Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika*** wrote:Marysia, koniecznie jutro rano powtorz test - mówiłas, ze te plamienia co masz teraz miałaś przy ostatniej ciąży - a teraz ten test - może coś jest na rzeczy?

Niepokorna
opowiadaj co się stało. Może to w nerwach było powiedziane? ...ja też mówię różne przykre rzeczy "w afekcie", których wcale nie myślę...
Nie smutaj sie :*
Wole nie robić następnego testu bo w plamieniu pojawiły się skrzepy i coraz mocniejsze jest. A chyba wole nie wiedzieć o kolejnym poronieniu.. Nie chcę znów tego przeżywać... -
Wlasnie powinnas zrobic test i jakby wyszedl poytyw to szybciutko do lekarzamarysiaanna2609 wrote:Wole nie robić następnego testu bo w plamieniu pojawiły się skrzepy i coraz mocniejsze jest. A chyba wole nie wiedzieć o kolejnym poronieniu.. Nie chcę znów tego przeżywać...
-
nick nieaktualnyFaktycznie dawno jej nie było.juwelka wrote:dziewczyny Zetka nie odzywała się już ponad miesiąc - pisałam do niej nawet na priv ale nie odpisała ;/
Napisałam do niej na fb, zobaczymy czy się odezwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 13:18
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to witam się w nowym cyklu, 8cs.
Postanowienia:
nie brać inofolic -odkąd co biorę(2cykle) cykl wydluzyl się z 30 na 35 i 39dni)
Pić siemię
Iść do nowego gina, i zobaczyć co ma mi do powiedzenia po 7 miesiącach starań.
Pic dużo wody (to dla mnie mega wyzwanie, musZę się pilnować)
...normalnie jak postanowienia noworoczne
Nusia, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:-) ja już po wizycie u nowego gina, to byl dobry pomysł zeby zmienić
muszę trochę badań porobić jeszcze, w tym progesteron w 21 dc, jak na złość akurat dziś mam ten dzień więc muszę poczekać. Zalecił mi też inofolic, więc go włączę i selen, zwiększył mi też dawkę letroxu i metforminy, a zmniejszył bromek. Główną rzeczą do zrobienia jest zrzucenie wagi bo to też nie pomaga...Więc mam wyzwanie. Muszę przejść na dietę bezglutenowa co mi powinno pomóc:-) ale najważniejsze ze w tym cyklu było jajo i pękło,chociaż jedną dobra wiadomość
teraz będę walczyć z nadprogramowymi kilogramami:-)
Wiecie może gdzie najlepiej kupić inofolic zeby za drogo nie było?
Morwa lubi tę wiadomość
-
Hej

Monika przykro mi
Ja biore Donga i powiem ze owulka jest w 14-15 dniu, wiec chyba dziala
Nusia co u Ciebie?
Morwa uwazaj z tym kierowaniem. Dobrze ze nic sie nie stalo!
Marysia, troche krotka masz faze lutealna, idz do gina to skonsultowac, bo moze powinnas suplementowac progesteron.
My dzis robimy grilla
a jutro jak pogoda dopisze spacer wokol jeziora, jakies 8-9 km
25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs
2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Magda fajnie ze gin Ci podpasowal. Progesteron robi sie 7-8 dpo, wiec u Ciebie w tym cyklu za pozno.
Ja kupuje Inofolic w aptece internetowej Melissa, najtaniej i ekspresowa wysylka. Odradzam Gemini, strasznie sie ociagaja z wysylka.
A cwiczenia i zdrowe odzywianie nie zaszkodza
25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs
2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty