Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalika tule mocno :* Jestes silna babka i widze ze dasz sobie swietnie rade.
Cigaretta pieknie Gratuluje
Ja pisze kolejna prace, termin do wtorku a ja mam dopiero polowe. Siedze na forum zamiast pisacZetka, Cigaretta lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyDziękuję wam bardzo za kciuki i dobre słowa!
Drinkujemy z mężem przy muzyce lat 80 ale fajne hity!
Kobitki to był stresujący dzień, ale zakończył się szczęśliwie, po obronie poszliśmy na Jasna Górę, podziekowałam Bogu i poprosiłam o cud... mam nadzieje, że wysłucha
Uciekam niedługo spać, bo od 4 na nogach
Madlene84, kalika lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Niepokorna, tak tylko pytam. Dobrze ze w koncu zaznaczylo owulke. A dzis widze ze mialas ladny skok, trzymam kciuki za zielona kropke na koncu :*
No po raz pierwszy czułam, że to mogła być owulka. Ale co z tego jak było wtedy tylko jedno ... -
Tymczasem ja nie mogę uwierzyć, że to moje ostatnie podrygi w Polsce. W niedzielę o 16:30 będę już w samolocie. Dzisiaj dzień definitywnego pakowania, bo jutro kurier zabiera naszą paczkę. Okazuje się, że taniej jest wysłać 30 kg paczkę kurierem (119 zł) niż nadać 20 kg bagażu lotniczego (166 zł)
A co u Was kochane? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Niepokorna moze temp sie jeszcze podniesie;* ale to szybko zlecialo,niedlugo zaczniesz nowe zycie;))w innym miejscu;)zycze zeby fasolinka sie zadomowila u Cb jak nie tu to tam;))i zeto stresow;))) milego dnia;))
Bardzo Ci dziękuję za dobre życzenia kochana -
nick nieaktualny
-
hej
Cigaretta gratulacje :* !!!! powodzenia na nowej drodze życia !!!
Morwa ciesze się ze idziesz do domku :*
Kalika chciałabym, tak jak Ty podchodzić do życia. Ja niestety wszystko rozpamiętuje i przeżywam, bardziej niż powinnam
Niepokorna pwoodzenia oby przeprowadzka wiązała się z samymi dobrymi zmianami w Waszym życiu
Nataliano kciukam mocno żeby to było zagnieżdzenie &&&&
Cigaretta, nataliano lubią tę wiadomość
-
Niepokorna to bylo blisko owulki i wystarczy. Co do spadku to za wczesnie na jakiekolwiek spadki zwiazane z @, wiec cierpliwie poczekaj jeszcze kilka dni. Trzymam mocno kciuki :*
Fajnie jakbys pojechala do UK w dwupaku
Morwa dopisze Cie do staraczek, w koncu jak tylko wrocisz do zdrowia to bedziesz sie dalej starala, prawda?
A chcesz byc tez w mamusiach aniolkowych?
Dobrze, ze wychodzisz, szybciej dojdziesz do siebie we wlasnym domu z mezem :*
Nataliano kciuki za monit :*
U mnie dzis termin @, tempka pod kreska, wiec czekam. Oby juz sie zaczal kolejny cykl.nataliano lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej dziewczynki:-)
Morwa super ze juz wychodzisz, zawsze to lepiej w domu dochodzić do siebie:-)
Cigaretta gratuluję obrony:-)
Kurczę ale mnie od wczoraj jajniki bolą, masakra jakaś
Synek mego brata od wczoraj w szpitalu leży, strasznie się martwię przecież ma dopiero 3 tygodnie, taki maluszek. Ma jakiś stan zapalny, na razie szukają i podają antybiotyk:-(Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny