Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, wracam!
Przepraszam, że tak długo mnie nie było. Nikt o mnie nie pytał, więc raczej nawet nie zauważyłyście
Jak już pisałam Dagn, ostatnio byliśmy strasznie zalatani i kompletnie odcięłam się od całego "internetowego życia".
Nie wiem czy zdążyłam, ale gorąco witam summer i Agniechaaa
Summer, u mnie z wagą ok, ale strasznie się zrobiłam ostatnio galaretowata. Jakiś czas temu ćwiczyłam z piłką, ale brak czasu i lenistwo wygrały
Agniechaaa współczuję dogadywania rodziny, u nas kiedyś było to samo. Teraz nikt już nie pyta, wszyscy się boją tematu, jak ognia
Inna, strasznie mi przykro z powodu tych mięśniaków. Mam nadzieję, że po krótkiej przerwie Wam się uda
She, jak pieski? To zawsze masa stresu. Nie przeciążaj się
Nusia gratuluję nowej pracy. Mam nadzieję, że dobrze wybierzesz i oprócz kasy, będziesz czerpała z niej przyjemność
Niepokorna gratulacje dla męża i powodzenia przy poszukiwaniach mieszkanka. Jeśli wszystko u Ciebie ok po ciąży i jesteście pewni, to chyba nie ma na co czekać
akilegna zdaj się na lekarza, warto poczekać, aż pęcherzyki będą najlepszej wielkości i jakości. No i wcale nie musisz ich czuć. Ja swoje czułam, ale miałam po 8 i 10 na każdym jajniku
Uff, jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam
Dagn Tobie nie odpisuję, bo Ty wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 12:04
Dagn_, AniaT lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kotowa wrote:Hej dziewczyny, wracam!
Przepraszam, że tak długo mnie nie było. Nikt o mnie nie pytał, więc raczej nawet nie zauważyłyście
No wiesz co!! co TY tu za głupoty wypisujesz ja cały czas o Tobie myślę i pamiętam, nawet wczoraj miałam tu pisać do Ciebie żebyś w końcu wróciła bo mi tęskno już było i Cię ściągnęłam myślami cieszę się bardzo że jesteś!!!
Co tam u Was? Jaki plan działania??? -
Nusia, dobra dobra
Za dwa tygodnie mamy wizytę i dowiemy się, co i jak. Można po tak krótkim czasie zacząć kolejną stymulację? Bo mąż nie chce czekać i już przebiera nóżkami. Cwaniak, to nie on będzie dziurawił sobie brzuchMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kotowa tęskniłyśmy za tobą :* zdałam się całkowicie na lekarza. Nie mam odwagi sama cokolwiek zrobić i odwołuje to , że jajników nie czuję, zaczęły boleć
Dagn to dłuższa historia, nie będę tu przynudzać, chyba , że potrzebujecie coś na sen hehe.
Stwierdziliśmy, że jak będziemy musieli się wyprowadzić, to już nie szukamy domu tylko jak najtaniej 2-3 pokoje. Zaoszczędzimy w ten sposób kupę kasy na kupno naszego lokum
Summer laparo to nic strasznego, tyle że u nas wychodzi się tego samego dnia do domu -
Kotowa wrote:Nusia, dobra dobra
Za dwa tygodnie mamy wizytę i dowiemy się, co i jak. Można po tak krótkim czasie zacząć kolejną stymulację? Bo mąż nie chce czekać i już przebiera nóżkami. Cwaniak, to nie on będzie dziurawił sobie brzuch
Jak tylko dobrze się czujesz i jajniki Cię nie bolą to jak najbardziej można zaczać, niby zalecają teoretycznie 3 miesiące przerwy żeby jajnki wróciły do formy ale wiele wiele par zaczyna szybciej. Ja też uważam że nie ma na co czekać, jak tylko czujecie się na siłach to działajcie -
Dagn_ wrote:
Flowwer, witaj Niestety moja wiedza o pregnylach i normach bety jest bliska zeru, ale widzę, że Twoje pytanie nie pozostało bez odpowiedzi. Może któraś z bardziej obeznanych dziewczyn jeszcze dorzuci swoje 3 grosze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 17:05
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flower ja dopiero zaczynam moja przygodę z pregnylem i betami więc raczej nie pomogę
Nusia w poniedziałek dwa dominujące miały po 13mm. Obawiam się, że same pękną dziś lub jutro, bo boli tak jak zwykle przy owu -
Ale sie rozkrecilyscie az milo
Niepokorna gratulacje dla meza zdolny chlop!
No i oczywiscie trzymam kciuki, zebyscie szybko zmajstrowali rodzenstwo dla Julki
Nusia u mnie nawet po malej ilosci alko, tempka szla do gory
Dagn masz juz ustalona date CC?
Aki, jestem pewna ze jajka beda dorodne. Lekarz wie co robi skoro sprawdza Ci hormony
Kotowa ja tez mysle, ze jesli sie dobrze czujesz, to mozesz sie stymulowac
Flower, ta beta to moze byc pozostalosc po Pregnylu. U mnie utrzymywal sie do 12-13dpo. Mnie sie wydaje, ze powinnas poczekac kilka dni i powtorzyc ja. A jeszcze lepiej podpytaj na watku o pregnylu. Tam dziewczyny sa na bierzaco.
A teraz o mnie
Psiaki czuja sie juz dobrze. Dzieki za troske. Jedna jeszcze kilka dni bedzie na antybiotykach, ale juz widac ze wraca do zywych, bo pelno jej wszedzie
Wczoraj mialam wizyte, co ciekwsze zalatwili mi nawet USG szyjka sie odbudowuje. Ma 3cm, wiec jest szansa ze wytrzyma do konca. Teraz bede miala usg co 2 tyg. i beda mnie dokladnie monitorowali. Nadal bede lezec w razie czego.
Podgladnelam tez sobie malenstwo. W pewnym momencie odwrocila w moja strone glowke. Dziwne uczucie
NIEPOKORNA, Dagn_ lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Kotowa
Myślę, że każda z nas myśli o Tobie i pamięta. Fajnie, że jesteś :*
She
Dziękuję, mam nadzieję, że wszystko nam się uda Mój mąż się śmieje, że to nie byłoby normalne bym się przeprowadzała albo nie będąc w ciąży albo nie mając pociętego brzucha ha ha
Wspaniale, że Twoje psy są już zdrowe. Oby tak już pozostało A Ty dbaj o siebie kochanaShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Ooo rany ile się dzieje u Was z miesiąc mnie nie było! Wybaczcie mi naprawdę zakręt spory tu mam. W między czasie wczoraj Skoczyłam do apteki po leki na hemoroidy i test ciążowy żeby było zabawnie no i są dwie kreski. Biegiem do lekarza w ciemno mi przepisał sporo bałaganu clexane Luteina i Encorton to z tych poważniejszych. Pożyjemy zobaczymy. Trzymam za was kciuki powoli was odczytuje co tam się działo.. Caluje
Dagn_, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmore, mam nadzieję, że jak nadrobisz, to napiszesz coś więcej
She, mam, mam tzn datę zgłoszenia się do szpitala, a kiedy mnie potną, to wyjdzie w praniu na miejscu. Jak już będzie na świecie i wszyscy wyjdą z tego żywi, to się dowiecie
Obżarci jesteśmy po uszy, więc leżymy przy bajkach. Marcin musi na wieczór do Galerii jechać, więc na wszelki wypadek drzemie a ja szukam, co by tu obejrzeć wieczorem, skoro się plany zmieniły.
I widzę, że wreszcie są napisy do 6 odcinka "This is us", to akurat dwupak mam Jakby ktoś szukał ciepłej obyczajówki, to polecam -
Cześć Kotowa
Akilegna, pewnie łatwiej byłoby mi się zdecydować na laparo, gdyby udało się to w jeden dzień załatwić. A u nas najpierw wizyta u anestezjologa, sam pobyt w szpitalu 3-4 dni plus później do tego zwolnienie lekarskie. Koleżanka robiła w tym samym szpitalu, do którego miałam skierowanie i ciężko dochodziła do siebie po zabiegu. Przy HSG mam nadzieję, że w jeden dzien się ogarnę i wrócę do pracy.
Trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki lekarz wie co robi.
Amore, gratuluję dwóch kreseczek. Oby tym razem wszystko było ok!
Dagn_ miłego oglądania!
U mnie dzień całkiem miło, z rana poszliśmy na siłownię i już powoli wracam do formy jesli chodzi o bieganie. Później zjedliśmy fit obiadek, a teraz mimo dnia wolnego ogarniam mieszkanie, bo po całym tygodniu zrobił się niezły bajzel. Wieczorem chcę za to siebie trochę ogranąć, jakaś maseczka na twarz i dłonie, żeby lepiej się poczuć. Przez te starania, wyniki, wizyty jakoś dbanie o siebie zeszło u mnie na drugi plan. -
nick nieaktualnyDziewczynki, ja też o Was cały czas pamiętam :* wątek się rozwinął aż miło
U mnie w pracy masakryczne dużo pracy, ale juz w srode odbędzie się wydarzenie nad którym tak intensywnie pracuje i będzie już spokojnie. Na razie nie mam czasu na nic i stres na maksa złapie trochę oddechu.
Powoli dochochodzę do siebie, powiem wam, że trochę mi to zajelo. W przyszłym tygodniu do Was wroce i nadrobie wszystko :*
Tak tylko piszę, żebyście o mnie nie zapomniały
BUZIAK :*
AniaT lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki!
Amore gratuluję!
Summer super:) ja gdy tylko kupiłam karnet na siłownię to wyszła mi laparoktomia - ot taka standardowa ostatnimi czasy złośliwość losu.
Właśnie walczę z wu-zetką na urodzino-imieniny mojego jestem mega niewyspana, Marcin wrócił do domu przed 4 po meczu, a ja nie mogę zasnąć dopóki inwentarz w domu się nie zgadza. Teraz odsypia w najlepsze, a ja od 7.30 na nogach. Dagn_ rano do Biedronki tak biegłaś?
AniaT bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 10:56
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości