Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, podczytuję Was na bieżąco, ale jakoś brakuje mi czasu i weny do pisania - cały czas jestem w dołku... W pracy kongo - z niczym się nie wyrabiam, pogoda do dupy -jak ubiorę wiosenny płaszcz to zamarzam, jak zimowy to akurat robi się ciepło -obrzydliwa pogoda:( Mój wykres - bez komentarza... Odczuć brak, śluzu brak, nawet jajników nie czuję.
Mam pytanie - jak cykl jest bezowulacyjny to i tak czujecie jakieś takie mulenie w podbrzuszu? Bo nie wiem jak mam to interpretować - ćmi tak delikatnie, jak na @
ja tych świąt w ogóle nie czuję - w sobotę po południu jedziemy do moich rodziców, a w niedzielę wszyscy razem do dziadków. Jakoś się w tym roku nie cieszę... cała (duża) rodzina, pewnie będą podteksty, pytania kiedy dziecko, itd... już mi się robi słabo. Niby wszyscy chccą dobrze,bo nie wiedzą o tym , że jakoś nam to nie idzie wszystko jak byśmy chcieli
Dobra, nie będę Wam tutaj psuć przedświątecznej atmosfery.
Nadrabiając zaległości:
Nusia, przykro mi że ta Twoja @ przyszła :*
Morwa, odpoczywaj - na pewno będą efekty :* Ale miałaś zdarzenie samochodowe! i to w kwietniu... Dzięki Bogu, że nic Wam nie jest!
Madlene - kurs super! Widzę,że mamy bardzo podobne zainteresowania:)
Małgosia, gratulacje zdrowej córeczki!! Dominika - ładne imie:) Nam się marzy Joasia
Martika - cieszę się, że u Was wszystko w porządku - martiłam się:*
-
Hej dziewczyny, wpadłam tylko się przywitać
dopiero wrocilam z francuskiego. Oglądaliśmy dziś na zajęciach niezależne kino irańskie z francuskimi napisami
Nie wiem czy to pogoda, czy hormony, ale teraz codziennie po pracy muszę się zdrzemnac, bo inaczej nie mogę funkcjonować.
Miłego wieczoru, postaram się nadrobić jutro. Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 22:17
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyMonika ja jeszcze nie dostalam @. Nadal czekam.
Rzeczywiscie chyba ta pogoda tak dziala dziwnie na wszystkich. Jak sie zrobi cieplo to i humorki dobre powroca
Odnosnie cyklu bezowulacyjnego to ja nie wiem bo ja co miesiac mam inne objawy
Kotowa u Ciebie to zdecydoeanie fasolka daje o sobie znac odpoczywaj teraz jak najwiecej!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika*** wrote:Nusia, przepraszam. W takim razie tfu tfu-może jednak nie przyjdzie? Przeczytałam o teście, i jakoś mi się tak skojarzylo-sorki:*
Macie rację dziewczyny, to pewnie przesilenie połączone z brakiem słońca. Pozostaje tylko czekać
Znajac zycie zjawi sie jutro, dziwi mnie tylko to ze temperatura sie podniosla i piersi bola coraz bardziej. Zobaczymy -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nusia, więc może jednak to nie @ idzie jak temperatura poszła w górę a piersi bardziej bolą? Jak po świętach @ nadal nie będzie to wybierzesz się na betę?
Kochana tak naprawdę to wszystko się okaże w ciągu 2 dni, bo luteinę odstawiłam wczoraj już, więc jeśli nie ma dzidzi to @ powinien się zjawić jutro albo pojutrze najpóźniej. No chyba że stał się mój wyczekiwany cud...
no ale brzuch niestety boli okresowo...
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ajj ile bym dała aby to był fasol u Ciebie :* a ,że brzuch boli okresowo to chyba dobrze w ciąży podobny ból jest
dzięki KOchana!!
no ja wiem, że niby w ciąży też brzuch boli, ale mój mi się wydaje taki typowo jak przed @
jutro dam znać...
dobrej nocki Morwunia, ja uciekam do łóżeczka, cium:* -
Nusia, mój też był typowo, jak na @ trzymam kciuki
stacey lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
hej
Nusia mojej szwagierce pozytywny test wyszedł dopiero po tygodniu od terminy @, tak to wcześniej cały czas negatywy.
Madlene trzymam kciuki za wpadkę
Wyciągłam wczoraj męża na zakupy i wróciliśmy z nowym dywanem,a miała być tylko spożywka, niepotrzebnie wchodziliśmy do leroy merlin
Biorę się zaraz za sprzątanie i zmianę pościeli a i sałatkę jeszcze jedną muszę zrobić, i jutro tylko z koszyczkiem do kościółka i mam święta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martika cieszę sie ze u Ciebie wszystko w porządku.
Cigaretta no w końcu :* i przyłączam sie do kciuków za jajko z prawidłowej strony &&&&
She gdzie Ty? Jak te zawroty?
Zetka ja tez jakos bardzo nie sprzątam. Tzn nie bardziej niż co weekend. Okien nie myje bo mi zimno i nie chce mi sie wychodzić. No może od wewnątrz jak będę miała wenę
Małgosiu gratulacje cieszę sie ze wszystko ok i fajnie ze będzie córeczka tez mi sie po cichu marzy
Kotowa ja tez stawiam na ciąże
Morwa osz kurde... Ale mieliście przygodę, dobrze ze maz zachował zimna krew. Najważniejsze ze nic sie nie stali, ale pewnie adrenalina była .. nie miałam hsg - ale pewnie warto zrobić żeby mieć kolejna ewentualna przyczynę wyeliminowana.
Nusia my zostajemy u siebie. W pierwszy dzień świat jedziemy do rodziców, pózniej do teściów. A drugi dzień świat mamy tylko dla siebie a Ty jakie plany?
Klaudia trzymam kciuki w takim razie za zielone święta
byłam dziś na pobraniu krwi przed wizyta u anestezjologa. Mam robiony cały mega zestaw badań. Niestety w labo skończyły sie fiolki na krew na glukozę i muszę jechać jeszcze raz po świętach.
Co gotujecie ? :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 12:22
klaudia1534, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
Klaudia śliczny wykresik ... taki.... ciążowy!
Nusia kochana przykro mi Ja Tobie kibicuje z całych sił i wierzę że w końcu się Wam uda. MUSI!
A ja.... hahah nie testuje. Ja nie planuje być teraz w ciąży
Triss dobry temat zaczęła. ... co gotuje cie na święta? Zetka co tam szykuje?
Ja dzisiaj u piekę boczek i pieczeń rzymska. Do tego sernik i szarlotka. Babeczki do koszyczka. I chalkowe króliczki. Tymbaliki. Żurek. Pieczona polędwica. Sałatka warzywna. I jeszcze jakaś bym zrobiła ale nie wiem jaka.... I dla dzieci kolorowe jajka galaretkę bo zrobiły furorę w zeszłym roku
To tak u mnie? A u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 12:30
triss, klaudia1534 lubią tę wiadomość