Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezu, jaką jestem szczęśliwa!
Boli już nie czuje, ale ja mam tak, że dopiero po wszystkim płacze
Lekarze się dziwili ze byłam taka dzielna.
Badanie robił mi mój gin, powiedział że teraz już powinno pójść szybko- zapisze mi clo od następnego cyklu i DZIALAMY!NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika, cudowne wieści! Cieszę się razem z Tobą:* Czułam, że badanie da odpowiedź, na pytanie o źródło Waszeych problemow. Teraz działajcie, w tym, najpóźniej w przyszłym miesiącu chce tu widzieć Twoje 2 kreski:* Robisz monitoring w tym cyklu czy idziecie na żywioł? Buziaki:*
She, no to czekamy na ten Twój full pakiet, mam nadzieję że nie będą Cie długo trzymali w niepewności. Niech w końcu coś Ci znajdą i wylecza ;pShe Wolf lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze:)
Dr potwierdziła 6 tydzień ciąży
Mamy pierwsze zdjęcie maleństwa
Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Udało się być całą wizytę i usg z mężem:) Co za ulganataliano, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczynki!
Monis Kochana cieszę się, że jest już po wszystkim i że udrożnili CI ten jajowód, teraz czekamy na upragnione pozytywne wieści od Ciebie czuję, że szybciutko pochwalisz nam się II kreseczkami
She fajnie, że zrobią CI cały komplet badań, będziesz przebadana wzdłuż i wszerz wiesz, że bardzo mocno CI kibicuję i jesteś mi wyjątkowo bliska, więc mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i łatwo i niedługo zostaniesz mamusią wierzę w to gorąco! strasznie chcę, żeby Wam się w końcu udało!
Kalika a jak TY się czujesz Kochana???
Niepokorna Ty to chyba już zwarta i gotowa na poród? ojj leniuchuj ile się da, bo potem będziesz za tym tęsknić
Ja wczoraj byłam u mojej siostry zająć się jej córeczką, bo załatwiała jakieś sprawy na mieście i nie miała jej z kim zostawić, Mała ma teraz 8 miesięcy i powiem Wam, ze byłam z nią sama przez jakieś 2 godziny i się wymęczyłam strasznie to jest taki wiek, że wszystko ją już interesuje, usiedzieć na miejscu nie chce, a chodzić jeszcze nie umie, więc trzeba ją cały czas nosić, bo po 5 minutach nudzi jej się siedzenie w 1 miejscu stwierdziłam, że trzeba mieć naprawdę dużo siły i cierpliwości do bycia mamą no i mega duży nakład energii
Także przyszłe mamuśki zbierajcie siłyMonika***, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Amore, Aurelko witajcie
Dziewczynki ja się ostatnio mało udzielam, wybaczcie...ale jakoś nie mam weny po tych moich ostatnich przejściach...oczywiście czytam Was na bieżąco, ale cały czas boję się z myślami nad wyborem kliniki...szukam też nowej pracy i jakoś tak mam myśli skierowane gdzie indziej... -
Ania cofnelam się parę stron wcześniej poczytać co u Ciebie. Czym się kierujesz wybierając klinikę? Domyślam się ze to trudne ja tylko raz byłam na karowej w warszawie na histeroskopii na usowaniu polipa i mam dobre wspomnienia nawet zalozyli minihisteroskop i zostalam do obserwacji na drugi dzien ale nie wiem jaka oni maja wprawę w robieniu tego Twojego zabiegu.. trzymam kciuki za Ciebie wszystko będzie dobrze
AniaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia T przygotuj sie po malu do bycia mamuska, i ty zobaczysz te 2 kreseczki zobaczysz wszystjue 3mamy kciukasy:) ja bylam kiedys pil dnia z malutka kuzyna bo mnie poprosil,miala wtedy z 4 5mc,to tez juz nie cciala ani we wozku siedziec.ani w bujaczku,nawet z biegiem czasu na rekach bie chciala byc ale ja nosilam i dawalam do wozia badz bujaczka,przyszlam do domu ti rekami nie moglam ruszyc ale juz mnuej wiecej wiem jak jest na tym etapie bo z niemowlakami nie mialam doczynienia jeszce na codzien
AniaT, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Monika
Hmm... a nie mówiłam? Więcej wiary w dobre rzeczy kochana. Jestem bardzo szczęśliwa, że jajnik przepchany. Teraz pozostaje tylko czekać na zieloną kropę Jestem taka podekscytowana
kalika
A ja myślałam, że dołączysz do wątki Zafasolkowane na fioletowej stronie, a nie do jakichś obcych dziewczyn w Październikowych szczęściach
Nusia
Czekam na poród z utęsknieniem. Serio. O niczym innym nie marzę Mimo strachu przed bólem itp. chcę już urodzić i pozbyć się ciężkiego brzuszka
A Ty kochana najważniejsze, że w ogóle z nami jesteś. Ważne, że się chociaż od czasu do czasu udzielasz i że wiemy, że nadal jesteś w naszej paczceAniaT lubi tę wiadomość