Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NIEPOKORNA mam Ci i ja nagadać? Głupotki opowiadasz Kochana. Ciężarna, nie ciężarna - wybrał Ciebie. Ciesz się tym czasem i nie przejmuj niczym.
Astrate - będę się teraz stresować bardziej za Ciebie niż za siebie A może to i dobrze, bo ja test mogę zrobić dopiero za tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:09
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam się Dziewczynki ale zazdroszczę Wam tych bąbelków w brzuszkach
Rzadko tu zaglądam bo mam zakaz od górny - nie nakręcania się
ale po cichaczu podczytuję
Ja też bym już nie wytrzymała i zrobiła test
Ja od wczoraj zaczęłam robić testy owu - wczoraj negatyw zobaczymy dzisiaj. Jakoś tak te wszystkie niepowodzenia mnie zniechęcają do dalszych starań i przeraża mnie to że raczej powinnam iść do lekarza i coś z tym robić a tak bardzo jest mi ciężko się do tego zebrać.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, odebralam dziś wypis ze szpitala, teraz czytam i czegoś nie rozumiem. Jest napisane tak: LECZENIE : laparoskopia. Kontrola drożnosci jajowodów. Obustronnie pozytywna. Elektrokauteryzacja jajników. I mam podkreślone, ze mam się zgłosić po wynik posiewu z zatoki Douglasa za siedem dni
Czy to znaczy, że mam pco?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
My już od wtorku w domu. Mała miała żółtaczkę i nas trochę przetrzymali.
Dziś miałam zdjęcie szwów, mało przyjemne uczucie. Basia pół dnia jest jak aniołek a drugie pól (do 1 w nocy) jest diabełkiem. Może to przez te upały i mam nadzieję, że jej to przejdzie, bo w innym wypadku zamęczy rodziców
Pamiętacie jak wrzucić tu zdjęcie, bo mi się zapomniało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 20:17
Madlene84, agata83, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Astrate wrote:
Agatka83, ile lat ma Twój synek? Już od sierpnia do przedszkola, moja idzie dopiero od września Pierwszy raz...chyba wyleję morze łez
Synek skonczyl miesiac temu 3 lata. U nas od sierpnia zaczyna sie rok przedszkolny. Dal mnie to na reke, bo chcialabym zdazyc jeszcze przed porodem przyzwyczaic go do przedszkola. A latwo nie bedzie, bo zmienilismy mu przedszkole a wiec nowe miejsce, nowe panie i dzieci. A twoja mala ile ma lat? Morze lez na pewno wylejesz, ale jak pewnego dnia zauwazysz, ze ona jest zadwolona i podoba jej sie w przedszkolu to ci minie