Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NIEPOKORNA wrote:kalika,
Wybacz, ale nie udostępnię linka do bloga, bo wolę na ovu pozostać anonimowa. A blog niestety nie jest anonimowy. Nie gniewaj się :*
Monika,
Tajemnica
Szkoda, ale jak najbardziej rozumiem:)NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Morwa, nożliwe, że jesteś senna również przez ciążę. Jak długo planujesz pracować?
U mnie w porządku. Wyspałam się dzisiaj. Zjadłam śniadanko. Na gazie jest wstawiona zupa ogórkowa. Mąż sprząta dom, a ja opalam nóżki, bo niebawem mam wesele przyjaciółki i nie chcę zakładać rajstop -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jestem kierowcą, więc jedyne na co mogę narzekać to ból pleców
czuje się spoko dziękuję że pytasz :* a jak tam u Ciebie ? W którym dniu cyklu jesteś ?
No to uważaj na siebie!
A u mnie bez zmian, dzisiaj mam 16 dc, ale ten miesiąc sobie odpuścilismy, za dużo stresu i nerwów... -
Morwa wrote:Chyba długo bo to nasza firma , więc jak będę tylko czuła się na siłach to będę pracowała
jak któregoś dnia się będę gorzej czuła to po prostu zrobimy sobie z mężem wolne
no wiadomo ,że pod koniec już sobie daruję i z tego co mąż mówi on też ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
My idziemy na wesele w sierpniujak wszystko dobrze pójdzie to będę zaczynała wtedy 16 tydzień (15+0d)
A czym się dokładnie ta Wasza firma zajmuje? -
Ha ha ha ha ha dziewczyny pamiętajcie o wyrzucaniu testu do kosza
Mój Pan S wychodzi z łazienki ucieszony, przytula się z załzawionymi oczami. Ja zdziwiona pytam o co chodzi? No tak nie wyrzuciłam testu i po dłuższym czasie pojawiła się na nim druga kreska. Trudno mi było mu tłumaczyć że po takim czasie test jest niewiarygodny i że czekałam 5 min i tej kreski nie było. Ale nie dziwię mu się że mógł pomyśleć że to ciąża. Ta druga kreska była cieńka ale bardzo ciemna.. -
Dziewczyny dziekuje za zyczenia. Ja dzis lecze kaca
Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
marysiaanna2609 wrote:Ha ha ha ha ha dziewczyny pamiętajcie o wyrzucaniu testu do kosza
Mój Pan S wychodzi z łazienki ucieszony, przytula się z załzawionymi oczami. Ja zdziwiona pytam o co chodzi? No tak nie wyrzuciłam testu i po dłuższym czasie pojawiła się na nim druga kreska. Trudno mi było mu tłumaczyć że po takim czasie test jest niewiarygodny i że czekałam 5 min i tej kreski nie było. Ale nie dziwię mu się że mógł pomyśleć że to ciąża. Ta druga kreska była cieńka ale bardzo ciemna..
Ale czasem zdarza się, że ta druga kreska po takim czasie naprawdę oznacza ciążę. Sprawdź to za kilka dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysia, koniecznie jutro rano powtorz test - mówiłas, ze te plamienia co masz teraz miałaś przy ostatniej ciąży - a teraz ten test - może coś jest na rzeczy?
Niepokornaopowiadaj co się stało. Może to w nerwach było powiedziane? ...ja też mówię różne przykre rzeczy "w afekcie", których wcale nie myślę...
Nie smutaj sie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNIEPOKORNA wrote:Nusia, Monika***,
Mój mąż czasem mówi takie rzeczy
ja bym mu dała kopniaka w tyłek za takie gadanie!niech się lepiej ugryzie w język następnym razem, bo gadanie gadaniem ale takie słowa ranią drugą osobę a jak ktoś jest wrażliwy na krytykę to bierze sobie to niestety do serca...
chociaż mój to też czasami plecie jakieś bzdury w złości i już teraz nawet na to nie zwracam uwagia potem żałuje i przeprasza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto wszyscy pierw powiedza o jedno slowo za duzo a potem przepraszaja,widze kazdy to przechodzi...
czasem ja tez powiem o slowo za duzo,jak sie klucimy czasem,ale pozniej chwila ciszy i juz jest oki;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 21:07