X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokotna moze i tak,ale niebawem nowy cykl za 10 15 dni wiec jesli nie jedno yo drugie ze wspomagaczem;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Niepokotna moze i tak,ale niebawem nowy cykl za 10 15 dni wiec jesli nie jedno yo drugie ze wspomagaczem;)

Będzie dobrze, teraz albo później :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim. Morwa trzymam kciuk zeby na wizycie było wszystko w porządku. Natalino mam nadzieje ze jednak w tym cyklu pojawi sie pęcherzyk.
    Ciekawa jestem co slychac u zuzi u martiki, triss, szkoda ze ich tu nie ma.

triss lubi tę wiadomość

• triss Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry kochane :*

jestem :)

dziekuje za troskę i za to że jestescie ... musiałam trochę odpocząć, nabrać dystansu, powoli wracam do normalności ;)

Morwa gratuluję z całego serca :*

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć babeczki :*
    Triss co u Ciebie? Miło Cię widzieć kochana :)
    Morwa powodzenia u lekarza :)

Ja byłam rano na badaniach krwi potrzebnych do laparoskopii, min. Hiv, HCV, hbs, grupa krwi , miały być jeszcze przeciwciała, ale pani z laboratorium powiedziała, że bez sensu, bo i tak bylam szczepiona na żółtaczke po urodzeniu wiec to zbędne. Jutro wyniki mam nadzieję, że będzie ok ;) odpoczełam troszeczkę od forum, jest mi lepiej :)

Miłego dnia :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 11:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to jeszcze ponad tydzień do wizyty.. a rodzina juz wie o fasolce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wie tylko mąż i nikt inny z rodziny się nie dowie bo na tym etapie to różnie może być a ja potem nie zamierzam wysłuchiwać :p
    No i dobrze :)

Morwa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj zły dzień. Obudziłam się z bólem głowy. A mąż się obraził, bo nie chciałam mu się oddać. Ma trochę racji, bo ostatnio rzadko mam ochotę, ale czy mam się zmuszać, do czegoś tylko po to by on był zaspokojony?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wstępie bardzo Was przepraszam, że się nie odzywałam. Trochę fisiowałam i nawet tu nie wchodziłam, trochę faktycznie chorowaliśmy, poza tym mamy remont i kursuję między moim Gdańskiem, rodzinką na Mazurach i teściową w Gdańsku (właśnie u niej pomieszkuję).
    U nas wszystko dobrze, choć po drodze ciągle jakieś choroby, antybiotyki, uczulenia, szpital też się zdarzył bo mocno brzuch bolał. Także mocno mi psycha siada niestety. Dlatego nawet nie zaglądałam, jakoś tak wyszło, przepraszam.
    A z dobrych wieści, to z Michasiem wszystko w porządku, zaczęliśmy właśnie trzeci trymestr :) Spróbuję trochę doczytać, choć dziś mam tylko godzinkę.
    Wiem tylko o Morwie :) Gratulacje kochana <3 a teraz czytam jak to po kolei było :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka dobrze, że z maleństwem wszystko ok, Ty się oszczędzaj kobieto, a nie kursuj jak mały samochodzik! :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:55

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Zetka, dbaj o siebie! :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka a ile waży już Twój Michaś? Ja jestem jakies 3 tyg przed Tobą więc jestem ciekawa jak u Ciebie to wygląda:)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Nusia, wpolczuje Ci, bo to bedzie dla Ciebie trudne. Z jednej strony wiedomo, bedziesz kochac malutka bezgranicznie, a z drugiej, za kazdym razem kiedy na nia spojrzysz, bedziesz czula uscisk w sercu, ze to nie Twoje dziecko. zycze Ci duzo wytrwalosci i zebyc niedlugo sama cieszyla sie swoja kruszynka :*

Juwelka, mialas szczescie z ta szybka wysylka, bo ja dalam im szanse 3 razy i za kazdym razem byl zonk. W Melisie zlozylam zamowienie w sobote a w poniedzialek juz byla paczka :D Zreszta teraz jak zamawiam wieksza ilosc lekow, to porownuje kilka aptek i czesto roznica jest kilkudziesieciu zloty na tym samym zamowieniu miedzy aptekami :)

Nataliano :( mam nadzieje, ze jednak jajko urosnie :*

Niepokorna, jasne, ze nie musisz sie do niczego zmuszac. Moj tez czasem ma focha jak nie mam ochoty :P Nic na sile :*

Zetka, oszczedzaj sie Kochana i zagladaj czesciej :*

Nusia, juwelka lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Hej :)

Nusia, wpolczuje Ci, bo to bedzie dla Ciebie trudne. Z jednej strony wiedomo, bedziesz kochac malutka bezgranicznie, a z drugiej, za kazdym razem kiedy na nia spojrzysz, bedziesz czula uscisk w sercu, ze to nie Twoje dziecko. zycze Ci duzo wytrwalosci i zebyc niedlugo sama cieszyla sie swoja kruszynka :*

*

Kochana bardzo dobrze to napisałaś, trafiłaś idealnie w 10 odnośnie tego jak się czuję, bo już w tym momencie jak myslę o Niej to mam ten uścisk w sercu, takie ukłucie, a za chwilę pojawia się usmiech na twarzy...no i już ją kocham bezgranicznie :) zresztą tak jak Gabrysia starszego...zobaczymy jak to będzie...jakoś muszę przetrwać :)

Zetka witaj Kochana!!! dobrze, że do nas wróciłaś :) no i dbaj o siebie i Michasia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:25

She Wolf lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Kochana bardzo dobrze to napisałaś, trafiłaś idealnie w 10 odnośnie tego jak się czuję, bo już w tym momencie jak myslę o Niej to mam ten uścisk w sercu, takie ukłucie, a za chwilę pojawia się usmiech na twarzy...no i już ją kocham bezgranicznie :) zresztą tak jak Gabrysia starszego...zobaczymy jak to będzie...jakoś muszę przetrwać :)

Po prostu wiem co czujesz, bo moj brat ma mala Lenke i ja czuje dokladnie to samo co Ty, tym bardziej, ze jak Lena byla malutka to ja zaszlam w ciaze i strasznie sie cieszylam ze nasze dzieci beda prawie rownolatkami, a tu dupa. Co zdobic? Po prostu trzeba kochac te 'nasze' maluchy :D My tez kiedys bedziemy tulic nasze wlasne malenstwa :D

Nusia, Ania24 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam dziewczynki :)

Morwa, jeszcze raz gratulacje :)
    Kotowa, odpoczywaj i rośnijcie zdrowo :)

Triss, tulam kochana :*

Agatka, Juwelka, odpisałam dzisiaj dopiero, przepraszam. Monia, zerknę na fb wieczorkiem, bo rano tylko na chwilę wstąpiłam :)
    Małagosiu, mój lekarz właśnie nie mierzy mi Michasia, ostatnio tydzień temu powiedział że około 900gramów. Jak byłam na połówkowym to wyszło że niby jest dwa tygodnie starszy, nie wiem.
    Marzę o tym, żeby już być na etapie donoszonej ciąży, wtedy strach będzie mniejszy, bo teraz paraliżuje mnie strasznie. Taka durna jestem, że niewiele się z tej ciąży cieszę, bo najwięcej to się boję :/

A co do ułożenia główką na dól, to podobno do około 34tygodnia się dzieciaki zwykle odwracają, także będzie dobrze. Mój też jeszcze główką do góry był tydzień temu, nadal czuję największe kopniaki na dole, więc pewnie dalej w takiej pozycji jest :)

A czy boli Was podbrzusze i krzyż jak na @? Bo mnie właśnie bardzo często i do tej pory na dupku jadę, dzisiaj zaczęłam powoli odstawiać i się boję :/

Cigaretta, Nusia, She, trzymam mocno kciuki żebyście jak najszybciej zobaczyły zieloną kropeczkę. Monia i Klaudia, Niepokorna, za Was również baardzo mocno.
    W ogóle to kto teraz testuje? :)
    Madlene, zaraz lato.. kiedy zaczynacie? :)

She Wolf, triss lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wie tylko mąż i nikt inny z rodziny się nie dowie bo na tym etapie to różnie może być a ja potem nie zamierzam wysłuchiwać :p

Popieram. Mój szwagier z żona informowali wszystkich napotkanych ludzi od samego początku, a niestety ich dotychczasowe 2 ciąże kończyły sie tragicznie po kilku tygodniach, wiec nie było potem miło... Mój maź patrząc na to sam stwierdził, ze nie pozwoli mi nikomu powiedzieć do końca pierwszego trymestru, co mi sie w sumie spodobało, bo tez bym tak chciała zrobić, jesli będę miała już ku temu okazje:) Ale chyba cieżko taka nowinę trzymać w tajemnicy nawet przed najbliższymi, co Morwa? Nie korci Cię, żeby powiedzieć, np mamie?:)
    A jak Ty sie dzisiaj czujesz w ogóle? Lepiej coś?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• kalika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:

Nataliano, trzymam kciuki. Na pewno sie uda-jak nie teraz, to Clo jest dla Ciebie duża szansa, także MYŚL POZYTYWNIE:*

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• gosi_a Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa gratulacje :)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny zafasolkowane i wszystkim testującym życzę powodzenia :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

wnidt5odau6o2x80.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    Jak coś wstawiłam kilka nowych aukcji :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 504 505 506 507 508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ