Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika*** wrote:Marysia, koniecznie jutro rano powtorz test - mówiłas, ze te plamienia co masz teraz miałaś przy ostatniej ciąży - a teraz ten test - może coś jest na rzeczy?
Niepokornaopowiadaj co się stało. Może to w nerwach było powiedziane? ...ja też mówię różne przykre rzeczy "w afekcie", których wcale nie myślę...
Nie smutaj sie :*
Wole nie robić następnego testu bo w plamieniu pojawiły się skrzepy i coraz mocniejsze jest. A chyba wole nie wiedzieć o kolejnym poronieniu.. Nie chcę znów tego przeżywać... -
marysiaanna2609 wrote:Wole nie robić następnego testu bo w plamieniu pojawiły się skrzepy i coraz mocniejsze jest. A chyba wole nie wiedzieć o kolejnym poronieniu.. Nie chcę znów tego przeżywać...
-
nick nieaktualnyjuwelka wrote:dziewczyny Zetka nie odzywała się już ponad miesiąc - pisałam do niej nawet na priv ale nie odpisała ;/
Napisałam do niej na fb, zobaczymy czy się odezwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 13:18
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to witam się w nowym cyklu, 8cs.
Postanowienia:
nie brać inofolic -odkąd co biorę(2cykle) cykl wydluzyl się z 30 na 35 i 39dni)
Pić siemię
Iść do nowego gina, i zobaczyć co ma mi do powiedzenia po 7 miesiącach starań.
Pic dużo wody (to dla mnie mega wyzwanie, musZę się pilnować)
...normalnie jak postanowienia noworoczne
Nusia, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:-) ja już po wizycie u nowego gina, to byl dobry pomysł zeby zmienić
muszę trochę badań porobić jeszcze, w tym progesteron w 21 dc, jak na złość akurat dziś mam ten dzień więc muszę poczekać. Zalecił mi też inofolic, więc go włączę i selen, zwiększył mi też dawkę letroxu i metforminy, a zmniejszył bromek. Główną rzeczą do zrobienia jest zrzucenie wagi bo to też nie pomaga...Więc mam wyzwanie. Muszę przejść na dietę bezglutenowa co mi powinno pomóc:-) ale najważniejsze ze w tym cyklu było jajo i pękło,chociaż jedną dobra wiadomość
teraz będę walczyć z nadprogramowymi kilogramami:-)
Wiecie może gdzie najlepiej kupić inofolic zeby za drogo nie było?Morwa lubi tę wiadomość
-
Hej
Monika przykro mi
Ja biore Donga i powiem ze owulka jest w 14-15 dniu, wiec chyba dziala
Nusia co u Ciebie?
Morwa uwazaj z tym kierowaniem. Dobrze ze nic sie nie stalo!
Marysia, troche krotka masz faze lutealna, idz do gina to skonsultowac, bo moze powinnas suplementowac progesteron.
My dzis robimy grillaa jutro jak pogoda dopisze spacer wokol jeziora, jakies 8-9 km
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Magda fajnie ze gin Ci podpasowal. Progesteron robi sie 7-8 dpo, wiec u Ciebie w tym cyklu za pozno.
Ja kupuje Inofolic w aptece internetowej Melissa, najtaniej i ekspresowa wysylka. Odradzam Gemini, strasznie sie ociagaja z wysylka.
A cwiczenia i zdrowe odzywianie nie zaszkodza25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty