FIT STARACZKI :D CZYLI WĄTEK MOTYWACYJNY!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iseko wrote:Hej zaglądacie tu jeszcze? Bo chętnie bym dołączyła
Ja próbuję od pół roku wrócić na dobre tory, bo po urlopie i świętach wszystko mi się rozjechało i jakoś nie mogę się zmotywować do odpowiedniej diety i aktywności A mam do zrzucenia duzo, bo jakieś 30kg przynajmniej.. 2 lata temu już prawie osiągnęłam idealną wagę, a później coraz więcej grzeszków i +30kg. Niedawno się dowiedziałam o IO i niedoczynności tarczycy, dostałam leki i powinno być lepiej.. pod warunkiem, że będę odpowiednio jadła - a niestety mam ostatnio takiego lenia jeśli chodzi o gotowanie, że sama siebie bym kopnęła w dupsko najchętniej za to
To co, są chętne do wzajemnej motywacji?
Ja jestem
Jaka dietę chcesz stosować? Jak się czujesz na Glucophage? -
Mam jadłospis od dietetyczki Tylko muszę się do niego stosować, a z tym jest problem
Biorę tylko na noc i dopóki brałam 1 tabl to było ok, a teraz mam brać 2 i już mam trochę mdłości jak wstaję. Ale i tak jest dobrze, bo nie miałam ani wymiotów ani biegunki, nawet jak na początku brałam rano.32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Odgrzebuje wątek!
Mam rower! Piękny i z mega cudnym koszyczkiem! I dziś zrobiłam na nim z 10 km A jutro będę umieraćMalgonia, Aga9090, lamka, Siwulec, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś do pracy pojechałam na rowerze czyli jakieś 8 km będę robić codziennie
Siwulec, lamka lubią tę wiadomość
-
12km na rowerze zaliczone
Cabrera, Izape_91, lamka lubią tę wiadomość
-
Ma ktoś jakiś fajny przepis na bułeczki zytnie???
Hope gratuluję postępówStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
to jestem bardzo FiT
-