Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja praktycznie całkowicie zrezygnowałam z węglowodanów, wiec dla męża robie dodatkowo ryż makaron albo ziemniaki, a sobie tylko mięso/rybę z bukitem warzyw. Wtedy każdy ma coś dla siebie:-) ogólnie z chleba tez zrezygnowałam:
i na dobre mi to wyszło.
Nusia lubi tę wiadomość
-
Nusia, zawsze mozna cos wykombinowac, co jest zdrowe, smaczne i co oboje bedziecie lubic
Magda, ja jednak z chleba nie zrezygnuje, ale mam zamiar kupic sobie ta maszyne do pieczenia chleba (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) i sama piec zdrowy chlebek, oczywiscie nie z bialej maki. To co tu mozna kupic, to kolo chleba nie stalo. Nawet z polskiej piekarni, ten chleb jest nie taki jak bym chciala
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ja mam taką maszynę i właśnie jeśli w ogóle jem chleb to tylko taki. Piekę po połowie z żytniej mąki i zwykłej (kupuję we młynie,czyli na prawdę dobrą jest), z samej żytniej kiepski wychodzi. Plus ze zawsze mogę dodać to na co mam ochotę, ostatnio posmakowal mi chleb z suszonymi pomidorami i oliwkami, polecam:-)
A maszyna super sprawa, ja mam taką ze można jeszcze bułeczki piec, zwykłe i bagietki i też zwykłą drozdzowke.She Wolf lubi tę wiadomość
-
O to jakas wypasiona
co to za maszyna jesli moge spytac?
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dobry wieczór
Ale żeście dzisiaj się rozpisały
Monika zacznij kupować inne testy, ale temperatura nadal wysoko więc może sytuacja ulegnie jeszcze zmianie.
Morwa czekam na Twoje bete nieustannie trzymając kciuki
She kochana przykro mi, że ta franca do Ciebie zawitała, tulę
A u mnie dzisiaj tak cudownie rozciągliwy śluz, że dawno się już z takim nie spotkałam, piersi pobolewają, szyjka od wczoraj otwarta więc wydaje mi się, że owulka jest blisko
Morwa lubi tę wiadomość
-
Magda, dzieki
popatrze jakie ma ta firma sprzety w ofercie
Klaudia, no to dzis molestuj mezaTrzymam kciuki za owulke i zeby sie w koncu udalo :*
17 cs2.11.2019
nick nieaktualnyNo dziewczyny, ja nie wiem co to za felerne testy - już 7 miesięcy tak mnie robią w bambuko
A temperaturka jutro spadnie pewnie.
Przynajmniej mogę zrobić rezerwację do Zakopca ze spokojnym sumieniem
Klaudia, dobrze pamiętam, że miałaś problem ze śluzem rozciągliwym? Nie miałąś go wcale czy było go tylko mało? Co Ci pomogło? -
nick nieaktualny
-
Monika dobrze pamiętasz, miałam straszny problem ze śluzem, susza jak nie wiem co i to podczas całego cyklu a nie tylko owulki. Od jakiś 2-3 miesięcy pije siemię lniane takie już gotowe mielone. Już w pierwszym cyklu picia była poprawa, na poczatku piłam po 2 kubki siemienia dziennie a teraz to staram się chociaż jeden ale czasem mi się zapomni
Z sokiem malinowym jak dla mnie pyszotka, a mąż się śmieje jak ja mogę takie gluty pić
Morwa cudowny przyrost bety, strasznie się cieszęMonika***, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika zaczynam pić od pierwszego dnia miesiączki i zazwyczaj do owulki pije a później nie chce mi się parzyć
Samo siemie jest okropne ale ja dodaje dość sporo soku malinowego, i jak wystygnie to zazwyczaj pije jednym tchem próbując nie zwracać uwagi na te gluty. Na poczatku ciężko było a teraz to ja je jak już pisałam polubiłam. Czego się nie robi, żeby pomóc w pojawieniu się dzidziusia
Monika*** lubi tę wiadomość
-
Monika, potwierdzam slowa Klaudii. Na mnie nic nie dzialalo na sluz, dopiero siemie lniane. Tez pije juz zmielone z sokiem zurawinowym.
Wlasnie mi sie skonczylo, ale dodaje do owsianki takie kupione w Lidlu smakowe. Nie wiem czy widzialyscie. Ciekawe czy ono tez bedzie na mnie dzialac. W poprzednim cyklu tez je pilam ale mialam jeszcze troche normalnego.
Morwa suuuuperrrMonika*** lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
nick nieaktualny