X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • triss Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda musi być dobrze z malutkim, na pewno będzie. jest pod opieką lekarzy, na pewno znajda przyczynę i bedzie mógł wrócić do domku :-)

Cigaretta a co się dzieje? czemu smutny nastrój? życzę Ci kochana najwspanialszego prezentu na rocznicę slubu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie,pecherzyk wczoraj pekl dlatego mnie tak rwalo z bolu.a najlepsze mi powiedzial ze mam czekac do okresu i isc do szpitala zobaczyc droznosc jajowodow hcg i badanie nasienia mojego R. Bo byc moze on ma slabe nasienie,a ja se tak mysle jak ja nie mam owulacji to jak on moze mnie zaplodnic masakra....juz nie ide do niego wkurza mnie,nie dosc ze godz czekalam to jeszcze 5min na fotelu siedzialam bo musial pogrzebac w komorce czy gdzies pajac

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :*

Morwa ściskam Cię z całych sił :*:*:*:* jesteś silną babeczką trzymaj się :*

Ja już też mam dosyć tego wszystkiego u mnie znowu wszystko do góry nogami :(
    Miesiączkę powinnam mieć w środę, brzuch bolał mnie już od poniedziałku i bolał tylko w poniedziałek dosyć mocno i we wtorek już dużo słabiej od wczoraj nic dzisiaj też nic.
    Test z wczoraj czyli z dnia spodziewanej @ negatywny. Jak na razie na @ się nie zanosi, jak tu żyć ? :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano nasienie zawsze warto zbadac zeby wiedziec na czym sie stoi. Jesli wysyła Cie na dodatkowe badania to wg mnie ok, zawsze warto wiedziec wiecej niż mniej ;)
    w klinice w ktorej sie lecze godzinne opóźnienia są na porządku dziennym, już przywykłam. Choć zawsze mnie to w takim stoponiu irytuje ...

Aniu hej :) czyli na razie jeden dzień @ się spóźnia? poczekaj jeszcze chwilkę, może owulka była później niż przypuszczasz?

nataliano lubi tę wiadomość

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nie mam pojęcia kiedy jest owulka :( wcześniej czułam ją bardzo mocno a teraz takie pierdum pobierdum :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa udzieliła mi sie Twoja radość z powrotu do domu i aż sie uśmiechnęłam czytając Ciebie:) wracaj szybko do siebie Kochana:*

Magda 3 tygodnie to już duży chłopak:) Takie szkraby tez niestety chorują, ale najważniejsze, ze już jest leczony. Będzie dobrze! Twój wykres w tym miesiącu jest przepiękny, tak bym chciala zobaczyć u Ciebie kropka na końcu:*

Cigaretta ten smuteczek to chyba spadek napięcia po wczorajszym stresie. Nie marnuj energi na smutki, bo skoro @ sie kończy, to pracowity czas przed Wami:) Popieram, ze kropek na rocznice ślubu to dobry prezent, także ten tego...;)

Nataliano to super wieści, ze jajo pękło! A co z tym ostatnim, tez pękło? Bo może jakaś ciąża mnoga sie szykuje:)

U mnie dzis niewielkie krwawienie, wczoraj było gorzej, bo dosłownie wypadły ze mnie wszystkie te błony płodowe. Trochę mnie ścisnęło wtedy za serce, bo to taki namacalny fakt, ze moja fasolka tam rosła i już jej nie ma. Ale za to mam swojego aniołka i może pomyślicie, że jestem dziwna, ale jak o tym myśle to odczuwam taka szczera radość w sercu. Za to od 3 dni wrócił mi apetyt na słodycze, które pochłaniam w zawrotnych ilościach. Jak byłam w ciazy, to wogole mnie do słodkiego nie ciągło. Potrafiłam ugryźć ciastko i zostawić bo mnie obrzucało. A teraz potrafię całe opakowanie Jeżyków czy krówek wciągnąć na raz:D

Cigaretta, Morwa, nataliano lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika nic mi nie piwiedzial tylko ktore bylo wieksze w jajniku to peklo(prawe) a o tamtym nic nie mowil;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 17:16

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika też bym chciała fasola...Ale to jeszcze za wcześnie żeby chyba na ten wykres patrzeć, wszystko się może zmienić jeszcze...staram się o tym za duzo nie myśleć.

Mój bratanek ma najprawdopodobniej zapalenie dróg moczowych ale na 100% jeszcze nie wiedzą, dobrze ze jest pod dobrą opieką:-) akurat dobry szpital lekarka rodzinna im poleciła więc się trochę mniej martwię ale jednak...szkoda mi takiego bąbelka...

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w pełni spakowana właściwie :) Jestem zmęczona strasznie. Spakowałam całe swoje życie w 4 pudełka - łącznie 120 kg :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu pusto dzisiaj :-)
    Niepokorna, pamietam jak wyjezdzalam do Brukseli z jedna walizka. Za chwile zobaczysz, jak masa tych rzeczy, ktore spakowalas jest Ci niepotrzebna :-)

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My winkujemy z mężem i oglądamy komedie, zjeździlismy dziś pół wsi na quadzie, byliśmy nad jeziorem gdy zachodziło słońce, jeździliśmy po polach, lasach, łąkach.. kocham spędzać czas z moim mężem <3   jestem zakochana po uszy! :)

kalika, D-dawna, believe, triss, Zetka, Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa,
    Ja mam samych kosmetyków około 12 kg :D I uwierz mi, że wszystko to, czego potrzebuję jedzie ze mną, a to czego nie potrzebowałam sprzedałam :P

Cigaretta,
    Ja też uwielbiam spędzać czas z moim mężem zwłaszcza na podróżowaniu :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten deszczowy dzień :) od 7 jestem na nogach, bo czekam na kuriera, który ma przyjechać z nowym łóżkiem, poprzednie nie nadaje się już do współżycia Hyhy :D
    tym czasem piję kawę i ogladam powtórki Brzyduli - mój ulubiony serial :)

Miłego dzionka!

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) u mnie też dziś pada od rana:(

byłam na pobraniu krwi, Panie w laboratorium pewnie już mają mnie dość bo ze mną wieczny problem...nie dość że żył wcale nie widać to dziś jeszcze krew krzepła w probówce od razu:) zostałam napojona wodą i po 20 minutach pobierały mi krew z dłoni przez "motylka", to taka igła którą się dla dzieci krew pobiera:) hehe i tyle wesołego, bo dzisiejsza przyjemność kosztowała mnie dwie stówki...jak ta kasa leci

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam ja tez wstalam,po sniadanku i ogl iple pierwsza milosc;) u nas slonce sie przebija ale ma tez padac;)) Cigaretta to nie rozwalcie swiezego lozka:) <3 haha;)) MagdaM85 niech sie ciesza ze maja prace i cos robia,a nie obijac sie :D kasa caly czas leci jak nie wizyty to monitoringi a pozniej bety i co miesiac odwiedzinki;) ale co zrobic,wszystko dla fasolki sie poswieca;))

• Zetka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja wczoraj jakiegoś dola załapalam. Wszystkim się przejmuje :/ moja psychika juz chyba kurcze na granicy jest.

Kahaśka, jak usg wczoraj?

Cigaretta, życzę Wam zielona kropeczki na rocznicę :)

She kochana, mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy <3

Nataliano,zycze aby było pozytywnie.

Magda, zdrówka dla Maleństwa.

nataliano lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już od wczoraj w domu ;)
    Jest przyrost, pozostałe milion badań prawidłowe. Po prostu mały człowiek i tyle :D
    Mam chodzić na KTG 2 razy w tygodniu i za tydzień przyjść na usg kontrolne na oddział.

Zetka, triss lubią tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Zetka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaśka, super :)
    A ile Basia teraz ma?
    Jak się czujesz?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c3e47f68ab.jpg

Jakie to prawdziwe... :D

Morwa, nataliano, kahaśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaśka super wieści, niedługo ten mały człowiek będzie zajmować wasze łóżko :)
    Zetka czym się zamartwiasz? Nie dołuj się, bo Michasiowi się udzieli ! :*

‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ