Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nataliano chyba jest mozliwe, ze jestes okraglejsza, nie to ze przytylas juz, ale wody wiecej w organizmie teraz. Trzymam kciuki za wizyte
Kalika, wiem, wiem, przegielam i zdaje sobie z tego sprawe. Dzisiaj oprocz obiadu i jakiegos malego tortu z bita smietana i owocami, nie zamierzam nic robic. Na dworze leje, wieje i zimno, wiec sie nigdzie nie wybieramy. Spedzimy z dziecmi dzien przy grach planszowych i zabawach, jednoczesnie odpoczywajac.
Ja dopiero po wielu latach trafilam na fryzjerke godna zaufania i wole nie isc wcale jesli nie moge do niej. Co do farbowania to oficjalie chyba nie ma zadnych badan ktore by potwierdzaly ze to szkodliwe. Ale moim zdaniem to jesli juz to raczej w pierwszym trymestrze, kiedy Maluszek jest najbardziej narazony na czynniki zewnetrzne i gdy wszystko sie ksztaltuje. Dlatego tez ja juz nie moge na siebie patrzec, mam odrosty z 5cm i wygladaja te wlosy okropnie, ale jeszcze chwile wytrzymam i wtedy sie zrobie na bostwo znowu i bede sie lepiej czula
Magda trzymam kciuki, aby po dodatkowych badaniach okazalo sie ze nie ma zadnej wady.
Co do zmeczenia to chyba normalne, ja tez codziennie popoludniu musze sie drzemnac. Jesli nie to o 22 juz zasypiam. Ale mowia ze po 1 trymestrze jest spora szansa ze to minie a zmeczenie zostanie zastapione naplywem energii Zobaczymy juz niedlugo
Milej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 11:32
-
nick nieaktualnyMadlene tez wlasnie pomyslalam ze woda mi sie zatrzymala w organizmie,mojej kuzynce puchna nogi po porodzie przez ta zatrzymana wode,smerfelinka ja jestem troche nabita juz w tamtym roku mysleli ze jestem w ciazy,teraz tez rodzina patrzy jak mnie widzi i ja sama widze ze jestem pyza na twarzy,no coz w nast rokuvzrzuce te kg po trochu
-
Nataliano każdy jest inny, to prawda Ale teraz ciesz sie ciążą i swoim zmieniającym się ciałem O kilogramach pomyślisz po porodzie i na pewno szybko je zrzucisz.
Mnie też trochę kg martwiły, bo do najszczuplejszych nie należę, ale stwierdziłam, że zdrowe dziecko jest priorytetem i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 12:02
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyJa przy bliźniaczkach nie malowalam w ogóle paznokci. Nie dlatego ze nie mozna ale dlatego ze mialam troszke problemow i mialam obserwować kolor plytki czasem mi sie robiły sine. Niestety.
teraz mój partner wraca we wtorek/środe to pomaluje zwykłym lakierem. Moze podobnym do tego różowego,tylko absolutnie bez tego srebrnego dodatku bo to takie troszke kiczowate. Tzn jak dla mnie. Ja nie mam takich ladnych dloni tylko takie bardziej na 40+ wyglądają. Zresztą mój partner ma awersje do brokatu,cekinów ćwieków itd -
NIEPOKORNA mnie też bardzo się podoba ten srebrny Zazdroszczę Ci tych zdolności kosmetycznych jak nie wiem co!
Morwa świetny kolor. Miałam kiedyś takie pasemka
MagdaM my dzisiaj oglądaliśmy zdjęcia z podróży poślubnej Tyle, że to akurat tak dawno nie było, bo raptem dwa miesiące temu
Mąż mnie dzisiaj zabrał na małą wycieczkę, żebym w kółko nie myślała o jednym i udało nam się zrealizować plan, który mieliśmy już od dawna. Strzelaliśmy sobie z wiatrówki, pobyliśmy trochę na świeżym powietrzu, pośmialiśmy się i oderwaliśmy od codzienności. Poza tym strzelanie bardzo mi się spodobało. Mówię Wam, czadWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:18
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nataliano super gratuluję!
Niepokorna i bardzo dobre każdy ma inny gust a najważniejsze że Tobie się podoba! Ja moje pomalowalam na takie lekkie cappuccino bardzo delikatny kolor.
Morwa kolor jest super!
My przelezelismy w domu ale odpoczywam aż miło. Ugotowalam tylko obiad i zrobiłam tort. A popołudniu synek z tata poszli do sklepu i kupili mi wszystko o czym wspomniałam ze mam ochotę przez ostatnie 2 dni hahahha sama nie wiedziałam od czego zacząć Teraz leżę i czytam a od jutra się musze wziąść za naukę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 21:32
-
nick nieaktualny
-
nataliabo,
Gratulacje Pamiętam to uczucie i tą łezkę, bo to było całkiem niedawno
Morwa,
Kolor odlotowy. Wyślesz efekt końcowy na priv?
Smerfelinka,
Takie paznokcie może zrobić każda z Was. To żadna filozofia. Maluje się jak normalnym lakierem, ale utwardza się w lampie LED. Ot cała sztuka