Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalika ja tort szwardzwalski tez robilam super jest, ale teraz cos innego zrobię,zobaczymy jak wyjdzie:-)
Ja myślę że faktycznie ciacha lepiej wychodzą jak się je robi z sercem, ja tak mam przynajmniej, bo jak od niechcenia robie to nigdy nie wyjdzie:-) -
kalika wrote:Buuuuu, to do kitu. Ogólnie dzień dziś słaby, pogoda do niczego, a w połączeniu z @ to faktycznie może się mieć wszystkiego dość. U mnie chyba owu blisko, ale przez tą pogodę mam strasznego lenia. Dodatkowo muszę przygotować do pracy prezentację tematu, a tak mi się nie chce...
Niepokorna a przed @ słodycze też Cię nie jarają? Bo mnie wtedy mega jarają!
Kochana,
Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem słodyczy. Ze słodyczy najbardziej lubię śledzia albo schabowego -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Morwa super wieści! Rosnijcie zdrowo i spokojnie.
Tule wszystkie z was, którym sie nie udało w tym cyklu! A tym, które maja już coraz bliżej do testowania, życzę powodzenia.
Zetka pisała do mnie, ze u niej ogólnie ok, choć choć miała w domu troche chorowania. Pozdrawia was wszystkie i ma zajrzeć na dniach jak znajdzie chwile. Bo teraz troche odcięta od netu jest.NIEPOKORNA, Morwa lubią tę wiadomość
-
nataliano wrote:Kalika wiem ze nie wszystko od razu,ale fajnie by chociazbylo zobaczyc pecherzyk ze wogole tam jest
Nataliano wiem:* ale skoro nie mamy tego, co byśmy chcieli, to trzeba cieszyć sie z tego co mamy, a tak piękne TSH jest powodem do dużej radosci:) Pomyśl, ze to pierwszy krok do tego, żeby jajko mogło w końcu dojrzeć:* Jesteś o krok bliżej:)Morwa lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiepokorna, Ja z bólem będę walczyć jutro, już mam przedsmak dziś. Jak czasem zakluje to aż muszę się zatrzymać...
A o czym będzie post?
Klaudia, no to fajnie:) teraz tylko trzeba poczekać na fasolkę z jakieś 2tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 22:31