Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kahaska ogromne gratulacje, super ze malutka już na świecie:-)
Ja już po wizycie:-) fasolka ładnie rośnie ma już 11mm, tętno 150 uderzeń/min:-) na razie fotki nie mamy, bo usg mialam przez brzuch więc za dużo nie byłoby widać. Lekarz nie robił dopochwowo żeby zbytnio nie stresować fasolki i nie napromieniowywac zbędnie:-)NIEPOKORNA, nataliano, kahaśka, kalika lubią tę wiadomość
-
magdaM85 wrote:Kahaska ogromne gratulacje, super ze malutka już na świecie:-)
Ja już po wizycie:-) fasolka ładnie rośnie ma już 11mm, tętno 150 uderzeń/min:-) na razie fotki nie mamy, bo usg mialam przez brzuch więc za dużo nie byłoby widać. Lekarz nie robił dopochwowo żeby zbytnio nie stresować fasolki i nie napromieniowywac zbędnie:-)
A ja obydwa miałam dopochwowo Ale najważniejsze, że z Twoją fasolką i moją wszystko jest w porządku -
Dzień dobry, ale sie wyspalam! Śniło mi sie, ze zakochał sie we mnie jakiś bogaty przystojniak, a ja go zlewałam na całego;p Zadziwiające są rzeczy, które nasz mózg sobie roi, nie wiadomo skąd:)
Wczoraj byliśmy z moim M. na grillu u znajomych - całkiem miła imprezka była;) zastanawiam sie, co zrobić dzis, żeby przetrwać w tym upale.
W piątek, 1,5 tyg wcześniej niż było planowane, zrobiłam sobie badania tarczycowe, bo jakoś od 2 dni czułam kołatania serca. TSH 6,98 (0,27-4,20),a fT4 20,17 (12,00-22,00). Jest lepiej, liczę, ze do kolejnej owulki będzie dobrze. fT4 jeszcze nigdy takiego pięknego nie miałam, w tym układzie normalizacja TSH to tylko kwestia czasu. A co do kołatań to od piątku juz ich nie ma, wiec tak jak przypuszczałam pewnie były związane tylko ze stresem.Doda lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Dzień dobry!
Kahaska gratulacje! Ciesze się ze to się tak skończyło. Zdrówka dla Ciebie i Basi!
U nas lata ani śladu trochę Wam zazdroszczę tego upału bo u nas dzieci mają wakacje a nie mają jak korzystać za bardzo
Ja chyba dziś jadę kupić pierwsza rzecz dla naszego Maleństwa. Mąż uważa że za wcześnie ale jest okazja a druga taka już mi się nie trafi -
Kalika bardzo dobre wyniki, super że tak szybko Ci się normuje. Oby do owulki już było wszystko w normie. Trzymam kciuki:-*
Morwa jak tam mąż po wczorajszym? Nie ma zbyt dużego kaca?
U mnie dziś też fajna pogoda. Właśnie się wyleguje u rodziców na hamaku pod jablonka:-) bratowa z dziećmi pojechała nad jeziorko więc mam ciszę i spokój:-) -
Witam się ze szpitala z Patologii Ciąży. Później Was kochane nadrobie.
Trafilam w pt rano ze skurczami dosc mocnymi ale najbardziej to z wysokim ciśnieniem. Niczym nie mogli mi zbić. Już jest lepiej. Na ciśnienie tabletki a na skurcze nic. Były na poziomie 40-50% na ktg. Ale naprawdę ból był. Teraz są ale rzadziej. Nic mi i tak na to nie dają wiec mam nadzieję że jutro wyjdę.
Trzymajcie kciuki żeby Michaś zechciał posiedzieć jeszcze 3-4 tygodnie.
Aha, na usg w pt na IP Michaś urósł 2500-2660g wszystko w porządku. No ale mam rozwarcie na 1 palec ale podobno na tym etapie to w miarę normalne. No i oczywiście nadal główka u góry. Pani doktor powiedziała, że raczej cc, a pani położna ze trudniejszy pośladkowy. Ja nie chce pośladkowo sn
Kahaśka, gratulacje! Niech Basia rośnie zdrowo a Ty szybko dochodź do siebie
Juwelka, co u Ciebie? Na Kliniczna idziesz?
Ja jestem na Zaspie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 15:08
-
nick nieaktualny