Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaT wrote:Triss Kochana wcale się nie wcinasz ja się cieszę, że zaglądasz jeszcze na ten wątek, bo przyznam szczerze ze na wątek in vitro nie chce mi się znowu wchodzić, tym bardziej ze jest tam tyle nowych dziewczyn których ja nie znam.
Odnośnie zrostów to właśnie nie wiem. Musze zapytać jak będę w Artemidzie. Histeroskopia by mi się przydała, nawet pytałam ostatnio mojego giną tu na miejscu to w sumie nie odpowiedział mi konkretnie czy by mi zrobił na fundusz czy nie a potem zapomniałam dopytać.
Triss ja chyba się zdecyduje na tego lekarza co Ty, chociaż jeszcze się nad Wolcxynskim zastanawiam.
Napisałam Ci pw w sprawie Artemidy jeszcze. Napisałam tez na forum n-b , może dziewczyny tam maja jakieś doświadczenia odnośnie ivf na cyklu naturalnym w Arte.
Niepokorna dobrze Cię widzieć :* śliczny pokoik. Niesamowite , patrzę na Twój szwaczek i nie wierze. Wydaje mi sie ze to było chwile temu jak dowiedziałaś sie o ciąży. A Ty zaraz tulić będziesz malucha
AniaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cosma strasznie mi przykro Nam też zostaje in vitro i też masa wątpliwości...
Cosma lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Cosma przykro mi, ale nie trać nadziei...moja siostra miała chyba ze 3 albo 4 inseminacje nieudane, potem 2 zabiegi in vitro też nieudane, az w końcu zaszła naturalnie w ciążę, w momencie jak tego się w ogóle nie spodziewała, czyli po kolejnym nieudanym in vitro a przed rozpoczęciem 3 procedury...
kalika, Cosma lubią tę wiadomość
-
triss wrote:Niepokorna dobrze Cię widzieć :* śliczny pokoik. Niesamowite , patrzę na Twój szwaczek i nie wierze. Wydaje mi sie ze to było chwile temu jak dowiedziałaś sie o ciąży. A Ty zaraz tulić będziesz malucha
Oj to prawda Mnie się też wydaje jakbym test robiła wczoraj, a tu już zaraz kruszynka będzie na świecietriss lubi tę wiadomość
-
kalika wrote:Niepokorna, ładne mebelki. Wszystko już gotowe widzę, tylko maleństwa brak
Tak. Już wszystko na szczęście gotowe. A maleństwo mam wrażenie, że się szykuje. Bo już tak jakoś częściej twardnieje mi brzuszek i siara z piersi się pojawia. Także już raczej postaram się siedzieć w domu by mnie młoda na ulicy nie zaskoczyła. Jeszcze tylko jutro mąż zabiera mnie do kina. Mam nadzieję, że to przetrwam -
Cosma, przykro mi Ale nie trać nadzieji, podobnych historii do tej opisanej przez Nusie jest masa. Życie lubi zaskakiwać, nie specjalnie podoba mu się gdy staramy się wszystko kontrolować i planować. Ja np ten cykl spisałam na straty, bo byłam pewna ze że względu na wyjazd męża serduszko było zdecydowanie za wcześnie, i co?!? Druga beta, ta z piątku, po 72 godz, wynosi 510
Nusia, z takim przykładem w rodzinie nie wolno Ci tracić nadzieji. Sama widzisz, że nauka i medycyna swoje, a życie swoje :*
Niepokorna, no to życzę wytrwania w całości tych kilku godzin w kinieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 22:14
NIEPOKORNA, Cosma, AniaT, Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna, pięknie, duma mnie rozpiera:) Na jakim filmie byliście?
Ja byłam dziś u gin, pęcherzyk jest w macicy, ale bardzo maleńki, raptem 4 mm. Kazała brać leki i czekać. Mam wypoczywać na zwolnieniu i za tydzień zrobić betę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:21
NIEPOKORNA, Madlene84 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ja pisze prace
A wogole to ide jutro na akupunkture i na wizyte ustalic laparoskopie.
W tym cyklu biore Clo i w sobote mam monit. Ciekawe ile bedzie jajek
Faktycznie cichutko tuNIEPOKORNA, AniaT, kalika, nataliano lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Czesc dziewczyny jestem tu nowa.. tak niewiele mi trzeba.. tylko podzielić się emocjami.. od 4 miesięcy myślimy o maluszku. .. pierwsze 3 miesiące bezmyślnie potem wizyta u lekarza i teraz jest pierwszy miesiąc na clo... 3 dni po owulacji zżera mnie tak mocno.. ale wiem ze rozumie mnie chyba każda z was... nazywam się Gosia rocznik 88..