X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia kurcze, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie :(

Nataliano nic mnie nie boli, tylko mam zawroty glowy :(

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She nawet sie nie zastanawiaj tylko idz do lekarza. Ja rozumiem, ze nie ma lekarstwa na zapalenie tego ucha, ale chyba powinno ono mijac, czy nie?

Ja dzis z okazji 1 dnia miesiaca moich urodzin biore sie w garsc. Nic nie odkladam na jutro, bynajmniej sie postaram. Koncze swiateczne porzadki. W piekarniku biszkopt na tort. Musze skoczyc jakies perfumy mezowi chociaz kupic, zeby tak nie bylo ze nic.

A jutro zaczynam kurs: Projektowanie stron internetowych :) Udalo mi sie zalatwic w ostatniej chwili (w zamian za ten, ktory anulowali), moze to nie w 100% to o co mi chodzilo, ale na pewno mi sie przyda. Musze sie trzymac tej determinacji z calej sily!

Milego wieczoru kochane!

Nusia, Kotowa, triss lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene no wlasnie moze potrwac od kilku tygodni do kilku miesiecy, a przewlekle - cale zycie :(
    Kiedy masz urodziny? Przyznaj sie :D
    Fajny kurs, tez go tu robilam kilka lat temu i bylam zadowolona.

Ja za to nie zrobilam zadnych specjalnych porzadkow. Nie mam weny. Zreszta bedziemy u T. rodziny wiec nic nie musze robic :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    She nawet sie nie zastanawiaj tylko idz do lekarza. Ja rozumiem, ze nie ma lekarstwa na zapalenie tego ucha, ale chyba powinno ono mijac, czy nie?

Ja dzis z okazji 1 dnia miesiaca moich urodzin biore sie w garsc. Nic nie odkladam na jutro, bynajmniej sie postaram. Koncze swiateczne porzadki. W piekarniku biszkopt na tort. Musze skoczyc jakies perfumy mezowi chociaz kupic, zeby tak nie bylo ze nic.

A jutro zaczynam kurs: Projektowanie stron internetowych :) Udalo mi sie zalatwic w ostatniej chwili (w zamian za ten, ktory anulowali), moze to nie w 100% to o co mi chodzilo, ale na pewno mi sie przyda. Musze sie trzymac tej determinacji z calej sily!

Milego wieczoru kochane!

Super Kochana! Takie nastwienie mi się podoba! :)
    a te perfumy dla męża to z okazji świąt? :)

Fajnie, że udało Ci się załapać na ten kurs. Codziennie będziesz chodziła? Na ile godzin???

Dobrze, że coś ruszyło, to przynajmniej w domu nie będziesz siedzieć i się dołować :)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morwa w pon testowwalam i 1 krecha ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kotowa pytałaś co tam u mnie... Hmmm u mnie nijak, nie wiem co się ze mną dzieje ale chyba powoli się wycofuje z tego wszystkiego. Wszystko mnie w życiu nudzi bo nic się w nim nie dzieje , może by tak nie było gdyby nie ta odbijająca pogoda za oknem. Mój mąż już widzi powoli co się świeci i zarezerwowal nam mały wypad w maju na nasze morze ale jakoś mnie to nie podbudowuje. Wypije sobie dzisiaj za wasze zdrowie bo za moje szkoda pić;)

Jak dostane @ to ja wypije za Twoje zdrowie, żebym nam tu nie wymyślała głupot, że za Ciebie szkoda pic!!!
    Fajny ten Twój mężuś, że tak o Tobie myśli ;) a do maja to TY już będziesz w ciąży i pojedziesz nad to morze mega szczęśliwa ;)

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wypije za wasze zdrowie jak @ przyjdzie i zeby jajcory sie obudzily bo w koncu wiosna;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nad morzem sie wyluzujecie zapomnicie o wszystkich sprawach i fasolinka na bank bedzie a do tego swieze powietrze,morza szum;*;*;*zycze z calego serducha

Morwa lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa chyba rzeczywiscie ta paskudna pogoda tak na nas oddzialywuje. Pojawi sie wkrotce troche slonca, zaraz sie bedzie wiecej chcialo i wypadu nad morze nie bedziesz sie mogla doczekac.

Kurde she to z tym uchem nie ma zartow, myslalam ze to cos lekkiego, przejsciowego, minie i zapominasz. A to jak z nerkami, jak juz raz cos nie zadziala to juz zawsze musisz na nie uwazac :/ Ale do lekarza sie musisz wybrac koniecznie, to nie moze tak byc zebys Ty musiala z takimi zawrotami glowy sie uzerac. niech chociaz pomoga uporac Ci sie z objawiami jak ze zrodlem nie do konca mozna.

Perfumy bo ma urodziny jutro, a kompletnie nie mam pomyslu w tym roku na cos bardziej WoW, zreszta i gotowki brak :P Kupilismy auto - i to ma byc oficjalnie taki nasz wspolny prezent ;). Na swieta to jakies jajeczko czekoladowe - symbolicznie, zeby dzieci nie pomyslaly ze bylismy niegrzeczni i zajaczek nic nam nie przyniosl ;)

A ja mam urodziny 15tego, wiec tez lada moment.

Na kurs bede chodzic codziennie od 8:30-15:45, w piatki chyba do 13:00. Ja lubie takie rzeczy robic, wiec mysle, ze mi sie spodoba. No i na stanowiskach marketingowych czesto wymagaja podstaw html, wiec sie pewnie przyda. Tez troche licze, ze to codzienne wychodzenie z domu zmobilizuje mnie do realizacji innych pomyslow, ktore sie pojawiaja, a pozniej sobie leza na dnie szafy, bo strach, bo nie wiem, bo mnie chce mi sie, albo z wielu innych do konca nieokreslonych powodow.

Morwa lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, życzę Ci Kochana dużo słońca i mam nadzieje, ze w końcu coś zaskoczy. I pij dziś ile wlezie, oby bez kaca ;-)
    Wróciłam dziś z pracy i znów spałam, jakaś porażka...

Madlene, powodzenia na kursie, mam nadzieje, ze pomoże Ci ruszyć i nabrać sił :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:10

Morwa lubi tę wiadomość

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • triss Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane
    Nusia :( <3 <3 <3
    Nataliano trzymam kciuki
    She :/ niedobrze z tym uchem... Moja siostra ciagle się boryka z zapaleniem ucha, ale u niej objawem jest mega ból a nie zawroty. A może to nie zapalenie jednak. ? Idź do lekarza koniecznie. Nie możesz przecież się męczyć z tymi zawrotami ...kiedy zaczynacie starania ? :)
    Madlene fajna sprawa taki kurs :) i zawsze dodatkowa umiejetność która może się przydać :)
    Morwa super prezent od męża :) jeśli uważasz ze Taka przerwa w staraniach Ci pomoże to tak zrób kochana. Nie zostawiaj nas tylko ! :p

Cigaretty tez dawno nie było ....

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Morwa ma takie same postanowienia, jak ja, czyli odpuszczamy starania :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana;)niestety negatyw,nie ma fasolki,starania w maju po chrzcinach;))mojej Anusi;* ide kimac dalej.milego dnia;*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!

Nataliano przykro mi :* wkrótce będzie Twoja kolej jestem pewna!

Ja właśnie dotarłam za chwile zaczyna się kurs. Dziś tylko do 12, wiec spoko.

Rano o 7 obudzilismy męża z dzieciakami z tortem i prezentami i szampanem bezalkoholowym. To właściwie tyle z jego dzisiejszych atrakcji :P

Miłego dnia dziewczyny!

Nusia, triss lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Przepraszam Was bardzo i dziękuję, że pamiętacie o mnie. Nie będę nawet wymyślać jakiś tłumaczeń, po prostu za dużo czasu spędzałam przy kompie, mocno też rozwalały mnie smutne historie z forum, a po tym co przeżyłam sama, to trochę napędzały mi one stracha i zniknęłam by odpocząć i odstresować się, żeby dzidzi mogła spokojnie rosnąć. Na początku Was jeszcze czytałam, tylko się nie odzywałam, a potem to już w ogólę tu nie wchodziłam, tylko czasami na wasze wykresy.
    Mam nadzieję, że nie macie mi tego mocno za złe i że u Was wszystko jest lub idzie w dobrym kierunku i że jesteście szczęśliwe? Myślę o Was często i smutno mi, że jeszcze nie wszystkie jesteście w ciąży.
    Kotowa, Tobie bardzo gratuluję, piękny macie prezent na święta, niech dzidzia zdrowo rośnie :) Czy którejś jeszcze się udało? Jakieś większe zmiany u kogoś? Ciężaróweczki, jak Wy się czujecie?
    Ściskam Was wszystkie bardzo serdecznie, 3mam za Was kciuki, myślę o Was często, bo byłyście ze mną w trudnym i bardzo ważnym okresie mojego życia i z okazji zbliżających się świąt życzę Wam wszystkiego najlepszego, niech będą one czasem cudownych spotkań z bliskimi Wam ludźmi, czasem niosącym nadzieję i czasem spełnienia Waszych marzeń i pragnień. Niech Zmartwychwstały Chrystus Wam błogosławi.

Nusia, Madlene84, Kotowa, Morwa, Zetka lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano prztualam :*

Martika cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku i że się odezwałaś, bo na prawdę zaczynałyśmy się martwić. Oczywiście rozumiemy Cię ale mam nadzieję, że nadal będziesz do nas zaglądać :) Tobie również wesołych, szczęśliwych i rodzinnych świąt :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,Madlene,Klaudia ;) zobaczymy jak to bedzie,zreszta w maju kazal mi przyjsc na monitoring w srodku cyklu wiec niewiem kiedy to bedzie bo @ nadal nie ma i wszystko sie przesuwa...ale brzuch zaczal bolec dzis,musze wstac ogarnac dom i obiad robic pozniej,zrobic liste co pokupywac;D Martika ja Tobie tez zycze spokojnych swiat,niech Zmartwychwstaly Chrystus Wam blogoslawi;)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śnieg u mnie sypie od jakiegoś czasu, gdyby był mróz to zrobiłoby się biało..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika najważniejsze że u Ciebie i Maluszka wszystko w porządku. Uważajcie na siebie!

U mnie leje i wieje. Siedzę na zajęciach ale dzisiaj nuda bo to jeszcze takie organizacyjne. Zobaczymy od wtorku.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj jestem oficjalnie na wypowiedzeniu umowy. Nawet nie wiecie jaka to ulga odejść z firmy samodzielnie. Czekałam na ten dzień od dawna. Ale zawsze coś stało mi na przeszkodzie. Ale ten dzionek nadszedł i moje dni w firmie są policzone, a potem zaczynam nowe życie :)

Morwa lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ