Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wam kochane kobitki :* ja czekam na @ tak mnie to wszystko wkurza że szkoda gadać po tym wszystkim chyba tak mi się rozregulował organizm... zawsze cykle miałam 24-25 dniowe dzisiaj od ostatniej @ mija 26 dzień i nic ostatni cykl od zabiegu @ dostałam po 26 dniach a DZISIAJ NIC. Ciąży na pewno nie ma bo wczoraj zrobiłam pink test i oczywiście negatyw więc nie mam żadnych złudzeń... teraz to już w ogóle nie będę mogła zajść w ciążę jak to tak będzie wyglądało... w sobotę dowiedziałam się że u mojej szwagierki już bije serduszko tak na prawdę to się cieszę że u niej wszystko ok i życzę jej jak najlepiej ale przyznam szczerze że zazdrość mnie zżera od środka jak cholera próbuję to sobie jakoś tłumaczyć ale na marne... po poronieniu czuję że mój organizm to nie ,,mój,, organizm
Malgosia wiem że to super uczucie jak leżałam w szpitalu to kobitka obok właśnie słuchała serduszka to na prawdę to coś niesamowitego jeszcze swojego maleństwa <<rozmarzona>>
Cigaretta faceci nie rozumieją co my czujemy... wiem to po sobie mój D też nie przeżył tego co ja... dla niego bardziej liczyła się moja osoba w sensie takim no wiecie jak ja się czuję czy mnie boli itd a ja zupełnie inaczej to przeżyłam bo czułam że coś straciłam bo to ja czułam tą fasolkę to mnie bolały piersi itd faceci to wzrokowcy i przeżywają to co naoczne ... mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi... -
czesc kochane
jak po świętach? ja mam chyba z 5 kilo do przodu ledwo żyję
Klaudia bardzo mi przykro miałam nadzieje ze Ci się udało :* tulę mocno
Cigaretta podpisuję się pod tym co Morwa napisała, faceci są z innej planety mam nadzieję ze jakoś to sobie poukładacie kochana :*
She wróciłas już z nad morza? jak było? pewnie szalony weekend, co?
Malagosiu najważniejsze ze z dzidzią wszystko w porządku. Myślę o Tobie kochana
Aniu pewnie organizm potrzebuje chwili czasu by wrócić do siebie. Wiem, że to cięzkie....
Madlene...wiesz, że nie tak łatwo o wpadkę chociaż z całego serca Ci jej życzyłam....
Kotowa o to pech z tym usg... kiedy będziesz miała nastepną wizytę?
edit. już doczytałam że w srodę - to teraz trzymam kciuki byś mogła zoabczyć pięknie pikające serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:22
klaudia1534, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Zyjecie po swietach?
Podczytuje was czasami, ale nie mam czasu na odpisywanie. Jak juz znajde chwile wolnego to sie odezwe.
Malagosia odpoczywaj duzo! Zycze wam duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domu!
U mnie dobrze, w poniedzialek mam usg polowkowe, wiec zobaczymy co tam w trawie piszczy. Swieta szybko minely, goscie u nas albo my w gosciach. Najbardziej sie ciesze, ze w koncu zrobilo sie cieplo (ok +15) choc czesto wieje zimny wiatr.
Buziaki dla was!Malagosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane, u mnie już lepiej. Wczorajszy wieczór był okropny, ryczałam jak bóbr, bo tak mnie mąż zezlościł.. oczywiście on nie wiedział o co mi chodzi, że przecież możemy jechać dziś czy w inny dzień, nie rozumie tego , że usg trzeba robić w odpowiednim dniu. Musiałam mu to wytłumaczyć i zaczaił w końcu... brak słów. A ja dopiero wyszłam z łóżka, poszłam przed chwilą do łazienki, patrzę do lustra a tam ciemne wory pod oczami ogólnie czeka mnie ciężki dzień, musze pisać pracę bo w pt mam oddać gotową, a jestem na etapie praktycznie zerowym.. za oknem ciemno, buro i pada deszcz od rana no to ponarzekałam sobie :p
A teraz z tych dobrych wiadomości : chyba wczoraj była owulka, jajniki mnie okropnie bolały, szczególnie prawy jak nigdy, ryczałam z bólu, a dzisiaj odnotowałam duży skok temp. Może coś z tego będzie;)
Dziękuję za słowa otuchy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:22
triss lubi tę wiadomość
-
Hej
Czytam Was, ale nie mam czasu zeby pogadac do jutra musze oddac prace.
Triss nad morzem bylismy tylko na jeden dzien, przepiekne miejsce, chyba tam bedziemy chcieli sie wyprowadzic.
A jak Twoja stymulka? Jak sie czujesz?
Caluje Was Kochane, wroce niebawem :-*triss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane!
Przepraszam, że dopiero dzisiaj się odzywam, ale nie miałam kompletnie czasu przez te święta, bo mieliśmy gości w domku. No ale mam nadzieję, że odpoczęłyście i miło spędziłyście czas z rodzinką
Malagosia ciesze się, że już u Was wszystko dobrze!!! Uważaj na siebie i odpoczywaj!!!!
Cigaretta tak to już jest z tymi naszymi chłopami ale mam nadzieję, że się już miło pogodziliście i że będzie z tego fasolinka skoro wczoraj mogłaś mieć owulkę
Morwunia mam do Ciebie pytanko odnośnie Donga: ile razy dziennie go bierzesz, w jakich dawkach i przez ile dni? czy zaczynasz go brać dopiero po @?? zastanawiam się nad nim ale najpierw chcę się doradzić
-
nick nieaktualnyNiepokorna do Ciebie też mam pytanko, ale kosmetyczne używałaś kiedyś może pudru w kamieniu z inglota, tego z serii s3 czy coś takiego??? szukam dobrego pudru w kamieniu i jakoś w każdym coś mi nie pasuje...plisss doradz mi! bardzo lubię ten z max factora transparentny ale on u mnie po kilku godzinach utlenia się i robi się taki bardziej pomarańczowy...
-
nick nieaktualnyMorwa ja jestem w trakcie pisania pracy, już prawie finish, ale jeszcze czeka mnie noc pisania i jutro cały dzień, bo w piątek muszę oddać padam na pysk, głowa mnie boli. ..
Morwa a napisz mi jeszcze raz kiedy i po co bada się progesteron? Załóżmy, że wczoraj miałam ta owulacje, to kiedy zbadać? Bo jeszcze nie badałam, a pamiętam, że niedawno mnie namawiałaś -
Nusia wrote:Niepokorna do Ciebie też mam pytanko, ale kosmetyczne używałaś kiedyś może pudru w kamieniu z inglota, tego z serii s3 czy coś takiego??? szukam dobrego pudru w kamieniu i jakoś w każdym coś mi nie pasuje...plisss doradz mi! bardzo lubię ten z max factora transparentny ale on u mnie po kilku godzinach utlenia się i robi się taki bardziej pomarańczowy...
Kochana,
Nie używałam z Inglota, ale zastanawiam się nad nim.
Natomiast sprawdzał się u mnie puder z Manhattanu - Soft Compact Powder. -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nusia donga trzeba brać jak @ się całkowicie skończy , nie może być nawet plamien, bo on Ci może nasilic krwawienie. Ja różnie brałam zaczynałam napewno tak jak pisze na opakowaniu nie pamiętam bodajże 3 tabletki , a potem zwiększałam dawkę do 4 -5 , nawet po 6 dziennie brałam i brałam zawsze do skoku tempki
dzięki Kochana jutro poszukam w sklepie zielarskim tego DongaMorwa, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNIEPOKORNA wrote:Kochana,
Nie używałam z Inglota, ale zastanawiam się nad nim.
Natomiast sprawdzał się u mnie puder z Manhattanu - Soft Compact Powder.
no ja też się właśnie zastanawiam, ale jest dość drogi i jakby mi nie podpasował to szkoda by było kasy
a teraz jakiego używasz??? musze obczaić ten puder z Manhatanu dzięki, muah:* -
Nusia wrote:no ja też się właśnie zastanawiam, ale jest dość drogi i jakby mi nie podpasował to szkoda by było kasy
a teraz jakiego używasz??? musze obczaić ten puder z Manhatanu dzięki, muah:*
Nadal używam MF. Ale ostatnio mam kłopoty z cerą i mi się wałkuje coś. Chyba muszę zmienić krem do twarzy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cigaretta progesteron bada się 7 dni po owu m.in aby ją potwierdzić albo wykluczyć, ale nie masz na to 100% pewności mając wynik progesteronu, no ale warto go zbadac, sama chyba jutro pójdę na badanie
-
nick nieaktualny