Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz po wizycie,pecherzyk wczoraj pekl dlatego mnie tak rwalo z bolu.a najlepsze mi powiedzial ze mam czekac do okresu i isc do szpitala zobaczyc droznosc jajowodow hcg i badanie nasienia mojego R. Bo byc moze on ma slabe nasienie,a ja se tak mysle jak ja nie mam owulacji to jak on moze mnie zaplodnic masakra....juz nie ide do niego wkurza mnie,nie dosc ze godz czekalam to jeszcze 5min na fotelu siedzialam bo musial pogrzebac w komorce czy gdzies pajac
-
Cześć Dziewczyny :*
Morwa ściskam Cię z całych sił :*:*:*:* jesteś silną babeczką trzymaj się :*
Ja już też mam dosyć tego wszystkiego u mnie znowu wszystko do góry nogami
Miesiączkę powinnam mieć w środę, brzuch bolał mnie już od poniedziałku i bolał tylko w poniedziałek dosyć mocno i we wtorek już dużo słabiej od wczoraj nic dzisiaj też nic.
Test z wczoraj czyli z dnia spodziewanej @ negatywny. Jak na razie na @ się nie zanosi, jak tu żyć ? -
Nataliano nasienie zawsze warto zbadac zeby wiedziec na czym sie stoi. Jesli wysyła Cie na dodatkowe badania to wg mnie ok, zawsze warto wiedziec wiecej niż mniej
w klinice w ktorej sie lecze godzinne opóźnienia są na porządku dziennym, już przywykłam. Choć zawsze mnie to w takim stoponiu irytuje ...
Aniu hej czyli na razie jeden dzień @ się spóźnia? poczekaj jeszcze chwilkę, może owulka była później niż przypuszczasz?nataliano lubi tę wiadomość
-
Morwa udzieliła mi sie Twoja radość z powrotu do domu i aż sie uśmiechnęłam czytając Ciebie:) wracaj szybko do siebie Kochana:*
Magda 3 tygodnie to już duży chłopak:) Takie szkraby tez niestety chorują, ale najważniejsze, ze już jest leczony. Będzie dobrze! Twój wykres w tym miesiącu jest przepiękny, tak bym chciala zobaczyć u Ciebie kropka na końcu:*
Cigaretta ten smuteczek to chyba spadek napięcia po wczorajszym stresie. Nie marnuj energi na smutki, bo skoro @ sie kończy, to pracowity czas przed Wami:) Popieram, ze kropek na rocznice ślubu to dobry prezent, także ten tego...
Nataliano to super wieści, ze jajo pękło! A co z tym ostatnim, tez pękło? Bo może jakaś ciąża mnoga sie szykuje:)
U mnie dzis niewielkie krwawienie, wczoraj było gorzej, bo dosłownie wypadły ze mnie wszystkie te błony płodowe. Trochę mnie ścisnęło wtedy za serce, bo to taki namacalny fakt, ze moja fasolka tam rosła i już jej nie ma. Ale za to mam swojego aniołka i może pomyślicie, że jestem dziwna, ale jak o tym myśle to odczuwam taka szczera radość w sercu. Za to od 3 dni wrócił mi apetyt na słodycze, które pochłaniam w zawrotnych ilościach. Jak byłam w ciazy, to wogole mnie do słodkiego nie ciągło. Potrafiłam ugryźć ciastko i zostawić bo mnie obrzucało. A teraz potrafię całe opakowanie Jeżyków czy krówek wciągnąć na raz:DCigaretta, Morwa, nataliano lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Kalika też bym chciała fasola...Ale to jeszcze za wcześnie żeby chyba na ten wykres patrzeć, wszystko się może zmienić jeszcze...staram się o tym za duzo nie myśleć.
Mój bratanek ma najprawdopodobniej zapalenie dróg moczowych ale na 100% jeszcze nie wiedzą, dobrze ze jest pod dobrą opieką akurat dobry szpital lekarka rodzinna im poleciła więc się trochę mniej martwię ale jednak...szkoda mi takiego bąbelka... -
Jak tu pusto dzisiaj
Niepokorna, pamietam jak wyjezdzalam do Brukseli z jedna walizka. Za chwile zobaczysz, jak masa tych rzeczy, ktore spakowalas jest Ci niepotrzebnaMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyMy winkujemy z mężem i oglądamy komedie, zjeździlismy dziś pół wsi na quadzie, byliśmy nad jeziorem gdy zachodziło słońce, jeździliśmy po polach, lasach, łąkach.. kocham spędzać czas z moim mężem jestem zakochana po uszy!
kalika, D-dawna, believe, triss, Zetka, Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten deszczowy dzień od 7 jestem na nogach, bo czekam na kuriera, który ma przyjechać z nowym łóżkiem, poprzednie nie nadaje się już do współżycia Hyhy
tym czasem piję kawę i ogladam powtórki Brzyduli - mój ulubiony serial
Miłego dzionka! -
hej:) u mnie też dziś pada od rana:(
byłam na pobraniu krwi, Panie w laboratorium pewnie już mają mnie dość bo ze mną wieczny problem...nie dość że żył wcale nie widać to dziś jeszcze krew krzepła w probówce od razu:) zostałam napojona wodą i po 20 minutach pobierały mi krew z dłoni przez "motylka", to taka igła którą się dla dzieci krew pobiera:) hehe i tyle wesołego, bo dzisiejsza przyjemność kosztowała mnie dwie stówki...jak ta kasa leci -
nick nieaktualnyHey wam ja tez wstalam,po sniadanku i ogl iple pierwsza milosc;) u nas slonce sie przebija ale ma tez padac;)) Cigaretta to nie rozwalcie swiezego lozka:) haha;)) MagdaM85 niech sie ciesza ze maja prace i cos robia,a nie obijac sie kasa caly czas leci jak nie wizyty to monitoringi a pozniej bety i co miesiac odwiedzinki;) ale co zrobic,wszystko dla fasolki sie poswieca;))
-
Hej
Ja wczoraj jakiegoś dola załapalam. Wszystkim się przejmuje moja psychika juz chyba kurcze na granicy jest.
Kahaśka, jak usg wczoraj?
Cigaretta, życzę Wam zielona kropeczki na rocznicę
She kochana, mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy
Nataliano,zycze aby było pozytywnie.
Magda, zdrówka dla Maleństwa.nataliano lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny