X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaska sliczna niunia,taki aniolek;));* ja juz wykapana i zaraz ide do fryzjera a pitem ubior makijaz i imprezka ;D milego popoludnia ;)) jeszcze u nas pada i burzowo ;/ blee pogoda ale coz zrobic troche chlodniej sie przez to zrobilo i dobrze bo patowa od rana na maxa byla

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja polecam Narty na Mazurach :) Pięknie i jedno z najczystszych jezior - Świętajno (a zwyczajowo właśnie Narty). My byliśmy w zeszłym roku i na pewno jeszcze się wybierzemy. Może nawet w tym roku we wrześniu, a jak nie, to za rok koniecznie :)

👩36 lat 🧑39 lat

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfelinka dzięki wielkie za polecenie, zanotuje sobie, bo takie miejsca z polecenia zawsze lepsze i sprawdzone :)

Smerfelinka lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że nawet jeśli się udało, to nie powinnam spodziewać się jeszcze żadnych objawów, ale chyba uległam sile autosugestii... Jednocześnie łapię dołek, bo pewnie tylko coś sobie znów ubzdurałam. Masakra :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 18:43

👩36 lat 🧑39 lat

9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml

kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21 lipca o godz. 17.17 przyszła na świat przez cięcie cesarskie Dominika. 51 cm długosci 2590 gram. Dzis wrociłysmy do domu. Pizdrawiamy

D-dawna, agata83, Morwa, kalika, Madlene84, nataliano, magdaM85, Kotowa, kahaśka lubią tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia gratulacje ogromne!!!! Duzo zdrowia dla Dominiki i niech duża rośnie! A ja wczoraj zastanawiałam sie co u ciebie a tu taka niespodzianka;) Miałaś wyznaczona datę cesarki czy po prostu zaczął sie poród? To teraz kolej na Zetke i na mnie;)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaska jaka twoja córcia śliczna! Jak tam bycie mama?

Ciekawe jak u Juwelki, czy urodziła dziś.

Morwa a to ty nawet dziś pilnowalas tego chłopczyka? Fajnie usłyszeć takie miłe rzeczy od dziecka.

Astrate zaciskam kciuki żeby zielona kropka sie potwierdziła!

Kamka oby @ sie nie pojawiła!

Klaudia a wypoczelas chociaż na tym wyjeździe?

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia gratuluje córeczki :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astrate,
    Ja jestem pewna, że Ci się udało. Mój pierwszy test też miał bladziutką kreskę. Już po cichutku Ci gratuluję :) Cieszę się, że mi nie odmówiłaś i zrobiłaś test ;)

Kahaśka,
    Cudna malutka :) Gratki :*

A ja dzisiaj cały dzień na pełnych obrotach. Dopiero teraz odpoczywam. Dzisiaj sąsiad z dołu zrobił mi niespodziankę i specjalnie dla mnie usmażył naleśniki, bo kilka dni już mówiłam, że za mną chodzą :D Kochani są.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponieważ u nas wczoraj padało przez cały dzień to postanowiłam wykorzystać moment i zrobiłam sobie paznokcie. A żeby wygonić deszcz postawiłam na letnie, jaskrawe kolory :)

http://www.fotoszok.pl/upload/3b5453e1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 21:42

Smerfelinka, Astrate lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez ten srebrny nie bardzo, nie mój gust,ale róż fenomenalny!
    dziewczyny u Was tez tak duszno?

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przecież ten srebrny jest jako niewielki dodatek, dlatego jest na tym palcu i na kciuku :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, u mnie godzina 22:00 i zachciało mi się placków ziemniaczanych. I robią się a co! :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to miły wieczór.

Małgosia gratulacje! Zdrowia a Was i spokoju!

Ciekawe jak Juwelka.

Ja przegielam z pełnymi obrotami. Wczoraj cały dzień na nogach w kuchni przy przetwórcy. Dziś pranie i sprzątanie maksymalne

Popołudniu mały relaks przy osiedlowym grillu. A później po nim sprzątanie. A teraz brzuch i plecy bolą :(

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 uważaj na siebie i nie przesadzaj z tym byciem perfekcyjną panią domu ;*

Małgosia gratulacje! Bardzo ładne imię nadaliscie córeczce :)

Astrate, daj znać jak bedziesz po wizycie u gina. Mam nadzieje, że będzie dobrze, bo faktycznie dziwne to wszystko. A brzuch Cie nie boli?

Niepokorna, paznokcie malowalas zwykłym lakierem czy żel nakladasz? Ładne, ale niestety nie w moim guście ;)

Morwa, ile lat ma Twój podopieczny? Szczesciaz z niego, że na Cie ie trafił:)

Ciekawe, co u Kotowej...

Magda, She, co u Was?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, u mnie nie najgorzej. Chociaż ostatnio jestem wiecznie zmęczona i senna:( wczoraj popołudniu to już chyba jakieś apogeum było...muszę znaleźć jakiś sposób, żeby nie być aż tak otępiała.
    Teraz jeszcze mam trochę stresów:( Mój bratanek, ten malutki, miał wczoraj powtórne badanie słuchu, bo po porodzie źle wyszło i teraz też nie dobrze wyszło:( dostali skierowanie na dodatkowe, poszerzone badania. Niestety jest ryzyko, że może nie słyszeć:( strasznie się martwię...nie wiadomo skąd się takie diabelstwa biorą...nie znam żadnej innej osoby, która tak bardzo by dbała o siebie w ciąży jak moja bratowa, a pomimo tego i tak nigdy nie wiadomo czy będzie dobrze:(
    No nic, pomarudziłam sobie trochę z samego rana może chociaż dziś lepszy dzień będzie.

Kalika a jak tam u Ciebie w nowym cyklu? będziesz robiła tarczycę przed owulacją?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey.dzisiaj mam wizyte zobaxzymy jak tam babel siedzi w tym brzuchu czy ma towarzysza haha;)wczoraj po chrzcinach fajnie bylo siedzielusmy do 23 a pozniej u nas na podworku z mlodymi do 3;) ja juz wyspana ide gotowac rosol i kluchy slaskie bo mam ochote mniam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twarz mi sie zaokraglila wygladam jak pyzia,wczoraj brat mi powiedzial ze wygladam jak big mama...moze ta niwa fryzura ciemny kolor mnie powieksza,wkurza mnie to ze za bardzo mnie sciela nie rozumiem ze oni nie wiedza co to znaczy ze cza podciac minimalnie koncowki to scina mi wieksza czesc,ehh teraz bede zapuszczac 2miechy,a czy pozniej mozna farbowac wlosy czy to szkodzi bardzo,bo pewbie bez amoniaku tak,ale prawie kazde farby z amonem...

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja dziś już z trochę lepszym samopoczuciem. Wprawdzie niby nie wierzę, żeby to miało być TO i chociaż to dopiero 24dc i 6dpo, to korci mnie, żeby test zrobić. Męczy mnie ta niepewność i zawsze najgorsze są dni po owu, ale będę twarda :D

NIEPOKORNA cudne pazurki! :) Żałuję, że ja tak nie potrafię, a obiecałam sobie, że w tym miesiącu nie będę już wydawać na kosmetyczkę :P

MagdaM podobno pomaga zielona herbata :) Pobudzające działanie ma też gorzka czekolada, a tej chyba nie musisz sobie odmawiać? ;) Trzymam kciuki, żeby jednak z malutkim bratankiem było wszystko w porzątku.

Nataliano ja bym zmieniła fryzjera :P Myślę, że w 7 tyg jeszcze nic na twarzy nie widać, więc to pewnie tylko kochany braciszek ;) Nie przejmuj się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 11:13

👩36 lat 🧑39 lat

9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml

kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, z tym badaniem sluchu to mialam podobnie. Zaznaczam podobnie nie tak samo. Kosma mial pierwsze badanie słuchu które zwalilo mnie z nóg, ewidentnie nie slyszy. Za okolo miesiąc mielismy powtórkę,ale juz podczas czekania na nią zauważyłam ze reaguje na dźwięki. Także nie marwt sie za bardzo bo wszystko sie moze zmienić. Pozniej jak urodziłam bliźniaczki to syn nie wykazywal zainteresowania nimi. Bawił sie sam w pokoju, jednym autkiem caly czas zielonym, chcialam mu dać inne to był ryk. Zamknął sie w sobie. Lekarz na bilansie mowi mi ze to autyzm po szczepieniu skojarzony...nosz kurw*** myślę.z placzem do mamy pobiegłam ktora jest położna i ona załatwiła wizyte u psychologa dziecięcego.okazalo sie ze Kosma jest po prostu zazdrosny o bliźniaczki.i tam ta zazdrość okazuje. Udaje smutek bo chce zwrócić na siebie uwagę. Myślałam ze uduszę lekarz

‹‹ 608 609 610 611 612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ