Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa tak to jest z tesciowymi
Agatka ja z moja teściowa nie utrzymuje kontaktu od maja tak w ogóle. Zresztą mój mąż też. Nie wiem czy Wam mówiłam bo przed tą komunia byłam zajęta. .. ale ona po wyjściu z odwyk wytrzymała tydzień i tydzień przed komunia zaczęła znowu pić i powiedziała ze nic ja to wszystko nie obchodzi. Także zaproszenie na komunie odwolalam i powiedziałam ze absolutnie nie chce jej widzieć. Jeszcze w komunijnych poranek wydzwaniala do mojej szwagierki i próbowała namieszać między mną a moim mężem (jak wiele razy zreszta), knula intrygę ale szwagierka od razu zadzwoniła do mnie żeby wyjaśnić także się jej nie udało.
Także od tego czasu nie mamy z nią kontaktu. Nawet mój mąż się wziął w garść i się trzyma bez dzwonienia do niej bo wreszcie sobie zdał sprawę ze on jej nie zmieni a nas nie może stawiać ma szali za każdym razem. Także o ciąży raczej nie wie.... chyba nawet droga pantoflowa nie bardzo miało jak do niej dojść bo to nie tylko my się odsunelismy. Zresztą nie interesuje mnie jej reakcja... przy pierwszej ciąży (juz po ślubie bylismy) to powiedziala: ale po co? Tak szybko? T -
Hej dziewczyny:-) witam się po weekendzie:-) ja jeszcze na wolnym ten tydzień to sie chociaż wysypiam:-)
Jutro mój mezus się kladzie do szpitala,będzie miał zabieg na przegrode nosowa, zaczynam się trochę denerwować...oby dobrze poszło.
Slyszalyscie cos może o tym że niby w ciąży nie można być matką chrzestna? Mój brat mnie prosił do ich malucha, mówi że jak chcę to poczekają z chrzcinami aż urodze, ale ze to moja decyzja bo oni bardzo chcą mnie. I teraz Noe wiem czy to tylko głupi przesad czy faktycznie nie można. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagata83 wrote:Hej dziewczyny!
Ja w szpitalu. Wczoraj znów mocno bolał mnie brzuch i był twardy, dopiero po 3 no spach troche złagodnialo. Ale malutka o wiele mniej sie rusza wiec chce sprawdzić co sie dzieje. Trzymajcie kciuki bo bardzo sie denerwuje -
Jestem, jestem Przepraszam, że dopiero teraz, ale na razie się ogarniamy z małą Bardzo Wam dziękuję za gratulacje!
Ja czekam cały czas na to, aż Wy wszystkie przejdziecie na fioletową stronę, a później będziecie się cieszyć ze swoich maleństw! Oczywiście będę cały czas zaglądała, ale wybaczcie - nie nadrobię teraz zaległości.
Która następna do testowania?Morwa, klaudia1534, nataliano, triss, kalika lubią tę wiadomość