Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe ale mi zrobiłaś smaka tym grillem
u nas pogoda beznadziejna, chyba z 14 stopni, więc nie jest za przyjemnie. Mąż mimo to robi tam jakieś grządki, sieje reszte warzywa a mi się nawet nie chce wychodzić na podwórko, sprzątam i się grzeje w domku
później musze zrobić ze sobą porządek, paznokcie pomalować u rak i stóp, henne brwi musze w końcu zrobić, bo na tygodniu nigdy nie mam na to czasu...
poza tym nic ciekawego, raczej na 100% przegapiliśmy owulke w tym cyklu...przez ten pogrzeb i cały ten stres wokół jakoś nie mieliśmy nastoju na starania... no ale trudno...teraz czekam z niecierpliwością na nowego członka rodzinysiostra ma ternim porodu na za tydzień max więc na dniach Amelka powinna być już na świecie
nie mogę się już doczekać, straaaaszliwie się cieszę
-
Nusia, u nas tez nie jest goraco, teraz sie zachmurzylo, wiec nie posiedzimy na zewnatrz, ale obiecalam mojemu grilla wiec trzeba go rozpalic
Juz mam dosc tej dziadowskiej pogodychce lato!
Tez by mi sie przydalo zrobic henne, bo juz mi prawie brwi nie widac
Kurcze, moze jednak sie wstrzeliliscie, nidgy nic nie wiadomo
Ale super, zazdroszcze Twojej siostrzeMoj T. ostatnio mnie namawia na Amelke, jesli w koncu sie kiedys uda.
Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Nusia, u nas tez nie jest goraco, teraz sie zachmurzylo, wiec nie posiedzimy na zewnatrz, ale obiecalam mojemu grilla wiec trzeba go rozpalic
Juz mam dosc tej dziadowskiej pogodychce lato!
Tez by mi sie przydalo zrobic henne, bo juz mi prawie brwi nie widac
Kurcze, moze jednak sie wstrzeliliscie, nidgy nic nie wiadomo
Ale super, zazdroszcze Twojej siostrzeMoj T. ostatnio mnie namawia na Amelke, jesli w koncu sie kiedys uda.
No ja też już mam dość tej zmiennej pogody, już prawie czerwiec a ciepła jakiegoś szczególnego nie ma, też chce lato! takie prawdziwe, gorące lato
Ja wiem, że z tym wstrzelaniem nigdy nie wiadomo, ale nie sądzęzresztą nie mierze tempki, więc nie wiem kiedy niby ta owulka mogła być, tylko bardziej po śluzie tak mi się wydaje, bo nawet w tym cyklu jajniki tak nie odczuwałam jak zwykle, więc może nawet jej nie było...ale już przestałam się tym przejmować, co ma być to będzie.
No ja mojej siostrze tez zazdroszczęzwłaszcza córeczki, bo mój Kuba marzy o córeczce, no ale póki co muszę się zadowolić Amelką
ostatnio jak byłam u siotry to oglądałam ciuszki dla małej, rany, aż mi się płakać chciało bo takie to było cudne, takie słodkie maleńkie skarpeteczki, ubranka
czuje, że będę teraz częstym gościem u siostry hehe
-
Morwa wrote:Kup inofem zamiast inofolic ( to jest to samo a taniej ) w aptece internetowej Gemini albo apteka - natura . Najbardziej opłacają się te duże opakowania po 60 sztuk . Wtedy wychodzi Ci saszetka po złoty coś
Rzeczywiście w tej apteka Melissa inofem chyba wyjdzie najtaniejpodjechalam do gemini i kupiłam inofem, zapłaciłam 59,99 za 60 saszetek:-) mieli akurat ostatnią paczkę w takiej cenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam wam dziewczyny niedziela mija? U mnie dziś super pogoda, byliśmy nad jeziorkiem i w końcu po tych zimnych dniach wygrzalam swoje Stare kości:-) oby ta pogoda sie utrzymala.
Morwa dobrze że idziesz jutro do lekarza, trzeba wszystkiego pilnować. Trzymam kciuki za wizytę -
nick nieaktualny