Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje bardzo Wam wszystkim dziekuje za wsparcie. Kazdej z osobna. Co ja bym bez Was zrobila :*
Zaraz robimy malego grilla z winkiem, musze utopic moje smutki, zeby potem sie podniesc i walczyc dalej.D-dawna, Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Juwelka, co do Sławka to on właśnie taki luzak chyba trochę za bardzo. Ale mam nadzieję że jak już jest ciąża to raczej wie co robi. Wczoraj wydawało mi się ze w miarę był dokładny i przejęty nawet.
Juwelka, a bierzesz nospe na to napinanie?
Ależ ja Ci zazdroszczę, zaczynasz 37 tccudnie, niech Tymus jeszcze troszkę podrosnie i będzie finał
She
Cigaretta, z tego wszystkiego zapomniałam Ci napisać ze trzymam mocno kciuki jutro za Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:17
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, mam nadzieje ze będzie lepszy od wczorajszego.
Mój synek dziś po raz pierwszy pojechał na całodniowa wycieczkę z zerówki 50km od Gdańska. Ale się denerwuje.
Dziewczyny, wiem ze biały śluz w ciąży to normalka i jest go dużo. Ale od przedwczoraj zauważyłam trochę grudek. Najśmieszniejsze ze przedwczoraj miałam badanie i lekarz sprawdzał i wszystko ok, środowisko w pochwie ok. Wiec chyba tak szybko by sie nie popsuło?
Jak u Was?
Miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:22
-
dzien dobry
Kotowa bedzie wszystko dobrze kochana ! bede trzymać kciuki za poniedziałek :* a ile się czeka na wyniki amnipunkcji?
Ja jestem w trakcie drugiej procedury, zaczełam wczoraj zastrzyki.
She :*
Zetka ja tez nie sadze ze tak szybko by się coś zmieniło od badania. Na pewno jest ok
Morwa to dobrze ze mozesz wyjść ze szpitala, odpoczniesz w domku :*
-
Zetka na poczatku lipca pewnie punkcja
Morwa pewnie nie masz sił o tym teraz myślec, ale ja tez bym złozyła skargę. Nie tyle dla własnej 'satysfakcji' co zeby zapobiec jej błedom w przyszłości. Tym bardziej ze pisałas ze podwazyła decyzję ordynatora... skontaktujcie się z rzecznikiem praw pacjenta jak to ugryzc najlepiej -
nick nieaktualnyMorwa dobrze ze wychodzisz ze szpitala...odpoczywaj i regeneruj sie kochana;*tule...twoj maz ma racje zaskarzcie ta lekarke glupia brak slow niech wylatuje bo przez takie osoby ludzie cierpia;(;/ 3mam kciuki niech sprawa rusza i skonczy sie pomyslnie dla was kochana:*
-
nick nieaktualny