Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna plamienia to niekoniecznie coś złego ale dobrze jakbyś miała jutro szanse to potwierdzić.
Kalika dziękuję kochana i trzymam kciuki aby Twój suwaczek tez szybko się pojawił! Mnie narazić się czas wlecze... znaczy ten ciążowy. .. ale wiem ze ani się obejrzę a będzie czas rodzic a brzuszek... no chodzę w rozpietych spodniach bo większość mnie ciśnie. Ja go tam widzę nawet jeśli to tylko wzdecia poki co
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 01:29
-
Madlene84 wrote:Niepokorna plamienia to niekoniecznie coś złego ale dobrze jakbyś miała jutro szanse to potwierdzić.
Kalika dziękuję kochana i trzymam kciuki aby Twój suwaczek tez szybko się pojawił! Mnie narazić się czas wlecze... znaczy ten ciążowy. .. ale wiem ze ani się obejrzę a będzie czas rodzic a brzuszek... no chodzę w rozpietych spodniach bo większość mnie ciśnie. Ja go tam widzę nawet jeśli to tylko wzdecia poki co
Dobranoc :*
Madlene,
Wiem, że powinnam być dobrej myśli, ale co poradzę, że się boję.
Co do spodni kup sobie coś co się nazywa Belly Belt Combo Kit - fajny wynalazek by móc nosić dalej ulubione spodnie.Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Doda,
Dzisiaj na razie nie mam plamień. Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że będzie próbował dodzwonić się do kliniki by skierować mnie na badania. Chwilę później oddzwonił i powiedział, że jutro o 08:45 mam się stawić na czczo w szpitalu. Pewnie zrobią mi badania krwi. -
Doda wrote:To super że nie masz plamień. A badania na pewno sie przydadzą. Oby było wszystko dobrze.
Bardzo się cieszę, że zrobią mi badania i liczę też na USG, bo chciałabym mieć na papierze, że wszystko z dzieckiem w porządku.Doda lubi tę wiadomość
-
Pametaj tylko, ze na USG moze nie byc jeszcze widac serduszka, bo Twoja ciaza jest jeszcze bardzo wczesna. Staraj sie nie denerwowac jesli tak sie stanie. Najwazniejsze zeby ustalili dlaczego masz te plamienia. No i pros o progesteron.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Pametaj tylko, ze na USG moze nie byc jeszcze widac serduszka, bo Twoja ciaza jest jeszcze bardzo wczesna. Staraj sie nie denerwowac jesli tak sie stanie. Najwazniejsze zeby ustalili dlaczego masz te plamienia. No i pros o progesteron.
A w kalendarzu Belly mi pokazuje, że serduszko już powinno być widać Ale spokojnie, nie denerwuję się.
She,
Mogę pić rumianek i miętę? -
NIEPOKORNA wrote:A w kalendarzu Belly mi pokazuje, że serduszko już powinno być widać Ale spokojnie, nie denerwuję się.
She,
Mogę pić rumianek i miętę?
Nie wiem czy liczy Ci od daty @ czy od owulki, bo mialas ja pozno, wiec sa malutkie na to szanse, ale miejmy nadzieje, ze juz bedzie widac
Tak rumianek i miete mozna, ale pamietaj zeby to pyla mieta pieprzowa (peppermint)
Tu masz liste bezpiecznych ziol:
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/ziola-w-ciazy-jakie-ziola-sa-bezpieczne-w-ciazy_41087.html
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
kahaśka wrote:Belive urodziła wczoraj a ja dalej czekam
Widzisz jakie dobre warunki stworzyłas swojej dzidzi ze wcale nie ma ochoty poznawać inny świat.
Believe gratulacje!!!
Zetka, Juwelka a jak u was?
Niepokorna powodzenia na wizycie.
Nowe mamusie jak samopoczucie? Mówilyscie już rodzinie?
Morwa będziesz musiała chodzić teraz częściej na wizyty? No ze względu na tsh i w ogóle cała ta akcje z tobą?
Kalika a ty myślisz o nowych staraniach?
She wybraliście jakieś konkretne miejsce na urlop? Czy jednak nie pojedziecie?kahaśka lubi tę wiadomość
-
A no wlasnie Believe, jestes pierwsza chyba z naszej grupy, ktora urodzila Gratuluje bardzo
Patrzcie jak ten czas leci, jestem z Wami juz tyle czasu...
Agatko, jedziemy, tyle ze chyba na cale 2 tyg. do Wloch zamiast tydz. Wlochy i tydz. Francja. Wlasnie na dniach bede bukowala Eurotunel, a potem musze w koncu zdecydowac sie gdzie sie zatrzymujemy
A co u Ciebie? Jak sie mama czuje? Synek juz ma wakacje?kahaśka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny