X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ból minie i niedługo o nim zapomnisz :* Najważniejsze, że już po wszystkim i teraz musi już być dobrze :)

Monika*** lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, jaką jestem szczęśliwa!
    Boli już nie czuje, ale ja mam tak, że dopiero po wszystkim płacze ;)
    Lekarze się dziwili ze byłam taka dzielna.
    Badanie robił mi mój gin, powiedział że teraz już powinno pójść szybko- zapisze mi clo od następnego cyklu i DZIALAMY! :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• Amore Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika tak jak Klaudia napisała niedługo zapomnisz o bólu i wszystko będzie dobrze super że znalazłaś przyczynę teraz to już z górki będzie!

xvqvdqg.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika co Cię skłoniło zeby zrobić to badanie ?jak długo się staracie?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurelka, to nasz 17cykl starań, po roku niepowodzeń zbadalismy nasienie meza, 2miesiące brałam clo, bo jajniki mam leniwe i usg to był kolejny krok do diagnozy.

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jaj jajnik jest drożny to i może bez clo by się udało :)
    Mocno trzymam kciuki :)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź. Ciesze się ,ze juz u Ciebie wszystko ok i możecie działać :) powodzenia!

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • kalika Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, cudowne wieści! Cieszę się razem z Tobą:* Czułam, że badanie da odpowiedź, na pytanie o źródło Waszeych problemow. Teraz działajcie, w tym, najpóźniej w przyszłym miesiącu chce tu widzieć Twoje 2 kreski:* Robisz monitoring w tym cyklu czy idziecie na żywioł?:) Buziaki:*

She, no to czekamy na ten Twój full pakiet, mam nadzieję że nie będą Cie długo trzymali w niepewności. Niech w końcu coś Ci znajdą i wylecza ;p

She Wolf lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze:)
    Dr potwierdziła 6 tydzień ciąży :):):)
    Mamy pierwsze zdjęcie maleństwa :)
    Kolejna wizyta za 2 tygodnie :)
    Udało się być całą wizytę i usg z mężem:) Co za ulga :)

nataliano, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM2016, gratuluję, jesteśmy na tym samym etapie. Zapraszam do wątku Pazdziernikowe Szczęścia 2016 na fioletowej stronie :)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• Amore Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm2016 bardzo się ciesze!!! Gratuluje z całego serca!!

MMM2016 lubi tę wiadomość

xvqvdqg.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Dziewczynki!

Monis Kochana cieszę się, że jest już po wszystkim i że udrożnili CI ten jajowód, teraz czekamy na upragnione pozytywne wieści od Ciebie :) czuję, że szybciutko pochwalisz nam się II kreseczkami :)

She fajnie, że zrobią CI cały komplet badań, będziesz przebadana wzdłuż i wszerz ;) wiesz, że bardzo mocno CI kibicuję i jesteś mi wyjątkowo bliska, więc mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i łatwo i niedługo zostaniesz mamusią :) wierzę w to gorąco! <3 strasznie chcę, żeby Wam się w końcu udało!

Kalika a jak TY się czujesz Kochana???

Niepokorna Ty to chyba już zwarta i gotowa na poród? :) ojj leniuchuj ile się da, bo potem będziesz za tym tęsknić :)

Ja wczoraj byłam u mojej siostry zająć się jej córeczką, bo załatwiała jakieś sprawy na mieście i nie miała jej z kim zostawić, Mała ma teraz 8 miesięcy i powiem Wam, ze byłam z nią sama przez jakieś 2 godziny i się wymęczyłam strasznie :) to jest taki wiek, że wszystko ją już interesuje, usiedzieć na miejscu nie chce, a chodzić jeszcze nie umie, więc trzeba ją cały czas nosić, bo po 5 minutach nudzi jej się siedzenie w 1 miejscu :) stwierdziłam, że trzeba mieć naprawdę dużo siły i cierpliwości do bycia mamą :) no i mega duży nakład energii :)
    Także przyszłe mamuśki zbierajcie siły :)

Monika***, She Wolf lubią tę wiadomość

• AniaT Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amore, Aurelko witajcie :)

Dziewczynki ja się ostatnio mało udzielam, wybaczcie...ale jakoś nie mam weny po tych moich ostatnich przejściach...oczywiście czytam Was na bieżąco, ale cały czas boję się z myślami nad wyborem kliniki...szukam też nowej pracy i jakoś tak mam myśli skierowane gdzie indziej...

• Amore Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania cofnelam się parę stron wcześniej poczytać co u Ciebie. Czym się kierujesz wybierając klinikę? Domyślam się ze to trudne ja tylko raz byłam na karowej w warszawie na histeroskopii na usowaniu polipa i mam dobre wspomnienia nawet zalozyli minihisteroskop i zostalam do obserwacji na drugi dzien ale nie wiem jaka oni maja wprawę w robieniu tego Twojego zabiegu.. trzymam kciuki za Ciebie wszystko będzie dobrze

AniaT lubi tę wiadomość

xvqvdqg.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu ja też trzymam kciuki,żeby wszystko było tak,jak sobie wymarzysz.

AniaT lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super wiadomosc,ciesze sie i czekamy tu na 2kreseczki :* She kochana super,teraz musi sie w koncu wydarzyc ten Cud :* zaciskam kciuki :) :* Mmm2016 gratulacje,rosnijcie zdrowo

MMM2016 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania T przygotuj sie po malu do bycia mamuska, i ty zobaczysz te 2 kreseczki zobaczysz wszystjue 3mamy kciukasy:) ja bylam kiedys pil dnia z malutka kuzyna bo mnie poprosil,miala wtedy z 4 5mc,to tez juz nie cciala ani we wozku siedziec.ani w bujaczku,nawet z biegiem czasu na rekach bie chciala byc :D ale ja nosilam i dawalam do wozia badz bujaczka,przyszlam do domu ti rekami nie moglam ruszyc :D ale juz mnuej wiecej wiem jak jest na tym etapie bo z niemowlakami nie mialam doczynienia jeszce na codzien :)

AniaT, She Wolf lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika
    Hmm... a nie mówiłam? Więcej wiary w dobre rzeczy kochana. Jestem bardzo szczęśliwa, że jajnik przepchany. Teraz pozostaje tylko czekać na zieloną kropę :P Jestem taka podekscytowana :D

kalika
    A ja myślałam, że dołączysz do wątki Zafasolkowane na fioletowej stronie, a nie do jakichś obcych dziewczyn w Październikowych szczęściach :(

Nusia
    Czekam na poród z utęsknieniem. Serio. O niczym innym nie marzę :) Mimo strachu przed bólem itp. chcę już urodzić i pozbyć się ciężkiego brzuszka :)
    A Ty kochana najważniejsze, że w ogóle z nami jesteś. Ważne, że się chociaż od czasu do czasu udzielasz i że wiemy, że nadal jesteś w naszej paczce :D

AniaT lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, czytam Was (zafasolkowane), ale ciężko mi wbić się w tematykę odchodzacych czopow śluzowych i pierwszych skurczy;) Ja póki co jestem na etapie ekscytacji rosnącą betą ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika
    Ale my nie tylko o tym tam piszemy. Dzisiaj np. jest mowa o tym, czy można wypić szklaneczkę piwka skoro taka jest zachcianka :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 762 763 764 765 766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ