Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Zuu coś Ci odpisała ,że to może przez te wcześniejsze mierzenie tempki albo przez infekcję masz cykl bezowulacyjny, nie wiem czy widziałaś . A właśnie co ty tak nieregularnie mierzysz te temperatury ? Tak jak się obudzić tak mierzysz żeby było bez stresu?
Widzialam Kochana, ale to takie faktycznie wrozenie z fusow. Od iedy infekcja grzybiczna blokuje owulke? Tego jeszcze nie slyszlam, szczegolnie ze zaczela sie juz po owulacje. A co do zmiany godziny mierzenia, to porownalam sobie tempki mierzone mniej wiecej o tych wczesnych godzinach w poprzednich cyklach i sa o wiele wyzsze. Tu cos mi sie po prostu nie zgadza w calym cyklu. Zobacz, ze wykres jest stabilny, z ladnym skokiem, po prostu tempki sa bardzo niskie od samego poczatku i to mnie zastanawia ....
Tak mierze je jak wstaje na siku. Inaczej bym nie dala radyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:54
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cześć! Witam sie weekendowo;)
Magda, wesele bardzo udane, spotkałam sie ze swoją paczka ze studiów, a nie zdaża sie to często, bo mieszkam prawie 400 km od stolicy, gdzie większość moich znajomych z tamtych lat mieszka. Było ślicznie, smacznie i wesolo, a mój mąż stwierdził, ze byłam najładniejsza dziewczyna na weselu - lizus ;p Mam nadzieje, ze Ty wybawisz sie równie dobrze, co ja
Agata, póki co czekam na @, ten cykl mieliśmy odpuścić, a tak naprawdę musimy czekać ze staraniami aż TSH i fT4 będą dobre. Najbliższe badania robię za 2 tygodnie, także zobaczymy, ale wydaje mi sie, ze jesli jakoś wyjątkowo długo ten cykl nie bedzie trwał, to jeszcze jeden będziemy musieli odpuścić.
She, a może ten spadek taki implantacyjny?!? OBY!!! Gratuluję wyników - prymus z Ciebie Jesli to nie tajemnica, to co studiujesz? Fotek z wesela nie mam, wiec sukienki nie pokaże, ale w sierpniu mam kolejne, także wtedy postaram sie dla Ciebie jakieś foto zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 20:48
06.2015 - nasz aniołek:*
-
She Wolf wrote:Astrate, masz racje, moze to po prostu taki dziwny cykl sie trafil. Skoro wczesniej progesteron byl w normie, to nie ma powodu do niepokoju. Zreszta pojdziesz do lekarza i wszystko Ci pewnie wyjasni
Egzamin mialam z matmy
Madlene, no wlasnie kiedys nie mialam takiego samozaparcia do nauki, a teraz mam swiadomosc ze to wszystko mi sie przyda, zeby znalezc prace, w ktorej bede sie czula spelniona
Co do cwiczen, to ja tez ich nie lubie, jestem kanapowcem Gdybym widziala ze brzuch sie robi mniejszy, to bym pewnie cwiczyla dalej, a tak to mam to w d...
Kochana, a w szkole nie beda robili pretensji, ze dzieci nie przychodza?
Co do cen, to wiadomo, lipec i sierpien jest bardzo drogo, dlatego ze dzieci maja wakacje, a we wrzesniu ceny spadaja, a przeciez pogoda na poludniu jest ciagle piekna
She co do szkoły to Pan Dyrektor twierdzi ze jak się znajdą tanie wakacje we wrześniu to trzeba korzystać właściwie co roku jeździmy we wrześniu właśnie ze względu na cenę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:06
-
U nas na dzień dobry słonecznie ale to ssie może zmienić w każdej chwili. Normalnie napilabym się kawy na schodach przed domem... ale kawa mi nie smakuje ostatnio
Rosół wstawiony i trzeba się polenic chyba, a jutro do szkoły znów. Juz mi się nie chce ale zostały 3 tyg.... jakoś wytrzymam... później miesiąc wolnego
Milej niedzieli kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny