Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka dobrze ze sytuacja opanowana. Trzymam kciuki żeby Michas jeszcze posiedzial w brzuszku!
Jak to jest... jedne czekają ... juz po terminie a inne muszą sie martwić aby jeszcze trochę wytrzymać. ..
Kalika kupiłam! Taki kosz do spania do salonu w stylu vintage. Zamiast 300e dałam 100e wiec nnamówiłam męża. Coś podobnego http://www.google.pl/search?biw=360&bih=615&tbm=isch&sa=1&ei=hrerVd2JN4Hd7QbetZ7gDg&q=kosz+niemowl%C4%99++vintage&btnG=#btnG=&imgrc=h6jMikYYqT2lBM%3AWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 19:00
Zetka lubi tę wiadomość
-
Zetka niech Michaś jeszcze z dwa tygodnie posiedzi , a potem niech się rodzi, bo się okażę że będziesz czekać tak jak je he he.
Ja wciąż NIC - jutro szpital, tak Zetka Kliniczna, jak mnie nie przyjmą to się możemy zobaczymy - jak chcesz napisz mi na priv numer telefonu:P
A Sławka tam spotkałaś może ?Zetka lubi tę wiadomość
-
O matko Zetka, ciebie skurcze tez dopadly? Jak sie czujesz? Serio nic ci nie dali na wstrzymanie skurczy? A na rozwoj pluc u dziecka? Chociaz to sie chyba daje tylko do 34 tyg. Trzymaj sie kochna! Michas a ty posiedz w brzuszku jeszcze przynajmniej 2 tyg!
Juwelka napisz co ci powiedza w szpitalu, czy beda cos z toba robic czy nie itd.
Madlene fajny kosz Tez myslalam o czyms podobnym, ale chyba daruje sobie, bo i tak juz troche sprzetow mam
Cigaretta powodzenia jutro!
A ja sie czuje tak srednio. Nic nie dam rady robic, o chodzeniu w ogole nie wspominam Tylko wstane z lozka i przejde sie po domu a juz mi kreci sie w glowie i robi slabo. Do tego zaczyna bolec brzuch. Dzis zrobilam tylko sniadanie i brzuch mnie rozbolal wiec reszte dnia spedzilam w lozku. Czuje sie jak stara,schorowana babciajuwelka, She Wolf, Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Agatka, a Ty mocne skurcze miałaś? Mi nic nie dali, raz tylko nospe jak położna przy przyjmowaniu zauważyła ze mnie boli (chyba z miny)
Tez jak tylko się przejdę to boli, napina się i skurcz. W nocy tez się budziłam z boku jak na @. Oj juz bym chciała sierpień jeszcze w dwupaku
Cigaretta powodzenia
Madlene, śliczny koszyk. Ja mam taki normalny Mojżesza wiklinowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:25
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzień dobry!
Zetka u mnie tez tak ze zaboli, napina sie i skurcz. Te skurcze co wylądowałam w szpitalu w sumie nie były aż takie bardzo mocne. Przeraziło mnie to, ze przy nich mocno bolał mnie krzyż czyli wyglądało to podobnie jak przy porodzie. Mi proponowali paracetamol na ból. I faktycznie te bóle jak na @.
A powiedz mi jeszcze czy bolą cie piersi? Bo u mnie sa bardzo wrażliwe na dotyk, czasem twardnieja i bola jakbym miała nazwał mleczny W poprzedniej ciąży tak nie miałam. -
Dzień doberek dziś
Ja dziś z bólem serca wróciłam do pracy, strasznie mi się nie chciało zwłaszcza że rano się masakrycznie czuję...no ale nie będę póki co przeciągać ze zwolnieniami póki nic nie mówiłam o ciąży. Na jutro wzięłam wolne, bo idę robić krzywą cukrową to nie dam rady za bardzo wytłumaczyć 2 godzin spóźnienia... -
agata83 wrote:A tak w ogóle to dzień dobry!
Zetka u mnie tez tak ze zaboli, napina sie i skurcz. Te skurcze co wylądowałam w szpitalu w sumie nie były aż takie bardzo mocne. Przeraziło mnie to, ze przy nich mocno bolał mnie krzyż czyli wyglądało to podobnie jak przy porodzie. Mi proponowali paracetamol na ból. I faktycznie te bóle jak na @.
A powiedz mi jeszcze czy bolą cie piersi? Bo u mnie sa bardzo wrażliwe na dotyk, czasem twardnieja i bola jakbym miała nazwał mleczny W poprzedniej ciąży tak nie miałam.
Agatko mnie piersi nie bolą.
Nic miałam masakryczny, zaczął się ból krzyża jak na @ i skurcze. Od 23-3:30 nospa nie pomagala. Przed 4 dostałam rozkurczowe zastrzyk. Przeszło. Strasznie się boje ale wychodzę bo oni nic profilaktycznie nie dają. Ty miałaś kroplowke, długo? Jak tylko się położę to zaraz boli krzyż jak ba @. Szyjke mi badał dziś 27mm zamknięta, a 2tyg temu miała 35mm. Nie wiem czy skracala się przez dwa tyg czy przez ostatnie dni
Czekam na wypis i idę do swojego gina.
-
Zetka to ty masz ładna szyjke, tez bym taka chciała. U mnie 15 mm i pod wpływem nacisku na brzuch lekko sie rozwiera. Ale na razie skurcze przeszły wiec temu mnie wypuścili. Ale muszę leżeć i nic nie mogę robić aby sie nie pogorszyło. Kroplówki mi nie dali, dostałam antybiotyk na bakterie w moczu i zastrzyki na rozwój płuc u dziecka w razie przedwczesnego porodu. Ty teraz tez musisz zwolnić tempo i powinnaś wytrzymać minimum 2 tyg. U mnie to min 4 tyg. Daj znać co ci twój gin powie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć kochane,zgłaszam się ze szpitala, dziś miałam badanie ginekologiczne i trzy razy robili mi ekg,bo coś mi tam chyba serce nawala, ale póki co żyje :p najgorsze już za mną,czyli lewatywa... jestem głodna jak wilk a od 17 nic nie moge jeść. jutro z rana zabieg, trzymajcie kciuki !
-
Hej dziewczyny
Jestem nowa na ovufriend i na forum i bardzo chętnie bym do Was dołączyła.
Antykoncepcję (tabletki) odstawiłam w maju 2014 i od tamtej pory cały czas mam nadzieję. Niestety aż do dziś co miesiąc było wielkie rozczarowanie. Zamówiłam właśnie termometr owulacyjny i będę znów mierzyć temperaturę (robiłam to już wcześniej, ale po braku rezultatów, poddałam się). Raz byłam w ciąży biochemicznej, ale niestety wszystko skończyło się, zanim zdążyłam na dobre się ucieszyć z pozytywnego wyniku testu. Bardzo to przeżyłam, ale teraz wzięłam się w garść i dalej z mężem próbujemy. Od poprzedniego cyklu używam testów owulacyjnych, a w tym miesiącu próbowaliśmy w najbardziej sprzyjającym czasie i... liczę na cud. Znów mam ogromną nadzieję, że może tym razem, ale bardzo boję się kolejnego zawodu, dlatego bardzo przyda mi się wsparcie.
Witam wszystkie staraczki i liczę na to, że mnie przygarniecie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:38
Morwa, kalika, magdaM85, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Morwa, zamówiłam Microlife MT1622. Nie chciałam wydać fortuny, a zależało mi jedynie na tym, by miał dwa miejsca po przecinku. No i poleciła mi go NIEPOKORNA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:53
Morwa, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cigaretta słodkich snów jutro Odzywaj sie, jak juz sie wyspisz
Cześć Smerfelinka! Witamy Cię Podaj swoje namiary na wzór naszych z pierwszej strony tego wątku to She oficjalnie Cie do nas dopisze
Ja też używam termometru Microlife, ale MT16C2 i sobie chwalę
Smerfelinka lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*