X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam kochane kobitki :* ja czekam na @ tak mnie to wszystko wkurza że szkoda gadać po tym wszystkim chyba tak mi się rozregulował organizm... zawsze cykle miałam 24-25 dniowe dzisiaj od ostatniej @ mija 26 dzień i nic ostatni cykl od zabiegu @ dostałam po 26 dniach a DZISIAJ NIC. Ciąży na pewno nie ma bo wczoraj zrobiłam pink test i oczywiście negatyw więc nie mam żadnych złudzeń... teraz to już w ogóle nie będę mogła zajść w ciążę jak to tak będzie wyglądało... :( w sobotę dowiedziałam się że u mojej szwagierki już bije serduszko tak na prawdę to się cieszę że u niej wszystko ok i życzę jej jak najlepiej ale przyznam szczerze że zazdrość mnie zżera od środka jak cholera próbuję to sobie jakoś tłumaczyć ale na marne... :( po poronieniu czuję że mój organizm to nie ,,mój,, organizm :(

Malgosia wiem że to super uczucie jak leżałam w szpitalu to kobitka obok właśnie słuchała serduszka to na prawdę to coś niesamowitego jeszcze swojego maleństwa <<rozmarzona>> :)

Cigaretta faceci nie rozumieją co my czujemy... wiem to po sobie mój D też nie przeżył tego co ja... dla niego bardziej liczyła się moja osoba w sensie takim no wiecie jak ja się czuję czy mnie boli itd a ja zupełnie inaczej to przeżyłam bo czułam że coś straciłam bo to ja czułam tą fasolkę to mnie bolały piersi itd faceci to wzrokowcy i przeżywają to co naoczne ... mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi... :)

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane

jak po świętach? ja mam chyba z 5 kilo do przodu ;-) ledwo żyję ;) :D

Klaudia bardzo mi przykro :( miałam nadzieje ze Ci się udało :* tulę mocno <3

Cigaretta podpisuję się pod tym co Morwa napisała, faceci są z innej planety :/ mam nadzieję ze jakoś to sobie poukładacie kochana :*

She wróciłas już z nad morza? jak było? pewnie szalony weekend, co? <3 :D

Malagosiu najważniejsze ze z dzidzią wszystko w porządku. Myślę o Tobie kochana <3

Aniu pewnie organizm potrzebuje chwili czasu by wrócić do siebie. Wiem, że to cięzkie....

Madlene...wiesz, że nie tak łatwo o wpadkę :P ;) chociaż z całego serca Ci jej życzyłam....

Kotowa o to pech z tym usg... kiedy będziesz miała nastepną wizytę?
    edit. już doczytałam że w srodę - to teraz trzymam kciuki byś mogła zoabczyć pięknie pikające serduszko <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:22

klaudia1534, Kotowa lubią tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!

Zyjecie po swietach? :)

Podczytuje was czasami, ale nie mam czasu na odpisywanie. Jak juz znajde chwile wolnego to sie odezwe.

Malagosia odpoczywaj duzo! Zycze wam duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domu!

U mnie dobrze, w poniedzialek mam usg polowkowe, wiec zobaczymy co tam w trawie piszczy. Swieta szybko minely, goscie u nas albo my w gosciach. Najbardziej sie ciesze, ze w koncu zrobilo sie cieplo (ok +15) choc czesto wieje zimny wiatr.

Buziaki dla was!

Malagosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, u mnie już lepiej. Wczorajszy wieczór był okropny, ryczałam jak bóbr, bo tak mnie mąż zezlościł.. oczywiście on nie wiedział o co mi chodzi, że przecież możemy jechać dziś czy w inny dzień, nie rozumie tego , że usg trzeba robić w odpowiednim dniu. Musiałam mu to wytłumaczyć i zaczaił w końcu... brak słów. A ja dopiero wyszłam z łóżka, poszłam przed chwilą do łazienki, patrzę do lustra a tam ciemne wory pod oczami :| ogólnie czeka mnie ciężki dzień, musze pisać pracę bo w pt mam oddać gotową, a jestem na etapie praktycznie zerowym.. za oknem ciemno, buro i pada deszcz od rana :( no to ponarzekałam sobie :p
    A teraz z tych dobrych wiadomości : chyba wczoraj była owulka, jajniki mnie okropnie bolały, szczególnie prawy jak nigdy, ryczałam z bólu, a dzisiaj odnotowałam duży skok temp. Może coś z tego będzie;)

Dziękuję za słowa otuchy :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:22

triss lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Czytam Was, ale nie mam czasu zeby pogadac :( do jutra musze oddac prace.

Triss nad morzem bylismy tylko na jeden dzien, przepiekne miejsce, chyba tam bedziemy chcieli sie wyprowadzic.
    A jak Twoja stymulka? Jak sie czujesz?

Caluje Was Kochane, wroce niebawem :-*

triss lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh morwa u mnie tez to tak wygląda.Jak mam płodne to on nie ma ochoty bo za ślisko ma i jak tu dziecko zrobić :p

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    Czasem podobno śluz kobiecy jest taki dziwny i ma dziwny zapach. I facet faktycznie traci ochotę. Mnie też kilka razy już mąż tak powiedział :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo śluzu :p boje się, że u mnie jakaś grzybica, choć nic nie piecze i nie swędzi. Ale leci ze mnie biały, wodnisty z grudkami :( to normalne? Wczoraj był ten ból owulacyjny w nocy..

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa idz na ten progesteron jutro. Lepiej sprawdzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!

Przepraszam, że dopiero dzisiaj się odzywam, ale nie miałam kompletnie czasu przez te święta, bo mieliśmy gości w domku. No ale mam nadzieję, że odpoczęłyście i miło spędziłyście czas z rodzinką :)

Malagosia ciesze się, że już u Was wszystko dobrze!!! Uważaj na siebie i odpoczywaj!!!!

Cigaretta tak to już jest z tymi naszymi chłopami :) ale mam nadzieję, że się już miło pogodziliście i że będzie z tego fasolinka skoro wczoraj mogłaś mieć owulkę ;)

Morwunia mam do Ciebie pytanko odnośnie Donga: ile razy dziennie go bierzesz, w jakich dawkach i przez ile dni? czy zaczynasz go brać dopiero po @?? zastanawiam się nad nim ale najpierw chcę się doradzić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna do Ciebie też mam pytanko, ale kosmetyczne :) używałaś kiedyś może pudru w kamieniu z inglota, tego z serii s3 czy coś takiego??? szukam dobrego pudru w kamieniu i jakoś w każdym coś mi nie pasuje...plisss doradz mi! :) bardzo lubię ten z max factora transparentny ale on u mnie po kilku godzinach utlenia się i robi się taki bardziej pomarańczowy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja jestem w trakcie pisania pracy, już prawie finish, ale jeszcze czeka mnie noc pisania i jutro cały dzień, bo w piątek muszę oddać :/ padam na pysk, głowa mnie boli. ..

Morwa a napisz mi jeszcze raz kiedy i po co bada się progesteron? Załóżmy, że wczoraj miałam ta owulacje, to kiedy zbadać? Bo jeszcze nie badałam, a pamiętam, że niedawno mnie namawiałaś;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Niepokorna do Ciebie też mam pytanko, ale kosmetyczne :) używałaś kiedyś może pudru w kamieniu z inglota, tego z serii s3 czy coś takiego??? szukam dobrego pudru w kamieniu i jakoś w każdym coś mi nie pasuje...plisss doradz mi! :) bardzo lubię ten z max factora transparentny ale on u mnie po kilku godzinach utlenia się i robi się taki bardziej pomarańczowy...

Kochana,
    Nie używałam z Inglota, ale zastanawiam się nad nim.
    Natomiast sprawdzał się u mnie puder z Manhattanu - Soft Compact Powder.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nusia donga trzeba brać jak @ się całkowicie skończy , nie może być nawet plamien, bo on Ci może nasilic krwawienie. Ja różnie brałam zaczynałam napewno tak jak pisze na opakowaniu nie pamiętam bodajże 3 tabletki , a potem zwiększałam dawkę do 4 -5 , nawet po 6 dziennie brałam i brałam zawsze do skoku tempki :)

dzięki Kochana :) jutro poszukam w sklepie zielarskim tego Donga :)

Morwa, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Kochana,
    Nie używałam z Inglota, ale zastanawiam się nad nim.
    Natomiast sprawdzał się u mnie puder z Manhattanu - Soft Compact Powder.

no ja też się właśnie zastanawiam, ale jest dość drogi i jakby mi nie podpasował to szkoda by było kasy :)

a teraz jakiego używasz??? musze obczaić ten puder z Manhatanu :) dzięki, muah:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    no ja też się właśnie zastanawiam, ale jest dość drogi i jakby mi nie podpasował to szkoda by było kasy :)

a teraz jakiego używasz??? musze obczaić ten puder z Manhatanu :) dzięki, muah:*

Nadal używam MF. Ale ostatnio mam kłopoty z cerą i mi się wałkuje coś. Chyba muszę zmienić krem do twarzy.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor wam,ja dzis sie spakowalam bo jutto jade do niemiec.Bylam jeszcze zobaczyc moja chrzesnice,jej jaka ona jest malutka,ale zdazylam ja nakarmic i polulac;)) wczulam sie w role matki;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Nadal używam MF. Ale ostatnio mam kłopoty z cerą i mi się wałkuje coś. Chyba muszę zmienić krem do twarzy.

Kochana a myslisz ze to przez krem?? Hmm, moze u mnie to tez wina kremu

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Cigaretta progesteron bada się 7 dni po owu :) m.in aby ją potwierdzić albo wykluczyć, ale nie masz na to 100% pewności mając wynik progesteronu, no ale warto go zbadac, sama chyba jutro pójdę na badanie :)
    Ok , to pójdę w wtorek na badania. Warto sprawdzić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moge polecic podklad astor HD jakby co bo tylko tego uzywam i tuszu do rzes maybelline niebieski ;))

Nusia lubi tę wiadomość

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ