Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej U mnie na termometrze zaokiennym w słońcu w tym momencie pokazuje 40 stopni, gorącoooo.. Dobrze, że wczoraj sobie wieczorkiem posprzątałam w domu bo nie wiem czy dzisiaj bym dała radę w tym upale latać z odkurzaczem i mopem
Kotowa strasznie mocno tulę :*
-
Dzien dobry:) U mnie też upał, niestety wczasy juz zakończone, czas wziąć sie do prac sobotnich, a od poniedziałku do pracy. Na szczęście w piątek znów urlop, bo mam wesele koleżanki;) Sukienka, która Wam pokazywalam dotarła, jest śliczna i leży idealnie takze bardzo sie cieszę, że problem poszukiwań mam z głowy. Udało mi sie zamówić identyczna przez Zalando za pół ceny (!!!), takze tamtą odsyłam, a zostawiam sobie tańsza;)
06.2015 - nasz aniołek:*
-
A jak mi ktos mowi ze bierze antybiotyk, to od razu mysle : ciaza
My jedziemy do centrum, goraco jak w piecu, boje sie ze moje ubrania po podrozy beda cale mokre
Milego dniaZetka, kalika lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
kalika wrote:Magda, ja chyba jednak dzień wcześniej bede imprezowała, bo moje wesele jest w piątek;) Jak zamierzasz rozwiązać kwestę abstynencji? Masz zamiar powiedzieć o ciazy, czy coś innego masz w zanadrzu?
Rodzice też korzystają bo nie muszą się martwić kto u nich będzie kierował i jada z namikalika lubi tę wiadomość
-
Ale tu dzisiaj spokój, upał dał sie Wam we znaki? Ja dopiero skończyłam porządki, bo przez pół dnia robiłam za kierowcę
Od 3 dni mam jakiś dziwny śluz-okresowo rozciągliwy, duże ilości, ale taki żółtoprzezroczysty, a czasami mega lepki, taki straszny glut i tez w tym kolorze. Pierwszy raz coś takiego widze u siebie, miała któraś z Was coś podobnego?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Witam się w te upały
Juwelka, mam pytanko. Jak robisz wyniki w swiss to masz je tego samego dnia? Możesz online sprawdzić? Chodzi o to czy jak rano jutro oddam mocz to czy wynik będę miała do wizyty do 15:00? Wiem że Invicta tak ma, ale to chyba tylko na Rajskiej pobierają, czy znasz może jakaś przychodnie gdzie oddają do Invicty?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny