Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/2783ab61737e.jpg
Pozdrowienia z mojego balkonu
Chillout lepszy niż na plaży
Trzymajcie się dziewczyny w ten upał-dużo wody z solą, mięta i cytryną !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 13:36
Morwa lubi tę wiadomość
-
Witam. 21 dnia cyklu zauważyłam na wkładce brązową wydzielinę, moje cykle są regularne- 30 dniowe(ostatnia była 9.06). wydzielina wystąpiła jeszcze 23 i 24 dnia cyklu . W tych dniach jeszcze dochodziło do bólu podbrzusza,pachwin i jednej piersi,dodam że staramy się o dziecko. Wczoraj i dzisiaj też wystąpiła ta wydzielna a dzisiaj do tego doszedł śluz z niteczkami krwi, który ustał i ból piersi ktory jest nadal Natomiast wczoraj miałam okropny ból 1 piersi-później jak zauważyłam była bardzo nabrzmiała i wystawały żyłki...na drugiej też ale na 1 bardzo intensywnie! Nie wiem co już myśleć?? Jak myślicie?? Objawy zblizającej się @ czy nie ? Miałyście coś podobnego? Jeszcze takiego czegoś nie miałam przed ewentualną @ Okres powinnam mieć za 3 dniAniołek (*) 7 tydz.-2014
Szymuś (*) 23 tydz.-04.2016
Puste jajo płodowe-01.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malagosia wrote:U mnie w miare ok. Troche puchne od ciepla ale nie jesy bardzo zle. Dzis wizyta u leiarza zobaczymy co owie. Trzymajcie kciuki za nas. Zetka ty tez dzis wizytujesz??.
Tak, ja dzisiaj tez na 15:30
Mam nadzieję że nasze dzieciaki główka w dół, choć u mnie czuje ze nadal u góry
No i liczę ze Maly przybrał.
Miłego dniaAstrate lubi tę wiadomość
-
Magda ja na początku też się colą ratowałam. Gin powiedział, żeby pić i jeść co mi podchodzi i nie patrzeć czy zdrowe czy nie, bo w innym wypadku nic bym do ust nie włożyła.
A my dalej w dwupaku
Zetka, kciucasy za obrót.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 06:26
Zetka lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Magda ja na początku też się colą ratowałam. Gin powiedział, żeby pić i jeść co mi podchodzi i nie patrzeć czy zdrowe czy nie, bo w innym wypadku nic bym do ust nie włożyła.
A my dalej w dwupaku
Zetka, kciucasy za obrót.
Kahaska, ale suwaczek wygląda do porodu 2 dni szok. A przepowiadajace masz jakieś chociaż?
-
Kurczę mój bratanek znowu w szpitalu:-( od soboty miał ponad 38 temperaturę. Lekarz na pogotowiu powiedział że może to być o temperatury na zewnątrz ale dał też skierowanie do szpitala i od wczoraj go badają, biedaczek maly. Najgorzej ze u mnie w mieście szpitalu do zbyt dobrych Noe należy...
A ja od rana znowu się męczę, mdli mnie a do pracy trzeba iść...Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny