X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She ale mi zrobiłaś smaka tym grillem :) u nas pogoda beznadziejna, chyba z 14 stopni, więc nie jest za przyjemnie. Mąż mimo to robi tam jakieś grządki, sieje reszte warzywa a mi się nawet nie chce wychodzić na podwórko, sprzątam i się grzeje w domku :)

później musze zrobić ze sobą porządek, paznokcie pomalować u rak i stóp, henne brwi musze w końcu zrobić, bo na tygodniu nigdy nie mam na to czasu...

poza tym nic ciekawego, raczej na 100% przegapiliśmy owulke w tym cyklu...przez ten pogrzeb i cały ten stres wokół jakoś nie mieliśmy nastoju na starania... no ale trudno...teraz czekam z niecierpliwością na nowego członka rodziny :) siostra ma ternim porodu na za tydzień max więc na dniach Amelka powinna być już na świecie :) nie mogę się już doczekać, straaaaszliwie się cieszę :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, u nas tez nie jest goraco, teraz sie zachmurzylo, wiec nie posiedzimy na zewnatrz, ale obiecalam mojemu grilla wiec trzeba go rozpalic ;)
    Juz mam dosc tej dziadowskiej pogody :( chce lato!
    Tez by mi sie przydalo zrobic henne, bo juz mi prawie brwi nie widac :P
    Kurcze, moze jednak sie wstrzeliliscie, nidgy nic nie wiadomo :D
    Ale super, zazdroszcze Twojej siostrze :D Moj T. ostatnio mnie namawia na Amelke, jesli w koncu sie kiedys uda.

Nusia lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey kochane;)bede pic wasze zdrowie ;* swietuje wyleczona tarczyce;)pozniej spacer i sprzatanie;*buziaki w sloneczny dzien

kalika, Malagosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa egal;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Nusia, u nas tez nie jest goraco, teraz sie zachmurzylo, wiec nie posiedzimy na zewnatrz, ale obiecalam mojemu grilla wiec trzeba go rozpalic ;)
    Juz mam dosc tej dziadowskiej pogody :( chce lato!
    Tez by mi sie przydalo zrobic henne, bo juz mi prawie brwi nie widac :P
    Kurcze, moze jednak sie wstrzeliliscie, nidgy nic nie wiadomo :D
    Ale super, zazdroszcze Twojej siostrze :D Moj T. ostatnio mnie namawia na Amelke, jesli w koncu sie kiedys uda.

No ja też już mam dość tej zmiennej pogody, już prawie czerwiec a ciepła jakiegoś szczególnego nie ma, też chce lato! takie prawdziwe, gorące lato :)

Ja wiem, że z tym wstrzelaniem nigdy nie wiadomo, ale nie sądzę :) zresztą nie mierze tempki, więc nie wiem kiedy niby ta owulka mogła być, tylko bardziej po śluzie tak mi się wydaje, bo nawet w tym cyklu jajniki tak nie odczuwałam jak zwykle, więc może nawet jej nie było...ale już przestałam się tym przejmować, co ma być to będzie.

No ja mojej siostrze tez zazdroszczę :) zwłaszcza córeczki, bo mój Kuba marzy o córeczce, no ale póki co muszę się zadowolić Amelką :) ostatnio jak byłam u siotry to oglądałam ciuszki dla małej, rany, aż mi się płakać chciało bo takie to było cudne, takie słodkie maleńkie skarpeteczki, ubranka :) czuje, że będę teraz częstym gościem u siostry hehe

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kup inofem zamiast inofolic ( to jest to samo a taniej ) w aptece internetowej Gemini albo apteka - natura . Najbardziej opłacają się te duże opakowania po 60 sztuk . Wtedy wychodzi Ci saszetka po złoty coś ;)

Rzeczywiście w tej apteka Melissa inofem chyba wyjdzie najtaniej ;)
    Morwa dzięki za radę :-) podjechalam do gemini i kupiłam inofem, zapłaciłam 59,99 za 60 saszetek:-) mieli akurat ostatnią paczkę w takiej cenie.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Monika*** lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa biore biore leki jak na poczatku i dupka mam brac raz dziennie,a jutro jak nie bedzie pecherzyka to przepisze mi nast lekarstwa i clo od nast cyklu

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa biore biore leki jak na poczatku i dupka mam brac raz dziennie,a jutro jak nie bedzie pecherzyka to przepisze mi nast lekarstwa i clo od nast cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) <3 <3 <3

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Ja też trzymam kciuki :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam ja juz wstalam ide na rosolek wstawic;) dziekuje za kciuki Morwa i Niepokorna;)zobaczymy co powie wizyte mam po 19 ;) buziaki i slonevznej niedzieli;) ;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie wstaję :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano ja też kibicuje Twoim jajnikom. Mam nadzieję, że popracowaly troche w ostatnich dniach i wyrosło piękne jajeczko:*
    U mnie chyba juz po owu, bo dziś pierwszy dzien z wyższa tempką.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• mallinka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny? Która testuje w dzień mamy?

201602031762.png
    200602041778.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam wam dziewczyny niedziela mija? U mnie dziś super pogoda, byliśmy nad jeziorkiem i w końcu po tych zimnych dniach wygrzalam swoje Stare kości:-) oby ta pogoda sie utrzymala.
    Morwa dobrze że idziesz jutro do lekarza, trzeba wszystkiego pilnować. Trzymam kciuki za wizytę:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niedziela minęła bardzo leniwie i spokojnie. Od kilku dni jestem na diecie i nieźle mi idzie. Ale dzisiaj poatanowiłam pozwolić sobie na jedno piwko :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:37

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey nie ma pecherzykA:/ mam jeszcze przyjsc w czw i niedz,jak nie to cykl z clo

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Hey nie ma pecherzykA:/ mam jeszcze przyjsc w czw i niedz,jak nie to cykl z clo

Nie martw się, jeszcze się pojawi :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ