Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Może tak samo z moim "wybiedziałym" progesteronem? Mieszczę się w normie choć jestem praktycznie na dolnej granicy.....
To może z betą też tak jest....te normy są tak szerokie, że bardzo ciężko stwierdzić czy jedna jest lepsza od drugiej...skoro obie mieścimy się w normie?
Już mnie dzisiaj szlak trafia od tych pieprzonych norm i reguł!
Cały dzień się wkurzam.... i chyba bez sensu......
Co za podsumowanie dnia......
Dobranoc dziewczyny
-
nick nieaktualnyCosma, no to kciuuki ! Mam nadzieję, że polecisz na zielonej fali
Nusia, ehh... na drugi raz jak jest źle to pisz na bieżąco. Nie jesteśmy tu tylko jak jest dobrze :*
I nie łam się! Dasz radę poprawić wyniki, dobrze, że zrobiłaś badania - przynajmniej wiesz nad czym pracować.
A amh masz jakie?
Tu w pamiętnikach jest tyle niewiarygodnych historii (z bardzo niskim amh włącznie), że nie powinnaś się tym sugerować. W ciążę zajdziesz, w odpowiednim czasie (jak my wszystkie). Może kiedyś zrozumiemy dlaczego zaszłyśmy później niż wcześniej
MMM2016, myślę, że nie masz powodów by się wkurzać. Powinnaś się teraz cieszyć, a nie wkurzac ;]AniaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobiety, czy któraś z Was stosowała kiedykolwiek Luteine dopochwowo? Jeśli tak, to mam mega głupie pytanie-czy po zaaplikowaniu nie wypływala Wam w ciągu dnia podczas zwykłej aktywności?
Niepokorna, gdzie można obejrzeć Twój pokoik?
Monika, w jakiej branży pracujesz?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Kalika ja nie miałam luteiny, ale miałam infekcje w trakcie ciąży i przyjmowalam globulki dopochwowe, one tak właśnie trochę wyplywaly naturalnie. Myślę że leki dopochwowe tak działają, że to co się nie wchłonie musi jakoś wypłynąć.
Pokoik Niepokornej jest na Zafasolkowanych:-) -
nick nieaktualny
-
Dzięki Kochane za odpowiedzi. Czyli intuicja mnie nie zawiodła, bo razem z tabletkami kupiłam wkładki ;p Nie lubię ich używać, ale chyba czas się przeprosić
Monia, to chyba ciekawa praca. Czym głównie się zajmujesz, tzn jakim rodzajem reklamy?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika,
Mi każde globulki dopochwowe wypływały w ciągu dnia. Niestety. Ale na szczęście już teraz na żadne się nie zgadzam, bo wiem, że mam uczulenie. Dobre wkładki ma marka Discreet (takie zielona). Ja je uwielbiam, bo są bardzo cieniutkie i dlatego mi się nie rolują
A zdjęcia pokoju mogę wstawić na Fasolkowo jak macie chęć zobaczyć
Monika,
Jak ja urodzę to na pewno się o tym dowiesz nawet nie wchodząc na stronę fioletowąMonika*** lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKalika, zajmuje się praktycznie całym e-marketingiem, czyli Social media, mailing, tworzenie contentu, tworzenie grafik. To taka podstawa, do tego organizacja różnych wydarzen i projektów w ciągu roku
Praca jest bardzo ciekawa, lubię ją. Tylko ze szefową od jakiegoś czasu zaczęła się wtrącać i mi "pomagać", a robi to amatorsko i nie za bardzo chce się pod tym podpisać. I dlatego się wkurzam właśnie uczę się mieć to w dupie i robić swoje. Ale z drugiej strony moje ambicje nie pozwalają mi być tylko "rzemieslnikiem"... I takie to moje dylematyMadlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Monika jeszcze nie wiem kiedy mam laparo. W nastepny czwartek mam wizyte w tej sprawie. Najgorsze ze bedzie opoznienie z kolejna IUI
Fajna masz prace. Faktycznie szkoda by bylo z niej zrezygnowac
Do mnie tez dzis przyszla @
Zaczynamy razem i obysmy razem skonczyly z zielonym kropkiem na koncu
Nusia, Kochana moja, smec ile chcesz, my tu kadego pocieszymy. A przynajmniej sie postaramy
Tarczyce szybko doprowadzisz do porzadku. Jakie Ci teraz wyszlo AMH?
Wiesz ze cuda sie zdarzaja. Dziewczyny zachodza naturalnie z malutka rezewra, albo ze slabym nasieniem, wiec nie mysl, ze wszystko stacone!
Sama napisalas: 'walczymy razem' i tego sie trzymamy :*
MMM, beta typowo blizniakowa
Kalika Twoja beta tez piekna. A przyrost pewnie bedzie jeszcze piekniejszy
Niepokorna ja pokoik widzialam
A ja postanowilam nie zalamywac rak i ide w sobote do gina wyprosic Clo i Pregnyl
Do tego dwie znajome z ovu wyslaja mi niepotrzebne Clo i Letrozol, wiec bede zaopatrzona na kilka cykli jakby co
No i w przyslym tygodniu zaczynam tez akupunkture, tez za namowa kumpeli z innego watku Nie zaszkodzi a moze pomoc.
Martwi mnie tylko moja tarczyca.
Wczoraj dostalam wyniki:
TSH 1,6 (0,3-5,5)
ft3 4,1 (3,5 - 6,5) 20%
ft4 14,5 (9 - 25) 34,38%
Czyli TSH mi spadlo od ostatniego razu z 2,3, ale ft3 tez spadlo bardzo z 50% na 20%. Mojego lekarza ktory sie tym zajmuje nie ma w tym tygodniu, wiec nie wiem co na to powie inna ginekolog... Mysle ze powinnam zwiekszyc dawke leku, ale nie chce tego robic na wlasna reke.
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty