Hmmm u mnie nijak, nie wiem co się ze mną dzieje ale chyba powoli się wycofuje z tego wszystkiego. Wszystko mnie w życiu nudzi bo nic się w nim nie dzieje , może by tak nie było gdyby nie ta odbijająca pogoda za oknem. Mój mąż już widzi powoli co się świeci i zarezerwowal nam mały wypad w maju na nasze morze ale jakoś mnie to nie podbudowuje. Wypije sobie dzisiaj za wasze zdrowie bo za moje szkoda pić
Jak dostane @ to ja wypije za Twoje zdrowie, żebym nam tu nie wymyślała głupot, że za Ciebie szkoda pic!!!
Fajny ten Twój mężuś, że tak o Tobie myśli a do maja to TY już będziesz w ciąży i pojedziesz nad to morze mega szczęśliwaMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa chyba rzeczywiscie ta paskudna pogoda tak na nas oddzialywuje. Pojawi sie wkrotce troche slonca, zaraz sie bedzie wiecej chcialo i wypadu nad morze nie bedziesz sie mogla doczekac.
Kurde she to z tym uchem nie ma zartow, myslalam ze to cos lekkiego, przejsciowego, minie i zapominasz. A to jak z nerkami, jak juz raz cos nie zadziala to juz zawsze musisz na nie uwazac Ale do lekarza sie musisz wybrac koniecznie, to nie moze tak byc zebys Ty musiala z takimi zawrotami glowy sie uzerac. niech chociaz pomoga uporac Ci sie z objawiami jak ze zrodlem nie do konca mozna.
Perfumy bo ma urodziny jutro, a kompletnie nie mam pomyslu w tym roku na cos bardziej WoW, zreszta i gotowki brak Kupilismy auto - i to ma byc oficjalnie taki nasz wspolny prezent . Na swieta to jakies jajeczko czekoladowe - symbolicznie, zeby dzieci nie pomyslaly ze bylismy niegrzeczni i zajaczek nic nam nie przyniosl
A ja mam urodziny 15tego, wiec tez lada moment.
Na kurs bede chodzic codziennie od 8:30-15:45, w piatki chyba do 13:00. Ja lubie takie rzeczy robic, wiec mysle, ze mi sie spodoba. No i na stanowiskach marketingowych czesto wymagaja podstaw html, wiec sie pewnie przyda. Tez troche licze, ze to codzienne wychodzenie z domu zmobilizuje mnie do realizacji innych pomyslow, ktore sie pojawiaja, a pozniej sobie leza na dnie szafy, bo strach, bo nie wiem, bo mnie chce mi sie, albo z wielu innych do konca nieokreslonych powodow.Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa, życzę Ci Kochana dużo słońca i mam nadzieje, ze w końcu coś zaskoczy. I pij dziś ile wlezie, oby bez kaca
Wróciłam dziś z pracy i znów spałam, jakaś porażka...
Madlene, powodzenia na kursie, mam nadzieje, ze pomoże Ci ruszyć i nabrać siłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:10
Morwa lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Cześć kochane
Nusia
Nataliano trzymam kciuki
She niedobrze z tym uchem... Moja siostra ciagle się boryka z zapaleniem ucha, ale u niej objawem jest mega ból a nie zawroty. A może to nie zapalenie jednak. ? Idź do lekarza koniecznie. Nie możesz przecież się męczyć z tymi zawrotami ...kiedy zaczynacie starania ?
Madlene fajna sprawa taki kurs i zawsze dodatkowa umiejetność która może się przydać
Morwa super prezent od męża jeśli uważasz ze Taka przerwa w staraniach Ci pomoże to tak zrób kochana. Nie zostawiaj nas tylko ! :p
Cigaretty tez dawno nie było .... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Nataliano przykro mi :* wkrótce będzie Twoja kolej jestem pewna!
Ja właśnie dotarłam za chwile zaczyna się kurs. Dziś tylko do 12, wiec spoko.
Rano o 7 obudzilismy męża z dzieciakami z tortem i prezentami i szampanem bezalkoholowym. To właściwie tyle z jego dzisiejszych atrakcji
Miłego dnia dziewczyny!Nusia, triss lubią tę wiadomość
-
Kochane! Przepraszam Was bardzo i dziękuję, że pamiętacie o mnie. Nie będę nawet wymyślać jakiś tłumaczeń, po prostu za dużo czasu spędzałam przy kompie, mocno też rozwalały mnie smutne historie z forum, a po tym co przeżyłam sama, to trochę napędzały mi one stracha i zniknęłam by odpocząć i odstresować się, żeby dzidzi mogła spokojnie rosnąć. Na początku Was jeszcze czytałam, tylko się nie odzywałam, a potem to już w ogólę tu nie wchodziłam, tylko czasami na wasze wykresy.
Mam nadzieję, że nie macie mi tego mocno za złe i że u Was wszystko jest lub idzie w dobrym kierunku i że jesteście szczęśliwe? Myślę o Was często i smutno mi, że jeszcze nie wszystkie jesteście w ciąży.
Kotowa, Tobie bardzo gratuluję, piękny macie prezent na święta, niech dzidzia zdrowo rośnie Czy którejś jeszcze się udało? Jakieś większe zmiany u kogoś? Ciężaróweczki, jak Wy się czujecie?
Ściskam Was wszystkie bardzo serdecznie, 3mam za Was kciuki, myślę o Was często, bo byłyście ze mną w trudnym i bardzo ważnym okresie mojego życia i z okazji zbliżających się świąt życzę Wam wszystkiego najlepszego, niech będą one czasem cudownych spotkań z bliskimi Wam ludźmi, czasem niosącym nadzieję i czasem spełnienia Waszych marzeń i pragnień. Niech Zmartwychwstały Chrystus Wam błogosławi.
Nusia, Madlene84, Kotowa, Morwa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Nataliano prztualam :*
Martika cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku i że się odezwałaś, bo na prawdę zaczynałyśmy się martwić. Oczywiście rozumiemy Cię ale mam nadzieję, że nadal będziesz do nas zaglądać Tobie również wesołych, szczęśliwych i rodzinnych świąt -
nick nieaktualnyMorwa,Madlene,Klaudia zobaczymy jak to bedzie,zreszta w maju kazal mi przyjsc na monitoring w srodku cyklu wiec niewiem kiedy to bedzie bo @ nadal nie ma i wszystko sie przesuwa...ale brzuch zaczal bolec dzis,musze wstac ogarnac dom i obiad robic pozniej,zrobic liste co pokupywac;D Martika ja Tobie tez zycze spokojnych swiat,niech Zmartwychwstaly Chrystus Wam blogoslawi;)
-
Ja od wczoraj jestem oficjalnie na wypowiedzeniu umowy. Nawet nie wiecie jaka to ulga odejść z firmy samodzielnie. Czekałam na ten dzień od dawna. Ale zawsze coś stało mi na przeszkodzie. Ale ten dzionek nadszedł i moje dni w firmie są policzone, a potem zaczynam nowe życie
Morwa lubi tę wiadomość