Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ale u mnie dziś masakryczna pogoda, od rana leje... mam jakiś kiepski dzień dziś, sama siedze w biurze i tak mi się nie chce, chyba przysnę zaraz albo czas na kawkę
Przy okazji zapytam, pijecie dużo kawy? bo ja chyba mam z tym problem, w sensie jak nie wypije 2-3 kaw dziennie to umieram...nie wiem czy to ma jakiś wpływ na starania o fasolka. -
magdaM85 wrote:ale u mnie dziś masakryczna pogoda, od rana leje... mam jakiś kiepski dzień dziś, sama siedze w biurze i tak mi się nie chce, chyba przysnę zaraz albo czas na kawkę
Przy okazji zapytam, pijecie dużo kawy? bo ja chyba mam z tym problem, w sensie jak nie wypije 2-3 kaw dziennie to umieram...nie wiem czy to ma jakiś wpływ na starania o fasolka.
Mam ten sam problem. Kiedyś nie piłam wcale kawy a teraz jak rano do godziny kawy nie wypiję to mi głowa pęka... A potem że mój Pan pije jej dużo to ja robię sobie razem z nim. Tylko boję się że ta ilość kawy zaszkodzi fasolkowi jak będę tak piła a jeszcze nie będę wiedziała że jest -
nick nieaktualny
-
magdaM85 wrote:Dziewczyny, polecicie jakąś dobrą książkę w prezencie ślubnym? młodzi sobie zażyczyli książkę zamiast kwiatków i mam problem...nie mogli tak jak my, winka?
hehe
Jeśli panna młoda lubi piec, to szczerze polecam te książki http://www.mojewypieki.com/info/moje-ksiazki. Na pewno sie spodobają, bo przepięknie wydane i co najważniejsze każdy przepis sie udaje. Pan młody tez na tym skorzysta;) Mam obie, uwielbiam je i często kupuje właśnie w prezencie ślubnym zamiast kwiatów.
Natomiast jesli młodzi piekarnik omijają szerokim łukiem, to może taka http://www.matras.pl/europa-we-dwoje-romantyczne-metropolie-przewodnik,p,4389. My ją dostaliśmy na ślub i jest OK.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nataliano wrote:Czesc wam moge powiedziec ,ze tarczyca w porzadeczku,tylko nie ma pecherzyka nie urosl,w niedziele monitoring i zobaczymy czy cos bedzie,a jak nie to cykl na straty;//
Może jeszcze urośnie, głowa do góry:* A nawet jesli nie, to w tym cyklu będziesz świętowała normalizacje tarczycy, a na jajeczko będziemy czekać w przyszłym:* nie można mieć wszystkiego od razu;*
-
kalika wrote:Jeśli panna młoda lubi piec, to szczerze polecam te książki http://www.mojewypieki.com/info/moje-ksiazki. Na pewno sie spodobają, bo przepięknie wydane i co najważniejsze każdy przepis sie udaje. Pan młody tez na tym skorzysta;) Mam obie, uwielbiam je i często kupuje właśnie w prezencie ślubnym zamiast kwiatów.
Natomiast jesli młodzi piekarnik omijają szerokim łukiem, to może taka http://www.matras.pl/europa-we-dwoje-romantyczne-metropolie-przewodnik,p,4389. My ją dostaliśmy na ślub i jest OK. -
kalika wrote:Na prawdę warto. W ogóle cały blog jest czadowy. Dzięki niemu zostałam fanką pieczenia:)
Ja ostatnio sporo rzeczy robię z książki cukiernia Lidla, tej wydanej na Wielkanoc, też na prawdę godna polecenia i za niecałe 20zł można na allegro kupić. Ja często piekę i wszystko szybko znika przy moim łasuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:15
-
Wpadłam zobaczyć co się u was dzieje a tu taka niespodzianka MORWA gratulujemy z całego serduszka :*
Rosnijcie kochanie :*
U nas 18 tydzień i kopniaki od kilku dni się pojawiły :*
tak się ciesze MORWA z twojego szczęścia :*
I życzę tego szczęścia każdej z osobna ♡
Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
magdaM85 wrote:poprzeglądałam go trochę i nawet wybrałam już jeden przepis:) miałam robić tacie na urodziny tort szwardzwaldzki, ale wpadł mi w oko z tego bloga tort czekoladowy więc jednak za niego się zabiorę
Ja ostatnio sporo rzeczy robię z książki cukiernia Lidla, tej wydanej na Wielkanoc, też na prawdę godna polecenia i za niecałe 20zł można na allegro kupić. Ja często piekę i wszystko szybko znika przy moim łasuchu
Właśnie słyszałam o tej książce z Lidla, że jest fajna. Może sobie zamówię, skoro też ja chwalisz:) Ja 2 lata temu robiłam mężowi na urodziny tort szwardzwaldzki z bloga i był bardzo smaczny, wszyscy znajomi myśleli, że z cukierni;) Tort czekoladowy na pewno będzie mega, bo jest czekoladowy;D
-
NIEPOKORNA wrote:Dzisiaj nic. Strasznie się czuję słabo dzisiaj przez @
Buuuuu, to do kitu. Ogólnie dzień dziś słaby, pogoda do niczego, a w połączeniu z @ to faktycznie może się mieć wszystkiego dość. U mnie chyba owu blisko, ale przez tą pogodę mam strasznego lenia. Dodatkowo muszę przygotować do pracy prezentację tematu, a tak mi się nie chce...
Niepokorna a przed @ słodycze też Cię nie jarają? Bo mnie wtedy mega jarają!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:47