Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySprawy z rana już komentować nie będę - nie mogę się denerwować w tej mojej ciąży urojonej:P jestem teraz na etapie jedzenia śledzi na słono, a potem mandarynek (to wygląda mi na jakiś 10tc, no nie? Takie zachcianki ). Z moim organizmem nudzić się nie moge. Mój mąż jest przekonany, ze to ciąża:D nie pomaga tłumaczenie, ze gdyby była prawdziwa to na zachcianki stanowczo za wcześnie
Ja już się oszukać nie dam
Tak ogólnie, to mam za sobą koszmarny dzień, dawno się tak nie cieszyłam na weekend.
W niedzielę jedziemy do babci - ma być ognisko i wogole.
To zorganizowana akcja, bo babcia i dziadek cały czas przeżywają tą stratę wnuczka, i cała rodzina z dziećmi (chyba z 20osób łącznie z dziećmi) przyjeżdża pod pretekstem zrobienia kuligu dzieciom. Chcemy trochę ich oderwać od tego wszystkiego.
-
Monika, mi to wygląda na wyparcie, a nie urojenie ;p Obyś jutro zaczęła całość popijać szklanka mleka
U mnie też koszmarny dzień, niektórzy ludzie myślą, że są pepkiem świata, a do tego mają prawo mieszać innych z błotem Dziś się wypaliłam zawodowo, idę na basen pozbyć się wszystkich złych emocji.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyE tam, mi się takie cuda nie zdarzają
Raczej nie miałam owulacji, a jestem w 26dc. Cykle mam 30-33 dni, więc jeszcze chwila i powinna przyjść @ I wtedy wszystko wróci do normy
Tak, kulig to super pomysł. Nawet rodzice naszego Aniołka będą - to wydarzenie jest dobre dla wszystkich. Będzie kulig, a potem ognisko - mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Ja mam jeszcze dziś gościa w domu. Znalazłam psiaka na dworzu - błąkał się sam, ale jest bardzo przyjazny, grzeczny i ułożony. Czeka sobie od 2h aż straż miesjka zawiezie go do Ciapkowa. W końcu się wyśpi, bo jest wychudzony - albo ktoś o niego nie dbał, albo długo się błąkał. A na bank jest domowy, bo na smyczy ładnie chodzi i przychodzi na zawołanie. Chyba staruszek, bo zęby stępione i zółte, a pyszczek siwy.
Biedulka, tak mi go szkoda...
Jak można psa wyrzucić w zimę, gdzie jest -15 ;(
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/759fd9fd681e.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/848b42e330af.jpg -
Ładny piesek, podobny to naszego staruszka, który niedawno zdechł. Też nie wiem jak można być tak okrutnym, ehhh:/ Nie dość że porzucony, samotny, to jeszcze w taką pogodę ;(
Trzymam kciuki za pogodę podczas kuligu, aktualnie jest bajkowo, oby tak pozostało
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyWłaśnie go zabrali. Strasznie się wzruszyłam ;( Jak patrzę na naszą Diunę - która je rarytasy, śpi z nami w łóżku, jest przytulana i w ogóle. A ten biedak taki chudy, samotny i teraz będzie siedział w ciapkowie. A przecież kiedyś miał dom... Niesprawiedliwe to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MMM Gratulacje
Monika, super ze zabralas tego psiaka z mrozu. Oby szybko znalazl domek
Testujesz, czy bedziesz nas trzymala w niepewnosci
Kalika, lepiej Ci juz?
A u mnie test negatywny. Juz nie mam sil na te starania25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty