X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny! :*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo niepkorna żebyś wiedziała że mam ochotę! !! Spróbuję popołudniu jak mężu kawę będzie pił!

Cigaretta najpiękniejszego. Spełnienia marzeń i kolejnych długich lat razem!

U nas już słońca brak ale jest przyzwoicie - nie pada ;) tylko ciśnienie mam niskie i średnio się czuje przez to!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 14:03

Cigaretta lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Cigaretta pomyślności na kolejny roczek;)

kahaśka wrote:
    Zetka, tylko naturalne metody wspomagające :P Ale bez skutku :/

Kahaska podobno nie można podnosić rak do góry bo to moze wywołać poród. Moze wiec spróbuj? ;) A napar z liści malin pilas?

Cigaretta, Zetka, kahaśka lubią tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaska u mnie zadziałał grzanie z wina czerwonego :)

kahaśka lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene czas szybko leci. Przyzwyczaiłas sie już do faktu, ze jesteś w ciąży?;) Teściowa twoja już wie? 2 tyg urlopu to super. A lecicie samolotem?

Kalika pomijając fakt cyklu i rożnych badań, czujesz sie psychicznie gotowa na nowe starania?

Zetka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, Agatko dziękuję ! :*

U mnie @ się rozkręciła na szczęście.. tylko nie wiem po co mam iść z okresem do tego szpitala. Bez sensu!

Madlene84 lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka a ty tez jeszcze w dwupaku?

Zetka jak twoje samopoczucie? Fajnie ze już coraz bliżej końca co! Ja tez już spakowalam torbę. Wczoraj miałam jakieś dziwne skurcze, ze aż sie troche przestraszyłam. Ale wzięłam 2 no spy, polezalam, troche pochodzilam i jakos przeszło. Jednak dziś mała jakby troche mniej sie ruszala. Kurde chyba schizuje już! Moze temu, ze w poprzedniej ciąży wylądowałam w szpitalu w 32 tyg ze skurczami i dostałam leki na wstrzymanie.

Zetka lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Madlene, Agatko dziękuję ! :*

U mnie @ się rozkręciła na szczęście.. tylko nie wiem po co mam iść z okresem do tego szpitala. Bez sensu!

No właśnie, a mówili ci coś co zrobić w takim przypadku? A moze to nie ma znaczenia dla zabiegu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata mój gin kazał przyjść na oddział w czwartek, jak już praktycznie byłoby po @ , ale ostatnio zadzwoniła jakaś pani ze szpitala, że mam się zgłosić dwa dni wcześniej, czyli pojutrze, a zabieg będę miała w pt. Teraz przez 3 dni mają mi porobić badania i właśnie głupio mi z tym okresem, ale widocznie to im nie przeszkadza..

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka dobrze, ze zdarzyliscie z remontem ;)

Morwa, moze cos w tym jest, ze cykl jest bez wspomagaczy. Planuje zatestowac jutro, ale jesli tempka spadnie to chyba sobie odpuszcze.

Niepokorna :* U nas tez pogoda pochmurna. A Ty nie laz nigdzie, zebys znowu nie zaczela plamic :P
    Oooo ja inke tez uwielbiam, kawy nie pije prawie wcale :D

Kalika, wszystko jest mozliwe, ale jakos w ta implantacje nie wierze :P
    Ciesze sie ze sie tak super wybawilas, ale jak to nie masz fotek? Nie robili :P
    Tak wogole masz FB? Mo my tu w wiekszosci mamy siebie w znajomych, wiec zapraszam.
    Oczywiscie reszte dziewczyn, ktore jeszcze nie sa w tym gronie, tez bardzo zapraszam :)

Agata, lez i sie nie przemeczaj. Trzymam kciuki zeby dzidzia zostala w brzuszku jeszcze kilka tygodni :*

Kahaska, ja slyszalam, ze dziewczyny biora wiesiolka pod koniec ciazy na wywolanie skurczy :P

Madlene, fajna szkola :D

Cigaretta, wszystkiego najlepszego :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She,
    Ja zdecydowanie kocham czarną kawę, ale niestety teraz jestem zmuszona pić Inkę :)
    Nigdzie nie łażę, leżę z laptopem w domu. Już mi się nudzić zaczyna :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, wręcz czekam z niecierpliwoscią kiedy będziemy mieli znów zielone światło dla starań, choć mysle tez o tym, czy sytuacja sie nie powtórzy i znów coś pójdzie nie tak jak trzeba.

She, fotograf zdjęcia robił, ale ich nie widziałam jeszcze, a my i znajomi swoich nie robiliśmy, także nie mam czego pokazać. Wyślę Ci na priv linka do mojego fb, jesli któraś z Was też chciałaby sie wymienić to dajcie znać:)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym kochana She, ja co jakiś czas lekko plamię i tak.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to niezle Ci zaszla za skore;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She ja tez 3mam mocno kciuki za Cb ;*

She Wolf lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dowiedzialam.sie ze chrzciny dzien przed moim usg ;D

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, to ja bym nie chciała nadepnąć Ci na odcisk :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko, a różnie u mnie :)
    Mam wzloty i upadki, dziś jest średnio :) Odliczam dni do ciąży donoszonej :) boje się cesarki, a młody dalej głowa u góry, ale już tak wolę niż pośladkowo. Poza tym wolałabym tez mieć umówiony termin jeśli się nie odwroci, bo to zawsze spokojniej. No ale nie wiem nawet jak to jest.
    Skurcze mam, tzn takie twardnienia jak chodzę. A Michaś jednego dnia bardzo aktywny a innego straszny len, wiec to chyba normalne (mam nadzieję).

She, a Ty już koniec nauki na teraz, czy masz na dniach znowu jakiś exam? :)

Cigaretta, a może zadzwoń i zapytaj czy z @ masz przyjeżdżać?

Niepokorna, a Ty duphaston dostałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 15:29

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, to dobrze, odpoczywaj, bo kto to do konca wie od czego masz takie plamienia.

Kalika dawaj linka :D

Morwa co Ci zrobila? Nie przejmuj sie pierdolami :*

Zetka, kolejna praca za niecaly miesiac, a ogolnie zostaly mi 4 prace, w tym 2 z calego roku i egzamin. Sporo, ale wiekszosc juz za mna :D

Nataliano dzieki.

Ale mnie moj T wk.... Jak zwykle z naszych planow chyba wyjdzie wielka dupa! Nie wiem czy ja z nim dlugo wytrzymam, wogole nie mozna z nim nic zaplanowac :( Nie potrafi gospodarowac kasa, a jak ja proponuje ze wezme to w swoje rece, to ciagle to odwleka. Nie potrafie sie z nim ostatnio dogadac :(

Zetka lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja oczywiście w dwupaku;) Wspomagam sie podobnie jak Kahaśka - też nic z tego, z tym że teoretycznie jestem dwa dni przed terminem. Ale termin już nie ma dla mnie znaczenia, byle szybko urodzić ;]

Agata to podnoszenie rąk to mit podejrzewam, jak mam okna umyte już 2 czy 3 razy w ciąży haha

Zetka, agata83 lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
‹‹ 585 586 587 588 589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ