Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia, ja jak juz się maluje od święta, to używam podkładu Bourjois healthy mix, ten z czerwoną nakrętka i pod podkład uzywam bazy Rimmela, nigdy się nie walkuje czy ściera. No i ważny jest też dobry pędzel do podkładu
Nusia lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyKotowa wrote:Nusia, ja jak juz się maluje od święta, to używam podkładu Bourjois healthy mix, ten z czerwoną nakrętka i pod podkład uzywam bazy Rimmela, nigdy się nie walkuje czy ściera. No i ważny jest też dobry pędzel do podkładu
Kochana ja uzywalam kiedys tego podkladu ale wole zdecydowanie ten co teaz uzywam, Niepokorna mi go polecila i jest dla mnie super, bardzo lekki i nie robi takiej maski na twarzy. Moze poprostu musze zaczac baze uzywac;) -
Nusia wrote:Kochana ja uzywalam kiedys tego podkladu ale wole zdecydowanie ten co teaz uzywam, Niepokorna mi go polecila i jest dla mnie super, bardzo lekki i nie robi takiej maski na twarzy. Moze poprostu musze zaczac baze uzywac;)
Ale bazy nie wolno używać codziennie, bo zapycha i powoduje wytryski i inne niedoskonałości. Baza tylko na wielkie wyjścia. -
Hej
She jak sie poogarniasz już z ta praca to napisz koniecznie jak nad tym morzem oglądaliście już jakieś miejscówki czy na razie rozeznanie ?
Cigaretta no to git - mam nadzieje ze serduszkowaliscie mimo ten sytuacji trzymam kciuki kochana :*
Zaczynam jutro stymulację, dostałam receptę na kolejne zastrzyki. W następny piątek wizyta i wtedy ustalimy termin punkcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:18
She Wolf lubi tę wiadomość
-
NIEPOKORNA wrote:Ale bazy nie wolno używać codziennie, bo zapycha i powoduje wytryski i inne niedoskonałości. Baza tylko na wielkie wyjścia.Małgosia 24tc +15.08.2015💔
12.2019 - cb😔
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
nick nieaktualny
-
Witam Was kochane
dawno mnie nie było tutaj, musiałam troche odpocząć, wrzucic na luz....u mnie po steremu, nic sie nie dzieje, zarezerwowaliśmy sobie wyjazd w góry całą rodziną i jedziemy odpoczywac w Boże Ciało.
Co do starań to narazie pauza.... zastanawiam się czy nie poszukac sobie jakiejs pracy i wogóle póki co zaprzestac myślenia o 2 dziecku. Dostałam skierowanie do genetyka ale termin mam dopiero na koniec września - do tego czasu zwariuje z niepewności ajjj.
Piję sobie ziółka na zrosty o.Klimiuszki i o dziwo 2 dni temu dostałam @ i nic kompletnie mnie nie boli, a zawsze 1 dzień był masakryczny. Może coś działają, trzeba je pić 3 razy dziennie ale ja piję 1 i narazie mi starczy - i tak zapominam je parzyć a co gadać 3x dzieniie:) Dostałam też wynik histopatologiczny ale jak to mój szpital wysłali nie ten fragmet i ocena z badania jest taka że pobrany fragment nie nadaje się do analizy..... po prostu super!!!! Za tydzien jade do ginki i zobacze "co tam słychać"?
Widzę że dziś mój ulubiony temat pt. kostemtyki
co ja mogę wam polecić?? napewno pomadki golden rosse velvet matt - są super, wogóle pomadki z tej serii są super. ponadtto korektor pod oczy Collection Lasting Perfection, model in a bottle - fixer utrwalacz makijażu a do nakładania makijażu podobno najlepszy jest Beauty Blender a z perfum słyszałam że piękne są Bogetta reneta edp z sephory. A jeśli chceci mieć piękne rzesy to rewelacyjne sa odżywki CHRAM LASH, ewentualnie BODETKO LASH lub Ace of Face eye rule. Ja mam teraz ten ostatni i juz widze po 5 dniach że rzęsy są mocniejsze i grubsze. Co do tuszu to zadowolona jestem z miss sporty Pump Up Booster -taki fioletowy. Ma bardzo fają szczoteczkę wydłużającą i naprawdę polecam. Co do podkładu to tylko REVLON lud Estee Lauder double Wer. A co tam u Was słychać? jak tam wasze starania?? nie nadrobie Was dlatego pytam:)? któras zaciążyła???
triss lubi tę wiadomość
-
Triss nie moge sie doczekac wiadomosci ile jajeczek wysiedzisz.
A my tylko ogladalismy jak to wszystko wyglada. Nawet znalazlam polski supermarket haha. Teraz myslimy jak sie zabrac za przeprowadzke i kiedy zaczac szukac miejscowki.
Na razie zapisalam sie z kumpela na 2 tyg. na silownie. Ale maja tam wypas! Jacuzzi, sauna, spa, baseny w srodku i na zewnatrz, kotry tenisowe i wiele innych. Ale cena za membership jest z kosmosu. Idziemy na 2 tyg. po promocyjnej cenie, ale potem nie bedzie mnie stac zeby tam chodzic
Praca wyslana, ostatni egzamin zdany, teraz kolejna praca na za 2 tyg. Mam dosc troche....
Aneczka dobrze ze wrocilas. A Twoj maz zrobil w koncu badanie?
Nusia, triss, nataliano, stacey lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyAneczko Kochana fajnie, że w końcu się do nas odezwałaś. Mam nadzieje, że ten wyjazd w czerwcu wszystkim Wam dobrze zrobi i odpoczniecie.
Ja sama zastanawiam się nad opuszczeniem na jakiś czas forum, ale ciężko mi jest się rozstać z dziewczynkami! Na pewno troszkę ogranicze siedzenie tu, bo wcale mi to nie pomaga, tzn w tym sensie, że ciągle myśle o tym wszystkim, o ciąży, o dziecku itd...ale jak mnie tu nie ma kilka dni to tęsknię za Wami wszystkimi
Anus ja też właśnie zaczelam pić ziółka na zrosty, nie wiem czy mam dokładnie tą sama mieszankę co TY, bo mama mi kupowała te ziółka bezpośrednio u Bonifratów w Krakowie, ale też jest zalecenie, że 3 razy dziennie przed posiłkiem. Staram się pić 3 razy, ale tez ich nie gotuję tylko zaparzam, bo nie mam to na zwyczajnie czasu...Ty piszesz, że nic po nich nie czujesz, a mnie właśnie tak dziwnie boli brzuch, nie wiem czy to od ziółek czy już przed owulacją, ale mam dopiero 7 dc, więc do owulki jeszcze trochę ale zawiezięłam się i skończę całe opakowanie
Odnośnie kosmetyków to ja właśnie szukam dobrego korektora pod oczy
She gratuluję skończonej pracy no i egzaminu strasznie dużo macie tych prac do napisania
Kochana a to miejsce gdzie chcecie się przenieść to jest daleko od Waszego obecnego miejsca zamieszkania???
Podziwiam Cię, że chce Ci się jeszcze uczyc -
Aneczko ja tez sie cieszę ze wróciłaś :* kurczę to jak oni pobierali ten materiał do badań ... Szkoda bo może by było wiadomo coś więcej. Fajnie ze jakieś pozytywy picia ziolek już widzisz oby pomogły jest artykuł na forum z panią doktor nt poronień, czytałaś ?
Nusia dostałam menopur 150 j. dziennie.
She no ja tez jestem ciekawa jak sie będę stymulować. Najważniejsze aby było to jedno które będzie chciało z nami zostać
RAny to masz sajgon teraz z ta szkoła. A ta praca która teraz pisałaś to na ocenę ? Kiedy będziesz wiedziała jak Ci poszło ? A następna na jaki temat piszesz ?
A kiedy planujecie przeprowadzkę ?
Zazdroszczę ze masz z kim chodzić na silke. Moje psiapsioly wszystkie leniwe i nie ma z kim, dlatego ćwicze w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:37
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTriss :* powodzenia! !
Ja skończyłam pisanie pracy, czuje się odciążona psychicznie , jeszcze tylko jutro małe poprawki, do druku i na zajęcia. Jeśli chodzi o ten cykl, to od wczoraj czuje się dziwnie. Od dnia owulki bolą mnie jajniki, szczególnie jak sikam i mam dużo śluzu. Cos jest nie tak...Staram się o tym nie myśleć, dobrze że mam teraz obrone na głowie, jeszcze 2 zjazdy i jeden egzamin za tydzień i finish !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:55
-
Triss, życzę tego jednego super jajka, które stanie się super fasolka
Aneczka, super ze wrocilas. Mam nadzieję, że przerwa i wyjazd Ci pomogą i szybko doczekasz się fasolki :*
She, szacun gratulacje zdolniacho!
Cigaretta, Tobie też gratuluję, obrona to już formalność jakie masz plany na później?
triss lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
12.2019 - cb😔
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTriss to strasznie późno masz to kolejne podglądanko, w Novum to kurcze praktycznie co 3 dni kazali przyjeżdżać ale oby pęcherzyki ładnie rosły no i najważniejsze aby wszystkie były dojrzałe w sumie to chyba dobrze, że masz menopur, ja osobiście lepiej reagowałam na niego niż na gonal, chociaż gonal jest łatwiejszy w aplikacji strasznie mocno Ci kibicuję
Cigaretta może ten cykl będzie tym ostatnim oby!!! kciukam mocno!!!triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczynki za miłe słowa :*
Morwa ja tez myślę, czy lampki wina nie wypić? Też mam podobną sytuację z tą owulka. Chociaż teraz zjadłam pół ananasa- sama nie wiem, chyba się oszukujeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 20:53