Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo niepkorna żebyś wiedziała że mam ochotę! !! Spróbuję popołudniu jak mężu kawę będzie pił!
Cigaretta najpiękniejszego. Spełnienia marzeń i kolejnych długich lat razem!
U nas już słońca brak ale jest przyzwoicie - nie pada tylko ciśnienie mam niskie i średnio się czuje przez to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 14:03
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Cigaretta pomyślności na kolejny roczek;)
kahaśka wrote:Zetka, tylko naturalne metody wspomagające Ale bez skutku
Kahaska podobno nie można podnosić rak do góry bo to moze wywołać poród. Moze wiec spróbuj? A napar z liści malin pilas?
Cigaretta, Zetka, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Madlene czas szybko leci. Przyzwyczaiłas sie już do faktu, ze jesteś w ciąży? Teściowa twoja już wie? 2 tyg urlopu to super. A lecicie samolotem?
Kalika pomijając fakt cyklu i rożnych badań, czujesz sie psychicznie gotowa na nowe starania?Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juwelka a ty tez jeszcze w dwupaku?
Zetka jak twoje samopoczucie? Fajnie ze już coraz bliżej końca co! Ja tez już spakowalam torbę. Wczoraj miałam jakieś dziwne skurcze, ze aż sie troche przestraszyłam. Ale wzięłam 2 no spy, polezalam, troche pochodzilam i jakos przeszło. Jednak dziś mała jakby troche mniej sie ruszala. Kurde chyba schizuje już! Moze temu, ze w poprzedniej ciąży wylądowałam w szpitalu w 32 tyg ze skurczami i dostałam leki na wstrzymanie.Zetka lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Madlene, Agatko dziękuję ! :*
U mnie @ się rozkręciła na szczęście.. tylko nie wiem po co mam iść z okresem do tego szpitala. Bez sensu!
No właśnie, a mówili ci coś co zrobić w takim przypadku? A moze to nie ma znaczenia dla zabiegu. -
nick nieaktualnyAgata mój gin kazał przyjść na oddział w czwartek, jak już praktycznie byłoby po @ , ale ostatnio zadzwoniła jakaś pani ze szpitala, że mam się zgłosić dwa dni wcześniej, czyli pojutrze, a zabieg będę miała w pt. Teraz przez 3 dni mają mi porobić badania i właśnie głupio mi z tym okresem, ale widocznie to im nie przeszkadza..
-
Zetka dobrze, ze zdarzyliscie z remontem
Morwa, moze cos w tym jest, ze cykl jest bez wspomagaczy. Planuje zatestowac jutro, ale jesli tempka spadnie to chyba sobie odpuszcze.
Niepokorna :* U nas tez pogoda pochmurna. A Ty nie laz nigdzie, zebys znowu nie zaczela plamic
Oooo ja inke tez uwielbiam, kawy nie pije prawie wcale
Kalika, wszystko jest mozliwe, ale jakos w ta implantacje nie wierze
Ciesze sie ze sie tak super wybawilas, ale jak to nie masz fotek? Nie robili
Tak wogole masz FB? Mo my tu w wiekszosci mamy siebie w znajomych, wiec zapraszam.
Oczywiscie reszte dziewczyn, ktore jeszcze nie sa w tym gronie, tez bardzo zapraszam
Agata, lez i sie nie przemeczaj. Trzymam kciuki zeby dzidzia zostala w brzuszku jeszcze kilka tygodni :*
Kahaska, ja slyszalam, ze dziewczyny biora wiesiolka pod koniec ciazy na wywolanie skurczy
Madlene, fajna szkola
Cigaretta, wszystkiego najlepszego :*
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Agata, wręcz czekam z niecierpliwoscią kiedy będziemy mieli znów zielone światło dla starań, choć mysle tez o tym, czy sytuacja sie nie powtórzy i znów coś pójdzie nie tak jak trzeba.
She, fotograf zdjęcia robił, ale ich nie widziałam jeszcze, a my i znajomi swoich nie robiliśmy, także nie mam czego pokazać. Wyślę Ci na priv linka do mojego fb, jesli któraś z Was też chciałaby sie wymienić to dajcie znać
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatko, a różnie u mnie
Mam wzloty i upadki, dziś jest średnio Odliczam dni do ciąży donoszonej boje się cesarki, a młody dalej głowa u góry, ale już tak wolę niż pośladkowo. Poza tym wolałabym tez mieć umówiony termin jeśli się nie odwroci, bo to zawsze spokojniej. No ale nie wiem nawet jak to jest.
Skurcze mam, tzn takie twardnienia jak chodzę. A Michaś jednego dnia bardzo aktywny a innego straszny len, wiec to chyba normalne (mam nadzieję).
She, a Ty już koniec nauki na teraz, czy masz na dniach znowu jakiś exam?
Cigaretta, a może zadzwoń i zapytaj czy z @ masz przyjeżdżać?
Niepokorna, a Ty duphaston dostałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 15:29
-
Niepokorna, to dobrze, odpoczywaj, bo kto to do konca wie od czego masz takie plamienia.
Kalika dawaj linka
Morwa co Ci zrobila? Nie przejmuj sie pierdolami :*
Zetka, kolejna praca za niecaly miesiac, a ogolnie zostaly mi 4 prace, w tym 2 z calego roku i egzamin. Sporo, ale wiekszosc juz za mna
Nataliano dzieki.
Ale mnie moj T wk.... Jak zwykle z naszych planow chyba wyjdzie wielka dupa! Nie wiem czy ja z nim dlugo wytrzymam, wogole nie mozna z nim nic zaplanowac Nie potrafi gospodarowac kasa, a jak ja proponuje ze wezme to w swoje rece, to ciagle to odwleka. Nie potrafie sie z nim ostatnio dogadac
Zetka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Laski ja oczywiście w dwupaku;) Wspomagam sie podobnie jak Kahaśka - też nic z tego, z tym że teoretycznie jestem dwa dni przed terminem. Ale termin już nie ma dla mnie znaczenia, byle szybko urodzić ;]
Agata to podnoszenie rąk to mit podejrzewam, jak mam okna umyte już 2 czy 3 razy w ciąży hahaZetka, agata83 lubią tę wiadomość