X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka dzięki. Mąż podjedzie jutro z moimi siuskami do Invicty tam po iluś godzinach można online sprawdzić.

Dziewczyny trzymajcie się w te upały!

Kahaśka, Balive, jak tam?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2783ab61737e.jpg

Pozdrowienia z mojego balkonu :)
    Chillout lepszy niż na plaży ;)

Trzymajcie się dziewczyny w ten upał-dużo wody z solą, mięta i cytryną !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 13:36

Morwa lubi tę wiadomość

• kalika Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda współczucia:( Odpoczywaj. Fasol rośnie i daje o sobie znać:*

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• mlodalena Debiutantka

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 21 dnia cyklu zauważyłam na wkładce brązową wydzielinę, moje cykle są regularne- 30 dniowe(ostatnia była 9.06). wydzielina wystąpiła jeszcze 23 i 24 dnia cyklu . W tych dniach jeszcze dochodziło do bólu podbrzusza,pachwin i jednej piersi,dodam że staramy się o dziecko. Wczoraj i dzisiaj też wystąpiła ta wydzielna a dzisiaj do tego doszedł śluz z niteczkami krwi, który ustał i ból piersi ktory jest nadal :( Natomiast wczoraj miałam okropny ból 1 piersi-później jak zauważyłam była bardzo nabrzmiała i wystawały żyłki...na drugiej też ale na 1 bardzo intensywnie! Nie wiem co już myśleć?? Jak myślicie?? Objawy zblizającej się @ czy nie ? Miałyście coś podobnego? Jeszcze takiego czegoś nie miałam przed ewentualną @ :( Okres powinnam mieć za 3 dni :-/

Aniołek (*) 7 tydz.-2014
    Szymuś (*) 23 tydz.-04.2016
    Puste jajo płodowe-01.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tak wybieram sie rano na betke;) a potem do dentysty;) a co slychac u Ciebie?;) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to super ze minal Ci swietnie czas;*to powodzenia na wizycie,daj znac co i jak ;))tam wyniki sa zawsze na drugi dzien wiec we wt bede dopiero wiedziala co i jak;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:05

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżyłam ten masakryczny dzień:-) jest po 20 a u mnie dalej ponad 30 stopni...
    Zaopatrzylam sie dziś w lodowata colę i jakoś przeżyłam, wiem że cola nie jest za zdrowa, ale póki co nic innego mi na mdłości nie pomaga

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak cola pomaga to troszeczkę wypij :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez, noce ostatnio to masakra.

Trzymam kciuki za bete.

Coś się Kahaska nie odzywa, może tuli juz Basie :)

Malagosiu, a u Ciebie jak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 00:15

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w miare ok. Troche puchne od ciepla ale nie jesy bardzo zle. Dzis wizyta u leiarza zobaczymy co owie. Trzymajcie kciuki za nas. Zetka ty tez dzis wizytujesz??.

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    U mnie w miare ok. Troche puchne od ciepla ale nie jesy bardzo zle. Dzis wizyta u leiarza zobaczymy co owie. Trzymajcie kciuki za nas. Zetka ty tez dzis wizytujesz??.

Tak, ja dzisiaj tez na 15:30
    Mam nadzieję że nasze dzieciaki główka w dół, choć u mnie czuje ze nadal u góry :/
    No i liczę ze Maly przybrał.
    Miłego dnia :)

Astrate lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja na początku też się colą ratowałam. Gin powiedział, żeby pić i jeść co mi podchodzi i nie patrzeć czy zdrowe czy nie, bo w innym wypadku nic bym do ust nie włożyła.

A my dalej w dwupaku :)

Zetka, kciucasy za obrót.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 06:26

Zetka lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kahaśka wrote:
    Magda ja na początku też się colą ratowałam. Gin powiedział, żeby pić i jeść co mi podchodzi i nie patrzeć czy zdrowe czy nie, bo w innym wypadku nic bym do ust nie włożyła.

A my dalej w dwupaku :)

Zetka, kciucasy za obrót.

Kahaska, ale suwaczek wygląda :) do porodu 2 dni :) szok. A przepowiadajace masz jakieś chociaż? :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Kahaska, ale suwaczek wygląda :) do porodu 2 dni :) szok. A przepowiadajace masz jakieś chociaż? :)

Nic, totalny light.

Zetka lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę mój bratanek znowu w szpitalu:-( od soboty miał ponad 38 temperaturę. Lekarz na pogotowiu powiedział że może to być o temperatury na zewnątrz ale dał też skierowanie do szpitala i od wczoraj go badają, biedaczek maly. Najgorzej ze u mnie w mieście szpitalu do zbyt dobrych Noe należy...

A ja od rana znowu się męczę, mdli mnie a do pracy trzeba iść...

Zetka lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez poprosze kciuki za mają małą zeby byla obrócona bo zostalo mi tylko 3 tygodnie

kahaśka, Astrate lubią tę wiadomość

• triss Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

niech się bąble obracają we własciwą strone ! trzymam kciuki ;) ale się dzieje ;-)

miłego dnia kochane

• Doda Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dziś się wykończę z tego upału. Ochłodzenie zapowiadają dopiero na czwartek. Cieszę się że przynajmniej w pracy klima jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 10:40

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na becie ,a wyniki dopiero w srode buuu;/ czy ja wytrzymam;D zaraz lece do dentysty,... dzieciaczki odwracajcie sie mamusia;))bo jeszze triche i na swiecie bedziecie babelki kochane;*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry pięknym paniom :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 575 576 577 578 579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ