X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Jak w zegarku - 34 dc - @ przyszedł.
    Mówiłam, że testowanie jest bez sensu.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to super wynik. Teraz bedziesz czekala na pierwsze Usg a potem to juz poleci szybko :-) mi zostalo 7 tyg do ciazy donoszonej. Teraz martwie sie ze niunia sie nie obroci i bedzie mnie czekalo cc, a chcialam rodzic naturalnie.

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She,
    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale u mnie dziś masakryczna pogoda, od rana leje... mam jakiś kiepski dzień dziś, sama siedze w biurze i tak mi się nie chce, chyba przysnę zaraz albo czas na kawkę:)
    Przy okazji zapytam, pijecie dużo kawy? bo ja chyba mam z tym problem, w sensie jak nie wypije 2-3 kaw dziennie to umieram...nie wiem czy to ma jakiś wpływ na starania o fasolka.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    ale u mnie dziś masakryczna pogoda, od rana leje... mam jakiś kiepski dzień dziś, sama siedze w biurze i tak mi się nie chce, chyba przysnę zaraz albo czas na kawkę:)
    Przy okazji zapytam, pijecie dużo kawy? bo ja chyba mam z tym problem, w sensie jak nie wypije 2-3 kaw dziennie to umieram...nie wiem czy to ma jakiś wpływ na starania o fasolka.

Mam ten sam problem. Kiedyś nie piłam wcale kawy a teraz jak rano do godziny kawy nie wypiję to mi głowa pęka... A potem że mój Pan pije jej dużo to ja robię sobie razem z nim. Tylko boję się że ta ilość kawy zaszkodzi fasolkowi jak będę tak piła a jeszcze nie będę wiedziała że jest :(

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle cały czas plamię choć dziś to już tylko odrobinę.... Jeśli do jutra nie dostanę okresu (choć to za wcześnie bo dopiero 8dpo) To robię test bo w poprzedniej ciąży też tak cały czas plamiłam :/

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, polecicie jakąś dobrą książkę w prezencie ślubnym? młodzi sobie zażyczyli książkę zamiast kwiatków i mam problem...nie mogli tak jak my, winka?:) hehe

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam moge powiedziec ,ze tarczyca w porzadeczku,tylko nie ma pecherzyka nie urosl,w niedziele monitoring i zobaczymy czy cos bedzie,a jak nie to cykl na straty;//

• kalika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    Dziewczyny, polecicie jakąś dobrą książkę w prezencie ślubnym? młodzi sobie zażyczyli książkę zamiast kwiatków i mam problem...nie mogli tak jak my, winka?:) hehe

Jeśli panna młoda lubi piec, to szczerze polecam te książki http://www.mojewypieki.com/info/moje-ksiazki. Na pewno sie spodobają, bo przepięknie wydane i co najważniejsze każdy przepis sie udaje. Pan młody tez na tym skorzysta;) Mam obie, uwielbiam je i często kupuje właśnie w prezencie ślubnym zamiast kwiatów.
    Natomiast jesli młodzi piekarnik omijają szerokim łukiem, to może taka http://www.matras.pl/europa-we-dwoje-romantyczne-metropolie-przewodnik,p,4389. My ją dostaliśmy na ślub i jest OK.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• kalika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Czesc wam moge powiedziec ,ze tarczyca w porzadeczku,tylko nie ma pecherzyka nie urosl,w niedziele monitoring i zobaczymy czy cos bedzie,a jak nie to cykl na straty;//

Może jeszcze urośnie, głowa do góry:* A nawet jesli nie, to w tym cyklu będziesz świętowała normalizacje tarczycy, a na jajeczko będziemy czekać w przyszłym:* nie można mieć wszystkiego od razu;*

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Jeśli panna młoda lubi piec, to szczerze polecam te książki http://www.mojewypieki.com/info/moje-ksiazki. Na pewno sie spodobają, bo przepięknie wydane i co najważniejsze każdy przepis sie udaje. Pan młody tez na tym skorzysta;) Mam obie, uwielbiam je i często kupuje właśnie w prezencie ślubnym zamiast kwiatów.
    Natomiast jesli młodzi piekarnik omijają szerokim łukiem, to może taka http://www.matras.pl/europa-we-dwoje-romantyczne-metropolie-przewodnik,p,4389. My ją dostaliśmy na ślub i jest OK.
    Dzięki bardzo:) faktycznie fajne:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetne są te przepisy:) chyba sobie nawet zakupię, bo mój K. to mega łasuch:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    Świetne są te przepisy:) chyba sobie nawet zakupię, bo mój K. to mega łasuch:)

Na prawdę warto. W ogóle cały blog jest czadowy. Dzięki niemu zostałam fanką pieczenia:)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Na prawdę warto. W ogóle cały blog jest czadowy. Dzięki niemu zostałam fanką pieczenia:)
    poprzeglądałam go trochę i nawet wybrałam już jeden przepis:) miałam robić tacie na urodziny tort szwardzwaldzki, ale wpadł mi w oko z tego bloga tort czekoladowy więc jednak za niego się zabiorę:)
    Ja ostatnio sporo rzeczy robię z książki cukiernia Lidla, tej wydanej na Wielkanoc, też na prawdę godna polecenia i za niecałe 20zł można na allegro kupić. Ja często piekę i wszystko szybko znika przy moim łasuchu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:15

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam zobaczyć co się u was dzieje a tu taka niespodzianka MORWA gratulujemy z całego serduszka :*
    Rosnijcie kochanie :*
    U nas 18 tydzień i kopniaki od kilku dni się pojawiły :*
    tak się ciesze MORWA z twojego szczęścia :*
    I życzę tego szczęścia każdej z osobna ♡

Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    poprzeglądałam go trochę i nawet wybrałam już jeden przepis:) miałam robić tacie na urodziny tort szwardzwaldzki, ale wpadł mi w oko z tego bloga tort czekoladowy więc jednak za niego się zabiorę:)
    Ja ostatnio sporo rzeczy robię z książki cukiernia Lidla, tej wydanej na Wielkanoc, też na prawdę godna polecenia i za niecałe 20zł można na allegro kupić. Ja często piekę i wszystko szybko znika przy moim łasuchu

Właśnie słyszałam o tej książce z Lidla, że jest fajna. Może sobie zamówię, skoro też ja chwalisz:) Ja 2 lata temu robiłam mężowi na urodziny tort szwardzwaldzki z bloga i był bardzo smaczny, wszyscy znajomi myśleli, że z cukierni;) Tort czekoladowy na pewno będzie mega, bo jest czekoladowy;D

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie umiem piec, bo nie mam do tego serca. A to dlatego, że słodycze mnie nie jarają :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Ja nie umiem piec, bo nie mam do tego serca. A to dlatego, że słodycze mnie nie jarają :P

A co Cię jara Niepokorna? ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    A co Cię jara Niepokorna? ;)

Dzisiaj nic. Strasznie się czuję słabo dzisiaj przez @ :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Dzisiaj nic. Strasznie się czuję słabo dzisiaj przez @ :(

Buuuuu, to do kitu. Ogólnie dzień dziś słaby, pogoda do niczego, a w połączeniu z @ to faktycznie może się mieć wszystkiego dość. U mnie chyba owu blisko, ale przez tą pogodę mam strasznego lenia. Dodatkowo muszę przygotować do pracy prezentację tematu, a tak mi się nie chce...

Niepokorna a przed @ słodycze też Cię nie jarają? Bo mnie wtedy mega jarają! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:47

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ