Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam, ze ja coreczke musialam oddac do żłobka jak miala 4 miesiace, tyle bylo macierzynskiego w Polsce a inna opcja wtedy nie wchodzila w gre. I powiem Wam zostawialam ja, 20 minut plakalamw aucie i jechalam do pracy. Ale cieszylo mnie juz pozniej, ze jak po nia wracalam, to starsze dzieci przy niej siedzialy, opowiadaly jej cos, a ona sie smiala w nieboglosy.
agata83 lubi tę wiadomość
-
Madlene no musze jakos wytrzymac. Nie dam sie latwo A jak tam twoje sushi wyszlo? Bo jestem bardzo ciekawa.
Kalika miejmy nadzieje, ze @ szybko sie skonczy a ten cykl zaowocuje nowymi przezyciami
Cigaretta super, ze wyszlas ze szpitala. Tak myslalam, ze Morwa wyjasni ci o co chodzilo z tym wypisem Teraz odpoczywaj i wracaj do sil
Morwa to super, ze ci sie podoba pilnowanie tego chlopca. Zdolna bestia jestes A mama na 100% zostaniesz. Kto jak kto, ale ty na pewno znajdziesz na to sposobkalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo ja już zapomnialam jak to w poprzednich ciążących mialam, ale od 2dni mam napadowe pieczenie sutków i bóle piersi, a podczas wypróżnienia i siusiu mam dużo kisielowatego śluzu przepraszam za opisanie takie ale nie wiem jak to określić. Mam dużo rozciągliwego śluzu. Termin @ jutro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kahaska piękna!
Kamka u mnie jak się udało to śluz był taki sam jak co miesiąc. Lekko kremowy. I tak jest do dziś.
Witam się z Wami w sobotni poranek! Słońce za oknem aż się chce wcześniej wstać, wstawić pranie o wziąść za porządkikahaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie był taki blady, że teraz jest prawie niewidoczny. W pracy robiłam jeszcze raz i wtedy zaczęłam wierzyć, że się udało. A teraz ten cień leży obok mnie i patrzy tymi niebieskimi oczami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 11:14
Astrate, Madlene84, Morwa, kamka9319, Smerfelinka, agata83, nataliano lubią tę wiadomość
-
Kahaśka piękne maleństwo I wygląda tak spokojnie! Czy to może tylko pozory?
Madlene cieszę się, że sushi się udało Ja nawet lubię takie z łososiem w tempurze. Jadłam też kiedyś niby-sushi z kurczakiem teriyaki, ale to już dla mnie nie sushi.
Astrate blada kreseczka, ale jednak kreseczka. Bardzo mocno życzę pozytywnego, zielonego końca Nadzieja wciąż jest.
Morwa będziesz supermamą! Podziwiam Cię, że tak kreatywnie do tego podeszłaś
Dziewczyny, czy jeśli budzę się w nocy, a od czwartku ok. 5:30 niemal jak z budzikiem, ale nie wstaję, to temperatury będą miarodajne? Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 11:36
Astrate lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Kahaśka śliczne córeczka
Astrate trzymam kciuki z całych sił, abyś za 9 miesięcy tuliła swoje maleństwo!
Kamka trzymam kciuki żeby @ nie przyszła
My już w domku, powiem Wam że ten tydzień w Zakopanem w porównaniu do naszych pobytów przez 4 ostatnie lata był strasznie męczący. Ludzi maaasa, szlaki strasznie zatłoczone i jeszcze ten okropny upał jakiego nigdy dotąd nie doświadczyliśmy w górach. Za rok jakaś mała, urokliwa miejscowość gdzieś na Mazurach będzie naszym celem.