Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was kochane
Wchodze na forum i co ja tu widze????????? Morwa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Aż sama pomyślalłam żeby znowu spróbowac, Jejku jak się cieszę że Wam się wkońcu udało, 3 mam moooocno kciuki aby fasolka była zdrowa i szybciutko rosła:)U mnie dziewczyny narazie pauza ale strasznie bym chciała zacząć starania ale w zeszłym miesiącu dostałam potwornej infekcji więc narazie nici.
-
Aneczka maz zrobil badanie nasienia? Oby infekcja szybko minela :*
Ania chodzi Ci o to ze sie nie udaje? Sama wiesz ze to nie jest tak hop siup na zawolanie. Jakie badania macie zrobione?
U nas niby wszystko jest ok, a tu 11cs leci, wiec niekoniecznie jest to czyjas wina. Tak po prostu juz jest.25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She żadnych badań nie robiliśmy, ani ja ani mąż narazie całkiem odpuściliśmy, powiem Ci że mam dość latania po lekarzach, mam dość tych badań, stresów, nie mierze temki i nie robie testów owulacyjnych itd. jeszcze troche zaczekam, może na koniec wakacji ponowimy próbę ale tym razem na chłopca:) na badanie kariotypów jestem umówiona we wrześniu.
A co do infekcji to chyba znowu sie zaczyna, jutro musze chcąc nie chcąc iść do gina niech mi coś przepisze. -
She Wolf wrote:
Ania chodzi Ci o to ze sie nie udaje? Sama wiesz ze to nie jest tak hop siup na zawolanie. Jakie badania macie zrobione?
U nas niby wszystko jest ok, a tu 11cs leci, wiec niekoniecznie jest to czyjas wina. Tak po prostu juz jest.
Tak na prawdę to nie mamy żadnych badań... mój D nie chce słyszeć jak na razie o żadnych badaniach i ja chyba też ja już sama nie wiem co mam myśleć, boję się że to może coś jest nie tak z jego plemnikami skoro jak w końcu się udało to jajo płodowe było puste a jak spytałam lekarza to powiedział że to mogła być przyczyna gorszego plemnika a teraz znowu nie mogę zajść w ciążę. Kupiłam mu witaminy takie zupełnie zwykłe jak się nie mylę BODYMAX bo wyczytałam że na poprawę nasienia wpływają takie substancje cynk,selen, magnez, witaminy E i C. Nie chcę oczywiście go obwiniać i zwalać na niego całą odpowiedzialność bo może jednak to coś ze mnąnawet nie wiem gdzie się udać z zapytaniem o badanie nasienia... A ja? jakie powinnam zrobić badania?
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dzięki za gratki ale u mnie z fasolem nie jest już tak kolorowo. Na dzień matki fasol powiedział mi poprzez bete, że albo jest źle ulokowany albo się powoli ze mną żegna. Beta przestała przyrastac tak jak trzeba
o rany Morwa to dzwoń może do lekarza??? jaką bete dzisiaj miałaś??? kiedy robiłas ostatni raz (oprócz dzisiaj oczywiście?? -
nick nieaktualny
-
Morwa, dla mnie przyrost Twojej Bety jest OK. Najważniejsze że jest przyrost, że nie stoi w miejscu i nie maleje. Moja też wolno rosła, 11dpo 14,7 ml, 19dpo 690,2ml. A 27dpo już biło serducho i moja Kropeczka miała 2mm. Cierpliwości Kochana, choć wiem, że łatwo powiedzieć, ale musisz wyluzować, bo nerwy nie pomogą. :*28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Morwa, jednym przyrasta wolniej, innym szybciej. Jest przyrost i to jest najważniejsze. Nie stresuj się niepotrzebnie. Ja bym poszła dla świętego spokoju dzisiaj do lekarza, a jak będzie Twój dostępny to można też podejść do niego. Podejrzewam, że wyczekiwanie do czwartku będzie trudne. Ale oczywiście zrobisz jak uważasz.
-
nick nieaktualny