Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hello
Dagn zdrowe podejście i zdaje mi się ze powinno zaowocować
She gratulacje madra dziewczynka
Madlene wow...zazdroszczę urlopu suuuper !
i przepraszam ze tak wyrywkowo, ale jestem ostatni dzien w pracy przed urlopem i staram się wszystko podopinać na ostatni guzik. Czyli jednym słowem nie wiem kiedy dzis wyjdę do domu
w przyszłym tygodniu będe miała pewnie punkcję, zakładam po dzisiejszym usg i badaniach że około środy. Trzymajcie kciuki kochane, proszę ...
She Wolf, agata83, Astrate, Madlene84, Zetka lubią tę wiadomość
-
juwelka,
Mi kalendarz ovu pokazuje późniejsza datę owulacji, ale ja doskonale wiem, że tym razem była ona 12 czerwca
Tylko denerwuje mnie, że na suwaku pojawia się dzisiaj, że jestem w 4 tygodniu, skoro to pierwszy dzień 5 tygodnia. Powinni być, że jestem w 5 tygodniu. Ale nie ważne, kwestia przyzwyczajenia
She,
Jaka Ty zdolna bestia jesteś Gratuluję kujonieShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Triss wiesz, ze ja zawsze bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki :* Mam nadzieje, ze tym razem beda piekne zarodeczki, a przynajmniej ten jeden najwazniejszy
Wybieracie sie gdzies, czy urlop na miejscu?
Niepokorna dzieki :*triss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, wysłałam już sms'a żeby umówić się na wizytę, czekam na odpowiedź Pewnie pójdę w przyszłym tyg )) Bromergon przestałam bo miałam takie zalecenie lekarza, nie miałam za bardzo podwyzszonej prolaktyny a teraz nie badałam bo miałam małego stresa dzień przed i pewnie wyszłaby niemiarodajnie Hormony badałam jakies 4 miesiące temu i progesteron w 7dpo wyszedł 27ng/ml więc pewnie trafiłam akurat na cykl bezowulacyjny Ale zobacze co mi ginka powie Skąd ten wysoki estriadol i przycisnę ja ze stymulacją )
Gratuluję zdanego egzaminu a z czego to?
Niepokorna, cieszę się że te plamienia to nic poważnego no i że fasol rośnie
Triss, powodzenia na punkcji :*
Morwa, tak to już jest z tą złośliwością rezczy martwych Jutro nastaw dwa budziki U Ciebie progesteron ponad 7 to rzeczywiście świadczy o owu ja z marnym wynikim 1,9 nie mam nawet na co liczyć
Juwelka, a stawia Ci się chociaż troche macica? Skaczesz na tej piłce? Poproś lekarza o masaż szyjki macicy na wizycie
Doda, przykro mi z powodu @..sierpień będzie Nasz!
Cigaretta, powodznenia na zabiegu :*She Wolf, triss lubią tę wiadomość
-
She ale nie każdemu nauka tak do głowy wchodzi jak Tobie... no albo może nie każdy się tak przykłada po prostu
Ja za te ćwiczenia to i tak Cię podziwialam bo ja nie cierpię ćwiczyć. Ale się też wzięłam za spacery... właściwie od wczoraj ale lepiej się wtedy czuje.
Lecimy 5.09 do 19.09. Ja niestety wtedy zaczynać będę już kolejny kurs (o ile mnie na niego . przyjmą ) wiec będę coś musiała nasciemniac ze juz na początku 2 tyg nieobecności. .. ale liczę ze jak juz mnie przyjmą to nie wywala... a znaleźliśmy cudny hotel za sensowne pieniądze ale w sierpniu juz był pełny. Wiec co zrobić. ... co ma być to będzie
Triss trzymam kciuki z całych sił! !!She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Astrate coś tam się dzieję, byłam na ktg we wtorek to jakieś skurczę są, ale wiesz bez szału i ich nie czułam;]
Zobaczę co mi powie w poniedziałek, idę z wielką nadzieją,a pewnie powie ,,W każdej chwili może Pani urodzić" super" Ta jasne - jasnowidz się znalazł hihiNIEPOKORNA, Zetka, Astrate, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Astrate, masz racje, moze to po prostu taki dziwny cykl sie trafil. Skoro wczesniej progesteron byl w normie, to nie ma powodu do niepokoju. Zreszta pojdziesz do lekarza i wszystko Ci pewnie wyjasni
Egzamin mialam z matmy
Madlene, no wlasnie kiedys nie mialam takiego samozaparcia do nauki, a teraz mam swiadomosc ze to wszystko mi sie przyda, zeby znalezc prace, w ktorej bede sie czula spelniona
Co do cwiczen, to ja tez ich nie lubie, jestem kanapowcem Gdybym widziala ze brzuch sie robi mniejszy, to bym pewnie cwiczyla dalej, a tak to mam to w d...
Kochana, a w szkole nie beda robili pretensji, ze dzieci nie przychodza?
Co do cen, to wiadomo, lipec i sierpien jest bardzo drogo, dlatego ze dzieci maja wakacje, a we wrzesniu ceny spadaja, a przeciez pogoda na poludniu jest ciagle piekna
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMorwa dzięki :*, mam nadzieję, że szybko przeleci ten tydzień. Tymczasem czekam z niecierpliwością na @, chciałabym żeby we wtorek już było po miesiaczce, ale ta oczywiście jak na złość się spóźnia... a co u Ciebie, jak się czujesz i czy rana się już zagoiła? ?
-
Morwa, dzieki Nie doczytalam, myslalam, ze ktos tam sie na tym zna No nic, musze zyc w nieswiadomosci, bo nie znalazlam nigdzie zadnych konkretnych informacji
Dziekuje bardzo za gratulacje :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Cześć. Ja mam dziś pracowity dzień i już padam na twarz bo wczoraj późno poszłam spać. Mam dziś gości po 16.00, upiekłam już sernik a będę jeszcze robić pizzę. Jak przyjadą znajomi to jeszcze muszę im włosy obciąć, bo hobbystycznie zajmuję się fryzjerstwem. A @ nie przyszła tylko drugi dzień mam plamienie. Jak będę w PL to musze badania hormonalne zrobić bo coś mi się zdaje że po wielu latach antykoncepcji mogą być jakieś zaburzenia.