Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Dzięki Zuzia ale jakoś na wiele też nie liczę w tym cyklu. A TY mierzyłaś tenmpke w tym cyklu? czy po prostu kochaliście się jak mieliśie na to ochotę?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Zuzia to super, że Wam się udało i to w momencie jak się tego nie spodziewałaś takie niespodzianki są najfajniejsze a jakie to te dziwne bóle brzucha są?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
A ja od 2 mc odpuscilam, stwierdzilam co bedzie to bedzie..
Dzisiaj robie test, okresu nie dostalam mowie co jest grane tyle miesięcy i nic a tu nagle ...
Dwie kreski jedna prawie nie widoczna ale potwierdzona 3 innymi testami, na pomoc moj, oczywiscie czy nie mam zwidow, i nie mialam, ciekawe czy sie poglebi czy nie jak narazie sie nie nakrecamNusia lubi tę wiadomość
-
Nie dziekuje heheh
Z tego co widze to byl by 4 tydzien, pojde w tym tygodniu, na bete zobaczymy, najgorsze ze u nas w przychodniach tylkoooo rano rano a ja rano do pracy ( od 7-9 ale kolejkaaaaa staruszek niesamowita, od 5 pod drzwiami stoja )
Mam nadzieje ze to toZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
ceska wrote:Nie dziekuje heheh
Z tego co widze to byl by 4 tydzien, pojde w tym tygodniu, na bete zobaczymy, najgorsze ze u nas w przychodniach tylkoooo rano rano a ja rano do pracy ( od 7-9 ale kolejkaaaaa staruszek niesamowita, od 5 pod drzwiami stoja )
Mam nadzieje ze to toKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
ceska wrote:A czy ty tez sie tak czujesz fatalnie jak ja ? Brzuch mi rozpiera niesamowicie, i metalowy posmak..
Ta pojade do jakiegos szpitala rano tam szybciej robia
A tak to oprócz bólu piersi nic mi się nie dzieje żadnych smaków itp.Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Ja byłam na zakupach, teraz sącze piwko z bratem i mężem :p potem ide robić tortille pierwszy raz
ceska po cichu gratuluję !Cigaretta lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat