Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Niepokorna czyli dzisiaj miałabyś 6+4 tak ? Wpisz jako datę ostatniej miesiączki 31 maj i taka Ci powinna wyskoczyć
No na dokumencie jest dokładnie napisane, że wiek ciąży to 5 tydzień + 5 dni. Więc chyba tak, powinnam mieć dziś chyba 6 tydzień + 4 dni. Tylko dlaczego lekarka powiedziała, że jestem w piątym tygodniu, jeśli ktoś mnie zapyta? -
Hej
Morwa super z ta praca, a znasz dzieciaczka którym masz sie opiekować? Kiedy byś zaczynała?
She masakra jakaś... domyślam sie co czujesz ... Brak słów.
Agata super Że Cię wypuścili ! Uważaj na siebie teraz
Ciężarówki która pierwsża ? czekam z niecierpliwoscią na wieści
Niepokorna super ze dostałaś zwolnienie, trzymam kciuki żeby Ci po tygodniu sie udało przedłużyć
Co do golenia to ja tez w ciąży raczej nie miałam z tym problemów
Pobrali mi wczoraj 19 komórek, czekamteraz na telefon od emriologa ile sie zapłodnilo... Mam stracha jak nie wiem co
Zetka, agata83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa, chyba się zgadza. Na dokumencie widzę też datę 6 marca. To chyba data przewidywanego porodu. Taka sama data pojawia mi się na fioletowej stronie po wpisaniu odpowiedniej daty zapłodnienia. To teraz by się chyba wszystko zgadzało Czyli można powiedzieć, że jestem w 7 tygodniu
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Tak wszystko się zgadza przy owulacji 15 czerwca termin porodu wychodzi na 6 marca owulacje miałaś tak późną jakbyś miała cykl 39 dniowy
No wszystko by się zgadzało w zasadzie
A dopytałam znajomą lekarkę właśnie.
Będąc w 6 tygodniu i 4 dniu mówi się, że jest się w 6 tygodniu ciąży. Bo to niepełny tydzień. W niedzielę dopiero mogę powiedzieć, że zaczął się 7 tydzień. Tak, czy owak wszystko się zgadzaMorwa lubi tę wiadomość
-
Cigaretta dobrze ze sie udało termin znaleźć trzymam kciuki !
Morwa super, a będziesz w domu chłopca czy u siebie? Ja w czasach studenckich opiekowałam sie dziećmi i powiem wam ze to była najmilsza praca jaka wykonywałam do tej pory
Dzwonili z laboratorium, z 19 komórek 16 było dojrzałych a 13 zapłodniło sie porównujac ten wynik do poprzedniego podejścia jest dobrze teraz tylko żeby ładnie sie dzieliły a w 5 dobie czyli poniedziałek mrożenie.Madlene84, Zetka, agata83, Astrate, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
Niepokorna mówiłam że namieszałaś z tym suwaczkiem
Lekarze zawsze liczą tygodnie skończone, Ty masz skończone teraz 6 i oni tak liczą, ale jak ktoś zapyta - to mówisz że jesteś w 7 , bo taki Ci ,,leci' - hi hi
edit; Tak samo dla lekarza ja jestem w 40 tygodniu, ale wg mnie i jak ktoś pyta to jestem w 41
p.s. Laski nie wciąż nie rodzę ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 17:00
NIEPOKORNA, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Morwa fajnie że zalatwilas taką fajną pracę zawsze też czas ci szybciej będzie leciał.
Ja już mego pacjenta mam w domu, dostał dwa tygodnie zwolnienia ale nos boli póki co.
Ja dziś byłam na krwi, robiłam tsh. Oczywiście pobranie jak zwykle z przebojami, za trzecim kluciem sie udało:-) no ale najważniejsze ze wynik dobry bo wyszło 1,297:-) czyli jest ok:-)Morwa lubi tę wiadomość
-
juwelka,
Namieszałam, ale już teraz suwaczek jest w pełni prawidłowy zgodnie z badaniem USG z 10 lipca
A rodzeniem się nie martw. Moja koleżanka urodziła w 42 tygodniu
magdaM85,
Różnica wieku naszych ciąż to raptem jeden dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:36
juwelka lubi tę wiadomość
-
Niepokorna to mnie pocieszyłaś ;] dzięki he he
Już Ci pisałam że ja też miałam późno owu i może teraz te kilka dni różnicy mi wyjdzie i dlatego nie urodziłam w terminie tylko wciąż czekam;) Ale mały ma wymiary prawidłowe i przeważnie był w normie, czasem trochę za mały, ale zawsze nadgonił więc nigdy się nie martw na zapas.
A kiedy masz teraz usg???? -
nick nieaktualnyTriss super wieści! Będę trzymać kciuki ! :*
Ja dzisiaj cały dzień w biegu, teraz szybko spakowałam się do szpitala, o 6 pobudka. Biorę tableta, także będę do was zaglądać
teraz relaks z mężem przed tv i do spania.
Dobranoc! :*Marietta, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny