Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja sie wczoraj odstresowalam winkiem. T byl kochany i skakal kolo mnie caly wieczor. Koncze z zioami, dongami i innymi pierdolami. Bede brala tylko kwas foiowy i magnez, bo mam niedobory, reszte odstawiam. Do tej pory nie pomoglo to i nie pomoze w kolejnych cyklach.
Zetka a masz jkies inne objawy infekcji? Swedzenie, pieczenie, zaczerwienienie, opuchlizna? Bo jesli nie to watpie zeby to bylo to.
Synek sobie poradzi, nie martw sie :*
Morwa ja bym tak samo jak dziewczyny tak tego nie zostawila. To byl ewidentny blad lekarski. Strasznie jest mi przykro, ze tyle musialas przejsc. Tule mocno :*
Kalika kochana, ze tez Ty masz sile nas tu pocieszac sama bedac w trakcie tak strasznych przezyc. Jestem z Toba myslami :*
Kotowa, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :*
Triss Slonce, trzymam kciuki za kolejne podejscie, obyscie tym razem wyprodukowali piekne zarodeczki :*
Niepokorna, a jak u Ciebie? Byla w kocnu ta owulka?
Cigaretta trzymam kciuki :*
Dagn witam ponownie. Mam nadzieje ze teraz z nami juz zostaniesz na dobre. Przykro mi bardzo z powodu straty :*
Klaudia co u Ciebie? Czemu sie nie odzywasz?
Monika teraz Twoja kolej na testowanie. Mam nadzieje, ze odwrocisz zla passe :*
triss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, z tymi ziołami to jestem zdania tak hak Ty. Chyba nie można przesadzać. Kurcze patrze na Twój wykres i dziś 12dc i kurcze cały czas mam nadzieje. Tempka Ci skoczyła. Może 10dc to za wcześniej było? Tak bardzo bym chciała.
Objawów to leciutko dyskomfort na dole jak sobie przypomnę A te grudki to tylko w środku zobaczyłam jak się myłam. Moze to po niedzielnym
No właśnie, koniec złych wiesci. Teraz któraś z Was musi dobra wiadomość przynieść.
Kahaśka, jak się czujesz? O której jutro usg i ile Basia ostatnio miała? Mam nadzieje ze urosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:41
-
Zetka kochana jestes, ale ten skok to po wczorajszym winku Moja faza lutealna trwa 12 dni, wiec jutro sie wszystko rozwiaze.
Wiesz co ja bym chyba poszla sprawdzic jednak czy to nie infekcja, dla swietego spokoju. Grudki tez podobno normalne sa w ciazy, ale lepiej dmuchac na zimne :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Zetka wrote:Kurde, poczekam może do pn, bo byłam 2 dni temu to było ok. A on przyjmuje w pn. A na IP to mnie wyśmieja.
No ja mam nadzieje kochana ze jednak @ nie przyjdzie, byłoby cudnie
Do poniedzialku niedaleko, poobserwuj i zobaczysz. Pij jogurty naturalne i jak masz to moze jakis probiotyk by sie przydal.
Hahaha bylo by cudnie, ale ja juz nadziei na ten cykl nie mam.Zetka lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
She chciałam troszkę odpuścić i zapomnieć o tym, naszym staraniu, ciągłym mierzeniu temperatury, badaniu szyjki ale i tak na forum codziennie zaglądam i czytam na bieżąco, więc odpuszczanie nie jest dla mnie
Po za tym u mnie sesja w toku i masa nauki ;/ byle 1 lipca zdać ostatni egzamin i później obrona, ale dopiero we wrześniu, bo nasz promotor dopuścił tylko 5 osób z 14 na lipiec.. -
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:Zetka jak chcesz przyjdz do swiss , wpuszczę Cię przede mną w kolejkę hihi
Ty na abonament chodzisz do swiss, czy normalnie? Mogę wiedzieć ile płacisz? I czy wtedy bez limitu możesz do niego na wizyty chodzić?
Ja żałuję że nie wykupiłam ale u nas w pracy był chyba medicover a u męża luxmed.
A nie wiesz ile razy on ma na Zaspie dyżur? Bo z tego co się orientuje to chyba tylko we wtorki po południu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:11
-
Zetka, no wlasnie. Zniknelo nie lubie
No i dobrze, to byla bez sensu opcja. Na innym waytku jedna dziewczyna sie wkurzyla ze dostaje duzo hejtow i byl przypal. W koncu usunela konto.
Klaudia, no wlasnie, ciezko jest sie odzwyczaic od forum. Ja tez czasem mam ochote zapomniec o forum i staraniach, ale nie potrafie
Trzymam kciuki za egzamin
Niepokorna, tak tylko pytam. Dobrze ze w koncu zaznaczylo owulke. A dzis widze ze mialas ladny skok, trzymam kciuki za zielona kropke na koncu :*
Niepokorna, jutro masz monit to sie okaze co tam sie z tymi jajkami porobilo. Moze ten mniejszy pecherzyk peka?
17 cs 2.11.2019
Czesc dziewczyny! U mnie dzis zaczęło sie krwawienie, dobrze że nie kazało na siebie czekać w nieskończoność. Chce mieć to za sobą i wznowić starania.
She, ja chyba tak już mam, ze podchodzę do życia zadaniowo. Nie lubię rozpamiętywać i użalać sie nad sobą. Jak coś nie wychodzi, albo jest zle szukam mimo wszystko pozytywów, staram sie wyciągnac wnioski, a cała resztę pomijam. Mój mąż twierdzi, ze to niedobrze, ze nie wypłakuje sie innym w rękaw, bo dusze w sobie wszystkie emocje, ale ja nie wiem czy do końca tak jest. Nie czuje z tego powodu dyskomfortu, wydaje mi sie ze sama ze sobą potrafię przepracować trudne rzeczy, chyba jestem nazbyt racjonalna i to jest mój problem. Poza tym ta cecha bardzo mi sie przydaje w pracy, gdzie nikogo nie obchodzi jaki sama mam nastrój, co czuje, bo muszę skupić sie na pacjencie i nawet jesli chce mi sie wyć ze smutku muszę sie uśmiechać i służyć pomocą.
Morwa Skarbie nie doradzę Ci niczego w sprawie tej lekarki, bo z jednej strony to niedopuszczalne zaniedbanie z jej strony i przerażeniem napawa mnie, ze podobna do Twojej historia może sie jeszcze przez jej niefrasobliwość powtórzyć innym osobom. Z drugiej jednak strony składając takie zażalenie narażasz sie na publiczne rozpamiętywanie i analizowanie waszej przypuszczam, ze największej tragedii w życiu, a nie wiem czy tego chcesz i potrzebujesz.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluję, pani magister
Kalika, dobrze, że będziesz miała szybko za sobą. I także podziwiam Twoje podejście, tak pozytywnie podziwiam
Morwa, moja mama mówi, że takich lekarzy to powinni sadzać albo karać finansowo... może nauczyliby się, że jest człowiek, a nie przypadek Z jednej strony nie chciałabym na Twoim miejscu przechodzić przez to wszystko raz jeszcze, a z drugiej jak każda kobieta tak będzie myślała, to lekarze będą bezkarni. Ja bym skarżyła...
kalika, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa dobrze, że już Cię wypisują. Ja bym chyba złożyła skargę, wiem że pewnie nie masz teraz do tego głowy i siły, ale taka nieodpowiedzialna lekarka może skrzywdzić w ten sposób innych... lepiej tępić za wczasu, pozatym tak wiele złego Ci wyrządziła!
Tule :**