X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    kalika,
    Wybacz, ale nie udostępnię linka do bloga, bo wolę na ovu pozostać anonimowa. A blog niestety nie jest anonimowy. Nie gniewaj się :*

Monika,
    Tajemnica :P

Szkoda, ale jak najbardziej rozumiem:)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Szkoda, ale jak najbardziej rozumiem:)

Dzięki za wyrozumiałość :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwunia jak się czujesz??? żebyś tylko się nie przemęczała i nie nosiła nic cięzkiego!!!!

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, nożliwe, że jesteś senna również przez ciążę. Jak długo planujesz pracować?

U mnie w porządku. Wyspałam się dzisiaj. Zjadłam śniadanko. Na gazie jest wstawiona zupa ogórkowa. Mąż sprząta dom, a ja opalam nóżki, bo niebawem mam wesele przyjaciółki i nie chcę zakładać rajstop :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Jestem kierowcą, więc jedyne na co mogę narzekać to ból pleców ;) czuje się spoko dziękuję że pytasz :* a jak tam u Ciebie ? W którym dniu cyklu jesteś ?

No to uważaj na siebie! :)
    A u mnie bez zmian, dzisiaj mam 16 dc, ale ten miesiąc sobie odpuścilismy, za dużo stresu i nerwów...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Chyba długo bo to nasza firma , więc jak będę tylko czuła się na siłach to będę pracowała :) jak któregoś dnia się będę gorzej czuła to po prostu zrobimy sobie z mężem wolne :) no wiadomo ,że pod koniec już sobie daruję i z tego co mąż mówi on też ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ;)

My idziemy na wesele w sierpniu ;) jak wszystko dobrze pójdzie to będę zaczynała wtedy 16 tydzień (15+0d)

A czym się dokładnie ta Wasza firma zajmuje? :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Handlem :p dowozimy towar do klientów indywidualnych albo do pensjonatów. Ja jestem tylko kierowcą i prowadzę księgowość, mąż zajmuje się resztą :p

Mąż dźwiga :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha ha ha dziewczyny pamiętajcie o wyrzucaniu testu do kosza :D

Mój Pan S wychodzi z łazienki ucieszony, przytula się z załzawionymi oczami. Ja zdziwiona pytam o co chodzi? No tak nie wyrzuciłam testu i po dłuższym czasie pojawiła się na nim druga kreska. Trudno mi było mu tłumaczyć że po takim czasie test jest niewiarygodny i że czekałam 5 min i tej kreski nie było. Ale nie dziwię mu się że mógł pomyśleć że to ciąża. Ta druga kreska była cieńka ale bardzo ciemna..

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje za zyczenia. Ja dzis lecze kaca ;)

Nusia lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marysiaanna2609 wrote:
    Ha ha ha ha ha dziewczyny pamiętajcie o wyrzucaniu testu do kosza :D

Mój Pan S wychodzi z łazienki ucieszony, przytula się z załzawionymi oczami. Ja zdziwiona pytam o co chodzi? No tak nie wyrzuciłam testu i po dłuższym czasie pojawiła się na nim druga kreska. Trudno mi było mu tłumaczyć że po takim czasie test jest niewiarygodny i że czekałam 5 min i tej kreski nie było. Ale nie dziwię mu się że mógł pomyśleć że to ciąża. Ta druga kreska była cieńka ale bardzo ciemna..

Ale czasem zdarza się, że ta druga kreska po takim czasie naprawdę oznacza ciążę. Sprawdź to za kilka dni :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj mega doła. Czasem myślę, że niepotrzebnie wpieprzałam się w małżeństwo. Teraz muszę czasem słuchać, jaka jestem w życiu nieporadna, że wszystko mąż musi robić za mnie. Ech, szkoda gadać...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna a od kogo TY musisz takie głupoty wysłuchiwać???? współczuje!

She to znaczy że urodzinki się udały skoro kac jest ;) hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia, koniecznie jutro rano powtorz test - mówiłas, ze te plamienia co masz teraz miałaś przy ostatniej ciąży - a teraz ten test - może coś jest na rzeczy? :) :)

Niepokorna :( opowiadaj co się stało. Może to w nerwach było powiedziane? ...ja też mówię różne przykre rzeczy "w afekcie", których wcale nie myślę...
    Nie smutaj sie :*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, Monika***,
    Mój mąż czasem mówi takie rzeczy :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co on, niepoważny? Morwa ma racje - niech se pogada - a bez Ciebie by pewnie nie wytrzymał ani tygodnia!
    Nie przejmuj sie :*

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Nusia, Monika***,
    Mój mąż czasem mówi takie rzeczy :(

ja bym mu dała kopniaka w tyłek za takie gadanie! ;) niech się lepiej ugryzie w język następnym razem, bo gadanie gadaniem ale takie słowa ranią drugą osobę a jak ktoś jest wrażliwy na krytykę to bierze sobie to niestety do serca...

chociaż mój to też czasami plecie jakieś bzdury w złości i już teraz nawet na to nie zwracam uwagi :) a potem żałuje i przeprasza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie kluja dzis jajniki a najgorzej prawy;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wszyscy pierw powiedza o jedno slowo za duzo a potem przepraszaja,widze kazdy to przechodzi...;) czasem ja tez powiem o slowo za duzo,jak sie klucimy czasem,ale pozniej chwila ciszy i juz jest oki;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 21:07

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby macie rację, ale ja mam czasem dość tej krytyki. On ma pretensje, że na wyjazd do UK odłożył 20 tysięcy, a ja raptem 200 zł. Ale nie bierze pod uwagę tego, że on zarabia 1000 zł więcej niż ja, a ma o połowę mniej zobowiązań ode mnie...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    Uważaj na siebie. Tym bardziej teraz. Już odpowiadasz za dwa organizmy :P

Morwa, wróżbitka lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ